باسلام . راهپیمایی و برنامه عزاداري بمناسبت رحلت رسول اكرم(ص) وشهادت امام حسن(ع)
فردا یکشنبه ۳مهر ۱۴۰۱ ساعت 9:45 صبح ميدان 17 شهريور بسمت امامزادگان هفده تن. بهمراه خانواده در برنامه شركت فرماييد.
جهت پرشکوه برگزار شدن مراسم به دیگران نیز اطلاع رسانی کنید.
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هر موقع دلگیر بودید و غم دنیا به دلتون سنگینی کرد، این صوت ملکوتی رو گوش کنید...
@fatemiuon99
🇮🇷
📝#یادداشت_تحلیلی#صرفا_جهت_اطلاع | پروژه کشته سازی دیگری با نام #مهسا_موگویی
🍃🌹🍃
🔻پیرو اطلاعیه صادر شده و هشدارهای مربوطه متاسفانه شب گذشته در شهر فولادشهر اصفهان پروژه کشته سازی دشمن با کشته شدن دختری ۱۸ ساله بنام #مهسا_موگویی در خارج از مناطق اغتشاش و درگیری فولادشهر توسط عوامل مزدور بیگانه و منافقین به ضرب گلوله تفنگ ساچمه زن به قتل رسیده و شبکه های معاند در صدد نسبت دادن این قتل به نظام برای روشن نگهداشتن شعله آتش اعتراضات و موج سواری بر روی آن هستند.
🔸 از یک منبع نزدیک به خانواده نامبرده آگاه شدیم که پدر نامبرده کارگر ساده شهرداری بود این دختر بی گناه برای رفتن به باشگاه ورزشی از خانه خارج شده و اساسا هیچ ارتباطی با اعتراضات و اغتشاشات شب گذشته نداشته است.
🔹با توجه به تشابه اسمی که بین این دختر و #مهسا_امینی وجود داشته به نظر میرسد، عوامل ضد انقلاب برای تحریک هیجانات مردم و زنده نگهداشتن رمز آشوب این دختر را از قبل نشان کرده و او را برای کشته شدن انتخاب نموده و پس از کشتن او، در حال تولید محتوا و انتشار اخبار و توئیت وغیره پیرامون این سوژه جدید هستند.
🔺همچنین با توجه به اینکه خانواده نامبرده از اقوام غیور بختیاری کشورمان میباشند، بنظر می رسد سناریوی دوم دشمن فعال کردن گسل های قومیتی در همراهی کردن اقوام مختلف برای اجرای پروژههای ضد امنیتی می باشد.
❌ ابتدا گسل کردستان و حالا گسل خوزستان و چهارمحال و بختیاری! فردا ...
#فتنه
#ققنوس
@fatemiuon99
🇮🇷
✅ جلسه روشنگری: «پیدا و پنهان #فتنه با اسم رمز مهسا»
🍃🌹🍃
🎙سخنرانان: دکتر سید جلال حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه و معاون محترم سیاسی سازمان بسیج مستضعفین و سید علیرضا آلداود پژوهشگر فضای مجازی و رسانه
🎙زمان: یکشنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۱ ساعت ۲۱
✅ لینک ورود به جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/bahmanpardaz/jalase
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@fatemiuon99
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهان فهمید رضاجان است شاه مردم ایران، رضاخان نه
این شعر، چقدر حال آقا رو خوب کرد🙏🌷
@fatemiuon99
🔻#امام_خامنه : چیزی که امام حسن(ع) را شکست داد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود. یک شایعه دشمن میانداخت؛ همه آن را قبول میکردند. ۱۳۷۲/۸/۱۲
💠اینکه تصور بشود که هنر دفاع مقدس در جامعهی ما مخاطب ندارد، طالب ندارد، این هم خطای بزرگی است، از اشتباهات فاحش است؛ اگر کسی این را خیال کند. ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
@fatemiuon99