9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نشست صمیمانه شهردار تهران با اهالی شعر و ادب و هنر
به مناسبت روز ملی شعر و ادب پارسی، نشست صمیمانه شهردار تهران و رئیس شورای شهر تهران با جمعی از شاعران و اهالی شعر و ادب در عمارت عینالدوله برگزار شد.
یوسفعلی میرشکاک، حاج علی انسانی، علیرضا غزوه، مرتضی امیری اسفندقه، محمدمهدی سیار، علی محمد مودب، نفیسه سادات موسوی، میلاد عرفانپور، زهیر توکلی، قادر طراوتپور و امید مهدینژاد بخشی از شاعرانی بودند که در این نشست با شهردار تهران دیدار و گفتوگو کردند.
@farsitweets
میری آرایشگاه میبینی مو ریخته رو زمین...
میری خیاطی میبینی پارچه و نخ ریخته رو زمین...
میری تعمیرگاه میبینی پیچ و مهره و آچار ریخته رو زمین...
ولی میری بانک هیچی رو زمین نمیبینی، حتی خودکاراشونم با نخ بستن😂
•منم عباس •
@farsitweets
تعدادی از فرماندهان تیپ رضوان حزب الله که همراه شهید ابراهیم عقیل بودند
🔹حزب الله لبنان اسامی ۱۲ نیروی خود که در حمله نیروی هوایی اسرائیل به بیروت به شهادت رسیدن را منتشر کرد که در میان آنها ۸ فرمانده رده بالای تیپ رضوان دیده میشود.
•FT•
@farsitweets
🔻انتخابات فدراسیون کاراته باطل شد
🔸انتخابات فدراسیون کاراته با ریاست سید محمد پولادگر معاون وقت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان، 22 اسفند سال 1401 برگزار شد و سیدحسن طباطبایی با 43 رای از 44 رای ماخوذه مجددا به عنوان رئیس فدراسیون کاراته انتخاب شد.
🔸سید حسن طباطبایی و هومان عسگری دو کاندیدای تایید صلاحیت شده در این انتخابات بودند که با غیبت هومان عسگری که با اعلام دبیر مجمع به منزله انصراف او بود، انتخابات تنها با حضور سید حسن طباطبایی برگزار شد.
🔸یکی از کاندیداها به دلیل عدم طی شدن تشریفات قانونی به مراجع قضایی شکایت کرد و سرانجام با تصمیم آنها، انتخابات فدراسیون کاراته باطل شد و وزارت ورزش و جوانان قرار است ظرف چند روز آینده در خصوص این انتخابات تصمیمگیری کند.
•FT•
@farsitweets
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملکه موریانه ها رو تا حالا دیدین؟
این ملکه تا روزی ۳۰هزار تخم می تونه تولید کنه و خودش تا ۲۵ سال عمر می کنه
👤 ebrahim
@farsitweets
بیاین بپذیریم که زودتر خوابیدن هیچ تاثیری توی زودتر بیدار شدن نداره
• روانشناسِ روانی •
@farsitweets
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دفاع تمام قد پهلوی از صهیونیستها.
آنچه از رفتار ایشان باید فهمید پایین بودن هوشسیاسی است.اگر سیاست مدار بود قبل از ایستادن کنار اشغالگران قدس، این سوال را از خود می پرسید که چند درصد ملت ایران و چند درصد اپوزيسيون ج.ا همراه صهیونیستها هستند؟
ننگی که همه اش برای ما دستاورد است
👤عبدالله گنجی
@farsitweets
واقعا حرفی ندارم.
این سوسیس تولید یه شرکت خیلی معروف و معتبره که تو سوپرمارکتا هست و اکثرا هم از این مارک میخرید.
این وضعیت سوسیسهای تاریخ جدیدشونه
کاش شرکتها بیاین پاسخگوعه جون مردم باشید.
•رویایِ تَحَقُق نَیافته•
@farsitweets