📷 عفو با چاشنی رزق حلال
🔹در یازدهمین تور نظارتی قوهقضائیه برای خبرنگاران، از ۲۳ کارگاه اشتغال بنیاد تعاون اصفهان با ظرفیت بیش از ۴ هزار نفر بازدید شد.
عکس: حمیدرضا نیکومرام
@Farsna
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام جمعهٔ سرپل ذهاب: مذاکره با آمریکا تلهای برای فریب است
@KermanshahFarsnews - Link
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رونق در واحدهای تولیدیِ کفش ایرانی
🔹در صنعت کفش ۵۰۰ هزار در ۹ هزار واحد به تولید کفش مشغول هستند.
@Farsna
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهرهای لبنان آمادۀ برگزاری اولین سالگرد برای سید مقاومت
@Farsna
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرماندار کالیفرنیا: با بودن ترامپ ممکن است دیگر انتخابات نداشته باشیم
🔹نیوسام: ما دموکراتها تلاش میکنیم اکثریت مجلس نمایندگان را از جمهوریخواهان پس بگیریم و مردم را نسبت به تلاشهای ترامپ برای دستکاری انتخابات میاندورهای آگاه کنیم.
🔹من نگرانم که با حضور ترامپ در قدرت، انتخابات ۲۰۲۸ برگزار نشود؛ مگر اینکه با هشدار قرمز وضعیت بحرانی کشور بیدار شویم و بفهمیم این لحظه چقدر جدی است.
@Farsna
خبرگزاری فارس
الجولانی: به توافق با اسرائیل بسیار نزدیکیم 🔹درحالیکه سوریه همچنان آماج تجاوزات رژیم صهیونیستی است
الجولانی: ما از اسرائیل میترسیم!
🔹سرکرده شورشیان حاکم بر سوریه در راستای توجیه تلاشهایش برای توافق امنیتی با رژیم صهیونیستی گفت: ما مشکلی برای اسرائیل ایجاد نکردهایم؛ ما از اسرائیل میترسیم. اما اسرائیل همچنان مذاکرات را بهتأخیر میاندازد و حریم هوایی ما را نقض میکند.
@Farsna
۲۱ نسخه فناورانه برای درمان تنش آبی، در انتظار اجرا
🔹دبیر ستاد آب، انرژی و محیط زیست معاونت علمی ریاستجمهوری: ۲۱ راهکار فناورانه برای حل مشکل آب از سمت معاونت علمی ریاستجمهوری به وزارت نیرو ارائه شده، اما اجرای بخشی از آنها با تأخیر روبهرو شدهاند.
🔹شرکتهای متناظر با این راهکارها معرفی شدهاند؛ اما فرایند اجرایی در وزارت نیرو زمانبر است؛ زیرا انتخاب شرکت، تأمین منابع مالی و بررسیهای حقوقی باید طی شود. در برخی موارد هم خلأ قانونی وجود دارد.
@FarsnaTech - Link