شرکت آمبولانس خصوصی که پیشکسوتان فوتبال را سوار کرده بود، پلمب شد
🔹محمداسماعیل توکلی رئیس سازمان اورژانس استان تهران، با اشاره به اینکه همزمان با پایان بازی تیم فوتبال پرسپولیس و انتشار تصاویری از استفاده دو نفر از پیشکسوتان فوتبال کشورمان برای خروج از ورزشگاه از یک دستگاه آمبولانس تحت مالکیت یک شرکت خصوصی، گفت: ضمن مطالبه عمومی مردم برای برخورد با این اقدام غیرقانونی و غیراخلاقی و جهت حفظ اعتماد جامعه به آمبولانسها که این خودرو فقط برای انتقال بیمار است، با هماهنگیهای لازم، این شرکت پلمب و تمام آمبولانسهای آن تا تعیین تکلیف، به پارکینگ هدایت شد.
»OPT«
@farsitweets
دقت کردید اسم علی یه جوریه که هم علی آقا قشنگه، هم آقا علی، هم علی جون. علی خالی هم بسیار بسیار قشنگه.
»دلمیم«
@farsitweets
شمع تولد بچمو خريدم گفت ميشه ببينم ؟
شمعو دادم دستش گفت واااى مباركم باشه هفت سالگيم :)))))))))))))
»مادر پسرها«
@farsitweets
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از بین تمام ویدیوهایی که تو یک سال گذشته در توصیف درونپاشی (Implosion) زیردریاپیمای تایتان دیدم، این بهترین ویدیو بوده. کل ماجرا تو ۲۰ میلیثانیه رخ داده، سرنشینها حتی نفهمیدن چی شده. یک لحظه بودن و یک لحظه بعد نبودن!
»Blue Jack«
@farsitweets
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پست جدید اسنوپ داگ در اینستاگرام 😂
»سِبی«
@farsitweets
خدماتی داروخونه به طور جدی اومده میگه ایشاالا این همستره پولش نقد بشه دیگه داروخونه واینمیسم میرم موتور میخرم پیک کار میکنم 🙂🥲🙂🥲
»کاربَُر(د) بیزاکودیل«
@farsitweets
اعضای هیات دولت و مدیرانِ ارشدِ دولت سیزدهم، نامهای به شورای نگهبان برای اثبات توان مدیریت و رجل بودن "محمدمهدی اسماعیلی" نوشتند.
امضای افرادی چون، محسن منصوری (معاون اجرایی)، میثم لطفی (رئیس سازمان امور استخدامی)، علی باقری (سرپرست وزارت خارجه)، انسیه خزعلی (معاون امور زنان)، جواد اوجی (وزیر نفت)، محمدعلی نیکبخت (وزیر کشاورزی)، عیسی زارع پور (وزیر ارتباطات)، علی بهادری جهرمی (سخنگوی دولت)، علیاکبر محرابیان (وزیر نیرو)، علی سلاجقه (رئیس سازمان محیط زیست) و عباس علی آبادی (وزیر صمت) در آن به چشم میخورد.
پینوشت: احراز صلاحیت "اسماعیلی" علیرغم تهیه و ارسال این نامه به شورای نگهبان هم بسیار سخت خواهد بود!
👤 Ali Gholhaki
@farsitweets