رئیس سازمان سنجش: طراحان سؤال کنکور از ۵ فروردین تا فردا در قرنطینه هستند، حتی اجازه تماس با خانواده را ندارند/ همسر یکی از آنها دچار حادثه شد، زمانی که به خانه رفت، مراسم چهلم را برگزار کردند
عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور:
🔹همکاران ما از ۵ فروردین تا فردا ساعت ۱۴ در قرنطینۀ کامل هستند. در این مدت حتی اجازۀ تماس تلفنی با خانوادۀ خود را ندارند.
🔹همسر یکی از آنها دچار حادثهای شد و تا آخر قرنطینه بیخبر بود، زمانی که به خانه رفت مراسم چهلم را برگزار کردند.
》OPT《
@farsitweets
بکار گیری منشی های خانم ممنوع شد
استاندار کرمانشاه در جلسه شورای اداری:
بکار گیری منشی های خانم برای مدیران در ادارات و سازمان های دولتی ممنوع شد
طی دو هفته بایستی در سازمان ها و ادارات دولتی این امر به اجرا در آید
》OPT《
@farsitweets
۴ مدال طلا حاصل تلاش امروز ووشوکاران در انتخابی جام جهانی
🔹رقابتهای انتخابی جامجهانی ووشو ۲۰۲۴ از صبح روز گذشته با حضور بیش از ۳۰۰ شرکتکننده از ۳۸ کشور جهان به میزبانی شهر جیانگیئن در کشور چین آغاز شد و ملیپوشان کشورمان امروز نیز برابر حریفان خود قرار گرفتند.
🔹محمدرضا ریگی، محسن محمد سیفی، سهیل موسوی و علی خورشیدی چهار مدال طلای دیگر برای کاروان ووشوی ایران در مسابقات انتخابی جام جهانی به ارمغان آوردند.
》OPT《
@farsitweets
دکتر هزینه ی عمل رو اینجوری گرفت
سوالم اینه آیا بقیه ی مشاغل مالیات نمیدن؟
》پوییکس《
@farsitweets
قهرمانی مقتدرانه ایران در انتخابی جامجهانی ووشو
🔹رقابتهای انتخابی جامجهانی ووشو ۲۰۲۴ درحالی امروز در کشور چین به پایان رسید که کاروان ایران موفق به کسب ۲۰ مدال رنگارنگ در این رقابتها شد.
🔹بدین ترتیب کاروان ۱۴ نفره ووشو ایران در پایان مسابقات موفق به کسب ۱۳ طلا، ۵ نقره و ۲ برنز شد و با کسب بیشترین مدال نسبت به سایر کشورها، به مقام قهرمانی و نخست تیمی و مجموع دست یافت.
》OPT《
@farsitweets
وا چرا رو داوطلب کنکور هنر فشار میذارید؟ ما همینکه توی آزمون دیگهای اشتباهی ثبت نام نکردیم کافیه
》Sadieadler《
@farsitweets
شبِ کنکورم خانواده از ساعت ۶ عصر گفتن ما میریم پارک، تو خونه باشیم تمرکزت بهم میخوره نمیتونی زود بخوابی. خوابم نبرد که هیچ تا ساعت ۱۱ شبم گریه میکردم که اینا به خاطر من اذیت شدن. فرداش فهمیدم عقد پسر عمم بوده به من نگفته بودن.😑 یکی هم نبود بهم بگه، کی با کت شلوار میره پارک آخه!
👤 سوکراتیس
@farsitweets
نیمکت تک نفره با منظره ی سطل آشغال، طراحی شهرداری برای افراد تنها و آشغال
👤 سرپیکو
@farsitweets
یکی از فالویینگام ک دورادور میشناسمش تو اینستا شوهرش براش دستبند طلا گرفته
عکسشو گذاشته
با عکس فاکتور رسمی وزن و قیمت😂
》lili《
@farsitweets
امروز رفتم از مارکت سرکوچه واسه خونه خرید کنم، فروشنده گفت سعید چیزایی که میخوای رو برو از مغازه بعدی بخر، اصرار کردم چرا؟ گفت بنده خدا این ماه چک هاش زیاده خیلی زیر فشاره.
مهربونی حتی دیدنش هم کیف میده به ادم
》سعيد آقو《
@farsitweets