🔰فلسفه حجاب و پوشش
بی تردید اسلام بر خلاف جوامع مدرن غربی و نیز غرب زده های هوسباز، طرفدار برچیده شدن خودنمایی زنان در جامعه است، اسلام مخالف ورود زنان به مسابقه بى پايان در نشان دادن اندام خود و تحريك شهوات و هوس هاى آلوده مردان است از این رو حجاب جزئى از اين برنامه در مقابله با بهره کشی ظالمانه از زنان محسوب مى شود، اسلام مى گويد كاميابي هاى جنسى اعم از آميزش و لذت گيري هاى سمعى و بصرى و لمسى مخصوص به همسران است و غير از آن گناه، و مايه آلودگى و ناپاكى جامعه مى باشد.
🔹باید اذعان نمود فلسفه حجاب چيز مكتوم و پنهانى نيست زيرا برهنگى زنان پيامدهايى همچون تحریک دائم مردان مخصوصا جوانان را در پی دارد، تحريكى كه سبب كوبيدن اعصاب آنها و ايجاد هيجان هاى بيمار گونه عصبى و گاه سر چشمه امراض روانى مى گردد، حال آنکه اسلام مى خواهد مردان و زنان مسلمان روحى آرام و اعصابى سالم و چشم و گوشى پاك داشته باشند، و اين يكى از فلسفه هاى حجاب است.
🔹هم چنین آمارهاى قطعى و مستند نشان مى دهد كه با افزايش برهنگى در جهان طلاق و از هم گسيختگى زندگى زناشويى در دنيا به طور مداوم بالا رفته است، حال آنکه در محيطى كه حجاب است (و شرائط ديگر اسلامى رعايت مى شود) زوجین تعلق به يكديگر دارند، و احساساتشان و عشق و عواطفشان مخصوص يكديگر است، لیکن در «بازار آزاد برهنگى» عملا زنان به صورت كالاى مشتركى در آمده اند و دیگر قداست پيمان زناشويى بی معنا شده است که این آسیب به فروپاشی نهاد خانواده منتهی شده است.
🔹گسترش دامنه فحشاء، و افزايش فرزندان نامشروع، از دردناكترين پيامدهاى بى حجابى است،با توجه به اينكه« فحشاء» و از آن بدتر« فرزندان نامشروع» سر چشمه انواع جنايت ها در جوامع انسانى بوده و هستند، ابعاد خطرناك اين مساله بیش از پیش روشنتر مى شود. بحرانی عظیم که منبعث از یکی از عوامل موثر بر آن یعنی مساله برهنگى و بى حجابى است.
🔹مساله«ابتذال زن» و«سقوط شخصيت او» در اين ميان نيز حائز اهميت فراوان است، هنگامى كه زن را از طريق جاذبه جنسيش وسيله تبليغ كالاها و دكور اطاق هاى انتظار، و عاملى براى جلب جهانگردان و سياحان و مانند اينها قرار بدهند، در چنين جامعه اى شخصيت زن تا سر حد يك عروسك، يا يك كالاى بى ارزش سقوط مى كند، و ارزش هاى والاى انسانى او به كلى به دست فراموشى سپرده مى شود، و تنها افتخار او جوانى و زيبايى و خودنمائيش مى شود.
و به اين ترتيب مبدل به وسيله اى خواهد شد براى اشباع هوس هاى سركش يك مشت آلوده فريبكار و انسان نماهاى ديو صفت!
⁉️در چنين جامعه اى چگونه يك زن مى تواند با ويژگي هاى اخلاقيش، علم و آگاهى و دانائيش جلوه كند، و حائز مقام والايى گردد؟!
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313
45.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوالحکیم 💐
◀️ انقلاب اسلامی را چگونه به کودکانمان توضیح دهیم؟ (۱)
✨ویژه ایام الله دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب اسلامی ایران 🇮🇷
❇️ در دنیا انقلابهای مختلفی رخ داده است. از میان این همه، #انقلاب_اسلامی_ایران مردمیترین انقلاب بوده است. در تبیین نقش مردم در ایجاد تغییرات بزرگ و عظیم بیش از این که گفته شده باید نوشت. مهم آن که این اصل، به نسل آینده انقلاب منتقل شود.
✅ کودکان و نوجوانان امروز، مدیران و رهبران آینده نظام جمهوری اسلامی خواهند بود و باید به این اصول بنیادین انقلاب واقف باشند. اما مسأله همیشگی، سادهسازی این محتوا و تبدیل آن به زبان کودکان و نوجوانان است.
✨ در آغاز #دهه_مبارک_فجر با استفاده از جلسه چهل و ششم دوره تربیت مربی استراتژی برای کودکان و نوجوانان تدریس شده توسط استاد حسن عباسی در تاریخ ۱۱ خرداد ۱۳۹۲، میتوانید این موضوع را به نسل آینده توضیح دهید.
🌷#دهه_فجر_مبارک
🔗 لینک سایت
http://strategistkids.ir/ck46
🔗 لینک آپارات
https://www.aparat.com/v/LFsZG
🔗 لینک یوتیوب
https://youtu.be/RZtICgvWuT8
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313
32.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقلاب اسلامی را چگونه به کودکانمان توضیح دهیم؟ (۲)
✨ویژه ایام الله دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب اسلامی ایران 🇮🇷
🔵بنای محکم انقلاب🔵
🕷 عنکبوتها مهندسین کوچکی هستند که خانههایشان را با تار میسازند. حدود دو ساعت طول میکشد تا این تارها 🕸 تنیده شوند. فکر میکنند خانه محکمی ساختهاند، اما اتصالات تارها و محل برپایی خانهها زیاد بادوام نیستند. روابط خانوادگی عنکبوتها نیز سست است. مثلاً در نوعی از عنکبوتها وقتی نوزادهای عنکبوت متولد میشوند، پدر و مادر خود را به عنوان غذا میخورند! خداوند در سوره عنکبوت فرموده که بیت عنکبوت سستترین خانه است.
انقلاب اسلامی با اتکا به ولایت فقیه در استمرار ولایت انبیاء و ولایت الله، بنای محکمی را بنا کرده که استحکام آن در طول بیش از چهل سال، با وجود همه فشارها و دشمنیها، هر چه بیشتر خود را اثبات کرده است.
با استفاده از #آیت_عنکبوت میتوان این واقعیت را به کودکان توضیح داد.
✨ برداشتی آزاد از جلسه ۴ دوره تربیت مربی استراتژی برای کودکان و نوجوانان تدریس شده توسط استاد حسن عباسی در ۷ آبان ۱۳۹۰.
🔗 لینک سایت
http://strategistkids.ir/ck4
🔗 لینک آپارات
https://www.aparat.com/v/iIwAh
🔗 لینک یوتیوب
https://youtu.be/Zzyq6Da0jDg?si=iPRb43r9ij4HCbzz
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313
🔴 به ترکیه شبیه نشدیم، خسارت این بود
#دانشطلب
🔸 در افتتاحیه جشنواره فجر خواستند از پرویز شیخطادی تجلیل کنند اما اتفاقِ متفاوتی رخ داد. در موقعیتی نمایشی پشت به مسئولین و رو به جمعیت آنها را خطاب قرار داد، گفت برای وزیر کراوات هدیه آوردهام چون قبلا مُد بود و کارمندان دولت همه میزدند. برای سالهای پس از انقلاب مرثیه خواند که حذف کراوات چقدر خسارت زد، از برخورد با ویدئو و ماهواره گفت که چقدر خسارت زد و آخر سر یک روسری از جیبش بیرون آورد که اینقدر خسارت نزنید!
🔹 در تلاقی کراوات و روسری طنزی نهفته که حتما به فکر شیخطادی نرسیده. آنجا که سرکوب نیست، لباسِ رسمی مردها باید تا زیر یقه پوشیده باشد و به گردن هم گره بزنند اما زنها تنگ و کوتاه میپوشند. اگر کراوات قانون میشد آیا هموطنانِ ناراضی از اجبار، بدشان میآمد؟ شلوغ میکردند و شر و خونریزی راه میانداختند؟ طبیعتا خیر، اما یک تکه شال آن هم ناقص برایشان مسئله شده در حد مرگ و زندگی! چرا؟ چون آن ایرانی است این عربی؟!
🔸 مسئولین دستشان را در عسل کردند و در دهانِ شیخطادی گذاشتند اما او دستشان را گاز گرفت. کراوات دادن به وزیر انقلابی مثل این است که به یک روحانی گردنبندِ صلیب هدیه بدهید، معنایی جز توهین دارد؟ شاید بگویند اصلا متوجه نشده و فقط خواسته نمایش بازی کند که من با اینها نیستم، اما موقعیتی که انتخاب کرده چطور؟ میشود فرض کرد یک کارگردان نفهمد فرصتطلبی روی صحنه و سرکوفت زدن رو به تماشاچی چه معنایی دارد؟
🔹 با گزکگیری در طرف مقابل باید بگوییم به سر تا پای دولتیها نجاست زد و اگر چنین هدفی داشته موفق شده. برای بنده آنجایی جالب بود که به دغدغه اخلاقی و دینی تظاهر کرد و گفت: «بابا این چهره حزباللهی نیست، چهره بچه مسلمان این نیست، این اخلاق پیامبری نیست». به هیچ وجه نمیتوانم فرض کنم کسی نگرانِ اخلاق باشد اما خودش را در موقعیت رودست زدن و نمکنشناسی و دیگران را در وضعیت شرمساری و پشیمانی از لطف قرار بدهد.
🔸 شیخطادی «خسارت» را زیاد تکرار کرد و کسی آنجا نمیتوانست به رویش بیاورد که خسارتِ سیاستها شبیه نشدن به ترکیه بوده، که ناموس هنوز ارزش مانده، که خیابانهایمان شبیه آنتالیا و پاتایا نشد، که سینمای پیش از انقلاب به گور رفت، که جشن هنر شیراز ادامه پیدا نکرد، که اگر ویدیو و ماهواره و اینترنت محدود و مدیریت نمیشد (هر چند پر اشکال) انقلابی نمیماند تا تو نگران چهرهاش شوی. خسارتش این است که از شماها تقدیر میکنند.
🔹 این تلاش برای لجن زدن به سابقه انقلاب، در جشنواره فجر، در شب افتتاحیه، آنهم از طرف کسی که برایش بزرگداشت گرفتند درس خوبی برای مسئولین بود. مردم لنگِ زندگی عادیشان هستند و خطر جنگ تا بیخ گوششان آمده اما سینماییها به شرارتِ سال گذشته چسبیدهاند و همان خطی که علینژاد و رسانههای ضدایرانی به اقلیت القا کردند را ادامه میدهند. برخلاف شماری از موارد گذشته این درس بسیار صریح و رکیک بود و جایی برای تردید باقی نگذاشت.
🔸 قاطبه مردم نه تنها سینما برایشان مهم نیست که از طبقه زیادهخواهی که حتی تن به مالیات نمیدهند و در بدترین فشارها اکثریت را تنها میگذارند شاکی هستند. انقلاب با سینما پیروز نشد که از دست دادن سینما برایش فاجعه باشد، نگرانی مسئولین در کم شدن رونق یا فاصله گرفتن سینماییها واقعا بچهگانه است. اگر بودجهها را کاهش و حمایت از سینما را به حداقل برسانید آنکه ضرر خواهد کرد نه مردم خواهند بود نه نظام. خودتان را ذلیلِ اینها نکنید.
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دیدن این فیلم دقیقتر به عمق این مطلب امام خامنهای پیمیبریم 👇
«امید دشمن این بود که همینهایی که حجاب نیمهکاره دارند به کلی کشف حجاب کنند، نکردند. یعنی زدند توی دهان آن تبلیغ کننده و فراخوان فرستنده.»
📌پ ن:
طی بررسی چند تحقیق و پژوهش درمورد تغییر ذائقهی مردم ایران در خصوص حجاب و عفاف، متوجه نکتهای شدم که در جلسات متعدد به عنوان یک ایراد اساسی، مطرح شد اما متاسفانه تاکنون نتیجهی خاصی در تغییر سوالات و رویکرد غلط در این زمینه دیده نشده است...
⬅️توضیح را مطول نمیکنم
خیلی ساده، جریان از ابن قرار است که؛
وقتی از مردم میپرسیم حجاب اجباری خوب است یا بد⁉️
مثل این است که از کسی بپرسی غذای اجباری خوب است یا بد⁉️
از انسان گرسنه هم که بپرسی غذای اجباری خوب است یا بد؟ قاعدتا با عقل سلیم پاسخ میدهد هیچ چیز اجباریش خوب نیست!
❌متاسفانه نظامات طراحی پژوهشها، گاهی به همین وضوح غلط هستند
و خروجی غلطی میدهد که بر مبنای آن
برنامه ریزی و سیاست گذاری غلط صورت میگیرد
👈و این تسلسل غلط اندر غلط، افرادی را به غلط در جریانات غلط تعریف میکند و ما بدون دریافت درست از موضوع و علل واقعی آن، به غلط برخوردهای غلط سلبی و ایجابی غلط را طراحی و دنبال میکنیم ❗
✅ برای خروج از این غلطکاری ممتد و دامنهدار، لازم و واجب است طرحی نو دراندازیم در تحقیق و پژوهش، برای دست یابی به واقعیات مبتنی بر حقیقت جامعه اصیلمان که قاطبهی مردمش عزت و آزادی را همراه با نجابت ذاتی از آغوش مادران عفیف به ارث بردهاند.
✍️ #م_طالبی_دارستانی
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313
جریان انقلابی مراقب باشد. نباید عناصر لیبرال اقتصادی، لیبرال سیاسی و لیبرال فرهنگی تحت لوای جبهه انقلاب به مردم قالب شوند. حامیان برجام، عاملان گرانسازی ارز و مدافعان برهنگی فرهنگی حق ندارند عنوان جبهه انقلاب را یدک بکشند.
در این باره بیشتر خواهم گفت...
✍ سید یاسر جبرائیلی
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️ فراخوان ارسال عکس و فیلم؛ پویش #پرچم_افتخار برای عید انقلاب 🌷
🔹️ بخش پویشهای تعاملی رسانه KHAMENEI.IR "همگام"، در دهه فجر دهه بزرگداشت عید انقلاب اسلامی، از کاربران شبکه های اجتماعی دعوت میکند که از نصب پرچم ایران در سر در خانهها، مدارس، مغازهها و محلکار خود، یا معابر عمومی و راهپیماییهای ۲۲ بهمن در سراسر ایران عکس بگیرند و آن را با عنوان #پرچم_افتخار منتشر کنند.
🌷 حضرت آیتالله خامنهای درباره گرامیداشت ایام پیروزی انقلاب اسلامی توسط همه اقشار ملت و «نصب و اهتزاز پرچم ایران» تاکید کردهاند و به مردم ایران توصیه کردند که «در دههی فجر بر سَر در هر خانهاى پرچم بزنید، پرچم جمهورى اسلامى را در سطح شهرها و روستاها به اهتزاز در بیاورید. نشان بدهید که ملّت این خاطره را گرامى مىدارد.» ۵۹/۱۱/۱۷
💻 تصاویر ارسالی در حساب شبکههای اجتماعی رسانه KHAMENEI.IR تجمیع و منتشر خواهد شد.
🌷 Farsi.Khamenei.ir
عدالت جنسیتی. مناظرۀ فریبا علاسوند و توران ولیمراد.mp3
38.67M
🔰 مناظره علمی با موضوع "عدالت جنسیتی"
🔻خانم دکتر فریبا علاسوند و خانم توران ولیمراد
📅 شنبه 14 بهمن 1402
📺 شبکه چهار، از نظریه تا میدان
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313
🔰 نتایج قابل توجه یک پژوهش در مورد حجاب
🔺 موافقان گشت ارشاد، افزایش پیدا کرده اند
🔹براساس پژوهش اخیر اندیشکده زوج که با روش تحلیل ثانویه (Secondary Analysis) روی تمام تحقیقات دو دهه اخیر درباره حجاب صورت گرفت، با عنایت به مقایسه روند تغییرات نگرشی مردم نسبت به حجاب، یافتههای پژوهشهای ملی در سال 1402 به شدت معنادار هستند.
🔻باور به اینکه حجاب حکم واجب خداست و برای بانوان لازم است که در فضای جامعه آن را رعایت کنند و این حکم آثار مثبت متعددی برای جامعه به همراه دارد و عدم رعایت آن دارای پیامدها و تبعات منفی برای خود فرد و جامعه است، کماکان اکثریت مطلق نظرات را به خود اختصاص داده است.
🔻حدود 60 درصد مردم، وضعیت حجاب و پوشش در جامعه را نامناسب و نگرانکننده توصیف کرده و اعلام کردهاند با روند فعلی وضعیت حجاب در آینده بدتر و نگرانکنندهتر خواهد شد.
🔻مخالفتهای قاطع و حدود 70 درصدی مردم با #گشت_ارشاد در تحقیقات سال 1401 به 50 درصد کاهش یافته و درصد موافقان مداخله نیروی انتظامی در این وضعیت افزایش پیدا کرده است.
🔻نظر مردم درباره این جمله که «قانون حجاب اجباری باید لغو شود» از حدود 60 درصد در سالهای گذشته به حدود 33 درصد در سال 1402 کاهش یافته و درصد مخالفان این گزاره حدود 20 درصد افزایش یافته است.
✅ به نظر میرسد در سال 1402 با توجه به فروکش شدن التهابات سال گذشته و افزایش برهنگیها و وضعیت نامناسب پوشش بخشی از بانوان جامعه، مردم نسبت به آزادی و اختیاری بودن پوشش کمی تردید کردهاند.
https://borna.news/008bx6
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313
🔴 جمهوری اسلامی، نه جمهوری!
🔰امام خمینی (ره) در همان اول انقلاب فرمودند:
" ... ما اگر بخواهیم یک حکومت اسلامی، یک جمهوری اسلامی در ایران برقرار کنیم با این رفراندم باید بشود.
از این جهت لازم است که آقایان، اینهایی که قدرت بر این معنا دارند که تشریف ببرند در بلاد و در محالّی که آشنا هستند یا غیر آشنا، و مسائل را برای آنها بگویند و آنها را روشن کنند و دعوت کنند به اینکه رأی بدهید به جمهوری اسلامی - این هم با همین کلمه: نه یک حرف زیادتر و نه یک حرف کمتر - برای اینکه الآن شیاطین افتادهاند دنبال اینکه «جمهوریِ» محض، همین جمهوری باشد، «جمهوری دمکراتیک» باشد و از این حرفها، برای اینکه آقایان تشریف ببرند و رفع ابهام بکنند ... "
📚صحیفه امام (ره)، ج۶، ص۳۲۴
✍پ.ن
🔻برخی خواص و مسئولین توجه ندارند که کشور ما کشور جمهوری نیست، بلکه "جمهوری اسلامی" است.
یعنی تصمیم گیری ها و عملکردها باید براساس احکام اسلام باشد و حق نداریم به دلیل فشار اقلیتی هنجارشکن، از احکام اسلامی کوتاه بیاییم؛ چه در زمینه حجاب باشد و چه غیر آن.
#حجاب
#فضای_مجازی
🔹فاستَقِمــــ |حُــــرّه زن انقلاب اسلامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹@𝖋𝖆𝖘𝖙𝖆𝖖𝖊𝖒_313