امام حسین(علیه السلام) یعنی...
🔸️ما نه آن معرفت علی(علیه السلام) را می توانیم پیدا کنیم نه آن عشق او را؛ اما اندکی می توانیم نزدیکتر شویم.
🔸️امام حسین آمد برای اینکه به ما یاد بدهد یک مقدار تکان بخور! از این دلبستگی های به زندگی مادی یک مقدار بالا بیا!
🔸️...تو علی نمی شوی امام حسین(علیهما السلام) نمی شوی، توقع از تو نیست، اما یک قدم به ما نزدیک شو! سعی کن کارت را خالص تر انجام بدهی!
🔸️فقط دنبال منافع مادی نباش! فقط دنبال پست و مقام نباش! سعی کن برای خدا کار کنی!
🔸️اگر اینگونه شد به هر اندازه ای معرفت داشته باشی، همان اندازه به امام حسین(علیه السلام) نزدیک می شوی.
🔸️امام حسین(علیه السلام) یعنی این؛ یعنی مجسمه خداپرستی؛ تو هم سعی کن یک مقدار شبیه تو شوی!
۱۳۹۵/۰۸/۲۴
🏴 @mesbahyazdi_ir
🔻جولان گوبلز در مجلس شورای اسلامی
🖋آزاده محمودیان
۱. دروغ بزرگ یا دروغ گوبلزی اصطلاح و تکنیکی است در پروپاگاندا، که در بحبوحه جنگ جهانی مورد توجه قرار گرفت. آدولف هیتلر در کتاب نبرد من میگوید، مردم، شکست آلمان در جنگ جهانی اول را به این دلیل پذیرفتند که یهودیهای دارای نفوذ در مطبوعات، از تکنیک دروغ بزرگ استفاده کردند. از نظر او این روش مستلزم آن است که دروغ چنان عظیم باشد که «هیچکس باور نکند که کسی آنقدر گستاخ باشد که چنین بیشرمانه حقیقت را تحریف کند». اولین مورد استفادهٔ دروغ بزرگ در این جملهٔ معروف او مستند شدهاست: «در دروغ بزرگ همواره نیروی قابل باور بودن موجود است».
۲. دروغ همواره در طی کلمات منتقل نمیشود، بلکه گاهی محتوای دروغ میتواند در جریان روایتی از یک حادثۀ واقعی، ساخته و منتقل شود. نحوۀ روایتپردازی از یک واقعه میتواند قدرتی را در اختیار راوی قرار دهد تا او فارغ از ادراک حقیقت، آنچه خود فهمیده یا هرآنچه اراده کرده را در قالب روایت بسازد و با نقل واقعیت از زاویهای خودخواسته، مفهوم مورد نظرش را ساخته و مفهوم حقیقی را پنهان کند.
۳. حادثه نامبارکی که در زمان گرفتن رأی اعتماد برای کابینه پزشکیان اتفاق افتاد را میتوان نوعی پیادهسازی تکنیک گوبلز دانست. برای اولین بار در صحن علنی مجلس رئیسجمهور از واقعهای روایت میکند که در طی آن رهبری فهرست اعضای کابینه را تمام و کمال تأیید نموده و حتی شخصاً به دو نفر از افراد ناراضی در فهرست، دستور میدهد که برای حضور در کابینه راضی شوند! اما این روایت چنان با سیره و بیانات رهبر انقلاب در تضاد نظری و عملی است که هیچ عقل سلیمی آن را نخواهد پذیرفت. حال باید پرسید پس چرا بسیاری از مخاطبان این روایت اعم از نمایندگان مجلس و مردم انقلابی در برابر آن دچار انقیاد شدند؟!
۴. پاسخ همان عبارتی است که در بند اول داخل گیومه قرار گرفته است. از یکسو نفسِ روایتی چنین برهنه از گفتار و رفتار رهبر انقلاب در یک جلسه خصوصی، از آن جهت که خرق عادت محسوب میشود میتواند قوای تحلیلی مخاطب را دستخوش خدشه نماید. از سوی دیگر، زاویه انتخاب شده توسط راوی، مهر تأییدی بر محتوای خودساختهاش است. این در حالی است که رهبر انقلاب بیانات متعددی دالّ بر عدم دخالت خویش در انتخاب اعضای دولت و یا انتصابات رؤسای قوا دارند. این که رهبر انقلاب همواره بر تشکیل هرچه سریعتر کابینه اصرار داشتهاند، امری است آشکار و مکرر. و اگر بنا به تصمیم رهبری بر تأیید همگانی و دستودلبازانه از سوی مجلس بود، پس شروط دوازدهگانه مطرح شده از سوی معظمله چه معنی میتواند داشته باشد. آنچه از سوی پزشکیان به عنوان نظر مساعد رهبری با اعضای کابینهاش تعبیر شده، در قالب حمایت همیشگی ایشان از رئیسجمهورها در پیشرفت امور ناظر بر همکاری قوا بارها واقع شده است. زیرا «رهبری در پشتیبانی از رئیسجمهور هیچگونه درنگی نمیکند.»(بیانات در تاریخ ۱۳۸۴/۰۲/۱۱) و ایشان بارها تاکید کردهاند که حمایتشان از رئیسجمهور به معنای تأیید همه اقدامات یا نظرات آنها نیست (برگرفته از بیانات۹۲/۶/۱۴)؛ اما حمایت از آنان را وظیفه خود میداند(بیانات ۸۸/۰۱/۰۱). پس آقای پزشکیان با انتخاب زاویۀ روایت خود بهگونهای که نشان دهد رهبری بهطور مستقیم اعضای کابینه را تأیید کردهاند، سنجیده یا نسنجیده، دانسته یا نادانسته تهمتی ناروا بر رهبری روا داشته و پایبندی ایشان به وجه جمهوریت نظام و احترام به رأی نمایندگان مجلس را خدشهدار نموده است.
۵. اما در این ماجرا مجلس انقلابی(!) آزمون خود را با شکست پشتسر نهاد. مهر ننگ این واقعیت که در بین افرادی که رأی اعتماد نمایندگان را کسب کردند، برخی مواضع غیرقابل انکاری در حمایت از فتنه و اغتشاشات داشتهاند تا ابد بر پیشانی نمایندگان این دوره خواهد ماند. نکتۀ پایانی اینکه این واقعه علاوه بر نمایندگان، آزمونی برای مردم انقلابی نیز بود، عدهای که بطون معارف رهبری و ولایت فقیه را ادراک کردهاند، هرگز تحت تأثیر این تکنیک پروپاگاندایی قرار نمیگیرند و میان سخنسرایی یک اصلاحطلب و بیانات و سیرۀ رهبر انقلاب، دچار سردرگمی و تردید نمیشوند.
@Najvayeqalam_Mahmoudian
هدایت شده از محمد جوانی
♨️👇دررابطه با جریانات اخیر در انتخابات، اختلافات قالیباف_جلیلی، رای اعتماد به کابینه پزشکیان و خرج کردن از رهبری و... بسیاری از عزیزان سوالاتی برای بنده ارسال کردند که پاسخهای کوتاهی برایشان فرستادم...
📌لحظاتی پیش دیدم حاجآقای موسوی، معروف به #سید_کمیل طی ۳صوت کوتاه، صراحتا مطالب مرتبط خوبی ارائه دادند که تقدیم شما میکنم؛ با دور تند 2X گوش بدهید👇👇
هدایت شده از 🇾🇪🇵🇸🇮🇷🇮🇶🇱🇧 کانال کمیل
نقش رهبری در ان-AudioConverter.mp3
6.43M
نقش رهبر معظم انقلاب در انتخاب کابینه پزشکیان
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال کمیل بپیوندید
@chanel_komeil
هدایت شده از 🇾🇪🇵🇸🇮🇷🇮🇶🇱🇧 کانال کمیل
نقش قالیباف در -AudioConverter.mp3
5.28M
نقش قالیباف در انتخاب کابینه پززشکیان و اتفاقات اخیر
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال کمیل بپیوندید
@chanel_komeil
هدایت شده از 🇾🇪🇵🇸🇮🇷🇮🇶🇱🇧 کانال کمیل
معاندین در مقاب-AudioConverter.mp3
6.44M
نقشه معاندین و اصلاح طلبان افراطی برای انقلابیون صریح
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال کمیل بپیوندید
@chanel_komeil
هدایت شده از محمد جوانی
♨️حضرت آقا امروز دوباره برای چندمین بار درباره #هوش_مصنوعی هشدار دادند و فرمودند نحوه جدیدی از جنگ امروز در کارزار حسینی و یزیدی، یا جبهه حق و باطل است
📌من در دوبخش این مطلب را باز کردهام که نبرد امروز، از جنس جنگ تنبهتن هوش مصنوعی با تکتک آحاد جامعه بشری بخصوص مردم ایران است!
✅ eitaa.com/CWarfare/6350
✅ eitaa.com/CWarfare/6351
📌اما چه کنم که میدانم بسیاری از مخاطبان، وقت نمیگذارند که کامل گوش دهند؛ متاسفانه بحثی هم نیست که بشود قطعه قطعه و کوتاه کرد، پیوستگی لازم دارد...
📌خلاصه من تا حدی که سوادم میکشید، جنگ را تشریح و فایل صوتی را بارگذاری کردهام؛ کسانی که صوت همایش را گوش کردند، نظرات بسیار خوبی برایم فرستادند و شگفتزده شدند از بحث؛ حالا اگر شما گوش ندادید و حمایت نکردید، گردن خودتان! از ما گفتن بود...
09_Goriz_Az_Rajim_1401_05_25_Moharram_1444_aminikhaah.ir.mp3
28.22M
⭕️سلسله مباحث «گریز از رجیم»
✅جلسه نهم
🛑 آیا شیطان اهل بیت را هم وسوسه میکند؟
🛑 شیوه شیطان برای اولیائش چیست؟
🛑راهکارهای دروغین شیطان
🛑 چگونه نه چشم بخوریم و نه چشم بزنیم؟
#گریز_از_رجیم
#شیطان_شناسی
#استاد_امینی_خواه
🌀 اکثریت را فدای اقلیت نکنید
🖋 نامه آیتالله سبحانی به رئیس مجلس درباره تعطیلی شنبهها
📝 گزیده نامه:
➖ آیا مصوبهای که از طرف شورای نگهبان مردود شمرده شده و نهادنظارت بر مصوبات مجلس نیز آن را مغایر با مصالح دانسته است و جمعی از مراجع نیز آن را نپذیرفتهاند چگونه این طرح بار دیگر به مجلس برمیگردد.
➖ در متن خبر تعطیلی روز شنبه چنین توجیه شده است: تعطیلی شنبه به نفع اقتصاد کشور، است. این استدلال عجیب است تعطیلی شنبه، یعنی تعطیلی کلیه دستگاههای مولد. آیا چنین کاری به نفع اقتصاد کشور است؟!
➖ جمعی که با خارج ارتباط دارند از ۵ درصد از جمعیت کشور فزونتر نیست، چگونه یک اکثریت فدای اقلیت شود.
➖ چگونه می توان فرهنگ ملی و دینی را که سابقه هزار و چهارصد سال و اندی دارد، با یک قیام و قعود به هم زد؛
➖ محور تنها مسائل اقتصادی نیست. تعطیلی روز شنبه، تعطیلی مراکز تحصیلی، دانشگاهها و مدارس و حوزهها و مراکز پژوهشی را در پی دارد آیا این به نفع کشور است.
🔹اینجانب از حضرتعالی و سایر نمایندگان تقاضا میکنم اجازه ندهید چنین طرحی بار دیگر وارد کمیسیونهای مجلس شود امروز کشور مشکلات فراوانی دارد و نباید وقت مجلس را با امثال این مسائل تلف کرد.
📌 متن کامل:
hawzahnews.com/xd34n
♨️ انتقاد روزنامه فرهیختگان از مسئولی که خواستار بازگشایی سفارت آمریکا شد/ توییترزدگی افیون سیاستمداران است!
🔸روزنامه فرهیختگان نوشت: در چند روز اخیر یک اظهارنظر توییتری از رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی در فضای مجازی محل انتقاد کاربران قرار گرفته است. مهدی غضنفری، طی یک رشته توییت مطالباتی را از رئیسجمهور مطرح میکند که در صدر آن از سرگیری روابط کنسولی در سفارتخانه سابق آمریکا در ایران که در حال حاضر لانه جاسوسی نامیده میشود قرار دارد. غضنفری در توجیه این مطالبه تسخیر لانه جاسوسی که امام خمینی (ره) آن را انقلاب دوم نامیده بود را یک کار بیهوده تلقی کرده و آن را حاصل توطئه حزب توده میداند.
🔸غضنفری در ادامه توضیحات عجیب خود جاسوسی و جمع کردن اطلاعات توسط سفارتخانهها را امری عادل تلقی کرده و اقدام به تسخیر سفارت آمریکا را ناشی از خامی حکمرانی میداند. این اظهارات علاوهبر خدشههایی که با استدلالهای تاریخی به آن وارد است با توجه به جایگاهی که غضنفری دارد میتواند برای ایران در بعد اقتصادی و سیاسی نیز هزینهتراشی کند.
🔸کاخ سفید برای اعمال تحریم علیه ایران هیچ محدودیتی قائل نبوده و حتی صندوق توسعه ملی که غضنفری ریاست آن را برعهده دارد نیز قربانی همین تحریمهاست. آمریکا برای تنگتر کردن حلقه تحریم و نیز غارت منابع ایران تاکنون تلاش داشته از هر بهانهای حداکثر استفاده را ببرد تا جایی که به بهانه 11 سپتامبر اموال ایران در آمریکا به نفع قربانیان این ماجرا مصادره میشود بدون اینکه هیچگونه سندی درمورد نقش ایران ارائه شده باشد.
👈 این بهانهجویی درمورد ماجرای تسخیر لانه جاسوسی نیز تکرار شده است. آمریکا از این مقدار نیز فراتر رفته و حتی تلاش دارد نقطه آغاز نزاع با انقلاب ایران را ماجرا سفارت معرفی کرده و وجه متخاصم و ضدایرانی خود را تلطیف کند. در راستای این سیاست گاهی برخی رسانههای داخلی دانسته یا نادانسته پروژه سیاسی آمریکا را تکمیل کردهاند بدون اینکه در نظر بگیرند آمریکا پیش از تسخیر سفارت چندین بار تلاش داشت تا ماجرای کودتا 28 مرداد را تکرار کرده و انقلاب را در همان نخستین روزهای تولدش به شکست بکشاند.
👈با وجود چنین اقداماتی علیه منافع ملی همچنان برخی روایت مجعول واشنگتن را تکرار میکنند اما اینکه رئیس صندوق توسعه ملی بدون توجه به سناریوی تحریمی که آمریکا علیه ایران دنبال میکند همین روایت برساخته را تکرار کند فهم او از حکمرانی و اهمیت جایگاهی که در آن قرار دارد را محل تردید قرار میدهد. غضنفری که در توییت خودش تسخیر سفارت را سنگی توصیف میکند که در چاه انداختهاند و کسی نتوانسته آن را بیرون بیاورد باید خود حواسش باشد با اظهاراتی که رویکردهای تحریمی را تقویت میکند خود به مصداقی برای ضربالمثلی که نقل کرده تبدیل نشده و سنگ بیهوده در چاه نیندازد.
👈مرور مواضع رسانهای غضنفری نشان میدهد او در چند وقت اخیر تاکید بیشتری بر مواضعی داشته که کمتر ارتباطی به حوزه مدیریتیاش دارند. این مواضع کاملا برخلاف چهره موفقی است که او از خود در حوزه مدیریت اقتصادی ساخته است. مواضع اقتصادی که رئیس صندوق توسعه ملی داشته و نیز نتایج حضور او در این جایگاه تصویر بدی از دوران مدیریت و توانمندیهای اقتصادی غضنفری نمیسازد.
👈تمرکز این مدیر اقتصادی بر حوزه تخصصی خودش باعث میشود تا جایگاه ویژهای در عرصه مدیریتی کشور ایفا کند. اظهارات رسانهای غیرمرتبط اما پاشنه آشیلی محسوب میشود که میتواند وجه مدیریتی و اقتصادی او ذبح و تصویر سیاسی و رسانهای که او از خودش ساخته را در اذهان عمومی پررنگ کند. مقامات اجرایی بهواسطه جایگاهی که دارند مواضعشان در فضای رسانهای بازتاب پیدا میکند.
👈این امر اگرچه ممکن است جذاب بوده و آنها را به بروز رسانهای بیشتر ترغیب کند اما نباید مسئولان اجرایی را شبکه اجتماعی زده کرده و آنها را از جایگاهی که دارند و اثراتی که اظهاراتشان در پی دارد غافل کند. غضنفری نیز که در رشته توییت اخیر خود مدعی شده اظهاراتش صرفا از جایگاه یک شهروند ایرانی طرح شده از این قاعده مستثنی نیست و باید توجه داشته باشد که مواضعش بهعنوان مواضع رئیس صندوق توسعه ملی بازتاب پیدا میکند نه یک شهروند عادی یا فعال توییتری.
کمپین #کارت_به_کارت_طلا از آبان ۱۴۰۱ آغاز شد و الحمدلله در دو سال اخیر امکانات فنی زیادی برای تحقق آن فراهم شده است.
در جلسۀ آنلاین امشب به بررسی این امکان ها در صندوق ها و اپلیکیشنهای طلایی میپردازیم.
جناب آقای سیدمصطفی دارابی، (کارشناس انجمن پولطلای ایران) به صورت متمرکز این موضوع را موردمطالعه قرار دادهاند و مطالب کاربردی در این زمینه ارائه مینمایند.
🎙جلسه صوتی امشب را راس ساعت ۲۱ از این لینک دنبال کنید: Virasty.com/En_Gholami
🔖موسسۀ متا
✅ واکنش امیرحسن ثابتی، نماینده مجلس نسبت به صحبت های امروز رهبر انقلاب: رهبر معظم انقلاب امروز در دیدار با رئیس جمهور و کابینه جدید رسما اعلام کردند که "تعداد بیشتری از وزرای پیشنهادی را نمیشناختند و درباره آنها نظری نداشتند" اما سخنان پزشکیان در مجلس طوری بود که انگار تک تک این افراد را رهبرانقلاب پیشنهاد داده اند و وظیفه نمایندگان است که به همه کابینه رای بدهند
🔸جالب اینکه برخی از نمایندگان انقلابی نیز تحت تاثیر همین حرفها، به کل کابینه رای مثبت دادند و این جو از چند روز قبل توسط برخی از نمایندگان اصولگرا در مجلس راه افتاده بود. یک نفر از همینهایی که با رای امت حزب الله در تهران وارد مجلس شده بود هفته قبل به خود من میگفت باید به همه کابینه رای مثبت بدهیم چون کل کابینه را آقا تایید کرده است!
#بسیار_مهم
سکانس اول: ظریف سکاندار تعیین کابینه پیشنهادی میشود
سکانس دوم: ظریف تحت عنوان معاون راهبردی پست دائمی میگیرد
سکانس سوم: دقیقا چند روز قبل از رای اعتماد مجلس به کابینه ظریف قهر میکند
سکانس اصلی: پزشکیان با صحنهسازی جلوه میدهد تک تک وزرا مورد تایید رهبری و نه ظریف هستند
سکانس تاسفبار: برخی نمایندگان سادهلوح بازی خورده و با کنار گذاشتن ملاکهای قطعی رهبری، حتی به منحرفترین وزرای پیشنهادی رای میدهند.
سکانس پایانی: بلافاصله پس از رای اعتماد کامل مجلس به دولت، ظریف دوباره آشتی میکند و به معاونتش باز میگردد.
سکانس تیر خلاص: ظریف در نخستین اظهارات جدیدش اظهار داشت ۷۰ درصد کابینه را ما چیدیم
🔴و هرگاه کسی فرمان ولی امر را کنار گذارد، تباه شد.
✍ دکتر علی صدر
#تبعیت_از_ولایت
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای خبرگان رهبری در تاریخ ۹۵/۱۲/۱۹ «تحقق احکام اسلامی ولو بهصورت تدریجی» و «عقبنشینی نکردن از روند اجرای احکام اسلامی» را از محکمات نظام اسلامی برشمردند.
✍ اینکه رهبری تحقق احکام اسلامی را جزو محکمات نظام اسلامی میدانند یعنی این مسئله قابل تشکیک نیست؛ پس کوتاه آمدن از اجرای احکام اسلامی در جامعه با آنچه که لازمهی حکومت اسلامیست، سازگار نیست؛ در نتیجه مقابله با گناهان شرعی از جمله #بیحجابی از بایدهای نظام اسلامی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پـایـان یـک فـتـنـه
➖پاسخ امام به نهادهای اغوا شده و نمایندگان منفعل و تبریکگویان ذوقزده
•• انشاءالله در ادامه این دولت دیگر شاهد باج دادن نهادهای حساس و خواص به دولت نباشیم و هیچ چیز جای قانون را نگیرد.
#مردودی_خواص
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
✴️ یک تقارن جالب ☺️
همزمان که در این روزها، قطعی شد گروه علمی مهندسی کامپیوتر دانشکده، من را از لیست مدرسان گروه کامپیوتر در سال جدید تحصیلی حذف کرده، آن هم بدون آنکه حتی یک تماس بگیرند و اطلاع بدهند!
از آن سو افرادی که در فتنهی ۱۴۰۱، سردمدار تحریک دانشجوها بودهاند و اقدام علیه امنیت ملی انجام دادهاند، به دانشگاه بازگشتهاند که علی شریفی زارچی یکی از آنها است.
❇️ جهت اطلاع مخاطبان:
طی پنج سالی که بدون وقفه، مدرس دروس متعدد در دانشکدهی مهندسی دانشگاه تهران (دانشکدگان فارابی) بودهام، حتی یک بار هم از حیث علمی، انضباطی، ارزشیابی دانشجویی و ... تذکر شفاهی و کتبی نداشتهام و واقعا مایلم بدانم با چه بهانهای این حذف صورت گرفته است؟
💢 چون قطعاً نمیتوانند به زاویه نگاه سیاسی اشاره کنند و حتماً باید دلیلی در چارچوب آییننامهی آموزشی ارائه کنند.
همزمان در این سالها:
🔸 دهها نشست علمی برای اساتید گرامی و دانشجویان سراسر کشور؛
🔹 به مدت یک سال نمایندهی دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران در کمیته موقت تدوین کنوانسیون مقابله با جرایم سایبری سازمان ملل؛
🔸 دو سال پیاپی، مسئول ارتباطات سازمانی کنفرانسهای ملی فضای سایبر دانشگاه تهران؛
🔹 و ... بودهام
🔴 یادتان باشد جماعتی که همواره گفتهاند «دانشگاه را سیاسی نکنید»، خودشان سیاستزدهترین و رانتیترین فضای دانشگاهی را در تاریخ جمهوری اسلامی رقم زدهاند!
#وفاق_ملی‼️
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🔻طعنه روزنامه شرق به قالیباف: بعد از انتخابات آمریکا مشخص میشود کاراکتر جدید قالیباف چیست!
روزنامه شرق در مطلبی نوشت:
🔹قالیباف در شش ماه گذشته افتوخیزهای فراوانی داشت که در همه آنها تلاش کرده تا از بحران عبور کند.
🔹اسفند ۱۴۰۲ درحالیکه فکر میکرد بدنه اصولگرایی با هدایت سرشاخهها به او و فهرست «چنارها» رأی خواهند داد، نفر چهارم تهران شد و از «پاجوشهایی» همچون حمید رسایی و ثابتی شکست خورد.
🔹 نقطه عطف سیاستورزی در مورد قالیباف اما در پایان آبان امسال مشخص میشود. بعد از انتخابات آمریکا متوجه میشویم با کدام قالیباف روبهرو خواهیم بود؛ قالیباف ۹۲ یا ۹۹.
🔹چرخش اساسی احتمالا در آن مقطع اتفاق خواهد افتاد؛ اینکه چه کسی در آمریکا بر مسند قدرت مینشیند به ما خواهد گفت که قالیباف تبدیل به قالیباف ۹۲ و حامی برجام خواهد شد، یا قالیباف ۹۹ و قانون راهبردی لغو تحریمها.
🔹او همیشه تلاش میکند در نقطهای بایستد که ایمنی داشته باشد.
✅ @Rajanews_com
📸 واکنش محمدی، مشاور قالیباف نسبت به بازگشت یک استاد اخراجی به دانشگاه: آقای پزشکیان! اگر فردا دوباره اسراییل در ایران غائله ای برپا کرد و جوانانی به سبب آنچه امثال آقای زارچی به آنها می آموزند به بیراهه رفتند و به خود و کشور و حتی دولت شما آسیب زدند، شما مسئولیت می پذیرید؟ و نزد خدا و رهبری و مردم پاسخ دارید؟
🔸پینوشت؛ توضیحات ویکیپدیا درباره زارچی: علی شریفی زارچی در جریان اعتراضات ۱۴۰۱ استادان دانشگاه ایران یکی از منتقدان سیاستهای حاکم بر ایران بود که به وزارت اطلاعات فراخوانده شد و منجر به اخراج وی در شهریور ۱۴۰۲ گردید؛ وی در جریان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ از مسعود پزشکیان حمایت کرد/ویکیپدیا