5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وداع اردبیل با شهید مدافع وطن ارتش
🔹پیکر علی پیری، از شهدای پدافند هوایی اردبیل که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید تشییع شد.
@Farsna
خبرگزاری فارس
تجاوزات رژیم صهیونیستی به چندین نقطه در تهران، کرج، شهرری و قم 🔹براساس گزارشها، مناطق شمالغرب
قوهقضائیه: وضعیت زندان اوین تحتکنترل است
🔹براساس اعلام قوهقضاییه، در جدیدترین حملهٔ رژیم صهیونیستی به تهران پرتابههایی به زندان اوین اصابت کرده که به بخشهایی از زندان آسیب رسانده است. همهٔ امکانات در جهت مدیریت مجموعهٔ زندان بهکار گرفته شده و وضعیت تحتکنترل است.
@Farsna
دستگیری ۱۰ جاسوس موساد در لرستان
🔹دادستان لرستان: بعداز حملهٔ رژیم سفاک صهیونی، با دستور قضایی ۱۰ نفر بهاتهام جاسوسی، تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی در لرستان بازداشت شدند.
@Farsna
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
🔹منابع آگاه امروز دوشنبه تأیید کردند، پایگاه منطقه قصرک، در غرب استان حسکه که نیروهای آمریکایی در آن مستقر هستند، هدف حمله قرار گرفت.
🔹طبق گزارش وبگاه خبری المعلومه عراق، این حمله سبب ایجاد حالت آمادهباش در میان نیروهای آمریکایی شده است.
🔹این منابع به المعلومه گفتند: «نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپارهای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد».
🔹این منابع توضیح دادند که «پس از این حمله، عملیات پاکسازی گستردهای در اطراف پایگاه، به ویژه در بخشهای شرقی و شمالی، انجام شد و اقدامات امنیتی شدیدی در ورودیهای اصلی اعمال شد».
@Farsna
خبرگزاری فارس
سپاه تغییر تاکتیک داد/ حمله به اهداف در سراسر اسرائیل 🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در موج ۲۱ از عمل
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی عملیات وعدهٔ صادق ۳: برای نخستین بار از موشک بالستیک چند کلاهک خیبر (قدر H)، با بهرهگیری از تاکتیکهای جدید و غافلگیرکننده جهت اصابت دقیقتر، مخربتر و مؤثرتر استفاده شد و اهدافی راهبردی در سراسر سرزمینهای اشغالی از شمال تا جنوب و مرکز رژیم صهیونی مورد اصابت قرار گرفت.
@Farsna
📷 تشییع ۲ شهید کودک ۷ سالۀ حملات رژیم صهیونیستی در تبریز
عکس: عطا داداشی
@Farsna
منبع آگاه: بسیاری از کشورهایی که در قبال حمله آمریکا به سایت هستهای فردو سکوت کردهاند، در پیامهای خصوصی این اقدام را محکوم کردهاند.
🔹به گفتۀ این منبع، اگرچه برخی دولتها به دلایل سیاسی یا ملاحظات دیپلماتیک از موضعگیری علنی خودداری کردهاند، اما در مکاتبات و تماسهای غیررسمی، نارضایتی و مخالفت خود را با این تجاوز نظامی ابراز داشتهاند.
@Farsna
سقف کارت به کارت در برنامکهای پرداخت ۲ برابر شد
🔹با مجوز بانک مرکزی، سقف انتقال وجه کارت به کارت در برنامکهای پرداخت به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت.
@Farsna