خبرگزاری فارس
ارتش ایران: به صنایع پتروشیمی اسرائیل و انبار تجهیزات نظامی آمریکا در کویت حمله کردیم 🔹روابط عمومی
ارتش: آمریکاییها پساز حمله ایران به پایگاه عریفجان، در جزیره بوییان کویت مستقر شده بودند که آنجا را هم هدف قرار دادیم
🔹پس از حملات متعدد پهپادی و آسیبهای جدی به پایگاه عریفجان در کویت، آمریکا با ایجاد کمپ جدید در جزیره بوبیان نسبت به استقرار واحدهای ارتباط ماهوارهای، شنود و مرکز کنترل برای مدیریت نبرد اقدام کرد تا به شرارتهای خود علیه ایران ادامه دهد که در حملات اخیر ارتش جمهوری اسلامی ایران مورد هجوم پهپادی قرار گرفت.
🔹انبارهای هدفگیریشده در این پایگاه محل نگهداری مهمات، سامانههای موشکی تهاجمی نظیر «هیمارس» و همچنین تأسیسات ارتباطی و نظارتی نیروهای تروریست آمریکایی بوده است.
@Farsna
🖼 معاون اطلاعرسانی دفتر پزشکیان: ترامپ از شدت استیصال به فحاشی افتاده
🔹طباطبایی: از شدت استیصال و عصبانیت به فحاشی و یاوهگویی افتاده است؛ حرامزاده احمق با دیوانگی پایهگذار یک جنگ تمام عیار در منطقه شده و هنوز رجز میخواند.
🔹تنگه هرمز زمانی باز خواهد شد که با رژیم حقوقی جدید از محل بخشی از عایدی عوارض عبور و مرور آن همه خسارتهای ناشی از جنگ تحمیلی جبران شود.
@Farsna
خبرگزاری فارس
📷 آژیرهای هشدار در سرزمینهای اشغالی فعال شد @Farsna
941.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دود ناشی از انفجار در حیفا
@Farsna
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دودی که مرکز حیفای اشغالی را فرا گرفت
@Farsna
خبرگزاری فارس
🎥 دودی که مرکز حیفای اشغالی را فرا گرفت @Farsna
🔴 خبرگزاری فلسطینی شهاب: صدای چند انفجار در دیمونا، بئر السبع و النقب در جنوب فلسطین اشغالی شنیده شده است.
@Farsna