10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کمترین درجات عاشقی از زبان امیرالمؤمنین(ع)
➕واکنش جالب شنونده این حدیث
🔴 #استاد_پناهیان
📩
#ڪـلامشهــید
🌹شهــید علمـــدار:
توی ذهـنت باشد ڪه یڪی دارد
مرا #میبیـــــند دست از پا خطا
نڪنم مهدی فاطمه(س) خجالت
بڪشد فـــــردای قیامت جــلوی
حضرت زهرا سلام الله علیها چه
جــــوابی می خواهـــیم بدهــیم.
#زندگی_پویا
🔴 #رقابت_مادی_ممنوع
💠 یکی از آفتهای محیط خانواده، چشم و همچشمی، دنبال #تجملات رفتن و رقابت و مسابقه گذاشتن برای زیاده روی در #مادیات است. مثلاً زنی می گوید فلان وسیله را که خواهر وبرادر من، زن برادر من و شوهر خواهر من دارند، ما هم باید داشته باشیم. یکی از کارها و روش های بسیار بد همین است.
💠 #سادگی را در زندگی رعایت کنید. مسابقه مادیات را از زندگی خودتان دور کنید، تا خوشبخت باشید. یکی از عوامل خوشبختی همین هاست.
۸۲/۲/٢۸
🔰 #رهبر_انقلاب
#زندگی_پویا
❌ آموزش احکام عمومی و بانوان:
احکام روزهی مسافر
۱. کسی که در ماه رمضان مسافرت میکند در هر مورد که نماز را باید شکسته بخواند نباید روزه بگیرد، و در هر مورد که باید نماز چهار رکعتی (تمام) بخواند، مانند مسافری که ده روز در یک محل قصد ماندن میکند یا این که مسافرت شغل اوست واجب است روزه را نیز به جا بیاورد.(مگر در مواردی که استثنا شده است).
۲. هرگاه روزهدار بعد از ظهر مسافرت نماید باید روزهی خود را تمام کند، اما اگر پیش از ظهر مسافرت نماید روزهاش باطل است، ولی قبل از آن که به حد ترخص برسد نمیتواند روزه را افطار کند و اگر پیش از آن افطار کند بنابر احتیاط کفارهی (افطار عمدی روزهی ماه رمضان) بر او واجب است. البته اگر از حکم مسأله غافل بوده کفاره ندارد.
۳. هرگاه مسافر پیش از ظهر وارد وطن شود یا به جایی برسد که قصد ده روز توقف دارد، چنانچه کاری که روزه را باطل میکند انجام نداده باشد باید روزه بگیرد و اگر انجام داده باید بعداً قضا کند، ولی اگر بعد از ظهر وارد شود نمیتواند روزه بگیرد.
۴. مسافرت در ماه رمضان هر چند برای فرار از روزه باشد جایز است. البته بهتر است به سفر نرود مگر این که سفر برای کار نیکو یا لازمی باشد.
یک نکته در ارتباط با روزهی مسافر
مسافری که تصمیم به اعتکاف در مسجد الحرام دارد اگر قصد اقامت ده روز در مکهی مکرمه نماید و یا نذر کرده باشد که در سفر روزه بگیرد بر او واجب است بعد از این که دو روز روزه گرفت، اعتکاف خود را با روزهی روز سوم کامل کند، ولی اگر قصد اقامت و یا نذر روزه در سفر نکرده باشد، روزهی او در سفر صحیح نیست و با عدم صحتِ روزه، اعتکاف هم صحیح نیست.
⭕️ حالت مسافر نسبت به قصد ده روز
❓سوال: حالت مسافر نسبت به قصد ده روز
✅ پاسخ: ⬇️
🔸 وقتی مسافر وارد محلی می شود:
1️⃣یا مطمئن است که حداقل ده روز می ماند: نماز کامل است.
2️⃣یا مطمئن است که حداقل ده روز نمی ماند: نماز شکسته است.
3️⃣یا شک در ماندن حداقل ده روز دارد: نماز شکسته است.
💠نکته: اگر به هر دلیل قصد نداشت بماند اما تا 30 روز ماندنش ادامه داشته باشد، از روز 31 در هر صورت نمازها کامل است.
------------------
✅ پی نوشت:
توضیح المسائل مراجع، ج ، ص 717 م 1336
==============
#زلال_احکام