آقا من اعتقاد دارم که باید از کسب و کارهای تازه حمایت کرد و همیشه میخرم.
امروز دوست خواهرم پیجشو فرستاد،
گفتم چشم عزیزم
رفتم دیدم روسری ساده تکرنگ گذاشته ۱۲۰۰
دیگه اعتقاد ندارم راستش 😂
•دکتر فالانجی•
@farsitweets
من واقعا دلم شکسته، ینی نه سر یه موضوع مشخص.. سر چیزای مختلف به صورت متوالی، در طی ۶-۷ سال اخیر و توسط آدمهای مختلف.
ینی یه دلشکستگیِ طولانی و عمیق و درستنشدنی.
•Nika•
@farsitweets
پلیس پایتخت خبرداد: توسط کلانتری ۱۷۹خلیج فارس این مجسمه ۲۰۰۰ساله کشف و ضبط شده و۲ نفر قاچاقچی آثار تاریخی دستگیر شدند.
این مجسمه فلزی باستانی از جنوب کشور به تهران انتقال داده شده و به محله خلیج فارس منتقل شده.
به جرعت می گم:
این مجسمه فلزی مهمترین کشف قرن در ایران است،
حلقه ازدواج در دست چپ،
جزئیات خیره کننده آناتومی و چهره،
جزیات پوشش و کلاه اشرافی،
فقط خدا می داند چه مقدار از این آثار با قیمتهای پایین مستقیما به حراجیهای خصوصی در خارج از کشور انتقال یافته و هیچگاه رونمایی نخواهد شد..
»کوهیار«
@farsitweets
Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
بیاین میخوام یه کم تشویقتون کنم زبان آلمانی یاد بگیرید.
این همش یه کلمهس ^__^
• Soheil •
@farsitweets
رفیق داداشم تو سوئیس رباط صلیبی پاره کرده بود اونجا انقد پیچونده بودنش و هزینه درمان زیاد بود که اقا تشریف اورد ایران و دقیقا همون روز MRIشد و هفته ی بعدش هم عمل شد!
این ملت بعدها میفهمن سیستم درمانی ایران واقعا بی نظیره و وقتی میرن اونور قدر این سیستم ارزون و در دسترس رو میفهمن
• پــــــارادایـــــــسَم •
@farsitweets
دیشب منشی اومد به بیمارا توضیح بده که باید صف وایسن و به نوبت یدونه یدونه بیان داخل، یه کم با بیمارا حرف زد اومد تو اتاق گف خانوم دکتر برره رو یادتونه؟
:))))))
منشی خودش همشهریشونه ولی از غیرآموزشپذیر بودنشون پشماش ریخت
•ناصر دایسر•
@farsitweets
👤 همسر ابوبکر البغدادی به اعدام محکوم شد
▫️دادگاه «کرخ» عراق حکم اعدام اسماء محمد، همسر ابوبکر البغدادی، خلیفهٔ خودخواندهٔ داعش را بهجرم همکاری با این گروه تروریستی صادر کرد.
▫️مرکز اطلاعرسانیِ شورایعالیِ قضائیِ عراق در بیانیهای اعلام کرده «این تروریست زنان ایزدی و کسانی را که ازسوی گروهکهای تروریستیِ زیر نظر داعش در شهرستان سنجار در غرب استان نینوا ربوده میشدند، در منزلش نگه میداشت».
•OPT•
@farsitweets
آدمایی که اول صبح میبینم و حرفایی که باهاشون میزنم روی کل روز من تأثیر داره؛ کاش این موضوع رو همه درک کنند و در رابطه با بدترین مسائل اول صبح با من صحبت نکنند.
• 379 •
@farsitweets