1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالا دیگه میدونید اگه فشفشه روشن تو نارنگی فرو بره چه شکلی میشه
👤 Farhad
@farsitweets
مرد گندهای شدم ولی هنوزم وقتی میرم تو ادارهها حس یه پسر بچه رو دارم که تو جمعیت زیاد، مامانشو گم کرده؛ همونقد سرگردونم و نمیدونم باید چیکار کنم.
*دیوار کسرا*
@farsitweets
968.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برداشت ذرت از مزرعه
👤محمد کلهر
@farsitweets
من فهمیدم ژانویه خارجیا هم مثل فروردین ما تمومبشو نیست
*هاویشام*
@farsitweets
خانوادهی فلامینگو در انتظار تولد فرزندشون😍
اثر دخملم
👤خبرگزاریِ بارِهه
@farsitweets
تو کنفرانس از یکی پرسیدم اهل کجایی؟ گفت هند، تو اهل کجایی؟ منم گفتم ایران
یهو برگشت با لهجه هندی گفت سلام گلابی :|
من کار ندارم میرید به دوستای خارجیتون فحش ایرانی یاد میدید ولی آخه گلابی دیگه؟
*امید(ی)*
@farsitweets
واقعا چیه این آدمیزاد؟ رکورد حبس نفس زیر آب، به ۲۴ دقیقه و ۳۷ ثانیه رسیده!
*Blue Jack*
@farsitweets
فوری| AFC در اطلاعیهای تصمیم فغانی در اخراج ایمن حسین رو صحیح دونست:
«تصمیم به صدور کارت زرد دوم برای بازیکن شماره 18 عراق در دقیقه 77، ایمن حسین، بر اساس قانون 12 (خطاها و تخلفات - اقدام انضباطی: تاخیر) بود که به موجب آن داور باید به بازیکنانی که بیش از حد شروع مجدد را به تاخیر می اندازند، اخطار دهد. ایمن حسین پس از به ثمر رساندن گل در دقیقه 75، شروع مجدد بازی را بیش از حد به تاخیر انداخت. در جریان جشنهای این بازیکن، داور سه بار به ایمن حسین اخطار جدی داد تا در نهایت کارت زرد دوم را به او نشان دهد. در این خصوص دومین اخطاری که به ایمن حسین صادر شد تصمیم صحیح داور بود.»
این در حالیه که امروز نواف الاسیوی و عراقیها شایعه ساخته بودن که AFC تا اطلاع ثانوی فغانی رو از لیست داوران جام ملتها کنار گذاشته.
*OPT*
@farsitweets
امروز شیرخوار ۶ ماهه داشتم، سامینا.
پرسیدم یعنی چی؟
مامانش گفت اسم خودم میناست، سا هم که یعنی شبیه.
*نیماتونم*
@farsitweets