کتاب ملا نصرالدین ورژن ژاپنی!😂
یعنی باورتون نمیشه با دیدن این چقدر خوشحال شدم!😂😂
»Delara Shajari«
@farsitweets
از بین تمام عکسهایی که مردم از خودشان با برف گرفتهاند، به نظرم هنوز این عکس با اختلاف، بهترینه.
»Alireza Parto«
@farsitweets
عزیزان 🙂🙂
وقتی میرید داروخونه و بهتون میگن یه قلمش کمیابه و پیدا نمیشه ، بقیه اقلام نسخهرو بهتون بدم یا نه ؟!؟ بگید نه همهرو یکجا با هم میگیرم. 🙂🙂
برا خودتون میگم حالا شما گوش نکنید
دلیلش هم سادست
داروخونه ای که داروی کمیابشو به تو میده میگه خب بقیه داروها رو از پیش من بخر که منم سود کنم ولی اون داروخونه اولی داروی کمیابشو به تو نمیده و اون قسمتای که زیاد داره به تو میده و به همین دلیل ممکنه گرونتر یا سخت تر اون دارویی که نیاز داری رو پیدا کنی.
»کاربَُر(د) بیزاکودیل«
@farsitweets
از لحاظ روحی نیاز دارم
بابام قناد باشه مامانم فست فودی داشته باشه
داداشم سوپر مارکت و آبجیمم لباس فروشی :)
»زیـنـبـ«
@farsitweets
اسبی که دو سال گم شده بوده و سمهاش ۳۰ سانت رشد کرده
»ماسیکو معتکفالملک«
@farsitweets
📲بازسازی شبعید منزل، چند؟
🔹هزینه بازسازی و تعمیرات به شکل «تاریخی» افزایش پیدا کرده.
🔹بازسازی یک آپارتمان حدود ۷۵متری در تهران حدود ۲۵۰میلیون هزینه دارد.
🔹یعنی بازسازی مترمربعی ۴میلیون است که شامل ۶ قلم «نقاشی، کابینت، کف، درب داخلی، پنجرهها و سرویسهای بهداشتی» است.
👤 دنیای اقتصاد
@farsitweets
نرمافزار AnyDesk هک شد
🔹شرکت سازندهی AnyDesk اعلام کرد حملهای سایبری باعث بهخطرافتادن سیستمهایش شده است. ظاهرا این حمله از نوع باجافزاری نبوده.
🔹انیدسک تمامی رمزهای عبور موجود در وبسایت خود را باطل کرده است و از کاربران میخواهد در صورت استفاده از رمزهای مشابه در سایر سرویسهای آنلاین، رمز عبور خود را تغییر دهند.
🔹همچنین به کاربران توصیه شده است که آخرین نسخهی انیدسک را سریعا دانلود کنند. انیدسک زمان و چگونگی هک سیستمهای خود را اعلام نکرد.
🔹در حال حاضر مشخص نیست که آیا پس از این هک، اطلاعاتی به سرقت رفته است یا خیر. انیدسک نرمافزاری بسیار محبوب برای دسترسی به سیستمهای مختلف از راه دور است و کاربردهای فراوانی دارد.
👤 Zoomit
@farsitweets