23.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت ملال و بی حوصلگی در رشد خلاقیت کودکان
👣از نو، نگاهی تازه به زندگی
https://eitaa.com/joinchat/86442357C5b6d155a65
گروه علمی فرهنگی فتح
اهمیت ملال و بی حوصلگی در رشد خلاقیت کودکان 👣از نو، نگاهی تازه به زندگی https://eitaa.com/joinchat/
👆مایل بودید تو کانال عضو شید
کانال شخصی مدیر کانال
گاهی مطلب روان شناسی، عمومی یا تخصصی باشه قرار میدم 🙂
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
جاده لغزنده است.mp3
1.42M
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
📖 سرگردانان جامعه
🔸دستهای از ما هستند که اصلاً در زندگی نقشه و هدف ندارند و بسان یک کشتی و یا هواپیمای بدون قطبنما، دائماً در حرکتاند، یک چنین کشتی بر اثر تصادم با کوههای مخفی دریایی خُرد میشود، چنین هواپیمایی در چاههای هوایی سقوط مینماید. افراد بینقشه نیز بر اثر تصادم با کوهِ حوادث از پای درآمده و یا در درّهی نابودی سقوط مینمایند.
🔹دستهای دیگر از ما نقشه دارند، ولی پیش از رسیدن به هدف از نیمه راه عقبنشینی میکنند، و راه دیگر را پیش میگیرند، مرد موفق کسی است که راهی را که گرفته تا به هدف نرسیده، دست از آن برندارد، و به کار دیگر اشتغال نورزد، زیرا راه هر چه هم دور باشد، با پیمودن متوالی به پایان میرسد.
🔸اصولاً یکی از وسائل عقبماندگی گروهی از افراد مستعد و آماده، این است که آنان روی عواملی، گرفتار «تلون مزاج» میشوند، و از این شاخه به آن شاخه میپرند، و در قلمروهای مختلف گام مینهند، کاری را انجام نداده، دست به کار دیگر میزنند، اینها میخواهند همهکاره شوند ولی سرانجام هیچ کارهاند.
🔹طبیعت جهان آفرینش به ما خوب درس میآموزد: اگر نهالی را چند بار جابهجا کنند، سرانجام پژمرده میشود، ولی نهالهای ثابت و پابرجا، همواره خرم و شاداب جلوه میکنند. «تذبذب» و دودلی، و جابهجا کردن نهال و اصول فکر، موجب پریشانی میشود. و فکر را از رشد و نمو بازمیدارد، تا جاییکه گفتهاند یکی از علائم نوابغ این است که میتوانند افکار خود را در نقطهای متمرکز سازند.
✂️ #برشی_از_کتاب : رمز پيروزیِ مردان بزرگ، ص۵۴
👤 آيتالله جعفر سبحانی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
🎙 #بشنو | تقابل عقل و احساس
👤 حجت الاسلام دکتر دهنوی
🔸ما برای #ازدواج_عاقلانه به یکسری اصول نیازمندیم. ازدواج عاقلانه یعنی ما به اصل #همتایی توجه داشته باشیم، اصل همتایی یعنی ما با «تای» خودمان ازدواج کنیم یعنی کسی که بتواند نیازهای ما را برآورده کند که در تعاریف معرفتی به آن «#کُفیّت» میگویند.
🔹در ازدواج این بحث بسیار مهمی است. با اینکه همه آگاهند که باید با همتای خود ازدواج کنند اما در دانشگاههای ما روابطی شکل میگیرد که مبنای آن اصل همتایی نیست، دلیل این مساله در این جلسه توسط حجت الاسلام دهنوی بررسی میشود.
📥 لینک دریافت رایگان صوت #همایش
🌐 fatehan.net/post/35
🆔 @fatehan_net
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
🔰 عکس نوشته| مربی چه کسی است؟
👤 مرحوم استاد صفایی حائری
📗 مسئولیت و سازندگی، ص ۵۷
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
↗️برای✌️نفر از دوستان ارسال کنید.
➕به جمع فاتحان بپیوندید 👇
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
کمال گرایی (۱).mp3
10.37M
🎧 #با_هم_بشنویم
📌 #کمال_گرایی
👤 جناب آقای آل عمران (کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، روان درمانگر)
↗️برای✌️نفر از دوستان ارسال کنید.
➕به جمع فاتحان بپیوندید 👇
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
گروه علمی فرهنگی فتح
🎧 #با_هم_بشنویم 📌 #کمال_گرایی 👤 جناب آقای آل عمران (کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، روان درمانگر)
گفته بودید درباره کمال گرایی صحبت کنیم
یک مجموعه پادکست با موضوع #کمالگرایی آماده شده که بمرور قرار میگیره در کانال 😊
نظرات خودتون و همچنین تمرین هایی که در پادکست ذکر میشه رو به ایدی زیر بفرستید :
@moshaver1
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
📖 پُرحرفی
🔸پُرحرفی یکی از صفات ناشایست است که موجب اتلاف وقت گوینده و شنونده میشود. کسی که خواهان رسیدن به موفقیت است، بیشتر اوقات در سکوت به سر میبرد و تا ضرورتی پیش نیاید، لب به سخن نمیگشاید. چنین فردی هرگاه سخنی هم بگوید، سخن بیهوده نمیگوید. همچنین سعی میکند شنوندهی مطالب مفید باشد.
🔹در مَثَل معروفی آمده است: "پُرگو بیهودهگوست." توصیهی امام باقر علیهالسلام این است که "روز خود را به پُرحرفی طی مکن؛ چون آن کس که اعمال و گفتار تو را میشمارد و ثبت میکند همواره با توست و در این صورت به زیان تو مینویسد." در روایتی آمده است: "کسی که پُرحرف شد، اشتباه در سخنش زیاد میشود و کسی که خطای او زیاد شد، حیایش کم خواهد شد و کسی که حیای او کم شد، دلش میمیرد [و شخصیتش خدشهدار میشود]." باید توجه داشت همان گونه که پُرحرفی از طرف شخص گوینده موجب تضییع وقت است، مخاطب چنین افرادی قرار گرفتن نیز موجب به هدر رفتن فرصتهاست و کاری لغو به حساب میآید.
🔸اگرچه توصیه شده است که در خانواده زمانی را به گفتگو اختصاص دهید، در اینجا نیز مثل سایر موقعیتها باید اعتدال را رعایت کرد. نشستهای طولانی و بیهدف، گپهای دوستانه به مدت طولانی یا مکالمههای تلفنی بیش از اندازهی لازم نمونههایی از این قبیل هستند، دورهمیهای خانوادگی معمولاً برای ارضای نیازهای عاطفی است و در حد خود، ضروری است؛ اما باید مراقب بود که منجر به اتلاف وقت نشود.
✂️ #برشی_از_کتاب : تيک تاکِ زندگی، ص۷۰
👤 حميد دوازده امامی، سعيد خطيبی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
May 11