4_5881703299484222347.pdf
519K
#بخوان
✔باشگاه نویسندگان
🤔مشکلات اقتصادی ما کی حل میشود؟!
〰〰〰〰〰
✔1. خب چرا وضع اقتصادی خراب است ؟ چرا ما و این همه مشکلات اقتصادی ؟ میتوان شعار داد که بله آقا همه اش تقصیر احمدی نژاد است و کلی حرف های عوامانه پسند مخابره کرد تا مشکل حل شود .اما مشکل از منظر عمیق تری قابل بررسی است ، (کمی بجای کنش های اقتصادی دولت ها قصد بررسی بینش ها را در این مجمل داریم )
✔2. سیطره ی امپریالیسم و استعمار شامل چند شاخه است . یکی از این شاخه ها بحث اقتصاد است . هر کجا که رفته سعی در مدرن کردن سیستم اقتصادی جامعه ی هدف داشته است . (مارا به خیر تو امید نیست شر مرسان)
✔3. حاکمیت رضا خان سفاک به عنوان عامل انگلیس جهت اجرایی کردن فرامین و دستورات کفتار پیر (بخوانید انگلیس) توسط چند عامل کلید میخورد و از آن میتوان به تاسیس دانشگاه تهران و مدرنیزاسیون سیستم آموزشی (بخوانید نابود کردن سیستم سنتی آموزش ما که خروجی اش شیخ بهایی ها بوده) فعالیت های ضد مذهب او (هنوز کشتار 4000نفر در یک شب در صحن گوهرشاد از یادمان نرفته) و ایجاد شبکه ی مدرن اقتصادی در بحث معصیت .
به قلم سید محمد آل عمران
⭕️کانال ایتا
🔺eitaa.com/fatehan
⏺کانال بله
🔺️https://ble.im/fatehan
#یادداشت_ویژه
#روانشناسی_اسلامی_کاربردی
#سبک_زندگی_اسلامی
#کنترل_خشم
خشمت را قورت بده ‼️4⃣
📝حجت الاسلام دکتر رفیعی هنر
روانشناس و درمانگر
دین و اخلاقیات در مهار و کنترل خشم
کارکرد دین و اخلاقیات در مهار و کنترل خشم نکته دیگری است که در اینجا حائز اهمیت است. در واقع در راهکار چهارم کنترل خشم، دین و اخلاق است که نقش پیدا میکند. به عبارتی در این مرحله میتوان به سراغ دین رفت که چه راهکارهای جایگزینی برای مدیریت موفقیتآمیز خشم پیشنهاد میکند.
به طور خلاصه راهکارهای دینی در دو دسته کلان و خرد جای داده میشوند. راهکارهای کلان یک سری اصول و برنامه کلی در سبک زندگی به ما میدهد اما راهکارهای خرد اختصاصاً در رفتارهای سطحی خشم به کار میآید.
راهکارهای کلان دینی
1. از جمله راهکارهای کلان اینکه دین به ما یاد میدهد که از ابتدا مراقب شکلگیری آرزوهای غیرعقلانی باشیم تا به ناکامی و نتیجتاً به خشم منجر نشود.
2. اسلام به ما یاد میدهد مراقب شکلگیری دلبستگیهای دم دستی، کم ارزش و بی ارزش دنیایی باشیم؛ از جمله دلبستگی به موقعیت شغلی، اجتماعی و موارد دنیایی که با از دست دادن آنها فرایند ناکامی-خشم-پرخاشگری فعال میشود.
3. اسلام یاد میدهد که در برخی امور ارزندهسازی و در برخی دیگر ناارزندهسازی داشته باشیم. به این صورت که در مسائل اخروی ارزش گذاری کنیم. آن وقت اگر در این دست مسائل ناکام شویم، خشمگین شدن در آن هم با ارزش خواهد بود. مثلاً وقتی توسط عدهای، اعتقاداتمان پایمال میشود، شاید خشمگین شویم و این همان خشم مثبت و مقدس است. در مقابل، به مسائلی که به آخرت کمکی نمیکند ارزش ندهیم. مثلاً اگر برای فردی خسارت ناشی از تصادف خودرو بیارزش باشد، خشمی رخ نخواهد داد، اما اگر در این موضوع ارزندهسازی کرده باشد، درگیری، یقه گیری و ضرب و شتم به همراه خواهد داشت.
4. در نهایت اسلام به ما یاد میدهد شخصیت و بزرگی را در امور معنوی ببینید. به عبارتی آدمهایی عصبانی میشوند که احساس بی ارزشی میکنند، احساس میکنند شخصیتشان زیر سوال رفت. این جا این موضوع که کدام شخصیتِ خود را لحاظ کنیم اهمیت دارد. یعنی فردی که احساس توهین شدن دارد باید ببیند به کدام شخصیت اش توهین شده است، شخصیت با ارزشی که اسلام تعریف کرده یا شخصیتی که خودمان برای خودمان ساختهایم؟ گاهی ما با نقابهای پوشالی و خودساخته وارد جامعه میشویم، نقابهایی که ممکن است مرتب در حال تغییر باشد.
از خودمان بپرسیم آیا این نقابها زیر سوال رفتند یا شخصیت واقعی؟.
ادامه دارد....
با فتح همراه باشید ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال بله ⏬
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
مدیریت روابط دختر و پسر2.mp3
2.42M
✔ #رادیو_فتح
💥مدیریت روابط دختر و پسر۲
👈ورود #عواطف و #احساسات و شرایط #غرائز در این روابط
💥〰💥〰💥
🎤دکتر حمید حبشی
⭕️کانال ایتا
🔺eitaa.com/fatehan
⏺کانال بله
🔺️https://ble.im/fatehan
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📚#قرار_کتاب_ماه📚
📙#انسان_۲۵۰_ساله۱
〰〰〰〰〰〰〰
✔️#قسط _چیست ؟
یک عده ای اسلام را فقط مسئله فردى دانستند وسياست رااز اسلام گرفتنددر حالی که نبی مکرم اسلام در آغاز هجرت،در اولی که توانست خود رااز دشواری های مکه نجات دهد اولین کاری که کرد سیاست بود بنای جامعه اسلامی ،تشکیل جامعه اسلامی ،تشکیل نظام جامعه اسلامی ،تشکیل قشون اسلامی ،نامه به سیاست مداران بزرگ عالم ،ورود در عرصه سیاسی عظیم بشری آن روز ،سیاست است. چطور می شود اسلام را از سیاست جدا کرد ؟!چطور می شود سیاست را با دست هدایتی غیر از دست هدایت اسلام ،معناو تفسیر کرد و شکل داد ؟!بعضی قرآن را تکه پاره می کنند. به عبادت قرآن ایمان می آوردند؛ امابه سیاست قرآن ایمان نمی آورند.
قسط چیست؟
✔️#قسط یعنی استقرار عدالت اجتماعی در جامعه ،چه کسی می تواند این کار را انجام دهد؟تشکیل یک جامعه همراه باعدالت وقسط یک کار سیاسی است ؛کار مدیران یک کشور است . این ،هدف انبیاست.نه فقط پیغمبر ما،بلکه عیسی و موسی و ابراهیم و همه پیغمبران الهی برای سیاست و برای تشکیل نظام اسلامی آمدند.
◀️صفحه۳۴و۳۵
〰〰〰〰〰〰
💥بیانات مقام معظم رهبری
⭕️کانال ایتا
🔺eitaa.com/fatehan
⏺کانال بله
🔺️https://ble.im/fatehan
🎧🔹🎧🔹🎧🔹🎧🔹🎧
🎧بشنو
🎤همایش
🔵فلسفه سیاسی اسلام
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین واسطی معاون پژوهشی مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام، فلسفه سیاسی اسلام و ساختار اعمال قدرت براساس نگرش اسلام را تبیین کردند.
بحث پیرامون محورهای فلسفه سیاسی اسلام است؛ در مباحث فلسفه سیاسی در سه محور؛ هویت سیاست، سازههای سیاست، فرآیندهای سیاست بحث و گفتگو صورت میپذیرد.
هویت سیاست:
سیاست یعنی: برنامهریزی برای مدیریت کلان اجتماعی. اگر کسی بگوید من با سیاست کاری ندارم، یعنی برایم مهم نیست که جامعه ی من چگونه باشد، رسانه من چگونه باشد، نظام آموزشی من چگونه باشد و ... .
آنهایی که خود را از سیاست کنار می کشند، غالبا از بداخلاقیهای سیاسی نفرت دارند. مسلمان نمی تواند خود را از سیاست به معنای تلاش برای بهینهسازی برنامهها و مدیریت کلان اجتماع کنار بکشد.
سازههای سیاست:
عقل بشر به جایی رسیده که در مورد ضرورت تشکیل حکومت بحثی ندارد. بحث در مورد این است که چه کسی و با چه برنامهای میخواهد بر آنها حکومت کند. هر جامعهای به دنبال پاسخ این سؤالات است: مشروعیت حاکم، منبع قانون و حیطه اختیارات حاکم. اگر سیاست مدیریت کلان است، عناصر و متغیرهای اصلی آن چیست؟
چهار عنصرِ «سرزمین، جمعیت، قانون و دولت» عناصر اصلی در فرآیندهای سیاسی هستند. نوع سیاست تابعی است از ...
🎤سخنران حجه الاسلام و المسلمین شیخ واعظی
لینک دریافت فایل صوتی📥
🔹 fatehan.net/post/69
🎵🔹🎵🔹🎵🔹🎵🔹🎵
کانال های فتح🔽
⭕️کانال ایتا
🔺eitaa.com/fatehan
⏺کانال بله
🔺️https://ble.im/fatehan
#یادداشت_ویژه
#روانشناسی_اسلامی_کاربردی
#سبک_زندگی_اسلامی
#کنترل_خشم
خشمت را قورت بده‼️ 5⃣
قسمت آخر
📝حجت الاسلام دکتر رفیعی هنر
روانشناس و درمانگر
🔰راهکار های خرد
از منابع دینی میتوانیم برخی از راهکارهای خُرد را نیز استنباط کنیم که در قالب موارد ذیل به ما سفارش شده است:
1. اذکار و دعاها،
2. تغییر موقعیت،
3. سکوت
4. عاقبت اندیشی
بنابراین هرچقدر جامعه به سمت اخلاقمداری و دینداری حرکت کند و پایبندی واقعی به مباحث اعتقادی داشته باشد قطعاً بروز عصبانیت و پرخاشگری در جامعه و خانواده کمرنگ خواهد شد و آمار ناهنجاریهای ناشی از خشم و پرخاشگری کاهش مییابد. تحقیقات انجام شده در کشورهای اسلامی نشان میدهد که آمار پرخاشگری و جرم در زمانهایی از سال به خصوص ماه مبارک رمضان کاهش داشته است. این آمار به خویشتنداری افراد در جامعه برمیگردد که یک نوع آن، در خویشتنداری خشم تجلی پیدا میکند و در نتیجه این نوع کنترل، آثار مثبت مدیریت خشم در جامعه اسلامی پدیدار میگردد.
با ما همراه باشید ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال بله ⏬
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
jalase-6.mp3
6.25M
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
🔷🔹※
فایل صوتی خلاصه
#جلسه_ششم_نویدهای ۱
[ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی درقرآن]
#استاد_خامنهای
◤ ※∵ [※] ∴ ※ ◢
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
با فتح همراه باشید ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال بله ⏬
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
جلسه ششم، نویدهای ۱.pdf
133.3K
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
| فایل pdf #جلسه_ششم_نویدهای۱
"انسانی که عادت به داد و ستد کرده است، با مبادله زندگی را گذرانیده است؛ دوست میدارد ببیند مبادله او با خدا به چه صورت است؟.."
◤ ※∵ [※] ∴ ※ ◢
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
کانال فتح ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال بله ⏬
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
#به_پیشنهاد_شما
✅با سلام و احترام
و عرض خوش آمد به دوستانی که به تازگی به جمع ما پیوستند.
#یادداشت_ویژه در کانال به مباحث کاربردی روانشناسی با نگاه بومی اختصاص دارد.
سری اول این یادداشت ها در 5 قسمت با محوریت #کنترل_خشم تقدیم شما شد.
پیشنهادهایی که تا الان برای ادامه مطرح شده
مواردی شامل تربیت فرزند، ازدواج و... بوده است.
پیشنهاد شما برای موضوع بعدی این یادداشت ها چیست ؟
یپشنهادات و انتقادات ⏬
@moshaver1
#یادداشت_ویژه
#تربیت_فرزند
#فرزند_با_ایمان_من1⃣
📝حجت الاسلام دکتر پسندیده
از دغدغه هاي اساسي متدينان، تربيت ديني بوده و هست. به راستي تربيت ديني چيست؟ و جوان با ايمان كيست؟ پرسشي ساده، اما پاسخي دشوار!!؟؟
واقعيت اين است كه آنچه بيش و پيش از هر چيزي اهميت دارد، معناي تربيت ديني است. از گلوگاه هاي اساسي تربيت ديني، داشتن تعريف دقيق از آن است. ما بيش از آن كه به مغز تربيت ديني بپردازيم، به پوسته آن پرداخته و فقط شعار داده ايم. تا ندانيم ماهيت تربيت ديني چيست و شاخصه هاي فرزند با ايمان كدام است، چگونه مي توانيم موقعيت فعلي خود را ارزيابي و براي آينده برنامه ريزي كنيم و درجه ايمان و ديانت آنان و موفقيت خودمان را اندازه گيري كنيم؟ فقدان تعريف مشخص، از عوامل ناكامي در تربيت ديني است.
به خواست خداوند متعال، از این هفته در چند یادداشت به بررسی این موضوع می پردازیم.
با ما همراه باشید ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال بله ⏬
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
لینک دسترسی به سایر یادداشت های تربیت فرزند 👇
🆔https://eitaa.com/fatehan/775
🆔https://eitaa.com/fatehan/786
🆔https://eitaa.com/fatehan/793
🆔https://eitaa.com/fatehan/819
مدیریت روابط دختر و پسر3.mp3
1.93M
#رادیو_فتح
💥مدیریت روابط دختر و پسر۳
🔸〰🔸〰🔸
آیا از لحاظ #روان_رفتاری غرائز انسان موقتی هستند یا همیشگی؟
🎤دکتر حمیدحبشی
🔸〰🔸〰🔸
بافتح همراه باشید:
⭕️کانال ایتا
🔺eitaa.com/fatehan
⏺کانال بله
🔺️https://ble.im/fatehan
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚#قرار_کتاب_ماه
#رشد یا #تکامل
#بخش_اول
رشد در زبان قرآن خیلی پربارتر و عمیقتر از تکامل است. البته میتوان هر کلمهای را در برابر هر معنایی قرار داد و وضعی جدید به وجود آورد ولی این قرار داد و وضع جدید نباید ما را فریب بدهد. رشد در برابر خسر است و کمال در برابر نقص.
آنچه که به اوج خویش رسید؛ مثلاً قدرت بازوها، قدرت فکری، قدرت عقلی، قدرت روحی و... هنگامی که به اوج خود رسیدند و از نقصها رها شدند، تازه همینها همراه یکی از دو حالت رشد و یا خسر هستند. اگر با دستم و قدرت بازویم در جهت عالیتر کار کنم رشد کردهام وگرنه خسارت دیده ام و باختهام.
و همین طور در قسمست فکری و عقلی و روحی.
ما خیال می کنیم که اگر بعد معنوی این قرن به اندازهٔ بعد صنعت و قدرت مادی پیشرفت کند، کار انسان به سامان میرسد و این است که نهضت اخلاقی راه میاندازیم ... در حالی که این انسان به تکامل رسیدهٔ در این دو بعد، بیشتر و عمیق تر بنبست و پوچی و عبث را احساس میکند...
ادامه دارد...
#رشد
#علی_صفایی_حائری
با ما همراه باشید ⏬
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کانال بله ⏬
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm