گویا در تاجیکستان به جای "خفه شو" میگن "آوازت را بگیر"، گفتم بدونید شاید لازمتون شد یه جا مؤدبانه فحش بدید.
»ahosseinioun«
@farsitweets
آخرای اسفند یجوریم که انگار باید یکارایی انجام بدم ولی نمیدونم چی دقیقا.
»M🍒NA«
@farsitweets
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هنر ایرانی چقدر ساعت مچی رو خارق العاده میکنه! محشره! دست مریزاد بهشون
مجید میرزایی
@farsitweets
موجودی آب سدهای تهران در وضعیت قرمز
شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران:
🔹موجودی آب سدهای لتیان ۱۲ درصد، سد ماملو ۱۲ درصد و سد لار در بدترین وضعیت ممکن یک درصد و سد کرج که همیشه پر آب بوده به هفت درصد رسیده است، همچنین ۱۹ استان ایران در گیر تنش آبی و در گیر بحران خشکسالی شدند.
🔹سدلتیان با مخزن ۹۵ میلیون متر مکعبی و یکی از پنج سد اصلی تأمین آب شرب استان تهران، در حال حاضر فقط ۹ میلیون مترمکعب آب دارد سالی سخت در پیش است و خبر بد این است که سدهای تأمین کننده آب با کمترین میزان پرشدگی مواجه هستند.
🔹آمار ورودی حجم ورودی آب به سدها نگران کننده است فقط ۴۲ درصد آب به سدها وارد شده است و میزان بارندگی نیز فقط ۴۳ درصد است و میزان پرشدگی سدها ۴۳ درصد است.
»ایرنا«
@farsitweets
دخترایی که از حاشیه دوری میکنن، حرف نمیبرن نمیارن، حسودی نمیکنن، واقعاً یه جور عجیبی شیکن.
»ࢪُزانا«
@farsitweets
آقای اسنپی خیلی خیلی یهویی شروع کرد به حرف زدن و گفت «اگر مادرتون در قید حیات هستن خیلی قدرشونو بدونید، من مرد ۵۷ ساله از وقتی مامانم فوت کرده واقعا نمیدونم با این دنیا چیکار کنم»
و بعد هردو اشک ریختیم …
»Samaneh Zkb«
@farsitweets