هدایت شده از آنتی بیوتروریسم
✅ اتحادیه دانشگاه آکسفورد به آپارتاید بودن رژیم اسرائیل رای داد
به گزارش روزنامه The Oxford Student در تاریخ ۲۹ نوامبر، اتحادیه دانشگاه آکسفورد این موضوع که آیا اسرائیل به عنوان یک رژیم آپارتاید، مسئول نسلکشی در غزه است یا خیر؟ را مورد مناظره و رای گیری قرار داد و پس از مناظرهای جنجالی این اتحادیه با ۲۷۸ رای موافق و ۵۹ رای مخالف، اعلام کرد که بنا به اعتقاد اعضای این اتحادیه، اسرائیل به عنوان یک دولت آپارتاید، مسئول نسلکشی در فلسطین است.
از جمله افرادی که در این مناظره صحبت کردند، میکو پلد، فعال، نویسنده و سخنران اسرائیلی-آمریکایی بود که گفت: «قربانی تروریسم، رژیم اسرائیل نبود، بلکه فلسطینیها بودند که از زمان تأسیس این رژیم، قربانی تروریسم شدهاند.» او سپس اعلام کرد که «حادثه هفتم اکتبر، حرکتی تروریستی نبود، بلکه اقدامی قهرمانانه از سوی مردمی بود که تحت ستم قرار دارند.» او در پایان خواستار برچیده شدن آنچه که آن را «دولت آپارتاید» مینامید و ایجاد «فلسطین آزاد و دموکراتیک از نهر تا بحر» شد.
🌐 منبع خبر
https://www.oxfordstudent.com/2024/11/29/ex-idf-soldier-and-former-spy-for-israel-among-surprise-speakers-at-union-palestine-debate/
هدایت شده از آنتی بیوتروریسم
16.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دانشجوی پزشکی و معرفی شغل جمع کردن مدفوع سگ در آمریکا❗️
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
هدایت شده از آنتی بیوتروریسم
🇮🇷محصولات ایرانی در فروشگاه های روسیه هر چند کمی دیر و کند اما با یک شیب افزایشی دارند جای پای خودشان را باز می کنند.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
هدایت شده از آنتی بیوتروریسم
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سر دادن شعار نابودی کربلا توسط تروریستهای تکفیری پس از تصرف و جشن شادی در حلب!
📌"ای خمینی بزودی خواهی دید
هزاران نیروهای اهل سنت (تروریستهای تحریرالشام) این را به صراحت میگوییم به کربلا میآییم (برای نابودی و کشتار)"😔
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism