#تفسیر_اهل_بیت_علیهم_السلام
#البقره
الکاظم (علیه السلام)- الْمُنَافِقِینَ الَّذِینَ خَالَفُوا بَعْدَ النَّبِیِّ (صلی الله علیه و آله).
امام کاظم (علیه السلام) منافقین کسانی هستند که پس از پیامبر (مخالفت کردند.
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۱۴۲ الإمام العسکری، ص۱۱۸
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
@faryade_ghahraman
1_2338525918.mp3
3.26M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه
🌺 سهم روز دوازدهم از حکمت ۱۰۶ تا حکمت ۱۱۳
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
@faryade_ghahraman
┄┄┅┅✿❀🍃🌺🍃❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت106 : مردم برای اصلاح دنيا چيزی از دين را ترك نمی گويند ، جز آنكه خدا آنان را به چيزی زيانبارتر دچار خواهد ساخت.
┄┄┅┅✿❀🍃🌺🍃❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت107 : چه بسا دانشمندی كه جهلش او را از پای درآورد و دانش او همراهش باشد و سودی به حال او نداشته باشد.
┄┄┅┅✿❀🍃🌺🍃❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت108 : به رگهای درونی انسان پاره گوشتی آويخته كه شگرف ترين اعضا درونی اوست، و آن قلب است، چيزهایی از حكمت، و چيزهایی متفاوت با آن، در او وجود دارد. پس اگر در دل اميدی پديد آيد، طمع آن را خوار گرداند، و اگر طمع بر آن هجوم آورد حرص آن را تباه سازد، و اگر نوميدی بر آن چيره شود، تاسف خوردن آن را از پای درآورد، اگر خشمناك شود كينه توزی آن فزونی يابد و آرام نگيرد، اگر به خشنودی دست يابد، خويشتن داری را از ياد برد، و اگر ترس آن را فراگيرد پرهيز كردن آن را مشغول سازد. و اگر به گشايشی برسد، دچار غفلت زدگی شود، و اگر مالی به دست آورد، بی نيازی آن را به سركشی كشاند، و اگر مصيبت ناگواری به آن رسد، بی صبری رسوايش كند، و اگر به تهيدستی مبتلا گردد، بلاها او را مشغول سازد، و اگر گرسنگی بی تابش كند، ناتوانی آن را از پای درآورد، و اگر زيادی سير شود، سيری آن را زيان رساند، پس هرگونه كندروی برای آن زيانبار و هر گونه تندروی برای آن فسادآفرين است.
┄┄┅┅✿❀🍃🌺🍃❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت109 : ما تكيه گاه ميانه ايم، عقب ماندگان به ما می رسند، و پيش تاختگان به ما باز می گردند.
┄┄┅┅✿❀🍃🌺🍃❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت110 : فرمان خدا را برپا ندارد جز آن كس كه در اجرای حق مدارا نكند، سازشكار نباشد، و پيرو آرزوها نگردد.
┄┄┅┅✿❀🍃🌺🍃❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت111 : (پس از بازگشت از جنگ صفين، يكي از ياران دوست داشتنی امام، سهل بن حنيف از دنيا رفت) و درود خدا بر او فرمود: اگر كوهی مرا دوست بدارد، درهم فرو می ريزد. (يعنی مصيبتها به سرعت به سراغ او آيد، كه اين سرنوشت در انتظار پرهيزكاران و برگزيدگان خداست، همانند آن در حكمت ۱۱۲ آمده است)
┄┄┅┅✿🍃🌺🍃❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت112 : هر كس ما اهل بيت پيامبر (صلی الله علیه و آله) را دوست بدارد، پس بايد فقر را چونان لباس رويين بپذيرد. (يعنی آماده انواع محروميتها باشد).
┄┄┅┅✿❀🍃🌺🍃❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت113 : سرمایه اى از عقل سودمندتر نیست، و تنهایى ترسناک تر از خودبینى، و عقلى چون دوراندیشى، و بزرگوارى چون تقوا، و همنشینى چون اخلاق خوش، و میراثى چون ادب و رهبرى چون توفیق الهى، و تجارتى چون عمل صالح، و سودى چون پاداش الهى، و پارسائى چون پرهیز از شبهات، و زهدى چون بى اعتنایى به دنیاى حرام، و دانشى چون اندیشیدن، و عبادتى چون انجام واجبات، و ایمانى چون حیاء و صبر، و خویشاوندى چون فروتنى، و شرافتى چون دانش، و عزّتى چون بردبارى، و پشتیبانى مطمئن تر از مشورت کردن نیست.
┄┄┅┅✿❀🍃🌺🍃❀✿┅┅┄┄
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
@faryade_ghahraman
Doaye 7 Sahife Sajadie 320.mp3
9.69M
دعای هفتم صحیفه سجادیه📖
با صوت دلنشین حسین حقیقی🌹
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
@faryade_ghahraman
🔴افشای سرّ اهل بیت ممنوع
در بیان فضائل اهل بیت ع ظرفیت مخاطب را در نظر بگیرید.
«کُلَّمَا تَقَارَبَ هَذَا الْأَمْرُ کَانَ أَشَدَّ لِلتَّقِیَّة»؛
امام صادق(ع) : «هنگامى که امر قیام ما نزدیک میشود تقیه و کتمان را بیشتر کنید [و در حفظ اسرار بکوشید]»
الکافی، ج 2، ص 220.
امام حسن عسگری(ع) :
«وَ آمُرُکَ أَنْ تَصُونَ دِینَکَ وَ عِلْمَنَا الَّذِی أَوْدَعْنَاکَ وَ أَسْرَارَنَا الَّتِی حَمَّلْنَاکَ وَ لَا تُبْدِ عُلُومَنَا لِمَنْ یُقَابِلُهَا بِالْعِنَادِ ... وَ لَا تُفْشِ سِرَّنَا إِلَى مَنْ یُشَنِّعُ عَلَیْنَا عِنْدَ الْجَاهِلِینَ بِأَحْوَالِنَا»؛
امام حسن عسکرى(ع) به یکى از یاران خود فرمود: «به تو دستور میدهم که دین خود را و دانشى را که نزد تو به ودیعت گذاردیم و اسرار خود را که به تو سپردیم، حفظ کنی. بنابر این، علوم ما را نزد افراد لجوج که با آن به دشمنى بر میخیزند آشکار مکن ... و اسرار ما را نزد بیخبران نسبت به احوال ما که آنرا عیب بر ما میگیرند افشا ننما»
طبرسی، احمد بن علی، الاحتجاج علی أهل اللجاج، ج 1، ص 238،
امام صادق(ع) :
«مَنْ أَفْشَى سِرَّنَا أَهْلَ الْبَیْتِ أَذَاقَهُ اللَّهُ حَرَّ الْحَدِید»؛ «کسى که اسرار ما اهل بیت را افشا کند، خداوند گرمى آهن را به او میچشاند».
شعیری، محمد بن محمد، جامع الأخبار، ص 96،
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa33966
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
@faryade_ghahraman
🌷 لوح | «جانفدا»
لوگوی شعار سومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
@faryade_ghahraman
فریاد ِقهرمان
#انیمیشن_جام_جهانی قسمت اول؛ سوءاستفاده تاریخی رژیم جعلی از فرصت جام جهانی به منظور اشغالگری و توط
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انیمیشن_ #جام_جهانی
قسمت دوم؛
وقتی همه جهان در حال تماشای مسابقات جام جهانی هستند، یک موجودیت خبیث در حال جنایت است!
کار جالب از گروه های هنری جهان عرب
پخش برای اولین بار در ایران
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
@faryade_ghahraman
علیرضا ارادتی داماد عبدالکریم سروش بازداشت شد
شنیده شده علیرضا ارادتی، داماد دکتر عبدالکریم سروش روز پنج شنبه هجدهم آذرماه در محل کارش بازداشت شد و تا کنون از دلایل دستگیری وی هیچگونه اطلاع رسانی صورت نگرفته است...البته میشه حدس زد!!!
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایام_فاطمیه
#امام_زمان
👤مضطر
پاینده ایران🇮🇷🇮🇷 باشکوه و قدرتمند
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
رئیس جمهوری آمریکا قانون ازدواج همجنسگرایان را امضا کرد!!!
جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا روز سهشنبه قانون ازدواج همجنسگرایان را تصویب کرد.
چندی پیش نماینده جمهوری خواه کنگره آمریکا با گریه از نمایندگان درخواست میکرد که این قانون را تصویب نکنند.
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
@faryade_ghahraman
ساخت خطوط مترو در ونزوئلا توسط ایران
🔸فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا گفت: در کشور ونزوئلا کارهایی را در زمینه احداث خطوط مترو در کاراکاس شروع کردهایم، همچنین برای اجرای برخی پروژه های نفتی در این کشور درحال مذاکره هستیم.
#حجاب
#زن_زندگی
#فاطمیه
👤مضطر
پاینده ایران🇮🇷🇮🇷 باشکوه و قدرتمند
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج