🖤 گروه علمی فرهنگی فتح رحلت عالم پُرتلاش، خدوم و بصیر، حضرت حجت الاسلام والمسلمین #سید_محسن_شفیعی را تسلیت میگوید.
▪️بخشی از پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجتالاسلام سید محسن شفیعی:
"ایشان نقش ارزشمندی در همه عرصههای علمی و اجتماعی و دانشگاهی خوزستان ایفا میکردند و از امیدهای آینده بودند. فقدان این عالم پرتلاش و خدوم و بصیر خسارتی است که جبران آنرا از خداوند متعال مسألت میکنم"
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
تغییر واژه ها و استحاله انقلاب اسلامی.mp3
2.29M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 تغییر واژهها و استحاله انقلاب اسلامی
💠 تغییر کلمات و تعابیر، روح مسائل را دگرگون میکند... تغییر واژهها، یک حرکت خزندهی نرم است که شاید در کوتاه مدت چیزی را به نمایش نگذارد اما در بلند مدت در بستر زمان مفاهیم تغییر پیدا میکند و گاهی جای شهید و جلاّد عوض میشود...
#حجتالاسلام_استاد_شفیعی (ره)
#جهاد_تبیین
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 یا مقلب القلوب و الابصار ...
🌸 سال نو مبارک 🌸
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
👈 متن کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱
🌸 سال نو مبارک 🌸
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
👈 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱: امسال هم من تولید را میخواهم مطرح کنم. منتها یک لایهِی جدید، یک چهرهی جدید از تولید را میخواهم مطرح کنم و آن عبارت است از تولیدی که دارای دو خصوصیت باشد: یکی اینکه اشتغالآفرین باشد، یکی اینکه دانشبنیان باشد. اگر چنانچه ما تولید دانشبنیان را معیار قرار بدهیم، به نظرم میرسد که ما در همهی این هدفهای اقتصادیمان یک تکان خوب، یک حرکت رو به جلوی محسوسی انشاءالله خواهیم داشت. مسئلهی اشتغالآفرینی هم همین جور. بنابراین امسال ما شعارمان عبارت شد از این: «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین». این تولید است. ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
🌸 سال نو مبارک 🌸
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
🎙 #بشنو | فراز و فرود یک رجل سیاسی(آیت الله منتظری)
👤 حجتالاسلام والمسلمین شفیعی (ره)
🔸مساله عزل قائم مقام رهبری (آیت الله #منتظری) یکی از برهههای حساس تاریخ انقلاب اسلامی است که در این سالها بصورت تفصیلی کمتر به آن پرداخته شده است و همین مساله موجب شده است دشمنان از نقاط مبهم این حادثه در ذهن نسل جوان سوء استفاده کنند و با دگرگون نشان دادن واقعیتها تصویری متفاوت از ماجرای عزل آیتالله منتظری ارائه دهند.
🔹مرحوم حجت الاسلام سید محسن شفیعی (مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان) در سه نشست ابعاد مختلف این مساله را مورد کنکاش قرار دادهاند. مسائل و اختلافات مختلفی که در سه سال و اندی قائم مقامی ایشان اتفاق افتاده است مانند مساله مهدی هاشمی، پایان جنگ و ... را با تکیه بر نامههای رد و بدل شده بین امام خمینی(ره) و آیتالله منتظری مورد بررسی قرار میدهند و تصویری عبرت آموز از فراز و فرودهای یک رجل سیاسی ارائه میدهند.
📥 لینک دریافت صوت #سخنرانی👇🏻
🌐 fatehan.net/post/173
🆔 @fatehan_net
📝 #یادداشت_ویژه | تشویق کودک
🔹تشویق از سوی دیگران همیشه خوشایند و به یادماندنی است و لذت دست یابی به موفقیت را در ما چندبرابر میکند. آخرین باری که فرزند خود را تشویق کردید چه زمانی بود؟ همین امروز یا مدتها پیش؟ اصلاً تشویق به چه معناست و حد و اندازهی مطلوب آن چقدر است؟ در این یادداشت به تاثیر تشویق بر عزت نفس میپردازیم.
🔹بچهها دائماً در حال یادگیری فعالیتهای جدید هستند. آنها تلاش میکنند مهارتهای بیشتری را بیاموزند و در این بین نیاز به توجه اطرافیان خود دارند تا بازخورد خوبی از آنها دریافت کنند. تشویق ما به آنها کمک میکند تا حس خوبی نسبت به خود داشته باشند و خود را در رسیدن به اهداف شان لایق و توانمند ببینند. اگر تلاش کودک را به خوبی ببینیم و او را تایید کنیم باعث میشویم از تواناییهای خود آگاه شده و به فکر رشد و پیشرفت آنها باشد.
🔹چگونه تشویق کنیم؟
یک تشویق خوب باید واقعی، بدون تظاهر و دروغ باشد. بچهها به خوبی فرق تعریف اغراق آمیز و تشویق را میفهمند. عبارتهای تعارفی و تکراری مانند عالیه، کارت خیلی خوب بود و ... که بدون احساس و از روی رفع تکلیف بیان میشوند تشویق خوبی محسوب نمیشوند.
🔹با بیان احساس و نظر شخصی خود حس بهتری به طرف مقابل میدهیم. وقتی جملهی خود را با «من» آغاز میکنیم تشویق ما واقعی بنظر میرسد.
«من از این که این رنگهای زیبا را در نقاشیات به کار بردی خیلی لذت بردم» قطعاً تشویق بهتری است تا این که بگوییم «آفرین، چه نقاشی قشنگی کشیدی»
🔹هدف از تشویق آگاهی کودک از تواناییهای خود و رسیدن به رضایت درونی است. ما باید به بچهها نشان دهیم تا منتظر قضاوت دیگران نباشند بلکه خودشان توانایی ارزیابی کارهای خودشان را داشته باشند و نقاط ضعف و قوت شان را شناسایی کنند نه این که با تشویقهای افراطی و تاییدهای بیجا مانع کشف نقاط ضعف شان شویم.
جملاتی مانند «من فکر میکنم در نیمهی دوم بازی، بسیار بهتر عمل کردی. مگه نه؟! » یا «برای تحقیق مدرسهات خیلی خوب تلاش کردی. آیا خودت هم از نتیجهی کار راضی هستی؟»
🔹تشکر نوعی تشویق کردن است. مثلاً وقتی میگوییم «از این که امروز در مرتب کردن خانه به من کمک کردی، واقعاً متشکرم» نه تنها تشکر کردیم بلکه کار مثبت او را تایید کرده و تلاش و مشارکت و همکاری او را هم بیان کردهایم.
«از این که امروز با برادرت مهربان بودی و با حوصله برخورد کردی ممنونم»
«ممنونم که با من تماس گرفتی و اطلاع دادی که امشب دیرتر به خانه برمیگردی. وقتی دیر میآیی ما واقعاً نگران میشویم»
این نوع تشویق یعنی بیان نقاط قوت طرف مقابل بدون شک باعث تقویت رفتارهای مثبت او خواهد شد و بسیاری از رفتارهای نامناسب او را در طول زمان از بین میبرد.
✍ ریحانه سادات موسوی (کارشناسی روانشناسی و مربی حوزهی کودک)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
چگونه بچهها از پدر و مادر بیزار میشوند؟.mp3
2.01M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 چگونه بچهها از پدر و مادر بیزار میشوند؟
💠 اثرات نامطلوب حسابرسی لحظهای والدین بر روی کودکان؛ اگر هر روز بلافاصله بعد از هر کاری مثلاً آمدن از مدرسه، این اتفاق بیفتد که حسابرسی صورت بگیرد، موعظه صورت بگیرید، تنبه و تنبیه صورت بگیرد، اینها فایده تربیتی ندارد بلکه مضر هم هست! چرا؟ چون...
#حجتالاسلام_استاد_پناهیان
#تربیت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📖 پیامدهای مقایسه صعودی
🔸در زندگی، چیزهای فراوانی وجود دارند که میشود به خاطر آنها زندگی بانشاط و شادی داشت.
🔹مقایسه صعودی (یعنی مقایسه کردن خود با افراد بالاتر در مادّیات) سبب میشود که انسان آنچه را در خود دارد، نبیند و پیوسته حسرت زندگی دیگران را بخورد. امام صادق علیهالسلام در این باره میفرماید: بپرهیزید از این که به آنچه در دست فرزندان دنیاست، چشم بدوزید؛ چرا که هرکس به آن چشم بدوزد،... نعمتی را که نزد اوست، کوچک میشمرد و در نتیجه، سپاس گزاری او کاهش مییابد.
🔸زندگی در این دنیا برای هیچ کس کامل نیست. بدون شک، زندگی «داشتهها» و «نداشتهها»ی فراوانی دارد.
🔹اگر انسان به داشتههای خود توجّه کند و از آنها لذّت ببرد، راحتتر میتواند نداشتهها را تحمّل کند. اما اگر کسی داشتههای خود را نبیند، زندگی را یکسره محرومیت میداند و در آن، هیچ نقطه امیدی نمییابد و همه زندگی، یکپارچه برای او سختی و تلخی است و واقعاً چنین زندگی ای را نمیتوان تحمّل کرد.
🔸لذا بردباری نیز از میان میرود و فرد، توان تحمّل سختیها را نخواهد داشت و این گونه است که مقایسه صعودی، زندگی را به پرتگاه نارضایتی سوق میدهد.
✂️ #برشی_از_کتاب : هنر رضایت از زندگی، ص۵۲
👤 عباس پسندیده
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🎙 #بشنو | بيماری عشق
👤 دکتر سيدعلی مرعشی
🔹عشق ابزاری است که از آن برای زیبایی بخشیدن به فیلمها، رمانها و اشعار استفادهی بسیاری میشود. امروزه نیز این پدیده به صورت فراوانی در بین جوانان قابل مشاهده است.
🔸اما سوال اینجاست که این عشق واقعاً به زیبایی همان چیزی است که در آثار هنری آن را نشان میدهند یا به صورت یک بیماری است که زندگی فرد را مختل میکند و پیامدهای غیر قابل جبران به همراه دارد.
🔹در این کارگاه به چرایی نامگذاری این پدیده به بیماری عشق و همچنین نشانههای این بیماری و اثرات آن و راههای مناسب شناخت شریک زندگی پرداخته میشود.
📥 لینک دریافت رایگان صوت #کارگاه👇🏻
🌐 fatehan.net/post/19
🆔 @fatehan_net
از کجا شروع کنم؟.mp3
2.17M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 از کجا شروع کنم؟ 🤔🤔🤔
💠 سه گام اصلی در شروع یک کار #اقتصادی که ما رو به درآمد برسونه👌👌👌
ادامه دارد>>>
#استاد_مخبریان_فر
#کسب_و_کار
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📖 مقایسه نزولی عامل افزایش شادکامی
🔸مقایسه نزولی (یعنی مقایسه کردن خود با افراد پایینتر در مادّیات)، یکی از عوامل افزایش شادکامی و رضامندی است. به همین جهت، یکی از توصیههای دین به پیروان خود، استفاده از مقایسه نزولی است. پیامبر خدا (ص) وقتی میخواهد کسی همانند ابوذر را تربیت کند، به او توصیه میکند که از مقایسه صعودی پرهیز کرده، از مقایسه نزولی استفاده نماید. او خود در این باره میفرماید: "پیامبر خدا (ص) مرا به هفت چیز سفارش کرد: این که نگاه کنم به کسی که پایینتر از من است و ننگرم به کسی که بالاتر از من است..." .
🔹اگر انسان، خود را با زندگیهای بهتر مقایسه کند، دچار تلخ کامی و احساس ناکامی میگردد و از زندگی خود لذّت نمیبرد. اگر چنین اتفاقی افتاد، یکی از بهترین مقابلهها استفاده از مقایسه نزولی است. این روش، از آموزههای اولیای دین است. امام باقر علیهالسلام در این باره میفرماید: "بپرهیز از این که نگاه کنی به کسی که برتر از توست... پس اگر از این کار (نگاه به بالادست)، چیزی بر تو وارد شد، به یاد آور زندگی پیامبر خدا (ص) را که غذایش از جو و شیرینیاش خرما و هیزمش شاخههای خشک شده نخل بود، هرگاه یافت میشد."
🔸گاهی انسان، تصوّر میکند بد بودن وضع زندگی به خاطر پشت کردن خدا به انسان بوده، نشانه نگون بختی است. بررسی زندگی افرادی همچون پیامبر خدا (ص) و دیگر اولیای دین، این تصوّر باطل را میزداید ؛ چون انسان میبیند کسانی هم که برترین انسانها بودهاند، از زندگیهای معمولی و بلکه سخت، برخوردار بودهاند و بدین سان، آرام میگیرد و از آن احساس ناخوشایند و آن تصوّر نادرست، دور میگردد.
✂️ #برشی_از_کتاب : هنر رضایت از زندگی، ص۵۵
👤 عباس پسندیده
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5