رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود....🏃🏃♂
رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود .🚶🚶
در سال 99 به یاری خداوند آهسته و پیوسته خواهیم رفت .انشالله
@mister_trade
🔸روایت عضو شورای عالی بورس از پشت پرده محدودیت های اخیر بازار سهام:
🔹شاهین چراغی: از ماه ها قبل فشار زیادی بر گرفتن مالیات از سود خرید و فروش سهام بود که خوشبختانه با رایزنی و تلاش دکتر محمدی (رئیس بورس) و دکتر دژپسند ( وزیر اقتصاد) منتفی شد ، سپس سه گزینه را جلو روی سازمان و شورا گذاشتند :
1️⃣ مالیات ۳ درصد از هر خرید و فروش
2️⃣نگهداری سهام تا سه ماه و فروش در زمان زودتر مشمول مالیات درآمد گردد.
3️⃣کاهش دامنه نوسان وحجم مبنا که گزینه ۳ با رایزنی های بسیار زیاد تعدیل و مورد موافقت قرار گرفت .
🔹او از چه کسانی حرف می زند؟چه کسانی از بیرون بازار درباره این بازار تصمیم می گیرند؟/بورس24
@mister_trade
دولتها مرتبا تصمیمات و سیاستهای خود را تغییر می دهند. در واقع هیچ چیز به اندازه موقت بودن و متغیر بودن تصمیمات و برنامه های دولتها قطعیت ندارد!
میلتون فریدمن، برنده جایزه نوبل اقتصاد.
@mister_trade
توجه داشته باشید که تغییر قوانین معاملاتی اثری بر رسیدن قیمت ها به ارزش ندارد و این موضوع اثبات شده است. بنابراین بنده بیش از این به این موضوع دامن نمی زنم چرا که بی اهمیت است. تغییرات کند تر می شود اما روند اصلی (چه نزولی و چه صعودی) به این خاطر تغییر نمی کند.
"حمدمرتضی کوشکی"
@mister_trade
تکذیب ارتباط محدودیت نوسان روزانه بورس با سازمان مالیاتی/تا ۲ سال آینده برنامهای برای اخذ مالیات جدید از سهام نداریم
مسیحی معاون مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور:
🔹اساسا درباره این موضوع که دامه قیمت سهام به هر شکل محدود شود هیچ گونه مذاکرهای با سازمان بورس اوراق بهادار نداشتهایم.
🔹 بر اساس ماده ۱۴۳ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم، سازمان مالیاتی صرفا ۰/۵ درصد مالیات به صورت مقطوع از خرید و فروش سهام دریافت می کند.
🔹اگر بورس اوراق بهادار رونق داشته باشد و نقدینگی جذب این بازار شود سازمان مالیاتی درامد بیشتری به لحاظ مالیات ستانی کسب خواهد کرد بر این اساس مجددا باید تاکید کرد سازمان مالیاتی در این سیاست محدود کننده هیچگونه نقشی نداشته است.
🔹برای ۲ تا ۳ سال آینده هیچ برنامهای برای اخذ مالیات جدید در حوزه سهام نداریم.
🔹هرچند طرحی برای مالیات جدید در حوزه سهام نداریم اما اگر هم در دولت و یا مجلس شورای اسلامی چنین بندی به قانون اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم(مالیات بر عایدی سرمایه و مالیات بر مجموع درآمد) اضافه شود تجربه نشان داده است که چنین فرایندی حداقل ۲ تا ۳ سال طول خواهد کشید
@mister_trade
هدایت شده از رهگذر ⏳
#بیسواد_بورسی_کیست؟!!
میدونید در بازار بورس به کی میگن #بیسواد؟!
بی تعارف کسی که از اطلاعات و اخبار شرکتهای بورسی بیخبر باشه و بدون علم خرید کنه، بیسواد بورسی هستش....
همه اخبار مهم و حیاتی شرکت هارو در سایت #کُدال باید پیگیری کنید...
حتما کانال #آی_کُدال رو بین کانالهاتون داشته باشید👌👌👌
📌کانال آی کُدال:
http://eitaa.com/joinchat/2262958114C3d6771aab1
در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا
ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند
@mister_trade
ما در مواجهه با عوامل خارجی که قدرت مدیریت و عبور از آن را نداریم :
۱- انکارش میکنیم
۲- محدودش میکنیم
۳- با مسئله مقابله میکنیم
۴- و در نهایت میپذیریم و از آن عبور میکنیم
نقدینگی ذات و ماهیت بازارهای مالیست ، مانند خون در رگ های هر موجود زنده ای ! نه قابل کنترل است و نه دستور پذیر ، میبیند ، رصد میکند ، تصمیم میگیرد ، عمل میکند و میرود ! هم بهترین تصمیمات را میگیرد و هم از همه بخش های بازارهای مالی هوشمند تر و قدرتمند تر است ! درواقع ، مالک اصلی بازارهای مالی نقدینگیست ، نه قانون گذار.
بازار سرمایه ما همواره بازوهای کنترلی مخصوص به خود را داشته است ، مثل هر بازار دیگری ! اساسا ماهیت اقتصاد دولتی یعنی نفی هوشمندی بازارها ، یعنی کنترل ، سرکوب ، شوآف !
از سال ۱۳۹۷ ، این بازوی کنترلی بازار سرمایه تضعیف شد. هلدینگ ها و شرکت های تامین سرمایه به عرضه سهام روی آوردند اما این بار رفتار بازار نسبت به مهرماه سال ۱۳۹۷ بسیار متفاوت بود ! این بار نقدینگی حرف اول و آخر را زد ، نه خبری از خ.ن بود ، نه خبری از ع و ب و ا و ...
عرضه میشد اما بالا میرفت ! تا جایی رسید که امروز کل سهام قابل عرضه فراتر از ۳ الی ۴ هزار میلیارد تومان نخواهد رفت که برای این حجم نقدینگی در گردش ، خوراک چند ساعت است !
حالا دیگر ، دستی بالای سر بازار نیست. حالا نقدینگی حرف اول را میزند ، نقدینگی ای که جنسش مشخص نیست ، مردمیست ، جناحیست یا ... هرچه هست خوب میداند ریال داشتن بزرگترین ریسک است !
برمیگردم به چند خط اول این نوشتار ، حاکم مطلق این بازار را ندیدند ، انکارش کردند ، محدودش کردند ، مقابله کردند اما نشد که نشد ، چون واقعیت اقتصاد را ندیدند ، چون نفهمیدند که این نقدینگی بخاطر رکود اقتصاد و بی ارزش شدن ریال به این لانه آمده است ! این نقدینگی دیگر در هیچ جای اقتصاد توان تولید و ارزش آفرینی ندارد.
هنوز باور ندارند که اثرات نقدینگی ۳ میلیون میلیارد تومانی و صادرات ۴۰ میلیارد دلاری چه فاجعه ای به بار خواهد آورد !
تنها ابزاری که مانده ، تلاش برای به زنجیر کشیدن این نقدینگیست ، جنگی برای سرکوب کردن حاکم مطلق بازار با حربه بی تدبیری !!غافل از اینکه این مسیر پیموده خواهد شد ، شاید با صف های سنگین قفل شده ای که دیگر برای باز کردن آنها راهی جز بازگشت به عقب نیست ! نقدینگی ای که طعم سود را در این بازار چشیده ، با ابزارهای قدیمی و دوپینگ هلدینگ ها و سرمایه گذاری ها سرکوب نشده ، با ریسک های سیستماتیک و غیر سیستماتیک کنار آمده ، از این بازار به سادگی دل نمیکند.
حالا ، نه هیت مدیره سازمان بورس و نه مدیران مصوبه ای و آیین نامه ای توان کنترل این بازار و نقدینگی را ندارد چون دیگر خبری از چند هزار میلیارد تومان سهام قابل عرضه برای سرکوب بازار و بگیر و ببند نیست !
حالا تنها راه نجات را در محدود کردن نوسانات بازار و کند کردن سرعت رشد بازار و ابطال معاملات و ... یافتند غافل از اینکه همین محدودیت ها در بازار ارز و طلا اعمال شد ، اما نتیجه چه شد؟؟ دلار ۱۶۰۰۰ تومانی و سکه ۶ میلیون تومانی ...
"سینا سلیمانی"
@mister_trade
پیتر لینچ، سرمایه گذاری که در طول ۱۳ سال، ۱۸ میلیون دلار را به ۱۴ میلیارد دلار تبدیل کرد، می گوید:«افرادی که در بازار سهام موفق می شوند، زیان های دوره ای، پسرفت ها و اتفاقات غیرمنتظره را نیز می پذیرند. سقوط ها، باعث هراس و خروج آن ها از بازی نمی شود». افرادی در بازار سهام موفق می شوند که آن را درک می کنند. پیش از این که وارد بازار شوید، باید بفهمید که بازار چگونه کار می کند تا بتوانید از غلیان احساسات که باعث تصمیم گیری اشتباه می شود، اجتناب کنید.
@mister_trade
وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات با همکاری سازمان نظام پزشکی، سامانه مقابله با کرونا را راهاندازی کردند.
در پیامک وزارت بهداشت به تلفن همراه آمده است که قبل از مراجعه به مراکز درمانی از این برنامه برای تست سلامتی خود استفاده کنند.
این اقدام باعث جلوگیری از مراجعه غیر ضرور مردم به مراکز درمانی که در آنها احتمال آلودگی به کرونا وجود دارد، خواهد شد.
این برنامه در آدرس زیر قابل دسترسی است:
https://cafebazaar.ir/app/co.health.covid
@mister_trade