تامین اجتماعی: حقوق اسفندماه بیش از پنج میلیون و صد هزار بازنشسته و مستمریبگیر سازمان تامین اجتماعی کامل پرداخت شد.
@Farsna
دستگیری چند نفر از عوامل خودفروخته و وطنفروش در البرز
🔹فرمانده انتظامی البرز: ۴۱ نفر از عوامل خودفروخته و وطنفروش که از جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل به شبکههای معاند فیلم ارسال میکردند بازداشت شدند.
🔹از ابتدای شروع جنگ تاکنون از برخی مجرمان ۲ قبضه سلاح شکاری، جنگی و ۲۴ عدد مهمات سلاح شکاری کشف شد.
@Farsna
🔴 صدور هشدارهای اولیه در اراضی اشغالی درپی رصد شلیک چندین موشک از ایران
@Farsna
🎥 مزدوران خبرنگارنما در دام سازمان اطلاعات افتادند
@Farsna
خبرگزاری فارس
🔴 صدور هشدارهای اولیه در اراضی اشغالی درپی رصد شلیک چندین موشک از ایران @Farsna
🔴 آژیرهای هشدار در فلسطین اشغالی به صدا درآمدند
@Farsna
🔴 خبرنگار الجزیره: آژیرهای خطر در امان، پایتخت اردن و دیگر شهرهای این کشور به صدا درآمدند.
@Farsna
خبرگزاری فارس
سردار فدوی: در تاریخ بختیاریها ثبت خواهد شد که فرمانده بسیج کل کشور یک بختیاری بود و در وسط میدان جنگ با شیطان بزرگ به شهادت رسید
🔹مشاور فرمانده کل سپاه: پاسداران انقلاب اسلامی از روز شروع پاسداری خود در سال ۵۷ همواره دو فوز را دنبال میکردند اول فاز پیروزی و دوم فوز شهادت که هر دوی آنها پیروزی بود؛ دشمنان ما این را نمی فهمند.
🔹شوق و ذوق شهادت هیچگاه در سردار سلیمانی کم نشد ولی دشمنان ما چون نمیفهمند شهادت رزمندگان ما را به عنوان موفقیت دنبال می کنند؛ آنها متوجه نیستند که تحت هر شرایطی شهادت همچون سلیمانی پیروزیست چه پیروزی ظاهری که همه دنیا میفهمیدند چه شهادت که پیروزی خیلی بزرگتر است که آنها نمیفهمند.
🔹خوشا به حال بختیاریها که یک سردار رشیدی را بزرگی کردند و این در تاریخ بختیاریها خواهد ماند که فرمانده بسیج کل کشور که بختیاری بود در وسط میدان جنگ با شیطان بزرگ به شهادت رسید.
@Farsna
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مردم انزلی دیشب زیر آتش حملات دشمن قهرمانانه ایستادند و شعار «الله اکبر» سر دادند.
#ارسالی_مخاطبان
@Farsna
🔴 سفارت آمریکا در عربستان: ما شهروندان خود را به خروج از این کشور از طریق پروازهای تجاری در صورتی که امن باشد، ترغیب میکنیم.
@Farsna
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماز متفاوت شهید لاریجانی در مسکو!
🖼 جلالی، سفیر ایران در روسیه با انتشار فیلمی از نماز اول وقت شهید دکتر علی لاریجانی در کاخ کرملین نوشت:
🔹این تصاویر، به یکی از سفرهای شهید دکتر علی لاریجانی به مسکو بازمیگردد؛ زمانی که برای دیدار با آقای پوتین، در کاخ کرملین حضور داشتیم. دقایقی پیش از آغاز دیدار، در فضایی آرام به انتظار نشسته بودیم که وقت نماز مغرب و عشا فرا رسید.
🔹ایشان که همواره به اقامۀ نماز در اول وقت مقید بودند، بیدرنگ آمادۀ نماز شدند و در همان فضای رسمی، با آرامشی مثالزدنی، قامت به عبادت بستند.
🔹آن لحظه برایم چنان پرمعنا بود که بیاختیار ثبت آن را ضروری دیدم؛ هرچند هرگز گمان نمیکردم روزی این تصاویر، پس از شهادت ایشان، بهعنوان یادگاری از یک روح بزرگ منتشر شود.
@Farsna