📖 بزرگترین ظلم در تربیت فرزند!
🔸اگر به بچه غذا ندهید ستمی به او رفته اما نه ستمی بزرگ. اما اگر فضای آزاد زیستن را از او گرفتید بزرگترین ستم را به او کردهاید، چراکه انسانیت او را در معرض خطر قرار دادهاید.
🔹بزرگترین ویژگی انسان از دیدگاه اسلام این است که جانداری است آگاه اندیشمند و مختار. اینکه آدم بچه را طوری بار بیاورد که با یک تشر با یک «گم شو» حساب خودش را بکند، خیلی مشکل نیست! ولی اینکه انسان بخواهد بچه را طوری بار بیاورد که «گم شو» در او خیلی اثر نکند اما محاسبه نفس در او اثر بکند و از بچگی شروع به حسابکشی از خویشتن کند خیلی دشوار است!
🔸خیلی صرف وقت میخواهد، خیلی مهارت میخواهد. ممکن است کسانی بگویند: «کو وقت این حرفها!؟ کو حوصله این حرفها!؟»
🔹درست میفرمایید! ولی اگر چنین نکنیم بعد باید بپرسیم؛ «کو آن جوانان رشید آزاد و آزاده که بتوانند پاسدار حق و حقیقت باشند!».
✂️ #برشی_از_کتاب : نقش آزادی در تربیت کودکان، ص ۱۹
👤 شهید آیت الله دکتر بهشتی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
🎙 #بشنو | مکتب اهل بیت، انسان ساز، تمدن ساز
👤 استاد میرباقری
🔸جامعه پردازی و تمدن سازی حول محور پرستش است و این پرستش میتواند الهی یا غیر الهی باشد.
🔹امام معصوم(ع) به عنوان محور پرستش و تأمین کننده نیازهای فردی و اجتماعی است.
🔸اگر حیات اجتماعی تجلی روح امام(ع) باشد، جامعه با همفکری، همدلی و همکاری میتواند نیازهایش را حول محور امام معصوم(ع) برطرف کند.
📥 لینک دریافت صوت #همايش
🌐 fatehan.net/post/72
🆔 @fatehan
📶 کارگاه آفلاین #نقد_حذف_همجنسگرایی_و_خودارضایی_از_فهرست_اختلالات_جنسی_در_DSM | بر مبنای دیدگاههای علمی و سپس دیدگاههای دینی
👤 مدرس: دکتر سیدعلی مرعشی | پزشک، متخصص روانشناسی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز
🌷ویژه اساتید و دانشجویان رشته روانشناسی و مشاوره🌷
سرفصل های کارگاه:
۱. ادله طبیعی انگاری خودارضایی
۲. ادله طبیعی انگاری همجنسگرایی
۳. معیار احساس سلامت و یا دیسترس(رنج)
۴. معیارهای معلولیت و اختلال در عملکرد
۵. معیار نقض هنجارهای اجتماعی
۶. معیار آماری
۷. معیار سبب شناسی(اتیولوژی)
۸. معیار مشاهده در حیوانات
۹. تحول دیدگاه ها در مورد بهنجار یا نابهنجار بودن خودارضایی
۱۰. نقد و بررسی دیدگاههای انجمن روانپزشکی آمریکا در خصوص معیارهای بهنجاری در خودارضایی و همجنسگرایی
۱۱. معیار لاعلاج بودن
۱۲. نقد مهم نهایی
۱۳. مرور کوتاهی بر نقدهای وارده
۱۴. دیدگاه قرآن درباره خودارضایی
۱۵. خودارضایی در روایات
۱۶. دیدگاه قرآن درباره همجنسگرایی
۱۷. همجنسگرایی در روایات
۱۸. گزارشهای موردی از درمان خودارضایی و همجنسگرایی
📝 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر👇
📲 09363732094
🆔 @moshaver1
با ما همراه باشید ...
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 تفکیک جنسیتی در آمریکا
🔹وزارت آموزش ایالات متحده آمریکا بررسی جامعی را در مورد آموزش تک جنسیتی انجام داده است. این پژوهش شامل ۲۲۲۱ مطالعه درباره تأثیرات آموزش تک جنسیتی است؛ در این پژوهش ذکر شده است که اثرات آموزش تک جنسیتی دوپهلو است بااینحال میگوید دلایل خاصی برای مؤثر بودن آموزش تک جنسیتی وجود دارد.
🔸بار دیگر در سال ۲۰۰۸ دولت آمریکا پژوهش دیگری را نیز شروع کرد؛ در این تحقیق، اثرات آموزش تک جنسیتی به این صورت ذکر شده است:
۱. کاهش اتفاقات جنسی بین معلمین و دانش آموزان
۲. ایجاد نوعی آموزش متناسب برای دختران و پسران
۳. کاهش اذیت و آزار جنسی در بین دانش آموزان
۴. افزایش اعتمادبهنفس در بین دانش آموزان
۵. کاهش اختلالات رفتاری دانش آموزان
۶. کاهش حواسپرتی در زمان یادگیری
۷. ایجاد آزادی انتخاب در نوع آموزش
به گزارش برخی منابع، دستکم ۱۲۰ دانشگاه تک جنسیتی در آمریکا مشغول فعالیتاند.
🔹آنوقت زمانی که در ایرانِ ما، حرف از تفکیک جنسیتی زده می شود، برخی میگویند شما به شعور دانش آموزان توهین می کنید. نه! این توهین نیست، این کمک به دانشجوست تا فکرش آزاد شده و به قلههای عظیم علمی برسد، به جای اینکه سر کلاس و درس حواسش پرت همه چیز باشد الاّ درس. خُب! این حرفی که امروز اروپاییان به آن رسیدهاند و براساس تحقیقاتشان تصمیم گرفتهاند که دانشگاهها را تک جنسیتی کنند، سخنی است که اسلامِ ما ۱۴۰۰ سال پیش گفته بود. پس وقتی فکر آزاد شد، درنتیجه افراد خیلی بهتر می توانند روی علم و تحصیل تمرکز کنند و آنچنان که درخور آنهاست پیشرفت کنند.
✂️ #برشی_از_کتاب : ترگل (بيست دليل عقلي و روانشناسي براي حجاب) ؛ ص ۱۷
👤 عماد داوري دولت آبادي
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 اسلام انقلابی؛ شاخص شهدا
🔸امام (ره) اواخر عمر پیامی دادند به روحانیت. آنجا به یکسری ابهاماتی که درباره جنگ وجود داشت، پاسخ دادند. امام (ره) میگویند: "ما در جنگ دوست و دشمنهایمان را شناختیم. ما در جنگ فهمیدیم روی پای خودمان باید بایستیم. ما در جنگ ابهّت ابرقدرتها را شکستیم... . از همه اینها مهمتر، استمرار روح انقلابی در پرتو جنگ محقق شد." یعنی امام (ره) بزرگترین دستاورد و برکت دفاع مقدس را "استمرار روح اسلام انقلابی" میدانند.
🔹حالا این اسلام انقلابی چیست؟ اسلام من و شماست؟ اسلام صرفاً زیارت عاشورا و نماز شب است؟ فقط این بود؟ شهدا عَلَمدار نوع خاصی از اسلام بودند: اسلام مسئول؛ اسلام تکلیف؛ اسلام مسئولیت آور. شما میدیدی طرف زنش، بچه اش، خانواده اش، همه را رها میکرد. میگفت آقا امروز وظیفه من این است که بروم جبهه از جان خودم بگذرم. چرا؟ چون ما یک انقلابی کردیم و اهدافی داریم. برای اینکه به آن اهداف برسیم، نظامی تشکیل دادیم. این نظام به خاطر اینکه حفظ شود، جا دارد و ارزش دارد که جانمان را هم برایش فدا کنیم. ویژگیهای اسلام انقلابی چه بود؟ اسلام انقلابی، اسلام زهد بود. اسلام انقلابی، اسلام عمل بود؛ نه فقط حرف. اسلام انقلابی، اسلام احساس مسئولیت بود. اسلام صبر بود.
🔸الان وضعیت جامعه طوری شده که فرهنگ شهادت کاملاً با تجملگرایی جمع شدنی است. حتی قابل جمع است با غارت بیتالمال. میبینی شهرام جزایری هم کمک می کند.
- آقا ما داریم یادواره شهدا برگزار می کنیم.
- بارک الله! آفرین! از این، مبارزه با مفاسد اقتصادی که درنمیآید؟
- نه! خاطرت جمع باشد! فقط بچهها آنجا یک سینه بزنند و گریه بکنند و تخلیه بشوند.
- خوبه خوبه. چقدر خرج تان می شود آقا؟
- یک میلیون بده به اینها.
🔹یکی از کارهای جزائری همین بود؛ کمک به مساجد برای کارهای فرهنگی! یعنی فعالیتهای فرهنگیای که مفسدان و ظالمان در جامعه از آن حمایت میکردند. هرچه قالتاق ترند، بیشتر طرفدار حرکتهای فرهنگی اند! چرا؟ چون میداند که این حرکت فرهنگی، حرکت فرهنگی واقعی نیست. حرکت فرهنگی دینی نیست. دینی که جهتگیریاش "لِیَقُومَ الناسُ بِالقِسط" باشد، نیست. میخواهند بچهها بنشینند درباره شهدا تحقیق کنند. سرشان گرم بشود. بعد هم در انتخابات بیایند ما بهشان میگوییم به کی رای بدهند. در فلان مسئله سیاسی هم دخالت نمیکنند. نه به جامعه کار دارند؛ نه به سیاست؛ نه به اقتصاد؛ نه به عدالت؛ و فقط مُمحضاند در کار فرهنگی!
🔸پس اگر بخواهیم در حوزه دفاع مقدس کار کنیم، باید ببینیم روح دفاع مقدس و قصد دفاع مقدس چه بود. باید بدانیم اسلامی که در جنگ بود، اسلامی که مال شهدا بود، با تجملگرایی جمع نمیشود. با پولپرستی جمع نمیشود. اینها عین تعبیر امام (ره) است. با رفاهطلبی و فرصتطلبی و ریاکاری جمع نمیشود. اینها را باید گفت. با این دید وقتی نگاه میکنی، میفهمی که خیلی کار روی زمین مانده است. الان تا دلتان بخواهد کار زینبی وجود دارد. پیام خون شهدا باید به جامعه ابلاغ شود. کَاَنَّه باید حرکتی جدّی در این زمینه صورت بگیرد.
✂️ #برشی_از_کتاب : شهدا براي چه افقي جنگيدند؟، ص ۵۶
👤 استاد وحيد جليلي
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
🌀 سایت فتح به روز رسانی شد ...
🎙 #بشنو | ابعاد شخصیتی آیت الله مصباح یزدی (ره)
👤 حجت الاسلام و المسلمين دکتر خسروپناه
👤 حجت الاسلام و المسلمين استاد پناهیان
👤 حجت الاسلام و المسلمين فلاح شیروانی
🔸ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویایی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. (بخشی از پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت آیت الله مصباح یزدی)
🔹در خصوص این عالم ربانی اصحاب اندیشه باید سخن ها بگویند. گفتگو و کنکاش در سیره این حکیم مجاهد راه را برای تربیت مصباح های آینده انقلاب هموار می کند.
🔸حجت الاسلام دکتر خسروپناه در این سخنرانی که در جمع اساتید دانشگاه علامه طباطبایی ایراد شده است ضمن تاکید بر فعالیت های علمی آیت الله مصباح و نظریه علم دینی ایشان، اشاراتی به سیره رفتاری و اخلاقی این عالم بزرگوار دارند و سیری مطالعاتی برای پیگیری اندیشه های ایشان ارائه می دهند.
🔹در سخنرانی حجت الاسلام پناهیان به شخصیت مهربان و مظلوم آیت الله مصباح یزدی و نقش بی بدیل ایشان در عرصه علوم انسانی اسلامی و تلاش دشمن برای ناشناخته ماندن شان نزد حوزویان و دانشگاهیان اشاره می شود و ضمن بیان خاطراتی شنیدنی جایگاه تشکیلات در سیره ایشان را تشریح می کنند.
🔸حجت الاسلام فلاح شیروانی با برشمردن مولفه های علمی، اخلاقی، تربیتی، تشکیلاتی این عالم بزرگوار در عرصه های مختلف حوزوی و دانشگاهی، شخصیت کم نظیر ایشان را در مقیاس انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار می دهند.
📥 لینک دریافت صوت #سخنراني
🌐 fatehan.net/post/169
🆔 @fatehan
📖 پرورش معنوی مادران در مساجد
🔸یکی از اهتمامهایی که در کار نخبهپروری در زمینههای معنوی وجود دارد، موضوع مادران است؛ به ویژه مادران جوان. این که گاهی به قصد کوچک شمردن، می گویند: "این جلسه، جلسه زنانه است"، به خاطر نگاه اشتباه به این جلسات و عدم درک اهمیت آنهاست. حضرت امام فرمود که اسلام را ۱۴۰۰ سال است روضهها حفظ کرده است. و باید اضافه کرد، بهویژه روضههای زنانه. چراکه اگر مهرِ امام حسین (ع) در دل مادران ما نبود، فرزندانمان اینگونه تربیت نمیشدند. اثر تربیتی که مادران بر فرزندانشان دارند بسیار بیشتر است و پدران آنقدر بر فرزندان مؤثر نیستند.
🔹این درست نیست که مسجد از آقایان پُر شود و خانمها بدون هیچ فعالیتی پشت پرده بنشینند و هیچکس برایشان برنامه نداشته باشد. آقایان فقط سخنان را گوش میکنند و نهایتاً خودشان انسان های خوبی می شوند؛ اما مادران انسانساز هستند و علاوه بر تاثیر گرفتن خودشان، دیگران را هم تربیت می کنند.
🔸تاثیر معنوی زنان در جامعه بسیار بالاست. آیا غیر از این است که مردانی که در جلسات مذهبی شرکت میکنند، اکثراً توسط مادران، دختران یا همسرانشان به شرکت در مجالس و سخنرانیها کشیده می شوند؟ شاید هفتاد درصد از مردان را همسرانشان به جلسات مذهبی میآورند. این خانمها در مساجد فرصتها و فراغت هایی دارند که باید برای آن برنامهریزی کرد. یکی از مهمترین موارد نخبهپروری توجه به مادران است.
🔹بهعنوان مثال، اگر مسئله خمس را به بانوان یاد بدهیم و به آنها بگوییم اگر همسر شما خمس مالش را ندهد، مال حرام سر سفره خواهد گذاشت و آثار مال حرام در فرزندان این موارد است، این حرف تاثیر خودش را خواهد گذاشت. چون زن خانه نمیخواهد مالِ حرام در داخل خانه راه پیدا کند و در نتیجه فرزندانش تحت تاثیر آن قرار گیرند. بنابراین همسرش را به پرداخت واجبات مالی وامیدارد.
✂️ #برشی_از_کتاب : پرورش نخبگان معنوي در مساجد؛ ص ۶۷
👤 استاد عليرضا پناهيان
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
صعود چهل ساله.pdf
27.88M
📖 کتاب صعود چهل ساله
🔸این کتاب تلاش دارد میزان دستیابی جمهوری اسلامی ایران به آرمانهایی از قبیل عدالت، استقلال، آزادی، معنویت، کرامت زن، مردم سالاری دینی، گسترش رفاه عمومی و دیگر آرمانهای انقلاب را مورد کنکاش قرار دهد.
🔹ارجاع به منابع معتبر بین المللی نظیر سازمان ملل متحد، بانک جهانی، سازمان جهانی غذا و کشاورزی، دفتر برنامه توسعه ملل متحد و دیگر مراجع معتبر از شاخصه های اصلی کتاب صعود چهل ساله محسوب میشود.
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 نخبگان معنوی به مثابه شاخصهای موفقیت یک دین
🔸هیچ چیز برای اثبات صحت یک نظریه، مؤثرتر از نشان دادن یک نمونه عینی و بیرونی از آن نیست و هیچ چیز برای نشان دادن زیباییهای یک مکتب، مؤثرتر از نمایش نمونه اجرا شده و مصداق عینی آن نیست.
🔹نخبه های معنوی، "اجرا شدههای دین" هستند. هرچه این اجرا کاملتر باشد، دین در جذب انسانهای مستعد، موفقتر خواهد بود. نخبههای معنوی، نمایش دین هستند. هرچه این نمایش زیباتر باشد، در تبلیغ دین مؤثرتر خواهد بود.
🔸نخبههای معنوی، شاخصهای موفقیت دین تلقی می شوند، هر چه این شاخصها بالاتر باشند، ارزیابی دیگران در مورد این دین بهتر خواهد بود و طبیعتاً بیشتر به آن دین گرایش پیدا خواهند کرد.
🔹هیچ چیز به اندازه سرمایهگذاری برای ارتقای نخبههای معنوی، نمیتواند در تبلیغ و گسترش معنویت مؤثر باشد. گسترشی که دامنههای آن تمام عالم را فرا خواهد گرفت.
✂️ #برشی_از_کتاب : پرورش نخبگان معنوي در مساجد؛ ص ۴۹
👤 استاد عليرضا پناهيان
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan