اولین واکنش بورس به اظهارات رییسی
🔹در اولین روز معاملاتی تیر ماه شاخص کل بورس ۱۸ هزار واحد رشد کرد که بیشترین میزان رشد شاخص کل در ۱۷ روز کاری گذشته از ۸ خرداد تا به امروز بوده است.
🔹همچنین قیمت ۲۸۲ نماد معادل ۶۰ درصد بازار افزایش یافت و برای اولین بار در ۴ ماه گذشته سمت سبزپوش بازار پرتعدادتر از سمت قرمزپوش شد.
🔹پس از ۱۰ روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار مثبت شد و ۲۳۹ میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد.
@Farsna
حمایت روسیه از ونزوئلا
🔹وزیر خارجه ونزوئلا در دیدار با لاوروف: روابط راهبردی ما برادرانه است و این موضوع در زمانهای سخت تایید شده است. ما بیش از ۲۶۰ توافقنامه امضا شده داشته و ۵۰ توافقنامه نیز در دست بررسی است.
🔹وزیر خارجه روسیه: ما از ونزوئلا در برابر سختیهایی که در آن قرار دارد به خصوص تلاشهای مداخله گرانه آمریکا در امور داخلی این کشور حمایت میکند.
@Farsna