💢 موضوع: بیزاری، ترفندی برای ادامه #قدرت‼️
✍علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
❌ جریان اصلاحات که طی 8سال، حامی و مبلغ سرسخت دولت تدبیر بوده اند؛! امروزه به منظور #فریب مردم و تسلط مجدد برقوه مجریه؛! صرفا در روزهای آخر دولت اقای روحانی، از ایشان به خاطر کارنامه نامطلوبش، بیزاری جسته و ایشان را در ظاهر مورد انتقاد قرار می دهند❗️
💯 این در حالی است که اهل بصیرت می دانند که این بیزاری صوری، فقط برای فریب مردم و جلب آرای آنان است.
💠 زیرا این جریان- که به گونه ای در تقابل با جریان انقلابی است؛ - در پشت صحنه کاملا باهم هماهنگ اند! و با عملیات روانی(#فریب،دروغ و...) در صدد ادامه قدرت در قوه مجریه هستند!
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از طرح ثامن امام صادق(ع)
تقابل ایران_آمریکا.آینده برجام
باسخنرانی آقای دکتر خوش چشم
زمان :جمعه ۱۰اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰
🆔 📲پخش زنده از پیام رسان روبیکا به آدرس زیر:
https://rubika.ir/cheragherah
✅(آخرین نسخه روبیکا را نصب نمایید و از اینترنت پرسرعت استفاده نمایید)
🔵🔴 شرکت در نشست برای عموم علاقهمندان آزاد میباشد.
(انتخابات ۱۴۰۰)
@samen_emam_sadegh
چند ملاحظه درباره فضای انتخابات
🔹واقعی ترین مسئله انتخابات، "تمدید و تداوم مدیریت دولت فعلی، یا تغییر آن؟" است. متاسفانه هنوز، آن چنان که باید، خسارت های دولت "برجام و دیگر هیچ"، تبیین نشده و حال آن که فقط بالای دویست میلییارد دلار، خسارت کاهش صادرات کشور (در اثر کانالیزه و زمینگیر شدن با برجام) بوده است؛ خسارت های امنیتی و سیاسی و دیپلماتیک به کنار.
♦️این که اقتصاد ما در این دوره هفت- هشت رتبه در اقتصاد جهانی پسرفت داشت، هنوز خوب توضیح داده نشده. و این که اقتصاد ایران قبل از دولت فعلی، به مراتب وضع بهتری داشته، درست بازگو نشده. باید از فعالان اقتصادی کمک گرفت تا بگویند اوضاع اقتصادی و تولید و اشتغال در هشت سال قبل -با همه دشواری هایش- چگونه بود و در این دوره چگونه به قهقرا رفت؟
🔹مردم را باید به دو واقعیت ارجاع داد، یکی کارنامه خدمات نیرو ها و نهاد های انقلابی در هفت هشت سال اخیر، در حالی که امکانات چندانی در اختیارشان نبود؛ و دوم بیان قوت های دولت نهم و دهم، در مقایسه با دولت فعلی؛ و ضمنا آسیب شناسی، ضعف ها و انحرافات دولت دهم.
♦️نکته بعدی، این است که بازی تیم منتقد، نمی تواند بی تفاوت نسبت به بازی حریف باشد. حریف در سال 96، بازی با چند یار کمکی در کنار روحانی را پیش برد. و اکنون هم سعی دارد با مهره های بیشتری -برای فضا سازی، ترور شخصیت، انحراف اذهان و فرار از پاسخگویی- استفاده کند. البته نگران تعدد نامزد ها هم هستند؛
🔹بنابراین جبهه "منتقدانِ ائتلاف حاکم بر دولت"، نمی تواند از همین ابتدا، یک نامزد را به میدان بفرستد تا حریف، او را سیبل کند. منطقی تر این است که چهره های متعدد (البته با یک طراحی مشترک) به میدان تبیین و مطالبه بیایند و سپس، به وحدت نامزد برسند.
♦️ضمنا باید "حمایت" یا "فاصله گذاری" نامزد های جبهه مقابل با "دولت مستقر" -با همه بی کفایتی هایش- را تبدیل به مسئله افکار عمومی کرد. مدت هاست اصلاح طلبان، فتیله نقد دولت را پایین کشیده اند؛ چون به ضررشان است.
🔹آنها خود را تضمین وعده های روحانی دانسته و او را تایید و تَکرار کرده اند. اگر دولت موفق است، آنها باید جهانگیری و نه هیچ کس دیگر را نامزد کنند. و اگر به احترام نظر مردم، دولت روحانی را ناموفق و بی کفایت می دانند، باید قبل از هر چیز، همین را علنا اعلام و عذرخواهی کنند. مقبولیت دولت روحانی اکنون زیر هفت درصد است.
♦️چاره کار، (شب) قدر دانستن این چند هفته باقی مانده تا انتخابات، و عملیات هوشمندانه جبهه ای در وضعیت آفندی است. این البته به معنای تولید هیجان صرف و رادیکال کردن فضا نیست. به مفهوم روشنگری و تبیین، برای فرو نشاندن غبار ها و جا یابی متهمان وضع موجود، در جایگاه واقعی شان است.
🔹ضمنا برای افزایش درست مشارکت که نیاز همیشگی نظام مردمی است، باید #امید_آفرینی کرد؛ بی آن که وعده های دروغ و ناشدنی داد . صداقت با مردم در آسیب شناسی وضع موجود و تزریق امید راستین ضمن بیان ظرفیت های موجود، سرمایه ای بزرگ است. این میسر نمی شود، مگر این که به موازات نقد مدیریت مستقر در دولت، کارنامه خدمات نیروهای خدمتگزار و انقلابی در عرصه های مختلف، تصویر سازی و بازخوانی مجدد شود.
♦️انتخابات در گذشته هم، امر بسیط و تک متغیری نبود؛ تا چه رسد به اکنون که به واسطه نقش آفرینی وعملیات ناتوی فرهنگی- اطلاعاتی در حوزه عملیات روانی و رسانه ای، چند برابر پیچیده تر شده است. انتخابات همچنان که جشن ملی است، مواجهه با نفوذ طلبی دشمن در جنگ سیاسی و رسانه ای هم هست و این، بسیج ملی می خواهد. مردم اگر دست درازی دشمن را بشناسند، خود در برابر تهاجم سینه سپر می کنند.
🔹هر جنگی، قرارگاه و سازمان رزم خود را می طلبد که بتواند به نیروها آرایش بدهد ؛ تقسیم کار بکند، دیدبانی و اطلاعات- عملیات داشته باشد. این قرارگاه سیاسی را باید تدارک و تقویت کرد.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
آنها نمیدانند،کاندیدای نهائی جبهه انقلاب چه کسی است!
رئیسی، محمد؟ جلیلی یا قالیباف؟
هنوز نمیدانند کدام
چه خوب هم که نمیدانند
بنابراین آن چندین هزار پیج و کانال و صفحه و سایت که از سالها قبل ایجاد،تجهیز و منتظر چنین روزی بودند مثل یگان توپخانه منتظر گرا هست
نمیدانند کجا را بکوبند!
زمان به سرعت برای جریان تحریف، که مامور به رقیب هراسی بود در حال گذشتن است!
رفتن مذبوحانه به سمت تاخیر در برگزاری انتخابات هم به همین دلیل است!
نمیدانند ،رئیسی می آید یا نه، جلیلی کنار میکشد یا نه! یا اینکه محمد چه میکند!
ولی میدانند،وحدت گفتمانی رقم بخورد، کارشان تمام است
چه زیبا در خماری مانده اند
پس ما هم عجله نکنیم که خرمشهرها در پیش است!
#آتش_به_اختیار
#گام_دوم_انقلاب
#دولت_جوان_و_حزب_اللهی
#انتخابات_نزدیک_است
#افق_شهر
هدایت شده از طلبه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شعرخوانی میثم مطیعی برای حاج قاسم پس از انتشار مصاحبه ظریف
بزدل و کجفهم و سازشکار و بیغیرت زیاد
کوفیان ما اهل ذلت نیستیم؛ عزت زیاد!
حاج قاسم رفت اما امتحانی مانده است
در تنور سینهها آتشفشانی مانده است.
هدایت شده از طرح ثامن امام صادق(ع)
🔴چرا بن سلمان ناگهان خواهان گفتگو با ایران است؟
🔸مجله آمریکایی فارن پالیسی در تحلیلی به تغییر لحن ولیعهد سعودی درباره ایران پرداخت و آن را نشانهای از فعال شدن دیپلماسی منطقهای دانست.
🔸از ماه ژانویه، دست کم پنج نشست میان ایران و کشورهای منطقه برگزار شده که در آنها علاوه بر عربستان، نمایندگانی از امارات، اردن و مصر هم شرکت داشتهاند. در این گفتگوها که بر جنگ یمن تمرکز داشته، همچنین اوضاع سوریه و لبنان هم بررسی شده است.
🔸عامل خوشبینی آن است که این گفتگوهای اولیه، ظاهراً به ابتکار خود قدرتهای منطقهای آغاز و هدایت شده یعنی قدرتهای خارج منطقه آنها را تحمیل یا هدایت نمیکنند. رهبری و قیمومیت منطقهای این فرایند، شرطی اساسی در موفقیت و تداوم آن است. البته معنیاش این نیست که آمریکا هیچ نقشی در این فرایند نداشته که بی گمان داشته است
🔸دولت ترامپ با ترور سردار قاسم سلیمانی، گفتگوهای ایران و عربستان را هم کشت. دولت وی خود را به رویارویی با ایران متعهد کرده بود و سعودیها هم خود را با «رد هرگونه دیپلماسی میان عربستان و ایران» سازگار کردند
🔸اگر آمریکا از نظر نظامی، یک گام به عقب بردارد، شرکای منطقهای اش هم ترغیب میشوند که در عرصه دیپلماتیک، یک گام به جلو بردارند.
🔸نهایت آنکه به ادعای فارن پالیسی، این وظیفه بر دوش خود قدرتهای منطقهای است که این گفتگوها را به موفقیت برسانند و این یک بازی برد- برد برای آمریکا و برای خاورمیانه است.
🇮🇷🌸
🍀
اصلح یا صالح مقبول؟
🔻 اصلح یعنی چه کسی؟ یعنی کسی که برای ریشهکنی فقر و فساد عزم جدی داشته باشد؛ یعنی کسی که به حال قشرهای محروم و مستضعف دل بسوزاند.
🔹اصلح کسی است که هم به ترقی و پیشرفت کشور و توسعهی اقتصادی و غیراقتصادی بیندیشد؛ هم زیر توهمات مربوط به توسعه، آنچنان محو و مات نشود که از یاد قشرهای مظلوم و ضعیف غافل بماند.
🔸اصلح کسی است که به فکر معیشت مردم، دین مردم، فرهنگ مردم و دنیا و آخرت مردم باشد.
🔺اصلح کسی است که بتواند این بارِ عظیم را بر دوش بگیرد؛ البته هر کس صلاحیتش در مراکز قانونی تأیید شود، صالح است؛ اما باید در بین صالحها گشت و صالحتر را پیدا و او را انتخاب کرد. این، هنر شما مردم است.
🌺بیانات در دیدار مردم شهرستان جیرفت- 1384/2/17
#روشنگری
#انتخابات
🔹🔹🔸🔹🔹
هدایت شده از خبرگزاری بسیج اصفهان
⭕️حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت زنده از طریق شبکه های رسانه ملی با مردم سخن خواهند گفت.
🔹سخنرانی معظم له همزمان از شبکه یک سیما، شبکه خبر و رادیو سراسری پخش خواهد شد.
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf