9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺سلطان ارزش افزوده!
🔹آیا وزیر ارتباطات در ادعایش برای پایان «ارزش افزوده» صادق است؟
@Farsna
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹آمریکاییها برای بازگشت به برجام باید ۱۵۰ میلیارد دلار خسارت بدهند.
🔹ما شرایط جدیدی فراتر از برجام میخواهیم که این همه خسارتی که به جمهوری اسلامی در اثر تحریمها وارد شد را جبران شود.
🔹نحوه مواجهه و مبارزه با امریکا وارد مرحله جدید شده است.
@Farsna
خبرگزاری فارس
#اخبار_کوتاه 🔹روحانی به دعوت رسمی نخست وزیر ارمنستان، عصر فردا دوشنبه به این کشور سفر می کند. fna
جزئیات موافقت مجلس با یک فوریت طرح شفافیت آرای نظام تقنینی
🔹وکلای ملت پس از استماع نظر مخالفان و موافقان این طرح با ۱۶۸ رأی موافق، ۳۳ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۴ نماینده حاضر در جلسه با یک فوریت طرح شفافیت آرای نظام تقنینی موافقت کردند.
🔸بر اساس این طرح علاوه بر مجلس، کلیه نهادهای نظام تقنینی از جمله مجامع و سایر شوراها موظف به شفافسازی آرا خواهند شد.
🔻براساس ماده واحده این طرح تمامی شوراها، مجامع و نهادهای موثر در فرآیند قانونگذاری و نهادهای تصمیمگیرنده که صلاحیت سیاستگذاری یا وضع قانون و مقررات دارند از جمله مجلس شورای اسلامی، هیات وزیران، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی، شوراهای شهر و روستا، خبرگان رهبری و شورای نگهبان موظف به علنی سازی رای اعضا و انتشار آن و همچنین علنیسازی مذاکرات در درگاه اینترنتی خود هستند.
fna.ir/dcibef
@Farsna
منابع عراقی: نخستوزیر عراق طی هفته جاری به تهران میرود
🔹وبگاه خبری «باس نیوز» نوشت: یک منبع نزدیک به نخستوزیر عراق به ما گفت، عبدالمهدی طی هفته جاری برای طرح ابتکار بغداد با هدف آرام کردن وضعیت بین عربستان و ایران به تهران سفر خواهد کرد.
🔹به گفته این منبع، عبدالمهدی طرح ابتکار خود را در سفری که اخیرا به عربستان سعودی مطرح کرده بود، در تهران را نیز مطرح خواهد کرد.
fna.ir/dcibkp
@Farsna
خبرگزاری فارس
۷۰ درصد دانشجویان دندانپزشکی با سهمیه جذب شدهاند! «خالقی»، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: 🔹متأس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥به نام «شهدا» به کام «استاد زادهها» !
🔹چند نفر با سهمیه خانواده شهدا وارد دانشگاه شدند؟ چند نفر با سهمیه فرزندان هیات علمی؟
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبرانقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری: نباید اجازه بدهیم ناامیدی وارد میدان بشود
@Farsna
بازی جدید بانکها برای پرداخت نکردن وام ازدواج جوانان
🔹هرچند بعد از ابلاغ چند باره بخشنامه های بانک مرکزی به شبکه بانکی، بانک های تجاری راضی به پرداخت وام ازدواج جوانان با یک ضامن شده اند اما در روند اجرا همچنان سلیقهای عمل کرده و متقاضیان دریافت تسهیلات ازدواج را دچار مشکل می کنند.
👉 fna.ir/dcibmh
@Farsna
خبرگزاری فارس
گزارشهای تأییدنشده از کشته شدن محافظ شخصی ملک سلمان 🔹برخی گزارشهای تأییدنشده از کشته شدن محافظ شخ
مجتهد: محافظ شاه سعودی در کاخ کشته شده نه منزل شخصی
افشاگر معروف عربستانی نوشت:
🔹«عبدالعزیز الفغم» در منزل دوستش به قتل نرسیده است و در زمان قتل در کاخ حضور داشت.
🔹الفغم از اعضای قدیمی گارد حفاظتی بود و از این رو به کل خاندان آل سعود وفاداری داشت.
🔹در نظر بن سلمان، بر روی وفاداری او به شخص خاصی نمیشد حساب باز کرد و بنسلمان نیز بارها گفته بود که قصد دارد او را کنار بگذارد.
🔹جزئیات بیشتری از این حادثه را بر ملا خواهم کرد.
fna.ir/dcibk3
@Farsna