eitaa logo
فاتحین شرق مازندران
455 دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
2.7هزار ویدیو
387 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 تصویری از شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید حاج عماد مغنیه در کنار یکدیگر ✍شهید سلیمانی: در عالم شیعه و سنی مجاهدی نداریم که در پای درس شهید مغنیه نبوده باشد. او کسی بود که خودش از تجربیات دیگران می آموخت؛ با فلسطینی‌ها و عراقی‌ها می‌نشست و تجربه کسب می‌کرد و کادرسازی می‌کرد؛ بسیاری از مجاهدین امروز تربیت شدگان مدرسه عماد مغنیه هستند. ۱۳۹۶/۱۱/۲۶ ☑️کانال شهید سلیمانی👇 http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299
📸 تصویر قدیمی از شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید حسن شاطری 🔺انتشار به مناسبت سالروز شهادت شهید مدافع حرم حسن شاطری ☑️کانال شهید سلیمانی👇 http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299
🚨 🌷با تلاش گروه‌های تفحص شهدا، پیکر مطهر شهید یونس یوسف‌زاده مسعود، پس از سال‌ها دوری از وطن، کشف و شناسایی شد. 🕊شهید والامقام یونس یوسف‌زاده مسعود در تاریخ ۱۳۴۱/۱/۱۱ متولد و در تاریخ ۱۳۶۲/۱۲/۴ در سن ۲۱ سالگی، در عملیات خیبر (منطقه جفیر) بر اثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش در منطقه برجای ماند. 💠صبح امروز با حضور نماینده معراج شهداء مرکز و سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان فردیس در منزل این شهید، خانواده این شهید از چشم‌انتظاری در آمدند. 🌷نثار ارواح طیبه شهدا صلوات... @mahman11
سالروزعروج شهیدمدافع حرم سردارحسن شاطری۱۳۹۱/۱۱/۲۴
21 دی ماه سال 94 و خاطره آن روز از ذهن هیچ یک از رزمندگان یگان ویژه فاتحین پاک شدنی نیست. برنامه ریزی برای اجرای عملیات آغاز شده بود، پس از روزها زندگی نیروها در کنار هم حالا می‌بایست بچه ها خودشان را در میدان رزم می‌آزمودند، تمام این مدت چه خاطرات نابی که از هم به یادگار نداشتند، چقدر خندیده بودند، چقدر در بین دعاها و مناجات‌هایشان گریه کرده بودند، چه روزهای شیرین و سختی را پشت سر گذاشتند، هرچه بیشتر همدیگر را میشناختند دور شدن از هم برایشان سخت می‌شد، این خاصیت جبهه بود که در اوج سختی و جنگ دل هایشان را بهم نزدیک کرده بود. آن روز همه برای اجرای عملیات آماده شدند، هدف اصلی عملیات، برهم زدن برنامه ریزی دشمن بود، نیروها می‌خواستند حدود چند ساعت دشمن را معطل کنند، قرار بود ما دامی برای دشمن پهن کنیم تا نیروها در جبهه ای دیگر دشمن را به زانو درآورند. «حسین امیدواری» و «علیرضا مرادی» دو شهیدی بودند که پس از تصرف منطقه مورد نظر به شهادت رسیدند، همه چیز خوب پیش می‌رفت اما یه یکباره ورق برگشت. همه 280 نیرویی که به عملیات رفتند 11 ساعت با دشمن درگیر شدند. در عرض 2 ساعت 9 شهید دیگر به آمار شهدا اضافه شد. مجموعا در این عمیلات 13 تن از نیروهای یگان ویژه فاتحین تهران به جمع شهدای مدافع حرم پیوستند تا نام خانطومان برای همیشه به نام شهدای مدافع حرم ثبت شود. منطقه خانطومان چند ماه بعد یعنی اردیبهشت ماه 95 بار دیگر شاهد شهادت شهدای دیگری از مدافعان حرم مازندرانی لشکر25 کربلا بود. پیکر تعدادی از شهدا همچون مرتضی کریمی، محمد اینانلو، مصطفی چگینی و عباس آسمیه در منطقه ماند و پیکر باقی شهدا در همان مقطع و در ماه های بعد به کشور بازگشت. یادشون گرامی وراهشان پررهرو ْ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی دسته بره خط، نفر برگرده ینی چی؟ ینی 12 نفر از نیروهای یگان فاتحین تو غرب خانطومان عقب یه وانت نشسته بودن و موشک تاو به خودرو اصابت کرد، فقط حبیب عبدالهی زنده برگشت و پیکر 4 نفر (محمد اینانلو، مصطفی چگینی،مرتضی کریمی، عباس آسمیه) سمت مناطق تحت تسلط تروریست ها موند ، خونها بابت آن ریخته شده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
°•🌱 چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی ؛ که سخن نگفته باشی ، به سخن رسیده باشد... ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
°•🌱 تصویر کمتر دیده شده از شهید مدافع حرم جابر حسین پور .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
°•🌱 سعید سیاح طاهری و همراهانش برای شناسایی به جنوب غرب استان حلب و منطقه خان‌طومان رفته بود. او در این فیلم با شیخ جابر زهیری هم‌کلام است. دقایقی پس از این گفتگو، او و همراهانش مورد اصابت خمپاره قرار گرفته و بشهادت می‌رسند. .