برخی سخنان امام راحل، پنج ماه قبل از شهریور ۱۳۵۹ را تحریک آمیز و آن را عامل آغاز جنگ تحمیلی می دانند! اما واقعیت آن است آنچه، جنگ را قطعی میکند ارادهای قطعی و واقعی برای آغاز جنگ است.
نشانههاي زیادی از ارادهي قطعي صدام براي آغاز جنگ از مدتها قبل وجود دارد که به برخی از آنها اشاره می کنم:
شهریور 58 یک سال قبل از آغاز جنگ تحمیلی که هنوز دولت موقت سرکار بود و سفارت آمریکا نیز تسخیر نشده بود، دکتر یزدی وزیر خارجه ایران با صدام رئیسجمهور عراق در حاشيه اجلاس غيرمتعهدها در هاوانا ديدار می کند.یزدی با واسطه صلاحعمرعلی نمايندهي دائم عراق در سازمان ملل دیدار و مذاکرهای با صدام انجام داد. صلاح كه در اين ديدار حضور داشت سال ٢٠٠٣ در گفتگو با شبكهي الجزیره از گفتگویش با صدام پس از این دیدار نكات جالبي گفت.
او ميگويد به صدام گفته است از اينكه به زودي مشكل دو كشور حل ميشود خوشحال است.صدام به او می گوید: «کدام صلح؟ کدام حل مشکل بین ما و ایران؟ صلاح، این فرصت شاید در هر قرن یکبار اتفاق بیفتد. اهواز را از ما گرفتند، شطالعرب را از ما گرفتند، به ما تعدی کردند، تهدیدمان میکنند. الان ما فرصت مناسب داریم. آنها فروپاشیدهاند، ارتششان تکهپاره است، نیروهایشان پراکنده شده، بین خودشان درگیرند، برخیها برخی دیگر را میکشند، الان فرصتی تاریخی داریم که حقمان را بازگردانیم. و این را به تو میگویم، خودت را بهعنوان نماینده عراق آماده کن. میخواهم بروم و به آنها ضربتی بزنم که همه صدایش را بشنوند.»
سیدحسیننصر قبل از انقلاب(انتهاي آبان ماه سال۱۳۵۷) به همراه فرح پهلوی در سفر عراق و ديدارش با صدام (معاون رييسجمهور وقت) و ديدار پرحاشيهاش با آيتالله خويي حضور داشت. او میگوید صدام از ملکه حال شاه را پرسید و گفت به برادرم شاه بگویید تانکها را به خیابان بیاورند و معترضان را سركوب كند و جملهی عجیبی هم گفت: «بهتر این است که سیصد نفر الان بمیرند تا یک میلیون ایرانی و عراقی بعدا بمیرند.»
از ۱۳ فروردین ۵۸ تا ۳۱ شهریور ۵۹ حدود ۴۶۴ تجاوز زمینی؛هوایی و دریایی به ثبت رسیده است.
غیر از چندین درگیری که قبل از انقلاب وجود دارد که باعث کشته و زخمی شدن نیروهای ایرانی وعراقی شده است.
@farzadjahanbin
🔶 4 دلیل برای وجوب وفاق ملی
🔹دکتر محمدی سلیمانی؛ مدرس درس اندیشه های امامین انقلاب اسلامی و وصیت نامه امام خمینی(ره) در واحد تهران شمال
❇حجت شرعی: رهبر معظم انقلاب در مواجهه با همه دولت ها سیاست حمایت و پشتیبانی را پایه گذاری نموده اند. این رویکرد رهبر معظم انقلاب بر پایه نگاه و سیرهای است که امام راحل(ره) بناگذاشتهاند. رهبر معظم انقلاب در همین مورد فرمودند:« همه موظفند که به کارگزاران کشور و بخصوص به دولت، کمک کنند. این، یک وظیفه است" این، همان حرفی است که امام(ره) در طول نزدیک به یازده سال امامت خود، همیشه گفتند و نگاه نمی کردند در رأس دولت کیست.
در این دولت هم رهبر معظم انقلاب این انگاره را تقویت فرمودند که موفقیت دولت به مثابه موفقیت کل نظام است لذا « اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیسجمهور موفّق بشود، این موفّقیّت همهی ما است؛ اگر او در ادارهی کشور، در پیشبرد اقتصاد کشور، در مسائل بینالمللی کشور، در مسائل فرهنگی کشور به موفّقیّت دست پیدا کند، همهی ما به موفّقیّت دست [پیدا] کردهایم؛ پیروزی او پیروزی همهی ما است؛ این را باید واقعاً از بن دندان باور کنیم.»
❇الزامات مردم سالاری دینی: امام راحل به واسطه اندیشه رفیع خود توانست نظامی را ترسیم و طراحی کند که بر اساس مردم سالاری دینی، انتخاب مردم و مشارکت آنها نهادینه گردد. در انتخاباتهای پیشین شاهد بوده ایم که رهبر معظم انقلاب بارها تاکید فرمودهاند حتی کسانی که با رویه و چارچوب نظام نیز مشکل دارند در انتخابات شرکت کنند. علت اصرار بر حضور مردم را بر دو مبنا می توان تعبیر و تفسیر نمود:
✅اولا نظام مقبولیت مردمی را یک امر اساسی و پشتوانه مهم در تحقق اهدافش می داند؛
✅ثانیا رفتار و سیره امامین انقلاب نشان داده است که تلاش داشتند که نظام را نه به عنوان یک بازیگر انتخاباتی بلکه ورای آن یعنی سازنده و ناظر مردم سالاری دینی تعریف نمایند. پیگیری چنین خط و مشی ای، نظام را در موضعی قرار میدهد که پیروزی هر یک از جناحهای سیاسی را پیروزی خود و گامی در تحقق مردم سالاری دینی تفسیر نماید. بر اساس این اصل، نظام بازیگر انتخاباتی نیست بلکه به عنوان سازنده رقابت انتخابات، برد و باخت هر کدام از نامزدها را به معنای برد نظام و پیروزی خود تعریف میکند. رهبر معظم انقلاب و امام راحل(ره) همواره به منتخب مردم که از صندوق رای بیرون آمده احترام گذاشته اند. رفتارشناسی امامین انقلاب در هر انتخاباتی نشان میدهد که ایشان در کنار مردم و اجرای قانون و نه در کنار افراد و احزاب سیاسی ایستاده اند و تلاش داشته اند تا از مردم سالاری به عنوان رکن اصیل انقلاب دفاع نموده و به دولت ها کمک نمایند.
❇بار سنگین جبران عقبماندگیها: دهه90 را به درستی می توان دهه از دست رفته تاریخ پس از انقلاب دانست؛ دهه ای که موجب رکود و یا عقب ماندگی در برخی حوزه های اجرایی گردید. بحران اقتصادی با توجه به تورم شدید قیمتها و سقوط بیسابقه ارزش پول ملی، وضعیت نامساعد مالی دولت، خروج سرمایه از کشور، رشد منفی تشکیل سرمایه در اقتصاد، کاهش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی و برخی مسائل دیگر مانند بحرانهای زیست محیطی، تغییرات نسلی و دگرگونی فرهنگی و .... شرایطی را پیش روی دولت چهاردهم گذاشته است که جز با وفاق و همکاری و همدلی به سرانجام نمی رسد.
یکی از دلایلی که رهبر معظم انقلاب سایر ارکان نظام را به تعامل با دولت فرا می خوانند رسالت و وظیفه سنگین اجرایی ای است که بر دوش دولت گذاشته شده است. رهبری در وصف آنچه گفته شد می فرمایند:
"قضایی، بخشی از این بار را برعهده دارند؛ اما معظم این بار، بر دوش دولت است. اساسی ترین بارها، بر دوش دولت است؛ لذا همه وظیفه دارند که از دولت حمایت بکنند. این، یک توقع زیاد نیست. هر کس و از هرجا که هستید، در هر بخشی که کار میکنید، از هر خطی که هستید، بار سنگین اداره ی کشور، بر دوش ارگانهای خدمتگزار و کارگزار است. مجلس و دستگاه و آرزوها و احساسات شما هرچه که هست - که همهی آنها هم خوب است؛ عواطف و احساسات که چیز بدی نیست - سلایقتان هرچه که هست - حالا یک خرده بهتر، یک خرده بدتر، یک خرده درستتر؛ هر کسی نظری دارد - فرقی نمیکند، همه موظفند که کار و تلاش کنند و از دولت و دستگاههای مسؤول حمایت نمایند، تا گرهها باز گردد، مشکلات برداشته شود و انقلاب درخشندگی و تابناکی خود را حفظ کند."
❇نفی دوقطبی های داخلی: تردیدی نیست که افراد و جریانهای دلسوز کشور و انقلاب، باید تلاش جدی برای حفظ انسجام و یکپارچگی نظام اسلامی داشته باشند، چراکه پیش زمینه پیشرفت و توسعه کشور، وحدت و انسجام در درون کشور است. بدون انسجام، تدبیرها بی اثر خواهد شد.
@farzadjahanbin
باسمه تعالی
چند نکته با برادران و خواهرانم
🔹 امیرمومنان(ع)بنا داشتند، ابوموسی اشعری را از امارت کوفه بردارند.کارشناسان جمع بندی کردند که ایشان بماند بهتر است.
🔹امیرمومنان(ع)می خواستند قیس بن سعد را از امارت مصر بردارند. کارشناسان جمع بندی کردند که ایشان باید برود.
🔹در صفین، حضرت مخالف جواب مثبت به درخواست حکمیت در آن مقطع بودند اما نظر کارشناسان همسو با حکمیت و غلبه آنها و نیز افکار عمومی، حضرت را به پذیرش مذاکرات حکمیت وادار کرد.
درست است ولیّ جامعه، سیاست گذار جنگ و صلح است اما تصمیم ایشان در درون نظرات کارشناسی و سمت و سوی افکار عمومی شکل می گیرد و این سخن، غیر دقیق است که بایستیم ببینیم رهبری چه تصمیمی می گيرند.
🔹دولت و عزیزان دولت، خائن نیستند و متهم کردن آنها به خیانت در وسط چنین شرایط پیچیده ای عین خیانت است.
🔹اما ما که معتقدیم بدون پاسخ معتبر، رژیم غاصب متوقف نمی شود نباید صحنه را به نفع کارشناسانی که آنها هم عموما دلسوزند و موضوع تله جنگ را مطرح می کنند و عملا انفعال دامن زده می شود خالی کنیم.
مجموع این کنش ها و نظرات، ان شالله مسئولین را به درست ترین تصمیم رهنمون شود
🔹در جنگ احد، لشگر اسلام شکست سختی خورد، اما ایستادگی جمعی از اصحاب و در راس آن امیرمومنان(ع) و برخی مانند آن بانو و نزول آیه ای که گیریم، محمد مصطفی(ص)شهید شد، مگر خدای او نیست؟ صحنه را برگرداند.
🔹از سال ۲۰۰۰، رژیم غاصب، هیمنه اش شکسته شده. نباید اجازه داد این هیمنه بازسازی شود و از عوامل اصلی آن، رعب و ترس در دل مؤمنین است.
حزب الله ۱۰۰هزار نیرو دارد و صدها فرمانده در همین لبنان و سوریه زیر دست بزرگانی چون حاج قاسم تربیت شدند.
🔹به فضل خدا، آپارتاید رژیم نازی و غاصب صهیونیستی موفق نخواهد شد.
🔹من در مورد نوع پاسخ جمع بندی ندارم اما می دانم مطالبه ما برای عدم انفعال، ان شالله مسئولین را به بهترین تصمیم می رساند.
🔹از همه معاونین فرهنگی و دانشجویی تقاضا می کنم اقدامات جدی، عقلانی و شجاعانه در این زمینه با پرهیز از تصدی گری و با محوریت شبکه اساتید همیار فرهنگ، نهادهای دانشجویی و استادی و.... انجام دهند و به باز شدن دست مسئولین کشور، در هر نوع اقدام لازم کمک کنند.
شرایط حساس و نقطه عطفی در تاریخ منطقه و شاید جهان باشد
http://www.telewebion.ir/episode/0xf421025
دیروز به دعوت شبکه یک به تبیین نماز جمعه تاریخی تهران پرداختم.
از دو جهت پیام های فرامتن و نفس خود این نماز جمعه و نیز بیانات رهبری معظم انقلاب اسلامی، این نماز جمعه تحلیل شد.
برخی موارد طرح شده:
وعده صادق ۳
استحکام ساخت درونی در سایه پیوند امامت و مردم و مردم با مردم
جذب حداکثری و دفع حداقلی.
بدون وفاق در زیادی تعداد اثری نیست
ضرورت حفظ سرمایه اجتماعی به دست آمده.
مسائل ملی را فدای امور جناحی نکنیم
و....
جامعه ما امروز بیش از هر زمان دیگری باید قدرتمندتر شود. در همین زمینه به چند نکته اشاره می کنم.
یک-
🔹در نهج البلاغه، حداقل در دو مورد حضرت به نکته مهمی اشاره می کنند.
✨یکجا می فرمایند اگر مردم، حسن ظن به نظامشان داشته باشند رنج های طولانی را تحمل می کنند.
✨یکجا هم می فرمایند اگر حکومت حق مردم را ادا کند و مردم حق حکومت را، دشمنان مایوس می شوند و می توان امید داشت آن حکومت بماند.
🔹به نظرم نکته مهم، دخیل کردن مردم در هر تصمیم گیری،بزرگ داشتن آنها، مقدم داشتن میل و نظر آنها بر خواص و جلب اعتماد آنهاست.هر چه نظام جمهوری اسلامی به این موضوع، توجه بیشتری کند، موفقیت ها بیشتر خواهد شد.
🔹در همین نماز جمعه در یک نمونه به عینه دیدید، وقتی رهبری معظم و فرزندانشان در معرض خطر و پیشاپیش مردم قرار می گیرند، جمعیت میلیونی بی نظیری چنین صحنه ای رقم می زنند.
🔹به نظیر حقیر، بقیه مسائل فرع بر دخیل کردن مردم در هر تصمیم گیری، مقدم داشتن میل و نظر آنها بر خواص در هر تصمیم گیری و جلب اعتماد آنها و بزرگ داشتن مردم است.
دو-
🔹در همین راستا، ته دل مردم را خالی نکردن و اعتماد آنها به حکومت و قوای نظامی در برابر هر حمله احتمالی را خدشه دار نکردن، بسیار مهم است.
🔹احساس اقتدار حکومت دربین مردم، همبستگی را تقویت می کند.
🔹در داستان بلقیس و سلیمان، بزرگان جامعه سبا جامعه شان را با دو صفت بیان می کنند؛ دارای قوت و دارای باس شدید که می توان آن را همبستگی اجتماعی آهنین دانست.
سه-
🔹یک نکته مهم که واقعا تیشه به ریشه همبستگی اجتماعی می زند، تبعیض هست.
آنچه بخشی از مردم را بیش از ناداری می آزرد، وجود تبعیض یا احساس تبعیض هست
🔹هر چند عدالت در مقام عمل بسیار سخت است اما عدل، سیاستی است که به تعبیر حضرت، عام و فراگیر است.
چهار:
🔹در کنار عدالت، به تعبیر حضرت، آشکارسازی مودت در بین مردم است و نیز به بیان ایشان، این با از بین بردن کینه ها و تمجید از مردم و بیان بزرگواریها و مجاهدتهای آنها و قربان صدقه شان رفتن، اتفاق می افتد.
🔹اگر کسی را تحقیر کردی، نباید انتظار محبت از او داشته باشی.
باید دید کجاها از نظام اداری تا...مردم، تحقیر می شوند و علاج کرد.
پنج.
🔹از هر اقدامی که مردم گمان کنند عده ای می خواهند آنها را گول بزنند و در آن صداقت نیست، همیشه و خصوصا در چنین شرایطی باید پرهیز کرد.
🔹یکی از دلایل بی اعتمادی احتمالی، همین برخوردهاست.
و.....
🔹تبرکا عین بخشی از جملات حضرت را در نامه ۵۳ می آورم:
"پس آرزوهای مردم را بر آور، و نيكو ستودن آنان را پيوسته دار، و رنج و زحمت و كوشش و ابتلاى صاحبان فعاليت را در نظر داشته باش، چه اينكه بسيار ياد كردن كارهاى خوب، دلير را به هيجان آورده، و ترسو را به كوشش وامى دارد ان شاء اللّه.
سپس كوشش هر يك از آنان را به دقّت بشناس، و زحمت كسى را به ديگرى نسبت مده، و در اجر و مزدش به اندازه رنجى كه برده كوتاهى مكن، و مقام كسى باعث نشود كه كوشش اندكش را بزرگ شمارى، و معمولى بودن شخص علت نگردد كه كار بزرگش را اندك دانى...."
"رهبر انقلاب ایجاد نهضت و خیزش جدید علمی را جهاد نخبگان برشمردند و با تاکید براینکه حرکت و خیزش جدید علمی موجب تفوق یافتن بر رقیبان و بدخواهان خواهد شد، گفتند:یک از نتایج برتری علمی و فناوری این خواهد بود که دست دشمن از ضربه زدن به مردم غزه و ضاحیه بیروت کوتاه و مانع آتشافروزیهایی خواهد شد که دل مردم و جوانان را میسوزاند."
رهبر معظم انقلاب اسلامی، همواره با توجه دادن جامعه به "تولید علم"، بر "راهافتادن چرخه علمی در کشور"، "جنبش نرمافزاری"، توجه دادن به شرکتهای دانشبنیان، توجه دادن مسئولان به جایگاه و نقش نخبگان در کشور و تاکید کردند.
رشد تحقیق و پژوهش و افزایش مقالات و ارتقای جایگاه علمی کشور از نمودهای این خیرش هست و دستاوردهای فراوانی در حوزه های مختلف را موجب شده است.
اما چرا رهبری معظم، "خیزش جدید علمی" را مطرح کردند؟
در بیانی که در مطلع این یادداشت آمد، ایشان با خیزش جدید علمی، تفوق بر رقیبان و بدخواهان را مطرح می کنند و در مثالی مطرح می کنند که با تفوق علمی، قدرت نظامی افزونتر می شد و جلوی جنایت رژیم غاصب در غزه و لبنان گرفته می شد.
ایشان قبلا هم با اشاره به حدیث "العلم سلطان" بر اهمیت علم در قدرت تاکید کردند اما به نظر می رسد در طرح خیزش جدید علمی بر این نکته تاکید دوباره دارند که علم عین قدرت است و علم باید در عرصه واقعی زندگی، تفوق آفرین باشد تا زندگی بهتری و دفاع بهتری چه در مواجهه با رقبا و چه در مقابل دشمنان حاصل شود.
در خیرش قبلی، عمدتا مقاله و سرعت رشد علمی به دست آمد هر چند دستاوردهای فراوانی داشت اما اینک با این زیرساخت فراهم شده و مسیر رفته که شرط لازم بوده است باید با تغییر دست فرمان و با خیزش جدید، علم به مثابه قدرت مورد توجه قرار گیرد.
یکی از عوامل موثر در این خیزش، آیین نامه ارتقاست و نیز می باید دانشگاه نه به عنوان نهاد دانش بلکه به عنوان نهاد پیشرفت دیده شود و بر این اساس در این نهاد بازنگری صورت گیرد.
سال گذشته در چنین روز و چنین ساعاتی، در هفت اکتبر، عملیات طوفان الاقصی انجام شد.
حماس هر چند با ایران و حزب الله در این خصوص هماهنگ نکرده بود اما این اقدام، عاقلانه و شجاعانه بود.
هر تصمیم را باید در زمان و مکان خود سنجید.
به اذعان کارشناسان این حوزه، بر اساس یک طراحی پیچیده، بنا بود تطبیع(پذیرش و به مشروعیت شناختن رژیم منحوس صهیونیستی)توسط عربستان انجام شود. بر این اساس، بلاشک به جز عراق و نیز کویت که دچار تردید می شد، تمام کشورهای عربی، تن به تطبیع می دادند و مطمئنا آرمان فلسطین، ضربه ای بسیار شدید می خورد.
عملیات طوفان الاقصی اقدامی بزرگ و پیش دستی در مقابل این خیانت بسیار بزرگ بود.
برخی با دیدن ضربات به حماس و حزب الله مطرح می کنند نباید هفت اکتبر انجام می شد اما بلاشک اگر تطبیع در آن سطح اتفاق می افتاد، رژیم نامشروع با مشروعیتی که به دست آورده بود، طومار حماس و حزب الله را با دست بازتری برمی چید.
اما امروز هم حماس و حزب الله زنده اند و نشانه آن در هم کوبیدن حیفا در دیشب بود و هم تطبیع صورت نگرفته و هزینه های آن به شدت بالا رفته و هم رژیم غاصب ضربه های سنگین حیثیتی و اقتصادی خورده و در افکار عمومی جهان، بی آبرو شده است. چیزی که برایش سالها در رسانه ها تلاش کرده بود.
درود خدا بر مقاومت
@farzadjahanbin
صفحه دانشگاه روزنامه فرهیختگان
۲۲ مهر ۱۴۰۳
جمع بندی از مسیر گذشته و برنامه های آینده در آغاز پنجمین سال حضورم در معاونت فرهنگی و دانشجویی ارائه کردم.
https://farhikhtegandaily.com/universitynewspaper/4251/4/
https://www.aparat.com/ananews.ir
پخش زنده رویداد کرسی های آزاداندیشی
یکی از بزرگترین دستاوردها و افتخارات دوره جدید در معاونت فرهنگی و دانشجویی، کاهش سهم معاونت فرهنگی و دانشجویی واحدها به زیر یک پنجم در هزینه کرد و اختصاص چهارپنجم هزینه کرد در واحدها به اقطاب اثرگذار است.
البته در همین بک پنجم هم، بخش قابل توجهی از برنامه هایی که خود معاونت، عامل بوده برای مواردی است که اجازه دارد و آن فعالیت برای ارتقای اساتید و خانواده است.
البته سهم اساتید و خانواده در این نمودار هنور کم است و سهم فعالیت ها در این خصوص باید افرایش یابد.
نشریات هم باید حمایت ویژه شوند
در این نمودار بودجه های حمایتی سازمان نیامده است.
منبع:
سامانه بافر(باغبانی فرهنگ). سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳
در این نمودار، گزارش بر اساس مخاطب برنامه ها ارائه شده است.
نشان می دهد علاوه بر فعالیت هایی که دانشجویان مخاطب آن هستند، فعاليت هایی که در آن، کارکنان و اساتید و خانواده های آنانمخاطب هستند درصد قابل توجهی دارد در حالی که در قبل از دوره جدید معاونت فرهنگی و دانشجویی این توجه و سهم بسیار ناچیز بوده است.
البته سهم خود تشکل ها و نشریات و بسیج کارکنان پایین است.
منبع: بافر(سامانه باغبانی فرهنگ)
سال تحصیلی:۱۴۰۲-۱۴۰۳
این سؤال پیش می آید که چرا بعد از وعده صادق ۲ و بعد از بازیابی و بازسازی حزب الله و بازگشت موازنه به میدان، این بیانیه صادر می شود؟ و چرا در مقابل انزوای گسترده رژیم غاصب، وصف اشغالگری به ایران داده می شود؟
در ضمن مگر قضیه اکراین برای الان هست و چه شواهد جدیدی به دست آمده که در این بیانیه و اکنون به آن اشاره می شود! . روشن است که اکراین بهانه ای بیش نیست و چه بسا دنبال ایجاد شکاف بین ایران و روسیه هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یحیی سنوار :
🔹 من این جمله از امام علی را خوب به خاطرم سپرده ام که گفت: دو روز در زندگی انسان هست، روزی که در آن مرگ سرنوشت تو نیست، و روزی که مرگ سرنوشت تو ست.
🔹 من از روز اول نمیترسم چون مرگ سرنوشتم نیست پس کسی نمی تواند به من آسیبی برساند.
🔹 از روز دوم هم نمیترسم چون اگر تقدیرم باشد نمی توانم از آن جلوگیری کنم.
پی نوشت:
اگر خبر شهادت سنوار درست باشد، او، رهبر حماس با جلیقه رزمی و با یک AK در کنارش، همراه با دو جنگجوی دیگر پیدا شد. نه در یک تونل پنهان شده بود و نه در میان غیرنظامیان یا اسرای اسرائیلی پنهان شده بود. او در کنار رزمندگان خودش، درست در خط رویارویی با ارتش اسرائیل بود.
این خبر، انتفاضه و قیامی جدید رقم خواهد زد. چنانچه خون مظلوم محمد الدوره، خیزشی ایجاد کرد، اینبار خون سنوار دهها سنوار نه در غزه بلکه در کرانه باختری و قدس اشغالی رقم می زند.
جنگ یک نقطه نیست. فرآیند است
یحیی سنوار و کربلا
وال استریت ژورنال گزارش مفصلی کار کرده است.
در اون مدعی شده پیام ها و نامه های یحیی سنوار معاون اسماعیل هنیه در نوار غزه به رهبران حماس برای مذاکرات و مسیر جنگ رو بدست آورده و بخشی از آنها را افشا کرده است.
گزارش با این بخش از نامه اخیر یحیی سنوار پایان می یابد:
"باید در مسیری که شروع کردهایم پیش برویم ..یا بگذار کربلای جدیدی رخ دهد"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گمان می کنند که با پخش فیلم تنهایی و غربت شهید سنوار، دل مؤمنین را خالی می کنند غافل از آنکه این شجاعت سنوار و زبونی رژیم نامشروع صهیونیستی که سربازانش، جرات نزدیک شدن به بدن نیمه جان سنوار را ندارند و از دور با تک تیرانداز او را به شهادت می رسانند، راه سنوار شدن را خون تازه می بخشد و او در کرانه، غزه، قدس اشغالی، لبنان و... تکثیر خواهد شد.
از صبح اومدم واحد تهران مرکزی و لوح تقدیر تیم های برگزیده رویداد کرسی های آزادانديشي را امضا کردم.
ابن رویداد سه دور در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و از ۱۳۰۰تیم شروع و به ۶۰۰۰تیم رسید و این دور با همراهی دانشگاههای وزارتین با هم برگزار کردیم و حدود ۸۰۰۰تیم شرکت کردند.
در سه محور، تیم های دانشگاههای وزارتین و در سه محور تیم های دانشگاه آزاد اسلامی حائز رتبه اول شدند.
رقابت های استانی.
بعد، رقابت مرحله کشوری مجازی که در واحد تهران غرب برگزار شد و رقابت مرحله کشوری حضوری که در دو واحد تهران مرکزی و یادگار امام برگزار شد.
پیام حضرت آقا تا ابد چون مدالی بر سینه دانشگاه آزاد اسلامی خواهد درخشید و ان شالله، هر سال بهتر از سال قبل، در خت تنومند آزادفکری و آزاداندیشی در دانشگاه پر و باربیشتری بگیرد.
به خاطر مریضی نمی توانم در جلسه اختتامیه شرکت کنم.
از همه عزیزان و بالاخص از چند ده هزار دانشجوی مشارکت کننده و از چند هزار استاد مشاور تیم ها و نیز اساتید داور و نیز روسای محترم استانها و واحدها و همه همکارانم صمیمانه تشکر می کنم.
جا دارد از ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر طهرانچی که شجاعانه و به تمام معنا از گفت وگو و آزاداندیشی حمایت می کنند صمیمانه تشکر کنم.
انصافا سطح گفت و گوها و رعایت آداب گفت و گوها بالا بود.