دیشب یه اسنپ گرفتم پیرمرد بود. ماشینش پنچر شد مجبور شدم لاستیک عوض کنم بعدش رفتیم جلو تر باتریش خراب بود وسط خیابون خاموش کرد مجبور شدم هول بدم و در آخرم بنزین تموم کرد اونجام تا پمپ هل دادم. خدا کنه ۵ ستاره رو بده بهم.
👤 ابالفضل
@farsitweets
دوستان از همین اول صبح حواستون باشه لطفا، هر توییتی که میخواهین بزنین قبلش بین خودتون و خدای خودتون فکر کنین ببینین ارزششو داره که یکی از ۶۰۰ تا توییتی که ما میتونیم در طول شبانه روز بیینیم این توییت شما باشه یا نه بعد ارسالش کنید تو تایم لاین
»AD«
@farsitweets
بعد از کار تو معدن، جمع کردن وسایل کسی که فوت شده، سختترین کار تو جهانه.
👤سِپی خَسته
@farsitweets
یکی از ترسناکترین بیماریهایی که ممکنه در آینده دچارش بشیم آلزایمره. نوع سبک زندگی، استرسهای زیاد روزمره و کلی دلیل دیگه، احتمال ابتلای خودمون و پدر مادرامون به این بیماری رو بالا میبره. حالا ما اگه فرد ۶۵ ساله به بالا در اطرافیان داریم چه کنیم که احتمال ابتلاش کمتر بشه؟
اخیرا پژوهشی با بررسی حدود ۴۰ هزار نفر گفته که ارتباطات اجتماعی در این سن تاثیر خیلی مثبتی در جلوگیری از ابتلا به آلزایمر داره.
یعنی برای افرادی که تو این سن هستن امکان ارتباط اجتماعی رو ایجاد کنیم.
۱.اگر تنها هستن براشون دنبال همدم باشیم.
۲.بگردیم جاهایی رو پیدا کنیم که این افراد بتونن اونجا دوست پیدا کنند. مثلا پارکهای اطراف یا جاهایی که سالمندان اونجا بصورت دوره ای جمع میشن
صبح پارک رفتن واقعا برای این افراد کمک کنندهست
۳.بهشون سر بزنیم. مهمونی بگیریم و باهاشون حرف بزنیم. مهمونی گرفتن میتونه اونا رو به فکر ببره. خاطره تعریف کنن. آدما رو به ذهنشون بسپرن و کلی فرایند دیگه که در مغز این افراد ایجاد میشه و همه مفیداند.
تمام این کارها باعث میشه از حجم استرس سالمندان کاسته بشه.
امیدوارم هیچ وقت عزیزانتون رو مبتلا به آلزایمر نبینید
»حواس پرت«
@farsitweets
مردمی که با سهمیهای شدن توییتر بیرون نریزن با هیچی دیگه بیرون نمیریزن
(دیالوگ بین راننده و مسافر تو تاکسیای آمریکا)
»حشمت کرایست«
@farsitweets
از قبل میدانستم که شمشیر فاخر سلطان سلیم عثمانی، مزین به شعری پارسی، در موزه بریتانیا است.
جمعه پیش که در موزه بودم، این شمشیر را از نزدیک دیدم.
هنگام خوانش و رونویسی متن پارسی روی شمشیر، مرد میانسالی که به گفته خودش استاد فلسفه در آلمان بود، نزدیک شد و پرسید میتوانی متن روی شمشیر را بخوانی؟
گفتم آری، به زبان پارسی است.
با افتخار و شوقی خاص بهش توضیح دادم که قرنها زبان پارسی از شرق چین تا سواحل دریای مدیترانه، زبان ارتباط مردمان و دولتها بود و نیز زبان پارسی از زمان تاسیس تا سالیان متمادی، زبان دیوانی دولت عثمانی بود و تا پایان دولت عثمانی هم از زبانهای اصلی ادبی و دیوانی این دولت بود.
رونویسی شعر پارسی روی شمشیر:
چنان تیغست این تیغ دلفروز
که دشمن را گزد یک لحظه جان سوز
متن روی شمشیر را رونویسی کردم و در اختیار یکی از مسئولین بخش مربوطه موزه قرار دادم و خواهش کردم بعد از بررسی با اساتید خود موزه و اطمینان از خوانش من، آن را به قسمت توضیحات این شمشیر اضافه کنند تا بازدیدکنندگان موزه بدانند که روی این شمشیر فاخر چه نوشته و به چه زبانی است.
»Vahid Bahman«
@farsitweets
حالا جدی چرا یه نفر باید پیش خودش فکر کنی که چقدر خوب بود منم بوی "مهران مدیری" رو میدادم، بعد بره عطرشو بخره؟🤔
»علی بسکابادی«
@farsitweets
در کافه شیرقهوه سفارش دادم. خانم پیشخدمت گفت با شیر گاو یا شیر بادوم؟ با لبخند گفتم اون شیر نیست، آب بادومه. گفت آخه شیر بادوم برای محیط زیست بهتره! گفتم خانم جان، تولید یک لیتر به قول شما شیر بادوم، ۱۷ برابر یک لیتر شیر گاو آب مصرف میکنه و پرورش بادوم یکی از دلائل اصلی نابودی گستردهٔ زنبورهاست، حالا کدوم برا محیط زیست بهتره؟! 🙄
»Atosa«
@farsitweets
امروز سوار اتوبوس شدم و اونجایی که میخواست به ایستگاه من برسه به جای سمت چپ، پیچید راست! چند تا مسافر دیگه بودن یکم پچ پچ کردن بعد یکیشون رفت از راننده پرسید و راننده یه چیزی گفت و همشون خندیدن، فهمیدم حواسش نبوده اشتباه رفته!
خلاصه از یک مسیر دیگه رفت و ایستگاه بعدی من هم نگه نداشت! رفتم گفتم آقا من ایستگاه قبلی میخواستم پیاده شم کجا نگه میداری؟ گفت عه ببخشید! حالا بشین از یه مسیر دیگه میرسونمت، اینجا کارت بزن بقیهش مجانی ببرمت تور شهر بردا! :))
خلاصه نشستم و اینم شروع کرد مثل تورلیدرا از پشت فرمون میگفت اینجا مدرسهست، سمت چپ بیمارستان رو داریم، این تره باری که میبینید سیب زمینی پیازای خوبی داره، مسافرا هم میخندیدن! :))
خلاصه خیلی آدم باحالی بود، کلی خندیدیم، آخرشم نزدیک شرکت نگه داشت و خداحافظی کردیم.
»Alireza«
@farsitweets
کار جدیدمون رسید که دانشجوهای پزشکی عزیز به خاطر حمل استِتوسکوپ در جای جای ممکلت آرتروز گردن نگیرن. رنگبندی هم داره. قیمت دایرکت.
»در کمال خونسردی«
@farsitweets
من بعد از اینکه سهمیه ۶۰۰ تا توییتم در روز تموم شد:
»•پسر نیچه•«
@farsitweets