#فریادنهاوند
💢از اعتياد و تارک الصّلاة بودن تا شهادت
روايت بسيجي پاسداري که مظلومانه شهيد شد و خانواده اش در تشييع و تدفين پيکر پاکش شرکت نکردند!!!
بسيجيِ پاسدار مهندس مهيار مهرام
✅از دوره دبستان تا دوره دبيرستان باهم بوديم. ما ۳ تا رفيق بوديم که هيچ وقت از هم جدا نمي شديم. توي محلّه يوسف آباد تهران، شب و روز باهم بازي مي کرديم و درس مي خوانديم. البتّه هوش و استعداد مهيار از همه دوستان ما بيشتر بود. او کمتر از ما درس مي خواند و نمره اي بهتر از ما مي گرفت. از طرفي خانواده ي آن ها، خيلي اهل مُد روز و... بودند.
من و شهريار و مهيار، سال ۱۳۵۲ باهم ديپلم گرفتيم. پدر مهيار بلافاصله کارهاي پسرش را انجام داد. مهيار از ما خداحافظي کرد و رفت. او در دانشگاه برايتون انگليس در رشته هوافضا مشغول تحصيل شد.
سال ۱۳۵۴ بود که روزنامه ها نوشتند: يک دانشجوي ايراني به نام مهیار مهرام در انگليس به خاطر مصرف زياد مواد مخدر به حالت کما رفت!
خيلي براي دوست قديمي خودم نگران شدم. اما خدا را شکر او حالش خوب شد و سال ۱۳۵۶ به ايران برگشت. همسر انگليسي او هم به نام جِين همراهش آمده بود.
مهيار و خواهران و برادرانش در قيد و بند مسائل ديني نبودند. مهيار مدتي در شرکت فيليپس و بعد در دفتر شرکت هواپيمايي پان آِمريکَن در تهران مشغول شد. با پيروزي انقلاب، دفتر هواپيمايي تعطيل شد و مهيار در يک هتل مشغول به کارشد.
در زماني که آيت الله خلخالي با معتادان مواد مخدر برخورد مي کرد، مهيار دستگير و زنداني شد. در زندان و بين معتادهايي که ترک کرده بودند مسابقه اي برگزار شد و نفرات اول آزاد شدند. مهيار هم از زندان آزاد شد.
در اين فاصله جنگ شروع شده بود، من هم راهي مريوان شدم و همراه با حاج احمد متوسليان و در واحد مهندسي سپاه، مشغول فعاليّت بودم.
ارتباط ما با يکديگر کمتر شده بود. او موضع گيري هاي سياسي ضدّ نظام داشت و از منافقين حمايت مي کرد. اما با اين حال، وقتي به مرخصي آمده بودم، به ديدن مهيار رفتم.
خانم او ايران را ترک کرده و به انگليس رفته بود. پدر مهيار با من صحبت کرد و گفت: پسرم به خاطر مهندسي در رشته هوا و فضا، قصد استخدام در يگان بالگرد صدا و سيما را داشت، اما به خاطر موضوع اعتياد، نمي تواند استخدام شود. پدرمهيار با ناراحتي از من خواست کاري براي مهيار انجام دهم.
با مهيار صحبت کردم. گفتم: من مي خوام برم جبهه، مياي با هم بريم؟ او هم که توي حال خودش نبود گفت: باشه.
خانواده مهيار از او قطع اميد کرده بودند، با اين خبرخوشحال شدند. انگار مي خواستند يک جوري از دست او راحت شوند!
فردا صبح، قبل از اذان آمدم منزل آنها ، يک ساعت طول کشيد تا مهيار از دستشويي بيرون بيايد! حسابي خودش را ساخت! پدرش يک شيشه آب سياه به من داد و گفت: اين شيره سوخته ترياک است. هر روز ۳ بار به او بده تا تَرک کند.
بعد مکثي کرد و گفت: البته اين دفعه چهاردهم است که قصد ترک کردن دارد! ايشان قرص هاي واليوم نيز به من داد و گفت: در شرايط خيلي سخت اين قرص ها را به او بده.
وقتي راه افتاديم، با خودم گفتم: عجب اشتباهي کردم، حالا آبروي خودم را هم مي برم.
بعد گفتم: مهيار، تو اگر شده الکي دولّا راست شوي، بايد بغل من بايستي نماز بخواني، وگرنه بر مي گرديم.
شب رسيديم به يکي از مقرها. من مشغول نماز شدم. مهيار هم که حسابي خمار بود، زير چشمي من را نگاه مي کرد.
بعد از نماز برگشت و گفت: ببين، نمازت غلط بود. تو يه بار دولّا شدي، اما ۲ بار سرت رو زمين گذاشتي!
با تعجّب نگاهش کردم. يعني اين پسر رکوع و سجود و اعمال نماز را هم بلد نيست!؟
فردا رفتيم يکي از مقرهاي سپاه مريوان، به دوستم گفتم: اين آقا که همراهم آمده مريضه، اگه حالش بد شد يه دونه از اين قرص ها بهش بده.
آن روز وقتي من نماز مي خواندم، مهيار هم کنار من ايستاد. او هيچ چيزي از نماز بلد نبود. به من گفت: توي نماز چي ميگي؟ بين ۲ نماز چه دعايي مي خوني؟
روز بعد بردمش يه مقرّ ديگه و همينطور تا ۷ روز او را جا به جا کردم تا کسي به مشکل او پي نَبَرد.
روز هفتم حال و روز مهيار بهتر شد. گفت: من ديگه ترک کردم، ديگه خماري ندارم .
پدرش به من گفته بود وقتي مهيار ترک کنه، به خوراک مي افته و بايد حسابي غذا بخوره.
من هم چند کارتن تن ماهي با روغن زيتون براي مهيار گرفتم. او حسابي غذا مي خورد.
ادامه👇👇👇
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
#فریادنهاوند
ادامه 👆👆👆
✅مهيار را به يکي از مقرهاي کوهستاني بردم. آنجا بالاي ارتفاع بود و چند متر برف نشسته و شرايط بسيار سختي داشت.
آن ايام زمستان سال ۱۳۶۰ بود. مهيار در آن مقرّ کوهستاني در کنار چند بسيجي و مجاهد عراقي در واحد مخابرات مشغول شد.
هوش و استعداد خاصي داشت. رمزهاي بي سيم را سريع حفظ مي کرد. شب اول از سرما ترسيده بود. اما رفته رفته به آنجا عادت کرد .
مدتي بعد به سراغ او رفتم. با بسيجي ها حسابي جور شده بود. با برخي از آنها صحبت مي کرد و مسائل و مشکلات ديني خودش را مي پرسيد.
به نماز خواندن او نگاه کردم. انگار يک عمري نمازخوان بوده! مانند بقيه بسيجي ها شده بود.
يک ماه بعد، که از ترک مواد توسط مهيار مطمئن شدم، بي سيم زدم و گفتم: عصر بيا پايين، مي خوايم بريم تهران.
توي راه هم گفتم: تو ديگه پاک شدي، برو دنبال کار استخدام.
عصر روز بعد توي خانه بودم که مهيار تماس گرفت. با عصبانيت گفت: امير اگه شما نميري منطقه، من فردا بر مي گردم.
بعد با عصبانيت ادامه داد: اين خواهراي من هيچي نمي فهمن. يه مشت جَوون دارن اونجا جون ميدن و نون خشک مي خورن تا اينها توي آرامش باشن، امّا اينها نمي فهمن. انگار توو اين مملکت نيستن.
فردا با مهيار برگشتيم. نماز اول وقت او ترک نمي شد. حالا او به من تذکّر مي داد که نماز اول وقت و... را رعايت کن.
مهيار ديگر اهل جبهه شد. يک روز ترک کردن آن محيط معنوي برايش سخت بود. مهيار ۲ سال در کردستان ماند. من درگير کارهاي مهندسي بودم و او در کنار بسيجي ها، مسئول مخابرات سپاه سرو آباد از شهرهاي کردستان شده بود. با بسيجي ها به عمليّات مي رفت، براي آنها حرف مي زد و...
من برخي شب ها که به ديدن او مي رفتم، شاهد بودم که مهيار براي نماز شب بلند مي شد و حال و هواي عجيبي داشت.
عجيب تر اينکه، اين پسر از فرنگ برگشته، که تا مدّتي قبل نماز بلد نبود، دعاي بين نماز جماعت را با سوز خاصّي مي خواند.
او يک بسيجي تمام عيار شده بود. ياد آن زماني افتادم که خانواده او، به خاطر اعتياد، به مرگ فرزندشان راضي شده بودند.
روزها گذشت تا اينکه قبل از عمليّات والفجر ۴، در پائيز سال ۱۳۶۲ نيروهاي رزمنده به سوي منطقه پنجوين عراق حرکت کردند. يک روز بچّه ها به من خبر دادند که ظاهراً مهيار شهيد شده و پيکرش را برده اند سنندج.
باورم نمي شد. رفتم ستاد شهداي سنندج، گفتم: شهيدي به نام مهيار مهرام داريد؟ گفت: نه.
خوشحال مي خواستم برگردم. همان شخص گفت: امّا چند تا شهيد گمنام داريم که قرار است منتقل شوند تهران و به عنوان گمنام دفن شوند.
برگشتم تا آنها را نگاه کنم. ۷ شهيد که همه بدن آنها گلوله باران شده و با ماشين از روي سر آنها عبور کرده بودند، به عنوان شهيد گمنام کنار هم آرميده بودند.
به سختي مهيار را شناختم. يک گردنبند نقره از دوران انگليس در گردنش بود. از روي همان گردنبند او را شناختم. بقيّه هم بچّه هاي سپاه سروآباد بودند که به دست ضدّ انقلاب به طرز فجيعي به شهادت رسيده بودند.
پيکر مهيار به تهران منتقل شد. امّا خانواده اش او را تشييع نکردند. پيکر او بدون تشييع در قطعه ۲۸ بهشت زهراي تهران به خاک سپرده شد!
مراسم ختم او فقط ۱۳ نفر شرکت کننده داشت! او غريب و گمنام تشييع و تدفين شد. امّا براي مراسم چهلم او، به سراغ بچّه هاي لشگر رفتم و ماجراي اين بسيجي غريب را تعريف کردم.
بچّه هاي لشگر، دسته عزاداري راه انداختند و او را از غربت درآوردند. خيابان يوسف آباد از کثرت جمعيّت بسته شده بود.
خواهران او از ايران رفتند. پدرش در سوئيس از دنيا رفت. شهيد مهيار مهرام، راه درست و راه حق را نمي شناخت. از زماني که با انسانهاي الهي در جبهه رفاقت کرد، مزّه رفاقت با خدا را چشيد.
از زماني که راه درست را شناخت، لحظه اي در پيمودن راه حق ترديد نکرد. او بنده واقعي خدا شد. خدا هم در بهترين حالت او را به سوي خود دعوت کرد.
آنها که دوست دارند اين شهيد غريب را زيارت کنند، به قطعه ۲۸ بهشت زهرا رديف ۶ شماره ۴ در کنار شهداي گمنام بروند. روح ما با يادش شاد!
🌹شادي روح پاک اين شهيد غريب و مظلوم صلوات!
👈منبع: کتاب "...تا شهادت" (چهل روايت از آنها که توبه کرده و راه حق را پيمودند و با شهادت رفتند.) .
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
#فریادنهاوند
🔴 المهناز افشار که در دامان شیوخ عرب میپلکد! از ظاهر مهمانان و ملازمان افغان در ایران ابراز انزجار کرده😂
راست میگه بنده خدا، شیوخ سعودی خوشگل ترن خب، برو پیش همونا...❗
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فریادنهاوند
🎥 "رابرت مالی" نماینده آمریکا در امور ایران، کیست؟
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فریادنهاوند
🕌در حرم باشید
🔹اینقدر حرم لازمم، دلم تنگ است.
روزگارم ببین بهم خورده ...
🔹 نوحهخوانی زائر نوجوان حرم مطهر امام رضا علیه السلام، در وصف دلتنگی برای زیارت کربلای حسین(ع)
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
#فریادنهاوند
☑️️ماکرون: عربستان باید بخشی از توافق با ایران باشد!
🔹رئیسجمهور فرانسه در مصاحبه با یک شبکه سعودی با تأکید بر اینکه مذاکرات با ایران درباره برجام بسیار سخت خواهد بود، اعلام کرد که عربستان نیز باید بخشی از هرگونه توافق با ایران باشد.
✍ نتیجه دیپلماسی حقیرانه دولت ذلیل غربگدا اینه که گاو شیرده هم واسه ما شاخ و شونه میکشه!
خاکبرسرتون
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
#فریادنهاوند
🔺 سخنرانی مهندس علیرضاشهبازی نماینده مردم شریف نهاوند در مجلس شورای اسلامی پیش از خطبه های نماز جمعهی این هفته شهرستان نهاوند؛ مورخ ۱۰ بهمن ماه ۱۳۹۹
🔷 مهندس علیرضا شهبازی ضمن تبریک مناسبت های پیش رو و تشکر و قدردانی از امام جمعهی محترم شهرستان حاج آقای مغیثی و تشکر از دستگاه های اجرایی،استاندار و فرماندار محترم و روسای ادارات شهرستان به بیان عملکرد هشت ماهه ی نمایندگی و پیگیری جدّی در حوزه ی اشتغال و احداث صنایع بزرگ و همچنین تأمین اعتبار برای پروژه های زمین مانده و در دست اقدام، پرداخت.
🌐 وی به مسئله ی وحدت و پرهیز از ایجاد دسته بندی در شهرستان تأکید کرد و از همه علی الخصوص روحانیون درخواست کرد در این زمینه افراد و یا احیانا گروه هاییکه بر طبل تفرقه می کوبند و با دسته بندی های مغرضانه همواره مانع پیشرفت شهرستان بوده اند را برادرانه هدایت و راهنمایی کنند، چرا که نهاوند سال هاست از این رفتارها آسیب دیده است.
از جمله اقدامات انجام گرفته:
🔷 کارخانه ی بزرگ کلسینه ی دولومیت با سرمایه گذاری صنایع نسوز ایران و راه اندازی خط اول فرآوری در اردیبهشت ۱۴۰۰.
🔷 احداث واحد بزرگ پتروشیمی پلی پروپیلن با دستور ویژه ی وزیر محترم نفت برای تأمین خوراک.
🔷 استفاده از ظرفیت تبصره ی ۵۶ قانون بودجه جهت پروژه ی سد و کانال کشی نهر شعبان و سایر انهار فرعی و تکمیل و احداث جاده های آورزمان،نهاوند-کنگاور، پل حاج علمیراد با مشارکت بانک های کشاورزی،صادرات و تجارت و سپه.
▫️ میزان تأمین اعتبار ۳۳۷ میلیارد تومان برای سد و ۱۰۰ میلیارد تومان برای نهر شعبان و ۷۰ میلیارد تومان برای جاده های آورزمان و...
🔷 احداث گاوداری ۶۰۰۰ رأسی شستا و حلّ مشکل تأمین آب آن و اعلام آمادگی ستاد اجرایی فرمان امام برای احداث گاوداری ۲۰۰۰ رأسی.
🔷 دعوت از سرمایه گذاران به شهرستان جهت احداث کارخانه ی بزرگ تولید MDF، پارکت و نئوپان، فرآوری سنگ کربنات با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی و تولید کاغذ از سنگ و همچنین احداث کارخانه ی بزرگ شمش منیزیم از معادن دولومیت نهاوند.
🔷 احداث دو پست بزرگ و مهم ۲۳۰٫۶۳ و ۶۳٫۲۰ کیلووات برق.
🌐 در پایان ضمن تشکر از کادر درمان و ریاست شبکه ی بهداشت و درمان شهرستان دکتر دانشور از اخذ مجموعا شش میلیارد تومان اعتبار ( که در چند مرحله در حال تخصیص است)، یک دستگاه آمبولانس، چند دستگاه دیالیز، دستگاه اکسیژن ساز، دستگاه مدرن سی تی اسکن زیمنس برای بیمارستان قدوسی و چندین دستگاه دیگر دریافت گردیده و یا در حال رایزنی برای تحویل به شهرستان نام برد که از آن جمله یک دستگاه سی تی اسکن مدرن دیگر برای بیمارستان علیمرادیان،دستگاه سونوگرافی،ماموگرافی و... است.
▫️ همچنین پیگیری های صورت گرفته منجر به اعزام ۱۴ پزشک متخصص به شهرستان بوده است.
🔷 احداث ۱۲ مدرسه در نهاوند که ۱۰ مدرسه با همکاری شخص جناب آقای مخبر در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و اهتمام بنیاد برکت و دو مدرسه از طریق یک خیر محترم( در روستای رزینی و شهر فیروزان) و یک مدرسه در نهاوند که توسط مهندس شهبازی از محل حقوق و مزایای دریافتی ایشان از مجلس در حال احداث می باشد.
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
#فریادنهاوند
🔺️آخرین رنگبندی کرونا در استانهای ایران
🔵 آبی - کم خطر
🟡 زرد _ خطر متوسط
🟠 نارنجی _ پرخطر
🔴 قرمز - خیلی پرخطر
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
#فریادنهاوند
📌معامله ی بنز دیپلماتیک در اینستاگرام به قیمت ۱۰ میلیارد تومان!!
یک ساختمان ساز دراینستاگرام در اقدامی عجیب خودرویی پلاک دیپلماتیک را به قیمت ۱۰ میلیاردتومان برای فروش قرار داده است
جدای از قیمت سرسام آور این خودرو که به خاطر ممنوعیت ورود ماشین خارجی ایجاد شده است، سوال اصلی این است که چگونه خودرو پلاک دیپلماتیک به پلاک شخصی تغییر میکند و اساسا گمرک این خودرو پرداخت شده است و این اقدام قانونی است ؟
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
#فریادنهاوند
یکی از خدمات شاخص این دولت، احیاء جایگاه اجتماعی موز بود
✍ حميد قاف
#موز۵۰۰۰۰۰ریال😳
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فریادنهاوند
📌خواننده ترانه زیبا و حماسی "خلبانان" درگذشت.
🔸جمشید نجفی یکی از چهره های سرشناس موسیقی ایران در قبل و بعد از انقلاب بود ولی نسل جدید بیشتر او را با آهنگ خلبانان و گئجه لر بیشتر میشناسند.
🔸وی اصالتا آذربایجانی و متولد سال۱۳۲۹ تهران است.
🔸نجفی دیشب در اثر تصادف رانندگی حین عبور از خیابان در شهر ری مصدوم و به بیمارستان منتقل شده و امروز صبح درگذشت.
#من_ماسک_میزنم😷
📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣 📣
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir