7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سفیر ایران در کییف: جنگ اوکراین نتیجه رقابت مخرب قدرتهای بزرگ است
🔹مرادی در مصاحبه با خبرنگار فارس: از همان روز اول جنگ، مقام معظم رهبری، رئیسجمهور و مقامهای ارشد گفتند که ایران بهطور کلی با جنگ اوکراین مخالف بوده و آن را پدیدهای مذموم میداند.
🔹جنگ کنونی به ملت اوکراین تحمیل شده و جنگی است که نتیجه رقابت مخرب قدرتهای بزرگ بوده است.
@FarsNewsInt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آتشسوزی یک ماشین شستوشو در حرم رضوی
🔹روابط عمومی آستان قدس رضوی: یکی از ماشینهای شستوشوی حرم رضوی در صحن آزادی دچار حریق شد که بهسرعت توسط یگان مستقر آتشنشانی خاموش شد.
🔹این حریق خسارت جانی نداشته و علت آن در دست بررسی است.
@Farsna
خبرگزاری فارس
🎥 مستند رستاخیز جان 🔹این مستند ساخته مرحوم نادر طالبزاده و برگرفته از مقاله شهید آوینی است. @Farsn
حاتمیکیا: نادرترین یار از میان یاران رفت
🔹ابرهیم حاتمیکیا، کارگردان: نادر طالبزاده از میان یاران رفت. او نادرترین شخصیتی بود که در حوزه هنر سینما میشناختم.
🔹نادر بود در اصرار و ایمان به آنچه معتقد بود و با همه وجود آن را در رسانه و هنر بکار میبست. نادر بود در زیست غریبش در سرزمین غرب. نادر بود در سلوک عارفانه و مومنانه.
🔹نادر بود و بعید میدانم کسی بتواند جای خالی او را پر کند. خدایش او را با اولیاء محشور کند.
@Farsna
خبرگزاری فارس
🎥 نصرالله: مسیر ناامیدی در فلسطین شکست خورده است 🔹دبیرکل حزبالله: کشورهای عربی که پشت فلسطین را خا
رهبر انصارالله یمن: کسانی که به عادیسازی با رژیم صهیونیستی میپردازند پشیمان خواهند شد
🔹کسانی که به سرعت به دنبال عادی سازی روابط با رژیمصهیونیستی هستند، پشیمان شده و بازنده خواهند بود. اگر بیتالمقدس با تهدید مواجه شود، یک جنگ منطقه فراگیر در پیش خواهد بود.
@Farsna