استاد فاطمی نیا :
مرحوم علامه طباطبایی جمله ای در مورد حضرت رضا علیه السلام فرمودند که حقیقتا نیاز به یک کتاب شرح دارد!
فرمودند: همه ی امامان ما رئوف هستند، اما رأفت امام رضا علیه السلام حسی است!
همین که وارد حرم مطهر میشوی ، میفهمی که حضرت رئوف است!
هرکس حرم امام رضا علیه السلام مشرف میشود، یقین بداند توی کاسه اش چیزی میریزند.
اما وقتی رفتی حرم و عرض حاجت وتوسل کردی ، منتظر آن چیزی باش که آنها برایت میریزند ، شاید همان حاجت خودت نباشد ؛ به هرآنچه آنها عنایت کردند باید راضی باشیم که یقینا همان به مصلحت ما بوده است.
🔶 @fateminiya_ir
استاد فاطمینیا :
"السّلام عليك يا عليّ بن موسي الرضا"
مداومت بر زيارت امام رضا عليه السلام از راه دور نيز آثار و بركات فراواني دارد.
چنانچه در احوال علماي بزرگ آمده است كه هر وقت توفيق حضور در حرم مطهر ثامن الحجج حضرت رضا عليه السلام را نداشتند ، از راه دور ارتباط خود را با حضرت حفظ ميكردند كه چشمه هاي معرفت بي شماري نيز براي آنها گشوده ميشد.
البته در زمان زيارت حضرات معصومين عليهم السلام ، چه از نزديك و در حرم مطهرشان ، چه از راه دور ، بايد حضور قلب و توجه باطني به آن وجود نوراني داشته باشيم.
@fateminiya_ir
السلام علیک یا جواد الائمه
شهادت حضرت امام جواد علیه السلام تسلیت باد
استاد فاطمینیا :
💠 نظرکوتاهی در مکتب اهل بیت(ع) خریدار ندارد، باید نظر بلند باشیم
یک راوی به نام ابویحیی صنعانی(ایشان پیرمردی بودند که خدمت امام صادق علیه السلام نیز رسیده بودند) در کتاب " ارشاد " شیخ مفید (آیت الله سید علی آقا قاضی این کتاب را با 11 نسخه تثبیت و تصحیح کرده است که چاپ سنگی شده است) آورده است که ایشان می فرمایند: من رفتم منزل امام رضا علیه السلام و در آن زمان امام جواد علیه السلام خردسال بودند. وقتی امام رضا علیه السلام خواستند در مورد این کودک صحبت کنند. گفتند: ای ابو یحیی این مولودی است که پر برکت تر از این مولود برای شیعیان ما به دنیا نیامده است.
تمام شیعیان ما باید بدانند که همه ائمه علیهم السلام ما نهضت علمی کردند. حضرت سیدالشهدا علیه السلام کارشان نهضت علمی بود و منجر به شهادت ایشان شد.
حضرت جواد علیه السلام در طول عمر کوتاه خودشان که 25 سال بود با آنهمه فشار و اختناق و دشمنان، 257 نفر شاگرد داشته است و اسامیشان در تاریخ ثبت شده است. این خیلی ارزشمند است که حضرت علیه السلام با آن سن کم و شرایط توانسته بودند این نهضت علمی را داشته باشند. در فضیلت امام جواد علیه السلام همین بس که ایشان متصل به غیب بودند. یک مطلب دیگر را هم نقل می کنم که معروف است؛ می گویند یک مجلسی را مأمون برقرار کرد و یحیی بن اکثم را آورد و از امام جواد علیه السلام سوال می کردند و با اینکه سن حضرت علیه السلام کم بود، یکی از علمای سنی می نویسد که اگر شما به شیعیان ایراد بگیرید که چرا بچه 9 ساله امام شده است، به شما جواب می دهند و ر اساس قرآن رجوع می کنند به سوره مریم که در مورد حضرت یحیی علیه السلام آورده است: " وَآتَيْنَاهُ الْحُكْمَ صَبِيًّا؛ و از كودكى به او نبوت داديم " (آیه 12) باید اینها را بخوانید و بدانید. در آن مجلس 30000 سوال از امام جواد علیه السلام پرسیدند و حضرت جواب دادند. اینرا برخی ها ایراد می گیرند و می گویند: پرسیدن این تعداد سوال وقت زیادی می برد. برای ذکر این عدد دو احتمال وجود دارد یکی اینکه ممکن است راوی این عدد را برای بیان کثرت گفته باشد. احتمال دوم این است که آنجا مسائلی به میان آمد که اگر اهل علم و اهل دلی به آن مسائل دقت کنند می توانند 30000 موضوع می توانند از آنها در بیاورند. ما در سخنان ائمه اطهار علیه السلام داریم که به واسطه آن سخن بسیار مطالب دیگر استخراج می شود.
امام جواد علیه السلام امام معصوم هستند و متصل به غیب هستند و دریایی از علم هستند.
امام جواد علیه السلام می فرمایند: " القَصدُ إلَى اللّه ِ تعالي بِالقُلُوبِ ، أبلَغُ مِن إِتعابِ الجَوارِحِ بِالأعمالِ؛ به دل آهنگ خدا داشتن برتر است تا خسته كردن جوارح به عبادت "
امام جواد علیه السلام در این حدیث نمی خواهد زیرآب نوافل و مستحبات را بزنند اینها خودشان آنقدر عبادت می کردند که حد ندارد. امام سجاد علیه السلام که به واسطه عباداتشان زین العابدین نام گرفتند می گفتند: چه کسی قدرت عبادت علی علیه السلام را دارد؟!
امام جواد علیه السلام می خواهند، بگویند: با باطن کارها را انجام بده و این زودتر از به زحمت انداختن جوارح تو را به خدا می رساند.
مثلا شب تا تاصبح به نماز ایستاده ای و نماز خوانده ای و صبح آمده ای دیدی همسایه ماشینش را عوض کرده است و پیش خودت می گویی از کجا آورده است ماشین خریده است؟! تمام نمازت ضایع شد. نظر کوتاهی در این مکتب خریدار ندارد، باید نظر بلند باشیم.
سخنرانی استاد فاطمی نیا مراسم جشن میلاد حضرت امام جواد علیه السلام ۱۳۹۴
🆔 @fateminiya_ir
شهادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد
خدا چند گناه را به سختي مي بخشد كه يكي از آنها آبرو بردن است.
حدیثی از امام باقر(علیه السلام) است که حضرت میفرمایند : کسی که از ریختن آبرو و حیثیت مردم چشمپوشی کرده و آبروی آنها را نریزد، خداوند در روز قیامت از گناهان او صرفنظر خواهد كرد.
روایت داریم که میفرماید اغلب جهنمیها، جهنمی زبان هستند!
فکر نکنید همه شراب میخورند و از دیوار مردم بالا میروند. یک مشت مؤمن مقدس را میآورند جهنم به سبب اينكه آبرو مي برده اند!
اسلام میخواهد آبروی فرد حفظ شود.
🔵 در محضر استاد فاطمینیا
@FATEMINIYA_IR
FATEMINIYA_IR:
عید غدیر خم مبارک
✅ زبان نبوت اجمال و زبان امامت تفسیر است
یکی از دعاهای ما برای شما جوانان عزیز این است که شما از جوانیتان بهره مند شوید.
🔹امیر المؤمنین آقای عالم است. ایشان بزرگ ما می باشد. مسئله غدیر مانند خورشید روشن است و بر کسی مخفی نیست. حالا اگر کسی بیاید و حرفی بزند دلیلش مخالفت است. حتی مخالفین هم اگر منصف باشند غدیر را مهم می دانند. علامه امینی حدیث غدیر را از 360 طریق نقل کرد. 360 طریق چند قرن را شامل می شود. پس مگر می شود که چند قرن حرف کذبی را بزنند.
🔹برای همه واضح است که امیرالمؤمنین امام ما می باشد. شیعه امیرالمؤمنین باید باسواد باشند. مبحث مهمی است که خدا می فرماید امروز دین شما را ما کامل کردیم و نعمت را هم بر شما تمام کردم. یکی از شعرا شعری گفته اند که دارای نکات زیبایی است؛
اسلام محمد است و ایمان علی بنگر که زبینات اسماء است جلی
🍃🍃
اسلام باید همراه ایمان باشد که این کار امیرالمؤمنین است. اینکه بگوییم اسلام آوردیم تنها کافی نیست چون هنوز ایمان در دلهایتان وارد نشده است.
🔸یکی از جملات که در عهد پیغمبر زیاد بر زبان ها جاری بوده است جمله« اگر علی را معرفی نکنید هیچ کاری نکرده ای .»
🍃🍃🍃
در قرآن می فرماید پیغمبر تو فقط منذر هستی و علی هدایت کننده است. در روایات شیعه 4 حدیث و در روایات اهل سنت 18 حدیث این فرمایش را آورده اند. پیغمبر که خودشان آقای هدایت کنندگان است. پس چرا این سخن را آورده است؟ مقصود و منظور این سخن را یکی علامه مجلسی و دیگری ملاصدرا دریافتند. جمع بندی این مطلب را این اشخاص کردند. مجلسی می فرماید مقصود از این روایات این است که زبان نبوت اجمال و زبان امامت تفسیر است. ملاصدرا هم همین مطلب را گفته است.
پیغمبر همه چیز را بیان فرمودند ولی امیرالمؤمنین هم ممکن است که جزییاتی را هم بیان کنند. امیرالمؤمنین و یازده فرزندش و حضرت صدیقه کبری یک ذره از گفته پیغمبر بیشتر نگفتند ولی فقط همان سخنان را شرح کردند. اسلام کمی پیشرفت کرد و سلمان و عمار و کمیل درست شدند. شاگردان امیرالمؤمنین دو دسته شدند یک دسته در مسجد که شاگردان دانشگاهی بودند و دسته دیگر در نخلستان که شب در خانه آقا می آیند. و محرمیت را می خواستند. الان هم همین طور است که باید عمل به وظیفه کنیم تا محرمیت به دست بیاید. یعنی خدا زبان تفصیل را به مردم عنایت کرده است در قدیم زبان اجمال بوده است.
🔸محرم نزدیک است. حضورمان در مجالس عزا باید با طهارت ظاهر و باطن باشد. ما شیعه علی هستیم و باید سعی کنیم با رفتن به هیئت ها نماز صبحمان قضا نشود. احترام پدر و مادرهای خود را داشته باشیم. مکتب امیرالمؤمنین فضیلت، احترام به والدین، نماز، روزه، واجبات، متانت و سنگینی می خواهد.
برآورده شدن حاجات و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
💙💙💙
⚪️ استاد فاطمی نیا
@fateminiya_ir
Fa 98-5-28 (eyd ghadir).MP3
32.76M
سخنرانی استاد فاطمی نیا
به مناسبت عید غدیر
٢٨ مردادماه ١٣٩٨
در مسجد جامع ازگل
@fateminiya_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
وجود نازکت آزرده گزند مباد
.
خیلی خیلی دوست دارم 💝
دعا میکنم و از همه عزیزان میخوام دعا کنید استادمون سلامت باشن 💞
.
یادبود بیستم آذر سال هزار و سیصد و نود و هفت
جلسه سیری در صحیفه سجادیه
https://www.instagram.com/p/CDyQY0uJPFm/?igshid=xtdgg4oggz70
⚪️دیدار...
در تبریز مجتهد جلیل القدری بود به نام آیت الله آقا میرزا رضی تبریزی رضوان الله علیه. از ثقات شنیدم که وقتی ایشان به قم آمده بودند و مهمان آیت الله خمینی شده بودندُ اقای خمینی به خانواده شان فرموده بودند: این مهمان ما کسی است که با دلگرمی می شود از او تقلید کرد! و این کلام ایشان به خوبی دلالت بر عظمت علمی و عملی آقا میرزا رضی دارد.
مرحوم آقامیرزا رضی گفته بود: ما در منزلمان کار بنایی داشتیم، عده ای کار می کردند. در میان کارگرها یک نفر بود که معلوم بود با دیگران فرق دارد. دنبال بهانه ای می گشتم که با او سر صحبت را باز کنم. برای کار نیاز به نردبان بلندی داشتیم که آن را کرایه نمودیم و پس از اتمام کار بنا شد آن کارگر، نردبان را ببرد و تحویل دهد.
وقتی رفت و برگشت، مقداری بیش از معمول طول کشید، چون حدود مسافت را می دانستم. دیدم بهانه ای است برای صحبت کردن، به او گفتم: چه شد که مقداری طول کشید؟! با یک متانتی جواب داد: چون نردبان بلند بود و ممکن بود که برای دیوارهای خانه های مردم اصابت کند و من مدیون شوم، لذا با احتیاط بیشتری حرکت کردم، به همین جهت مقداری بیشتر طول کشید.
فصل تابستان بود و آفتاب دیر غروب می کرد. هنگام ظهر که کارگرها برای تهیه غذا و صرف ناهار متفرق شدند، او اول وقت به سراغ نماز رفت و با حالت توجه خاصی نماز می خواند. وقتی تکبیر می گفت، من شدیداً تحت تاثیر قرار می گرفتم، بدنم گویا به لرزه می افتاد!
نماز که تمام شد رفتم به او گفتم: شما بعد از اتمام کار، باز هم وقت برای نماز خواندن داشتی، چرا در زمان کار من نماز می خوانی؟
در جواب من فقط این را خواند:
و انّ المساجد لله فلا تدعوا مع الله احدا (سوره جن آیه 18)
و مساجد مخصوص خداوند است پس نباید با خدا احدی غیر او را پرستش کنید.
با این جواب او گویا پاهایم لرزید و نتوانستم خود را کنترل کنم، همانجا نشستم و فهمیدم شخص فوق العاده ای است.
از او عذر خواهی کردم و گفتم: غرضم از این مطالب این بود که خواستم مقداری با تو صحبت کنم. حالا بگو امام زمان الان کجا هستند؟! گفت: حضرت در تبریز تشریف داشتند، یک ساعت است که این شهر را ترک نموده اند.
گفتم: چکار کنم که خدمتشان برسم، راهش چیست؟! گفت: یک مقداری به خودت رسیدگی کن، مراقبه داشته باش، آقا خودشان تشریف می آورند! پس از آن صحبت هم دیگر او را ندیدم!(1) (1) نکته ها از گفته ها، دفتر اول، صفحه 109
🔷 در محضر استاد فاطمینیا
@FATEMINIYA_IR
4_5810061307956692708.mp3
15.17M
سخنرانی استاد فاطمی نیا
با موضوع تذکراتی درباره محرم
١٣ شهریور ١٣٩٧
@Fateminiya_ir
دستور العملی مجرب جهت شفای بیماران:
۱ : چهارده مرتبه صلوات
۲ : چهل مرتبه دعای شریفه ی :
اللهم اشْفِه بشفائك و داوِه بدوائِك و عافِه من بلائك بحقِّ وليِّك و ابنِ اوليائِك العبد الصالح موسي بن جعفر عليهما السلام
٣ : يك صلوات
از همه عزيزان تقاضا ميشود در صورت امكان ، لطف بفرمايند دستورالعمل فوق را جهت شفاي حضرت استاد فاطمي نيا و همه بيماران ، انجام دهند.
@fateminiya_ir
به اطلاع عزیزان میرساند استاد فاطمینیا از بیمارستان مرخص شده و در منزل تحت مراقبت میباشند.
طبق تجویز پزشکان محترم دورهی درمانی جدید شروع شده است.
التماس دعا
@FATEMINIYA_IR
🔵آیت الله مرعشی در فرازهایی از وصیت نامه خویش به فرزند بزرگوارشان چنین می فرمایند:
سفارش می کنم او را (فرزند ارشد ایشان جناب حجت الاسلام سید محمود مرعشی نجفی ) به اینکه لباس سیاهی که در ماه های محرم و صفر می پوشیدم , سجاده ای که هفتاد سال بر آن نماز شب به جا آورده ام , تسبیحی از تربت امام حسین (علیه السلام) که با آن در سحرها به عدد آن استغفار کرده ام, با من دفن شود.
سفارش می کنم به دستمالی که اشکهای زیادی در رثای جدم حسین مظلوم و اهل بیت مکرم او ریخته و صورت خود را با آن پاک می کردم , بر روی سینه در کفنم بگذارند.
شادی روح اش صلوات
🔷در محضر استاد فاطمینیا
@FATEMINIYA_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکر مصیبت شش ماهه کربلا علیه السلام
🔹 در محضر استاد فاطمینیا
🆔 @FATEMINIYA_IR
سلام
تعدادی از روضه های استاد همراه با صوت و متن در بلاگ قرار گرفت.
یک مطلب کامل و مفید. التماس دعا
http://fateminiya.blog.ir/post/77
@FATEMINIYA_IR
استاد فاطمی نیا :
در دعای كميل ميخوانيم:
"يا نور المستوحشين في الظُّلَم"
(اي خدایی كه درظلمتها، نور وحشت زدگان هستی)
این فقره بسياربلند و بالا است.
وحشت در مقابل انس وضد آن است، اگر درظلمت ها، انس بالله پيدا كنيم، وحشت ازبين ميرود.
ماظلمت های فراوانی اعم از حسی وغيرحسی داريم.
اگر اين فقره را با جانمان بخوانیم، باطنمان روشن میگردد و انس بالله حاصل میشود.
در محضر استاد فاطمینیا :
🆔 @FATEMINIYA_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹تقدیر و تشکر از مردم و پزشکان محترم
١٣ شهريور ١٣٩٩
@FATEMINIYA_IR
دریافت مجموعه سخنرانی های استاد و مجموعه حدیث سرو
در رم 32 سندیسک اصلی
جهت درخواست :
@AlirezaAsemooni
مطالعات استاد فاطمینیا روی تخت بیمارستان هم تعطیل نمیشود
سیدحسین فاطمینیا روز سهشنبه با تشریح آخرین وضعیت عمومی پدرش به خبرنگار معارف ایرنا گفت: بیش از یک سال است که حاج آقا درگیر بیماری سرطان است و این بیماری دارای افت و خیز است، میتوان گفت بیماری مجددا بیدار شده و مقداری حاج آقا را اذیت می کند.
وی افزود: این بیماری مشکلات خود را دارد و حاج آقا در این سن و با مشکلاتی که درگیر است، حتی روی تخت بیمارستان برنامه علمی و مطالعاتی خود را تعطیل نمی کند. تا زمانی که بیمارستان بود، به من سفارش می کرد چه کتاب هایی را برای وی ببرم. بارها در آخر شب و هنگام استراحت حاج آقا دیده ام درحالی که کتاب در دستش است، به خواب می رود.
فاطمی نیا تاکید کرد: جوانان بدانند در هیچ زمانی و به هیچ بهانه و علتی نباید کارهای علمی و مطالعاتی خود را تعطیل کنند.
حاج آقا چند روزی در بیمارستان بستری بود و پزشکان بعد از کارهای تشخیصی و درمانی صلاح دیدند ادامه درمان در منزل باشد و اکنون در بین منزل و بیمارستان در تردد هستیم. چون برای بعضی مسائل باید به بیمارستان مراجعه کنیم و برخی موارد نیز در منزل انجام می شود و تشخیص پزشکان این است که این درمان تا یک سال به همین شکل ادامه داشته باشد.
وی همچنین از تلاش های تمام پزشکان به ویژه ناصرسیم فروش، بهرام مفید و ناصر صدر ممتاز رئیس بیمارستان نیکان همچنین ایرج حریرچی معاون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدرضا شانهساز رئیس سازمان غذا و دارو و رضا صابری همدانی متخصص قلب تجلیل کرد و گفت: بیماری پدر مقداری شدت گرفته و از طرف خانواده حاج آقا از مردم تشکر می کنیم و پدر بارها فرمود یک یک عزیزان را دعا می کنم.
غرق در نعمتیم
سیدحسین فاطمی نیا گفت: حدود ۲۰ سال است یکی از برادرانم دچار یکی از سختترین بیماری هاست، بیماری مادر نیز مدتی است شدت گرفته و وضعیت پدر نیز مشخص است ولی یک شب خدمت حاج آقا گفتم چرا دچار چنین وضعیتی شدیم که رنگ صورت پدرم برافروخته شد و گفت غرق در نعمتیم؛ شرمنده خدا هستیم و هیچ طلبی هم نداریم.
وی اضافه کرد: چشم امید ما به دعای مردم است و از مردم می خواهیم برای سلامتی حاج آقا دعا کنند.
فرزند استاد فاطمی نیا ادامه داد: دو هفته پیش که پدر در بیمارستان و زیر سرم خوابیده بود، خواستم او را بیدار کنم که گفت مگر من خوابم برده بود و من عرض کردم بله ولی حاج آقا گفت نه فکر نمی کنم چون در این فکر بودم که اگر خواستم درس نهج البلاغه را شروع کنم با کدامیک از سه نسخه نهج البلاغه باشد.
وی اظهار امیدواری کرد در فرصتی مناسب درباره سلوک این استاد اخلاق مطالبی را بیان کند و در ادامه گفت: هربار که مادرم وارد اتاق می شود، حاج آقا به صورت تمام قد در مقابل وی بلند می شود.
فرزند فاطمی نیا با بیان این که بزرگترین کتابخانه شخصی در ایران شامل ۵۰ هزار جلد متعلق به این استاد اخلاق است، ادامه داد: بارها شده حاج آقا در جوانی گرسنگی می کشیده تا با پول غذایش یک جلد کتاب تهیه کند یا عبایش را فروخته تا بتواند یک جلد کتاب بخرد؛ همانند آیت الله مرعشی نجفی که با نماز و روزه استیجاری کتاب میخرید.
استاد عبدالله فاطمینیا (متولد ۱۳۲۵ در تبریز) خطیب، استاد اخلاق، صاحبنظر در زمینه تاریخ اسلامی و کتابشناس همچنین چهره شناختهشده ای برای مخاطبان از طریق سخنرانی در منابر و برنامههای صداوسیماست.
http://fateminiya.blog.ir/post/99
سلام روز بخیر
مجموعه کامل سخنرانی های استاد فاطمینیا بصورت کامل در درایو مجازی گوگل آپلود شده است.
شما می توانید با یک صلوات به این لینک مراجعه و مطالب را مشاهده و بصورت رایگان دانلود نمایید:
http://fateminiya.blog.ir/post/58
همچنین این مجموعه در یک حافظه جانبی با پست پیشتاز ارسال میشود (شامل هزینه)
جهت درخواست:
@alirezaasemooni
سلامتی امام زمان و برآورده شدن حاجات صلوات ❤️❤️
📚 در محضر استاد فاطمینیا
Www.ostadfateminia.ir
استاد فاطمینیا :
نقل شده است روزی "معروف کرخی" نشسته بود .
عدّهای از جوانان در دجله سوار بر قایق بودند و ساز و آواز سر میدادند.
چند نفر از مقدّسین آمدند به معروف کرخی گفتند: آقا آنها را نفرین کن، چه جوانهای بدی هستند!
معروف دستهای خود را بلند کرد و فرمود: خدایا به عزّت خودت قسم میدهم کسانی را که در این دنیا اینقدر خوشحال کردی، در آخرت هم همینطور آنها را خوشحال کن!
آنها به معروف اعتراض کردند : ای معروف! تو یک عارف هستی! چرا چنین میگویی؟ چرا یک عدّه که مشغول گناه هستند را نفرین نکردی و برای آنها دعا کردی؟
معروف کرخی پاسخ داد: وای بر شما که نادان هستید ، من آنها را دعا کردم،
اگر قرار شود در آخرت خوشحال شوند، باید در اینجا توبه کنند . این دعا یعنی خدا به آنها توبه عنایت کند.
.
حالا ببينيد، منِ رو سیاه که معروف نیستم، خاک پای او هم نمیشوم ، از کنار عروسیها که عبور میکنم میبینیم بیبند و باری زیاد است.
میگویم خدا آنها را مبارک گرداند .
میگویند آقا شما چرا؟!
میگویم پس چه بگویم ؟
برکت مصادیق مختلف دارد .
یعنی خدا آنها را متحوّل کند، به آنها آگاهی بدهد تا توبه کنند .
آدم برادر و خواهر خود را نفرین میکند؟!
بگو خدا آنها را خیر دهد، خدا متنبّه کند. گاهی مواقع آنها متحوّل میشوند.
@fateminiya_ir