#برشی_از_کتاب 📚
پیامبر(ص) در مورد دین میفرمایند: شما دین را یاد بگیرید، احکام را یاد بگیرید، عمل کنید باور پیدا میشود و بعد از باور میرسید به ایمان. وقتی ایمان بیاورید آن وقت کارهای خوب خواهید کرد، ولی وقتی ایمان آوردی خطر سقوطت بیشتر میشود.
✔ممکن است بگویید دین اسلام میتواند سبک زندگی بدهد، ولی نمیخواهد. برای اسلام انتخاب های لحظه های آدم ها ارزش دارد. اگر همه به طرفی رفتند و تو هم به همان طرف ،ارزشی ندارد، عملی مورد رضایت خداوند است که آگاهانه باشد.
✔در سبک زندگی آگاهی جای ندارد.
پیامبران ادعا کردند دین برنامه زندگی است، سبک زندگی نیست. برنامه یعنی اینکه میگوید، اگر درس بخوانید قبول میشود. شیوه درس خواندن صحیح هم این است، اما سبک زندگی یعنی مدرسه های که با هر شیوهای، ولو رقابت نفر اول کنکور تحویل میدهد.
پیغمبر(ص) میگوید دین آوردم و قرار نیست کسی را مجبور کنم. نه اینکه زورم نمیرسد نه ، اصلا قرار نیست. در حالی که سبک زندگی یعنی اصلا قرار نیست شما چیزی را بفهمید یا بدانید، اصلا لازم نیست به چیزی فکر کنید، در این جریان شما را میبرند. در سبک زندگی ترویج است نه اجبار، ترویجش میکنند، رایج میشود ، بعد هنجار، آخرش هم قانون میشود و آخرش اجبار است، ولی بیشترش هنجار و عرف است.
👈در سبک زندگی، رایج سازی، عمومی سازی و مد اصل است.
📚سبک زندگی به روایت انقلاب اسلامی
✒دکتر محمدصادق کوشکی
@fatehan
📖 #برشی_ازکتاب
🔹بانوی تراز در گفتمان امام خمینی ره و امام خامنه ای مدظله العالی
📗〰〰〰〰〰
زنی، آن هم در سنین جوانی، ازلحاظ مقام معنوی به جایی میرسد که بنابرآنچه که دربعضی از روایات است، فرشتگان با او سخن میگویند وحقایق رابه او ارایه میدهند. محدّثه است؛ یعنی کسی است که فرشتگان با او حدیث میکنند و حرف میزنند. این مقام معنوی و میدان وسیع و قلّهی رفیع، درمقابل همهی زن های آفذینش و عالم است. فاطمهی زهرا(س)در قلّهی این بلندای عظیم ایستاده و به همهی زنان عالم خطاب میکند و آن هارا به پیمودن این راه دعوت مینماید.
آن هایی که درطول تاریخ- چه در جاهلیت قدیم و چه در جاهلیت قرن بیستم- سعی کردهاند که زن را تحقیر و کوچک کنند و او را دلبسته به همین زخارف و زینتهای ظاهری معرفی نمایند و پایبنده مُد و لباس و آرایش و طلا و زیور آلات کنند و وسیله و دست مایهیی بزای خوش گذرانی های زندگی وانمود نمایند و عملاً دراین راه قدم بردارند. منطق آن ها منطقی است که مثل برف و یخ، در مقابل گرمای خورشید مقام معنوی فاطمهی زهرا(علیهاالسلام)ذوب میشود و ازبین میرود.
@fatehan
🎵#بشنو
🎙دکتر عباس پسندیده
🔷عفو و بخشش از دیدگاه روانشناسی اسلامی
🔹ما انسان ها متناسب با حوزههای مختلف زندگی اخلاقیات متفاوتی اتخاذ میکنیم. حال در قبال ظلمی که در حق ما شده است باید چه واکنشی نشان بدهیم؟!
#عفو واژهایست که افراد رشد یافته به عنوان جوابِ سوال بالا در نظر میگیرند.
حال به سؤالات زیر توجه کنید:
۱- عفو در کجای زندگی ما قرار میگیرد؟
۲- چرا باید دیگران را ببخشیم؟
۳- چگونه ببخشیم؟
برای پاسخ به سؤالات بالا و سؤلاتی دیگر به این فایل صوتی گوش فرا دهید.
لینک دریافت فایل صوتی👇👇👇👇
🛑 fatehan.net/post/123
🆔 @fatehan
#یادداشت_ویژه
چرا دیه زنان نصف مردان است!؟ --------------------------------------------------
اینکه دیه زنان نصف مردان است باز بخاطر آنست که خسارت اقتصادی ناشی از قتل یک.مرد برای خانواده او معمولا بیش از قتل یک زن است و دیه جبران.نسبی خسارت اقتصادی ناشی از قتل است نه خونبها! زیرا خونبها کلمه ای فارسی است که اشتباها در ترجمه کلمه دیه بکار رفته است.
در واقع دیه مرد مقتول را که بیشتر است به خود او نمی دهند بلکه به خانواده اش میدهند که وقتی دوبرابر باشد در واقع سهم مالی زن بیشتر شده و همچنین دیه زن را که کمتر است به خود او نمی دهند بلکه به خانواده اش میدهند و بنابراین مرد سهم مالی کمتری خواهد داشت. همه اینها برای حمایت مالی از زن است.
می گویند شخصی به دوستش گفت من خواب دیدم قیامت شده و من و تو را حاضر کردند. سپس من را در چاه لجن و تو را در چاه عسل فرو بردند. دوستش خوشحال شد و گفت دیدی من وضعم بهتر است؟ اولی گفت حالا بقیه اش را گوش کن. ما دو تا را از چاه ها بیرون آوردند و گفتند حالا همدیگر را لیس بزنید.
این است حکایت تفاوت دیه و ارث مرد و زن.
و اینست شاهکار خدا که احکامی داده که مردان بدون آنکه احساس ظلم کنند و اعتراض کنند به سهم.مالی بیشتر برای زنان راضی هستند و جیکشان هم در نمی آید.
در حالیکه زنان قبل از اسلام ارث که نمی بردند هیچ، خودشان هم به عنوان دیه رد و بدل می شدند و یا جزو ارثیه بودند و قرنها مردان به این وضع خو کرده بودند.
ببینید چطور اسلام حکیمانه کار کرده است.
@fatehan
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
🎵 #بشنو
⭕️ رفتار شناسی حضرت زینب سلام الله علیها در نهضت عاشورا
🔹 دکتر مرضیه محمدزاده
#زنان_و_خانواده
🔸 دریافت صوت از راه:
http://fatehan.net/post/79
@fatehan
#برشی_از_کتاب
📙#انسان_۲۵۰_ساله
✔️#انتظار_فرج معنایش این نیست که انسان #بنشیند، #دست به هیچ کاری نزند.
باید خود را به عنوان یک #سرباز، به عنوان انسانی که حاضر است برای آن چنان شرایطی مجاهدت کند، آماده کنیم. #انتظار_فرج معنایش این نیست که انسان #بنشیند، #دست به هیچ کاری نزند هیچ اصلاحی را وجه همت خود نکند، صرفا دل خوش کند به اینکه ما منتظر امام زمان (ع) هستیم. اینکه انتظار نیست.
👈 #انتظار_چیست؟
انتظار، دست قاهر قدرتمند الهی ملکوتی است که باید بیاید و با کمک همین انسانها سیطره ظلم را از بین ببرد و حق را غالب کند و #عدل را در زندگی مردم حاکم کند و پرچم #توحید را بلند کند، انسانها را بنده واقعی خدا بکند؛انسان ها را بنده واقعی خدا بکند باید برای این کار آماده بود.
👈تشکیل نظام جمهوری اسلامی یکی از مقدمات این حرکت عظیم تاریخی است. هر اقدامی در جهت استقرار عدالت، یک قدم به سمت آن هدف والاست. انتظار، معنایش این است انتظار، #حرکت است؛ انتظار، #سکون نیست. انتظار، رها کردن و نشستن برای اینکه کار به #خودی_خود_صورت بگیرد، نیست. انتظار، #حرکت است. انتظار، #آمادگی است. این کی را باید در وجود خودمان، در محیط پیرامون خودمان حفظ کنیم. و خدای متعال داده است به مردم عزیز ما، به ملت ایران، که توانسته اند این قدم بزرگ را بردارندوفضای انتظار راآماده کنند .
👈 این معنای انتظار فرج است.
@fatehan
📻 #رادیو_فاتحان
📢 #با_هم_بشنویم
🔴 #آسیب_های_کارگروهی
👈بعضی افراد هستند که #روحیه ی کار گروهیشان خیلی زیاد است...این یک روحیه است ،این روحیه هم #اکتسابیست... این روحیه ی خوبیست که ما از #توان دیگران بهره بگیریم... اما یکی از #آسیبهای_کارگروهی این است که.....!!
🎤استاد عالم زاده
@fatehan
sapp.ir/fatehan.net
#بشنو
نقد حذف خود ارضایی و همجنس گرایی در Dsm
✔ انجمن روانشناسی آمریکا به عنوان مرجع اصلی تشخیص بیماری های روانی برای روانشناسان و روانپزشکان در سال1952 اولین ویراست خود را منتشر کرد.
✔این ویراست ها تاکنون به 5 رسیده است. دیاسام (به انگلیسی:DSM ) )که قبلاً به عنوان DSM-V شناخته می شده است) نسخه پنجم برنامه ریزی شده از انجمن روانپزشکی آمریکا (APA) است و در واقع یک راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی است. Dsm_5در ماه مه سال ۲۰۱۳ انتشار یافت و جایگزین DSM-IV که آخرین بار در سال ۲۰۰۰ تجدید نظر شده است، شد.
✔ دو بیماری #همجنس_گرایی و #خود_ارضایی به طور عجیبی از ورژن های اخیر DSM حذف شده اند. در این همایش دکتر سید علی مرعشی به نقد این دو بیماری در کتاب مقدس روانشناسان و روانپزشکان پرداخته است.
🎤دکتر سید علی مرعشی
لینک دریافت فایل صوتی همایش📥
🔴 fatehan.net/post/3
✔با فتح همراه باشید:
@fatehan
🔸 sapp.ir/fatehan.net
📙 #برشی_از_کتاب
🔸فاطمه،فاطمه است...
⁉بر آن شدم که به این سوال مقدر که امروز به شدت در جامعه ی زنان ما مطرح است جواب بگویم که'' چگونه باید شد؟ ''
❕زنانی که در قالبهای سنتی قدیم مانده اند مساله برایشان مطرح نیست و زنانی که قالبهای وارداتی را پذیرفته اند مساله برایشان حل شده است.
❓اما در میان این دو نوع '' زنان قالبی'' آنها که نه میتوانند شکل قدیمی وموروثی را تحمل کنند ونه به این شکل جدید تسلیم شوند چه باید بکنند؟
اینان میخواهند خود را انتخاب کنند، خود را بسازند، الگو میخواهند، نمونه ی ایده آل
برای اینان مساله چگونه شدن مطرح است.
و #فاطمه با '' بودن'' خویش پاسخ این پرسش است.
✒دکتر علی شریعتی
🔸با فتح همراه باشید:
@fatehan
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔴بشنو
♻️ دانشگاه اسلامی از منظر امام خمینی ره
📌استاد رحیم پور ازغدی
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
💥کلام ولایت:
انقلاب اسلامی، جهت گیری دانشگاه را یکسره دگرگون کرد و خودباوری، و ابتکار، و استقلال، و پایبندی به ارزشهای اسلامی، و جهاد علمی، و آزادی از اسارت و تبعیت، را جهت اصلی آن قرار داد.
امروز رسالت اول دانشگاهیان، حفظ این جهت گیری و تلاش برای شکوفا شدن استعداد علمی و فکری نسل جوانِ بالندهی کشور است. گام بلند انقلاب، در این راه طولانی، قطع وابستگی و تبعیت است.
✔پی نوشت :
اگر وضعیت امروز دانشگاه را تراز انقلاب اسلامی میدانید، شنیدن این صوت وقتتان را میگیرد. !!!!!
اما اگر دانشگاه امروز ما را در حد دانشگاه انقلاب اسلامی نمیدانید، صوت زیر را از استاد رحیم پور ازغدی گوش کنید.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
لینک دریافت صوت ⬇️
fatehan.net/post/25
با #فتح همراه باشید:
🔘 @fatehan
🔘 sapp.ir/fatehan.net
#خبر
♦️جلسه ای تمدنی با ولی امر مسلمین جهان ♦️
شرحي از جلسه ملاقاتم با مقام معظم رهبری (حفظه الله )
سيد محمدحسين متولي امامي ریاست موسسه متا
▫️روز پنجشنبه يازدهم بهمن 97، با جمعي از محققان عرصه تمدن نوين اسلامي، خدمت مقام معظم رهبري رسيديم و نماز مغرب و عشا را با ايشان خوانديم و بلافاصله وارد جلسه شديم. رهبري عزيز، باهوش و در مسائل علمي دقيق.
🔸در جمع ما افرادي چون دكتر پارسانيا، استاد واسطي، استاد طاهرزاده، دكتر بابايي، دكتر ذوعلم ، دكتر الويري، دكتر جهانبين و... بودند.
🔸رهبري تك به تك ما را چشم در چشم با نگاه محبتآميزي مورد تفقد قرار دادند و گفتند: «الآن ساعت شش و نيم است. من تا هشت خدمت شما هستم». قرار بود تعدادي از دوستان صحبت كنند كه بنده هم جزو آنها بودم. مقام معظم رهبري با دقت به سخنان و مباحث افراد جلسه گوش ميدادند.
🔸دكتر الويري تعريفي از بينش تمدني ارائه كردند، استاد طاهرزاده زاويه بحث را به زمينههاي افول تمدن غربي كشانيدند، استاد واسطي بحث خوبي در موضوع فقه تمدنساز، با عنوان فقه فرآيندي ارائه كردند كه رهبري فرمودند: «اين فقه فرآيندي جالب بود!». دكتر بابايي سه مسأله اساسي تمدن نوين اسلامي را تعيين نسبت ما و غرب، يأس امت اسلامي و سرعت تحولات دانست. دكتر لكزايي هم به تشكيلاتي شدن ارتباط پژوهشگران حوزه تمدن و تشكيل ستاد پيگيري تمدن نوين اسلامي اصرار داشتند. من هم در باب بحران تمدن ايران امروز، الگوي تصرف و چگونگي نظامسازي فقهي مطالبي عرض كردم. البته دوستان ديگري هم سخن گفتند كه تا حدود ساعت هفت و نيم به طول انجاميد.
▫️بعد از سخنان يكساعته ما، مقام معظم رهبري نظراتشان را درباره مباحث جلسه فرمودند كه بخشي از آن در ذيل ميآيد:
1⃣ من بعد از جلسه بايد يك سجده شكر بجا آورم. از حضور شماها خرسند شدم و چشم ما روشن شد. من خودم، تصور اين سطح علمي را نداشتم.
2⃣ خوشحالم كه مباحث نظري تمدن نوين اسلامي تا حدود مطلوبي انجام شده، اما پراكنده نباشيد، كنار هم باشيد تا بتوانيد يك جريان فكري درست كنيد. البته با اينكه عدهاي گفتند ستاد درست كنيم، تجربه من اين است كه اين ستادسازيها راهگشا نيست. اما كنار هم باشيد، همفكري كنيد و همديگر را كامل كنيد.
3⃣ در مباحث نظري غرق نشويد قبل از انقلاب يك عدهاي از روشنفكران، ساعتها بحث نظري ميكردند و در مسائل ذهني غرق ميشدند كه فايده عملي هم براي انقلاب اسلامي نداشت. ناظر به عمل فكر كنيد.
4⃣ وقتي ما ميگوييم انقلاب اسلامي هدفاش تمدن نوين اسلامي است، يعني نبايد آنرا به يك پديده سياسي تقليل دهيم. انقلاب اسلامي سعي كرد حيات و زندگي را عوض كند. ما نخواستيم فقط يك جامعه انقلابي درست كنيم، بلكه ميخواستيم يك پديدهاي ايجاد شود كه دنيا را فرا بگيرد كه البته شرطاش تشكيل دولت اسلامي و جامعه اسلامي است.
5⃣ ما اگر تمدن نوين اسلامي را در يك نقطه جغرافيايي ايجاد كرديم، خود به خود منتشر ميشود. ما با غرب مخالفيم اما نميخواهيم غرب را تخريب كنيم. با ايجاد اين تمدن، مردم دنيا به تدريج گرايش پيدا ميكنند و غرب خودش افول ميكند. يك جملهاي از سيد قطب از گذشته در ذهن من مانده كه ميگفت: ما براي تبليغ اسلام، همين كه يك ده را خوب بسازيم، خود به خود فراگير ميشود.
6⃣ تمدن نوين اسلامي را به مردم خودمان و مردم دنيا، به صورت قابل فهم معرفي كنيد. متأسفانه جهان اسلام و حتي برخي از مردم خود ما، هنوز مرعوب غرب هستند و درك صحيحي از تمدن نوين اسلامي ندارند.
7⃣ به نظر من، پايههاي تمدن نوين اسلامي: توحيد، عبوديت، كرامت انسان و سبك زندگي است.
8⃣ تمدن اسلامي هم انسانمحور است، اما انسان با خدا.
9⃣ اميدوارم پايههاي قوي تمدن نوين اسلامي را شما ايجاد كنيد. شجاعت و جسارت در اين عرصه داشته باشيد، اما با يك ادبيات علمي فاخر، تا اين سخنان بتواند در جوامع نخبگاني اثرگذار باشد.
🔸در پايان يك عكس دست جمعي با هم گرفتيم. سپس من جلو رفتم و كتابهايم را به ايشان هديه دادم و از ايشان انگشتر زيبايي هديه گرفتم. سرم را روي شانه رهبر عزيز انقلاب اسلامي گذاشتم و ايشان را بوسيدم و.... جلسه تمام شد.
BinesheTamadoni.ir
@fatehan
📻 #رادیو_فاتحان
📢 #با_هم_بشنویم
🔴 ماعملی نداریم.....!
🔶صبح که بیدار شدی تا شب چیکار #عبادی انجام میدی؟!
🔶 #زیارت_عاشورا با صد لعن و سلام میخونی؟!یا 10جز قرآن را قرائت میکنی؟!😔
🔶سعی کنید #نماز رو با #طمانینه بخونید،
🔶 #تسبیحات_حضرت_زهرا سلام الله علیها را جدی بگیرید...
🔸باور کنید بعد پشیمان میشوید....!
🎤آیت الله جاویدان
@fatehan
🎤 #برشی_از_گفتار۱
👌شهید آیت الله دکتر بهشتی
✔نسبت علوم اسلامی با علوم انسانی
🔎استقبال جوانان تحصیل گرده از علوم انسانی و علوم اسلامی
طی سه چهار چهار سال اخیر یک چیز تازه پیدا شده است و آن این است که عده ای از علوم انسانی دانشگاه ها به علوم اسلامی دانشگاه ها روی می آورند، یعنی با این که رفتن سراغ علوم انسانی، گمشده خود را آنجا هم پیدا نکردهاند. آن وقت فکر کردن به بیایند سراغ حوزه و علوم اسلامی، شاید گمشده خود را اینجا پیدا کنند. در همین ماه های اخیر عیده از دوستانی که سال آخر اقتصاد یا جامعه شناسی که جزو شاداب ترین و سرزنده ترین رشته های علوم انسانی روز است، هستند، مکرر آمدند که میخواهیم درسمان را تمام کنیم و اسممان را برای فوق لیسانس بنویسیم. آیا طرحی چندساله که برای آشنایی پخته و علمی با قرآن و اسلام باشد دارید؟؟؟
در میان آنها چه عناصر جالبی هستند گروه هایی هم هستن از رشته های مختلف که می پرسند آیا راهی می شناسید که ما اول در زمینه علوم اسلامی کار کنیم بعد برویم برای دکترای اقتصاد؟!
من برای همفکری در طرحی با آنها صحبت میکردم آن وقت طرح خودشان را برای آینده مطرح میکردند میگفتند بدون جهانبینی کامل عملی نیست، بنابراین بنا داریم مدتی راه مصرف آشنایی با مکتب های زنده برجسته فلسفه امروز دنیا بکنیم و فلسفه بخوانیم چون مهد بیشتراین مکتبها آلمان است به خصوص در تماس بین متافیزیک و فیزیک تصمیم داریم برویم آنجا بمانیم آلمانی هم یاد بگیریم که مطالعات دسته اول انجام دهیم و بعد برگردیم...!
برای بعد از برگشت ما فکری دارید که بتوانیم به دنبال آن آشنایی عمیقی هم با اسلام و فلسفه دوره اسلامی در مدتی که با آن سن و سال و تحصیلات ما سازگار باشد به دست بیاوریم؟
من نمیدانم شما ها تاکنون با اینجور جوان ها چقدر برخورد کرده اید. من مکرر برخورد دارم و این که می بینید با همه عوامل دلسرد کننده من همواره شاداب و سرشار از امیدم به خاطر برخورد با چنین جوانهای با همتی است که به حق می توانند بهترین ذخیره آینده باشند...
#ادامه_دارد...
📄لینک دسترسی به سایر برش های کتاب👇
🆔https://eitaa.com/fatehan_net/440
🆔https://eitaa.com/fatehan_net/445
🆔https://eitaa.com/fatehan_net/446
🆔https://eitaa.com/fatehan_net/462
🆔https://eitaa.com/fatehan_net/481
بافتح همراه باشید:
@fatehan