۲۱ خرداد ۱۳۹۷
۲۱ خرداد ۱۳۹۷
#فاطمیون_بشارت_ظهور
🌺🔹 مجموعه بشارت ها علما 🔸🌺
🌺 ايت الله جوادي آملي: ظهور ملموس و قابل لمس است!
🌺ايت الله سيّد محمّدمهدی مرتضوی لنگرودی
من اخبار موثّقی در اختيار دارم كه اكثر 313 نفر آماده هستند.
🌺حجت الاسلام علیرضا پناهیان:
بچه ها خودتون رو برای ظهور آماده بکنید.
رفقا به خدا قسم صدای قدم های مهدی فاطمه (عج) می آید!
قواعد ظهور محقق شده است ، برای یاری امام مقتدر آماده شویم!
ظهور نزدیک است. دیگر از دعا گذشته، البته دعا هم هنوز موثر است
🌺حضرت علامه طباطبایی فرمود: این انقلاب متصل می شود به انقلاب جهانی امام زمان علیه السلام.
🌺آیت الله امامی کاشانی:ظهور بسیار نزدیک است و ما بسیار خوشحالیم...
🌺دفتر سازمان تبلیغات اسلامی:در این که ما در عصر قرب ظهور بسر می بریم تردیدی نیست.
🌺آیت الله محمد ناصری:عزیزان من! خدا می داند که ظهور نزدیک است
🌺حجت الاسلام سعید آخوندی:منتظر ظهور نور دوازدهم در بین الطلوعین تاریخ هستیم
🌺حاج صالح جوهر:مسلمانان باید خود را برای ظهور امام زمان (عج) آماده کنند
🌺آیت الله محمدی ری شهری:در زمان رهبری تو، حجه ابن الحسن العسگری (عج) ظهور خواهند کرد.
🌺آیت الله سید جواد حیدری:نشانه های ظهور مشخص شده است ولی نشانه های سال ظهور هنوز آشکار نشده است. زمان ظهور امام زمان نزدیک است, ولی در عین حال اگر کسی برای ظهور زمان تعیین کند، این حرام است.
🌺دکتر احمد هلال:جهان باید خود را برای ظهور منجی عالم بشریت آماده سازد
🚩 با ارسال مطالب کانال به دیگران #مبلغ معارف اسلامی ودر#ثواب نشرآن سهیم باشید.〽
🌍 eitaa.com/fatemiyoon18 ایتا
🌍 sapp.ir/fatemiyoon18 سروش
۲۱ خرداد ۱۳۹۷
۲۱ خرداد ۱۳۹۷
۲۲ خرداد ۱۳۹۷
#دعای_روز_بیست_و_هفتم_ماه_رمضان
اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ القَدْرِ وصَیّرْ أموری فیهِ من العُسْرِ الی الیُسْرِ واقْبَلْ مَعاذیری وحُطّ عنّی الذّنب والوِزْرِ یا رؤوفاً بِعبادِهِ الصّالِحین.
خدایا روزی کن مرا در آن فضیلت شب قدر را وبگردان در آن کارهای مرا از سختی به آسانی وبپذیر عذرهایم وبریز از من گناه وبارگران را ای مهربان به بندگان شایسته خویش
👉 @Fatemiyoon18
۲۲ خرداد ۱۳۹۷
۲۲ خرداد ۱۳۹۷
۲۲ خرداد ۱۳۹۷
۲۲ خرداد ۱۳۹۷
✨ چهار #ذکر الهی ✨
💠 حضرت امام جعفر #صادق علیه السّلام:
🌟 در شگفتم برای کسی که از چهار چیز #بیم دارد، چگونه به چهار چیز #پناه نمیبرد؟
1️⃣ در شگفتم برای کسی که #ترس بر او غلبه کرده، چگونه به ذکر
"حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ" (سوره آل عمران، آیه 171) پناه نمیبرد!
2️⃣ و در شگفتم برای #اندوهگین است، چگونه به ذکر "لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنْ الظَّالِمِینَ" (سوره انبیا، آیه 87) پناه نمیبرد!
3️⃣ و در شگفتم برای کسیکه مورد #مکر و #حیله واقع شده، چگونه به ذکر "اُفوِّضُ أمری إلَی الله إنّ الله بصیرٌ بالعباد" (سوره غافر، آیه 44) پناه نمیبرد!
4️⃣ و در شگفتم برای کسیکه طالب #دنیا و زیباییهای دنیاست، چگونه به ذکر "مَا شَاءَ اللَّهُ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ" پناه نمیبرد!
📚 #من_لا_یحضره_الفقیه ، ج۴، ص۳۹۲
🚩 با ارسال مطالب کانال به دیگران #مبلغ معارف اسلامی ودر#ثواب نشرآن سهیم باشید.〽
🌍 eitaa.com/fatemiyoon18 ایتا
🌍 sapp.ir/fatemiyoon18 سروش
۲۲ خرداد ۱۳۹۷
....قرآن غلط خواندنش هم خوب
🔸آیت الله احمد عابدی: اگر کسی به من بگوید بعد از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسی را بیشتر دوست دارید می گویم علامه طباطبایی.
.
🔸در ادامه فرمودند: علامه طباطبایی هر روز یک ساعت به مغرب به حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) مشرف می شد و من معمولا همراه ایشان بودم؛ ایشان دو مسیر را طی می کرد چون در روایت داریم که شایسته است مومن از یک مسیر برود و از یک مسیر برگردد و ثانیا به دلیل تعریض خیابان بهار در زمان پهلوی، علامه احتمال غصبی بودن خیابان بهار را می داد و لذا از وسط خیابان که قبل از تعریض، کوچه بود، عبور می کرد.
.
🔸علامه طباطبایی ماه مبارک رمضان به گونه ای به حرم می آمد که اول اذان ماه مبارک بوسه ای به ضریح کریمه اهل بیت(علیهم السلام) می زد و سپس به خانه بر می گشت.
.
🔸همانطور که می دانید آن مرحوم رعشه داشت با این همه نشد کودک بالای ۷ سال کنار ایشان بیاید و ایشان تمام قد بلند نشوند؛ به همین دلیل بود که در اواخر عمر ایشان، به خاطر اینکه به زحمت نیفتند، کمتر به دیدار ایشان می رفتند.
.
.
🔸مرحوم عبدالباقی طباطبایی فرزند مرحوم علامه طباطبایی می گوید:
صبحها که من و خواهرم از خواب برمی خاستیم، پدرم را در حال قرآن خواندن می دیدیم. او ما را روی پای خود می نشاند و در آغوش می فشرد و در همان حال با صدای بلند و دلنشین قرآن می خواند. ما با قرآن می خوابیدیم و برمی خاستیم و انس با قرآن در خانه ما عادت شده بود.
.
🔸ایشان همه ما را هم توصیه می کردند که با قرآن مأنوس باشیم. یکی از بستگان در خواندن قرآن قدری غلط داشت و می گفت: اگر قرآن بخوانم ممکن است غلط شود.
.
🔸پدرم می فرمود: قرآن غلط خواندنش هم خوب است. نگذارید یاد قرآن در دلتان کهنه شود. همچنین ایشان هر گاه در منزل فرصتی پیش می آمد، مطالبی از قرآن را برای ما بازگو می کردند، گاه در موقع صرف صبحانه یا نهار؛ چنانکه بعضی وقتها حرفشان را با تعبیر یا آیه ای قرآنی بیان می کردند.
🚩 با ارسال مطالب کانال به دیگران #مبلغ معارف اسلامی ودر#ثواب نشرآن سهیم باشید.〽
🌍 eitaa.com/fatemiyoon18 ایتا
🌍 sapp.ir/fatemiyoon18 سروش
۲۲ خرداد ۱۳۹۷
🔸امام جعفر صادق عليه السّلام فرمودند:
بر روي درب بهشت اين گونه نوشته شده است: قرض دادن هجده برابر پاداش دارد و صدقه ده برابر.
📚«بحار الانوار، ج 103، ص 138»
🚩 با ارسال مطالب کانال به دیگران #مبلغ معارف اسلامی ودر#ثواب نشرآن سهیم باشید.〽
🌍 eitaa.com/fatemiyoon18 ایتا
🌍 sapp.ir/fatemiyoon18 سروش
۲۲ خرداد ۱۳۹۷