فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم رو ببینید
زن تروریست تجزیه طلب مسلح درحال رجز خوانی برای ایران و سپاه هست/
فردا روزی که این زن و اطرافیانش سقط شدن دوباره گولتون نزنند که ریژیم درحال کشتن زنان باردار و مظلوم کرد هست!!
هرکس تفنگ دستش بگیره سرنوشتی جز مرگ نداره.
نشر واجب
#پایان_مماشات
#لبیک_یا_خامنه_ای
بهزودی جزئیات یک عملیات سایبری که توسط یگان سپاه قدس انجام گرفته منتشر خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعار «یاعلی مددِ» هواداران آرژانتینی در حمایت از تیم ملی ایران
24.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کشف حدود ۶۹۰۰ سلاحهای جنگی و کشنده در شهرهای مختلف توسط مرزبانی فراجا
🔹دعوت مهدی یراحی به اعتراضات سراسری
دوست داشتم محض امتحان، یکی از این استوریهایی که #سلبریتیهای_اجاره_ای و ضد انقلاب در کمال آرامش و آسایش و مصونیت قضایی، هر روزه در صفحات خود منتشر می کنند را یکی از آقایان حسن عباسی، سعید قاسمی، رائفی پور، ازغدی یا... منتشر میکردند تا همگان ببینند به شب نرسیده طرف کت بسته پشت میله های زندان قرار خواهد گرفت!!
دیگر حالمان از مماشات و صبر استراتژیک و همراهیتان با سلبریتی های ضدانقلاب و کاشفان #حجاب و جنبش نجسها به هم می خورد!
به عنوان مثال: اونی که هدف کلاناش خرید خانه است، دیگر از صبحانه و ناهار و شامش نمیزند که چون میخواهد پولهایش را جمع کند برای خرید خانه!!
حالا ما هم قرار نیست چون هدف نهایی مان تشکیل تمدن اسلامی و نابودی اسرائیل است، بنشینیم تا هر ننه قمر و بی پدری بیاید و زیر گوش خودمان و انقلاب مان و اسلام مان بزند و ما فقط نگاهش کنیم!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت از بهابیت در دانشگاه
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرصتهایی که از تهدیدِ اغتشاشات بوجود آمد!
#جای_زندانی_خیابان_نیست
#جای_زندانی_سینما_نیست
#جای_زندانی_دانشگاه_نیست
#لبیک_یا_خامنه_ای