📖 #برشی_از_کتاب
📋اینجا دانش گاه ساخته نشده است !
«طراحي كنيد پرهي شوفاژي را به صورتِ مثلثِ متساويالساقين با قاعدهي a و زاويهي راس O كه از انتهاي آن وزنهاي به وزنِ M آويزان است، به صورتي كه كمترين خمش (خيز) را داشته باشد، و توأمان بيشترين انتقالِ حرارت را. ضمنا به دليلِ محدوديتِ جا، مادهاي را براي ساختِ آن انتخاب كنيد كه كمترين ضريبِ انبساطِ طولي را داشته باشد...» يك مسألهي مشكلِ پارامتريك! يك لغز! يك چيستان مزخرف! و البته از ديدِ آقايان، انتهاي سؤالِ علمي. علم به معناي ترجمهايِ آن. براي حلِ آن تصويرِ سياه و سفيدِ جد و آبائت پيشِ چشمت ميآيد و از رياضيِ دبستان تا معادلاتِ ديفرانسيلِ دو را بايد از بر باشي. اما... خيال ميكني با حلِ آن گرهي از مشكلاتِ فروبستهي اين مملكت حل ميشود؟ فرداروز كه فارغالتحصيل و جوياي كار، رفتي در يك ساختمان و زيرِ دستِ يك تاسيساتي شروع كردي به نصبِ شوفاژ، جرينگي ميفهمي كه اين مسأله نه به دردِ دنيايت خورده است و نه به دردِ آخرت. دو زاريات ميافتد و ميفهمي كه دانشجويانِ زرنگتر از تو، همان موقع اين را دريافته بودند كه چنين مسائلي را دودره ميكردند و از رو دستِ تو كپي ميكردند.
ميبيني چيزهايي را آموختهاي كه در هيچجاي اين مملكت كاربرد ندارد. چهار سال يا شش سال يا هشت سال زندهگيِ دانشجويي، فقط تو را از زندهگيِ واقعي دور كرده است. همين. تازه نه فقط به اندازهي همين مدتي كه وقت صرف كردهاي كه پارهاي اوقات به قاعدهي يك عمر از زندهگي پرت ميافتي! چرا؟ براي اين كه دانشگاه، دستگاهِ فكريِ تو را قرمقات كرده است. چيزهايي يادت داده است كه در هيچ كجاي اين ملك به كارت نميآيد. و اتفاق را در ممالكي كه از ايشان علم را ترجمه كردهايم، بيشتر به كار ميآيد. چه بايد كرد تا خود را عاطل و باطل نپنداريم؟ راهي نداري جز اين كه بروي سراغِ اصلِ سرچشمه و مظهرِ آب...
دانشگاهِ ما از زندهگيِ مردمِ كشورش فاصله گرفته است. نه دانشگاه كه كلِ سيستمِ آموزشيِ ما از چنين داء معضل و كارِ بيبيرونشدي رنج ميبرد. سؤالي از بيرون به دانشگاهِ ما ارائه نميشود. صنعت هرگز دانشگاه را در حد و اندازهاي نميداند كه از او سؤال بپرسد. او طاقتِ ديدنِ ريختِ اتوكشيدهي يك استادِ متفرعن را ندارد كه بدونِ اين كه حتا تا به حال يك قابلمهي واقعي طراحي كرده باشد، از صدر و ذيلِ صنعت انتقاد ميكند. دانشگاه هم توانِ گفتگو با صنعتگرِ روغنيِ دست به آچارِ خسيس را ندارد. كسي كه حتا حاضر نيست يك بخشِ يك اتاقهي تحقيق و توسعه (R&D) در كارخانهاش راه بياندازد. هر دو هم حق دارند. يا دستِ كم اينگونه ميپندارند.
در همهجاي دنيا دانشگاه ساخته ميشود تا مشكلاتِ علميِ آن كشور را حل نمايد، اما در جهانِ سوم مسأله جورِ ديگري است. اينجا دانشگاه ساخته نشده است. دانشگاه ترجمه شده است.
📚نشت نشاء
🖋رضا امیرخانی
⭕️fatehan.net
🆔 @fatehan
چگونه فرزندان مان را تربیت کنیم.mp3
4.1M
📻 #با_هم_بشنویم
🎙استاد پناهیان
▫چگونه فرزندان مان را تربیت کنیم ؟
🕰07:44
🌐www.fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 #برشی_از_کتاب
📋آن کسی می تواند راه خدا را تا آخر
بپیماید، به سر منزل و هدف منظور و مقصود نائل آید که مطمئن باشد حالت اطمینان و سکون در او باشد. اطمینان به این معناست؛ یعنی جاذبه ای او را بکشاند. جاذبه ایمان، جاذبه علاقه به خدا، جاذبه علاقه به هدف، آنچنان او را مجذوب کند و به سوی خود بکشاند که همۀ جاذبه های دیگر برای او هیچ و پوچ و مسخره بیایند.
📚طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
📒 صفحه 161
⭕️Www.fatehan.net
🆔 @fatehan
1_395067983.pdf
194.1K
💢 دعایی از #امام_رضا (علیه السلام) برای #حضرت_حجت (عجل الله تعالی فرجه)
➖ اعمال روز #جمعه
➖ یونس بن عبدالرحمن روایت کرده که حضرت رضا (علیه السلام) امر فرمودند به دعا نمودن برای حضرت صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه) به این دعا ....
#مفاتیحالجنان
#توصیهبزرگان
#حلقهمطالعاتروایی
🔹 @fatehan
📒شماره های جدید نشریات علمی دانشجویی، در سایت فتح بارگذاری شد:
📘 دوماهنامه نشریه شاکله:
🔖سال هفتم، شماره پنجم
🔖سال هشتم، شماره اول
🔖سال هشتم، شماره دوم
📩#دریافت_رایگان از طریق:
Www.fatehan.net/post/134
📘فصلنامه رواشناسی اسلامی فرا
🔖سال پنجم، شماره هفتم
📩#دریافت_رایگان از طریق:
Www.fatehan.net/post/131
🛑 @fatehan
📖 #برشی_از_کتاب
تنها یک #سبک_زندگی رایج و غالب در جهان امروز هست و هرکسی اینگونه نباشد، به او میگویند #جهان_سوم و برای اینکه دلشان نشکند میگویند رو به رشد!
در حال توسعه برای تعیین میزان توسعه یافتگی نیز عدد گذاشتند تا قدرت سنجش و مقایسه داشته باشند، مثلا به تعداد هر هزار نفر باید ۲۵ متر فضای بازی، چهار رستوران، دوتا بزرگراه، چهار تا کتابخانه ، دو تا تئاتر و... وجود داشته باشد، کشورهای توسعه یافته میگویند.
کسی ضد سبک زندگی بخواهد زندگی کند زندگی برایش سخت میشود. اگر کسی طبق سبک زندگی رفتار کند، پذیریش تفکر آن نیز برایش آسان میشود بعد به تدریج ممکن است آن تفکر را بپذیرد. به همین خاطر مهم نیست آدمهایی اعتقاد دارند یا ندارند، صدقه میدهند یا نمیدهند، کاری ندارد، عمل انسانها طبق #الگوی_غربی مهم است. آدمها در آن جاده ای که غرب میکشد، دارند میروند. خیلیها هم دلشان نمیخواهد ولی دارند در همان مسیر حرکت میکنند و تأثیر میپذیرند. البته میتوانند پیاده شوند و برعکس بروند، ولی بچه هاشان در همان مسیر ماشین و جاده میروند.
#سبک_زندگی امری است که اگر داشته باشید و ترویجش کنید، وقتی که رایج شد #عرف میشود. بعد از آن به هنجار و سپس به قانون تبدیل میشود، آن وقت هرکس خواست خلافش عمل و حرکت کند، میشود خلاف قانون ، هنجار وعرف، در چنین شرایطی وجه غالب میشود.
📚سبک زندگی به روایت انقلاب اسلامی
🖋دکتر محمدصادق کوشکی
⭕️Www.fatehan.net
⭕️ @fatehan
#بشنو| باز خوانی اسناد لانه جاسوسی
👤استاد رحیم پور ازغدی
« از داشتن محافظ لذت می برد . بیشتر یک بروکرات است تا یک انقلابی . همواره روشنفکری ملایم طبع بوده است . نسبت به ملاقات پارسال کمی شکم آورده است . لباس های کاملا سفارشی می پوشد . در این ملاقات سه بار ساعت طلایی جدیدش را به رخ من کشید . دیگر بنظر نمی رسد او آن دانشجوی ژولیده ای باشد که در پاریس خانه اش مقر طرفداران خمینی باشد . آنچه در این چند جلسه بنظرم آمد این است که او شدیدا جاه طلبی سیاسی و غرور دارد. »
این بخشی از سند گزارش مامور سیا در سال 57 پس از دیدار با رئیس جمهور ایران است.
🔹اگر می خواهید با شیوه نفوذ و ارتباط گیری مامورین سازمان سیا با مسئولین سطوح بالای جمهوری اسلامی از سخنگوی دولت گرفته تا رییس جمهور آشنا شوید ...
♦️اگر میخواهید با داستان ارتباط گیری مامورین آمریکایی با چند تن از مراجع تقلید ایران آشنا شوید ...
🔹اگر میخواهید بدانید که چگونه آخرین امید سرمایه داری در ایران یک مرجع تقلید می شود ...
♦️اگر میخواهید با شیوه نفوذ آمریکایی ها از طریق تدریس زبان انگلیسی ، مسابقات ورزشی ، جوایز هنری و سینمایی ، علوم انسانی آشنا شوید ...
🔹اگر میخواهید با شیوه ایجاد شبکه ای از اساتید غربگرا در دانشگاه های ایران و ترویج حس غرب گرایی و آمریکا دوستی در دانشگاه ها آشنا شوید ..
و ...
لازم است « اسناد لانه جاسوسی » را مطالعه کنید . این اسناد نقشه های بسیار پیچیده شمن را نشان می دهد . نقش های که قطعا همین الان بسیار پیچیده تر از گذشته در حال اجراست .
📥دریافت صوت #رایگان جلسات 👇
⭕️fatehan.net/post/65
🆔 @fatehan
🔹طی یک ماه اخیر هفت یادداشت با عنوان "فصل تحول" توسط یکی از همراهان فتح در کانال منتشر شد. شما می توانید نظرات تان را در خصوص این مجموعه از طریق آی دی مدیر کانال مطرح بفرمایید.
🔸فصل تحول 1: باورمندی حقیقی
https://eitaa.com/fatehan/1453
🔸فصل تحول 2: ابتناء
https://eitaa.com/fatehan/1469
🔸فصل تحول 3 : باتلاق مبانی
https://eitaa.com/fatehan/1473
🔸فصل تحول 4: نهر عظیم
https://eitaa.com/fatehan/1477
🔸فصل تحول 5: چالش پاورقی!
https://eitaa.com/fatehan/1483
🔸فصل تحول 6: لنزت را عوض کن!
https://eitaa.com/fatehan/1486
🔸فصل تحول 7 : مطالعات جزیره ای
https://eitaa.com/fatehan/1490
🔴همچنین شما نیز می توانید یادداشت هایی که متناسب با اهداف #فتح هستند را از طریق آیدی زیر در این کانال منتشر کنید:
💠 @moshaver1
⭕️fatehan.net
🆔 @fatehan
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
📚 #کهف_حصین
📒پای درس اهل بیت
📋برای آنها که دلتنگ زیارتند ...
💠قال أبو عبد الله (عليه السلام): يا سدير تزور قبر الحسين عليه السلام في كل يوم؟ قلت: جعلت فداك لا، قال: فما أجفاكم، قال: فتزورونه في كل جمعة؟ قلت لا، قال: فتزورونه في كل شهر؟ قلت: لا، قال: فتزورونه في كل سنة؟ قلت: قد يكون ذلك، قال: يا سدير ما أجفاكم للحسين عليه السلام أما علمت أن لله عز وجل ألفي ألف ملك شعث غبر يبكون ويزورون لا يفترون وما عليك يا سدير أن تزور قبر الحسين (عليه السلام) في كل جمعة خمس مرات وفي كل يوم مرة؟ قلت: جعلت فداك إن بيننا وبينه فراسخ كثيرة فقال لي: اصعد فوق سطحك ثم تلتفت يمنة ويسرة ثم ترفع رأسك إلى السماء ثم انحو نحو القبر وتقول: " السلام عليك يا أبا عبد الله السلام عليك ورحمة الله وبركاته " تكتب لك زورة والزورة حجة وعمرة، قال: سدير فربما فعلت في الشهر أكثر من عشرين مرة.
💠امام صادق علیه السلام به سدیر فرمودند: ای سدیر آیا قبر حسین علیه السلام را هر روز زیارت می کنی؟ عرض کردم فدایت شوم نه، فرمودند: چقدر شما جفا می کنید آیا پس در هر ماه او را زیارت می کنی؟ عرض کردم: خیر فرمودند: آیا پس در هر سال او را زیارت می کنی: عرض کردم گاهی اوقات چنین می شود، فرمودند: ای سدیر چقدر شما به حسین علیه السلام جفا می کنید مگر نمی دانی که خداوند هزار هزار فرشته ژولیده موی و غبار گرفته دارد که گریه می کنند و امام حسین علیه السلام را زیارت می کنند و هرگز خسته نمی شوند و هیچ باک و رنجی بر تو نیست ای سدیر که در هر جمعه 5 مرتبه و در هر روز یک مرتبه قبر امام حسین علیه السلام را زیارت کنی، عرض کردم: فدایت شوم میان ما و او فرسخ های بسیاری است. حضرت فرمودند: بر روی پشت بام خانه ات برو، پس توجهی به جانب راست بعد چپ بنما پس سرت را بلند کن و بسوی آسمان پس رو کن بسمت قبر امام حسین علیه السلام و بگو "السلام علیک یا اباعبدلله السلام علیک و رحمة الله و برکاته" که برایت بدین خاطر یک زیارت نوشته می شود، این زیارت یک حج و یک عمره است سدیر گفت: چه بسیار که این فرمایش را در هر ماه بیش از بیست مرتبه انجام می دادم.
📖كافي (ط - دار الحديث) ؛ ج9 ؛ ص349
🔹 #شب_جمعه #شب_زیارت
🔸 #حلقه_مطالعات_روایی
🌐Www.fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 #برشی_از_کتاب
📋مشکل و گیر ما این است که خودمان را نشناختهایم.
ما داریم در این دنیا خودمان را خرج میکنیم و بیخیال هم هستیم؛ درست مثل کسی که در شب، یک اسکناس و یک چک ارزشمند را به خیال اینکه کاغذ است؛ روشن کند تا یک قِرانیاش را پیدا کند، که صبح میفهمد چیزی را شمع راه رسیدن به یک قِرانی کرده است که یک میلیارد ارزش داشته است. این جاست که فریاد یاحَسْرَتَا سر میدهد.
پس دقت كنيم که عمر خود را، هستی خود را در این دنیا خرج چه چیزی کردهایم؟!
🖋 #استاد_علی_صفایی
📚 #فوز_سالک - صفحه ٥٩
⭕️fatehan.net
🆔 @fatehan
🔰 نخستین نشریه تخصصی تاریخ شفاهی اهواز با نام #اهواز_گرام منتشر شد
📍 این نشریه به همت واحد خواهران #دفتر_تاریخ_شفاهی_اهواز با موضوع سالگرد "حادثه مسجد گوهرشاد" و روز "عفاف و حجاب" تولید شده است.
🔎 در این شماره مطالبی همچون #تاریخچه_کشف_حجاب، #نقش_زنان_در_بیانیه_گام_دوم_انقلاب، معرفی کتاب #روز_آزادی_زن، گفتگو با خانم #شاهزاده_احمدی_زاده، معرفی مستند #بانوی_ایرانی و خاطرات #فعالیت_های_زنان_اهوازی در 8 سال دفاع مقدس را می خوانیم.
📌 این نشریه در 6 صفحه به سردبیری #فرانک_صف_آرا و با مطالبی از #نرگس_اسکندری، #زهرا_قراچه و #حمزه_جعفری منتشر شده است
🌐 این نشریه را می توانید از لینک زیر دانلود و مشاهد کنید :
⭕️https://b2n.ir/316184
🆔 @fatehan