eitaa logo
🇮🇷| محمد فضائلی گاه |🇮🇷
495 دنبال‌کننده
390 عکس
573 ویدیو
7 فایل
دراین کانال ویس‌ها و سخنرانی‌های اینجانب ومطالبات مهم،مطالب تبیینی،منویات وسیاست‌های ابلاغی امام ورهبری،پیگیری مطالبات مردم،پیگیری مفاسد اقتصادی واداری،تقابل با مدیران ناکارآمد وکمک برای ارتقاع مدیران انقلابی،پبگیری معضلات مهم اجتماعی و...بارگزاری میشود.
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام در روز اول ماه مبارک،نایب الزیاره همه دوستان🌹
26.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹اینم خواص ویژه روزه داری ✔️سلامت شما تضمین ✔️عمرتون طولانی ✔️روحتون شادتر ✔️و...میشود 🖨نشر بدهید
🇮🇷پویش درخواست از پزشکیان وجلیلی 🔺با تدبیر نمایندگاه ملت،همتی بعنوان یکی از مسببان وضع موجود و گرانی دلار استیضاح و ان شاءالله خانه نشین شد. 🔹حال، از دکتر ‎سعید_جلیلی که سالها دولت در سایه داشتند و الحمدولله برنامه های نوشتاری خوبی در انتخابات ارائه می دادند،درخواست می کنیم، اگر نگران سفره های مردم و وضع نابسامان اقتصاد مملکت هستند ،که قطعا هستند، مسئولیت وزارتخانه مهم اقتصاد و دارایی را بر عهده گرفته و یک بار برای همیشه این اقتصاد فرو پاشیده را سامان بدهند و ان شاءالله بر فرض موفقیت، رئیس جمهور کارنامه دار آینده لقب بگیرند. ✔️(اگر شأن این خدمت را برای خود و ملت درخور می دانید- البته اذعان می کنیم در شرایط معمولی،قطعا شأن شما فراتر است، اما بنا به توصیه حضرت آقا و شرایط فعلی، امروز معیشت مردم بزرگترین دغدغه‌ی سیاسی و امنیتی و فرهنگی و...و اولویت دار است و یک ناجی با برنامه می خواهد- بسم الله) ✅ازآقای پزشکیان هم تقاضا داریم اگر بفکر مردم هستند این اقدام را که بسیار مبارک است انجام دهند.
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷برای طول عمر آقا 🇮🇷سربلندی نظام 🌺عاقبت بخیر همدیگر 😱شفای مریض‌ها 👨‍⚕حفظ جوانها و...زیاددعاکنیم
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️چه می بینیم. ⁉️مگر ممکن است !! ⁉️اگر این انسان هست، بعضی از مسئولین جمهوری اسلامی نامشان را چه می گذارند؟؟؟؟ ⁉️بعضی آقازاده ها آیا آدم مانده اند؟! ⁉️اگربعضی مسئولینی که مردم را رعیت خود می دانند ،آدمند ایشان وهمسرش چی هستند! 😳⁉️درحیرتم چرا این تفکر و فرهنگ در عده زیادی از هم شغلهای این بزرگوار، در جامعه‌ی پزشکی هم کمیاب !!! 🔹یادبگیرند کسانی که به فکر جیب‌ وحساب های بانکی و ویلاهای لوکس ولاکچرب خود خانواده هستند‼️ ای مسئولینی که در حکومت اسلامی مسئولیت گرفتید،اگرکاری از دست شما برنمیاد،مسئولیت فرو گذارید و کشور را به این بزرگواران وامثال ایشان واگذار کنیدودنیا و آخرت خود را نجات دهید. ⁉️آقای پزشکیان،چند نفر مثل این زوج در کابینه و استانداران و فرمانداران و...دارید؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم قابل توجه گروهها وتشکلها استانی سلام‌علیکم بااحترام اعلام میدارد،باتوجه به مصوبه شورای مرکزی «جمعیت رزما»نتاریخ۱۴۰۳/۱۲/۱۲و نیاز به برخی تغییرات در مدیران مرکزی جمعیت،بدینوسیله احکام صادره برای پنج تن از عزیزان ،به جهت همکاری‌های متقابل محضر شما اطلاع رسانی میگردد. ۱- برادرحسین غلامی،معاون ودبیرشهرستانهای استان. ۲- برادر حسن نجاری،دبیرشهرستان مشهد. ۳- برادر حمیدرضا گلمشکی،معاونت حقوقی وقضایی جمعیت. ۴- برادر هیرادرضاییان روابط عمومی جمعیت. ۵- برادربابک باقرزاده،مدیرکمیته فرهنگیان استان. سایر انتصابات بزودی اعلام میگردد. (ضمنا این افراد با حفظ سمت های خود در قرارگاه مطالبات ،منصوب شدند) مورخه۱۴۹۳/۱۲/۱۴
⁉️جناب پزشکیان امروز اعلام عجز کردیددر پیدا کردن ریشه های تورم و گرانی!!! ✔️پس پویش ما برای آوردن آدمهای موثر جدی تر میشود. 🇮🇷پیگیری پویش درخواست از پزشکیان وجلیلی 🔺با تدبیر نمایندگان ملت،همتی بعنوان یکی از مسببان وضع موجود و گرانی دلار استیضاح و ان شاءالله خانه نشین شد. 🔹حال، از دکتر ‎سعید_جلیلی که سالها دولت در سایه داشتند و الحمدولله برنامه های نوشتاری خوبی در انتخابات ارائه می دادند،درخواست می کنیم، اگر نگران سفره های مردم و وضع نابسامان اقتصاد مملکت هستند ،که قطعا هستند، مسئولیت وزارتخانه مهم اقتصاد و دارایی را بر عهده گرفته (خودشان پیشنهاد را برای همکاری اعلام کنند)و یک بار برای همیشه این اقتصاد فرو پاشیده را سامان بدهند و ان شاءالله بر فرض موفقیت، رئیس جمهور کارنامه دار آینده شوند. ✔️(اگر شأن این خدمت را برای خود و ملت درخور می دانید- که البته وقطعا شأن شما فراتر است، اما بنا به توصیه حضرت آقا و شرایط فعلی، امروز معیشت مردم بزرگترین دغدغه‌ی سیاسی و امنیتی و فرهنگی و...و اولویت دار است و یک ناجی با برنامه می خواهد- بسم الله) ✅ازآقای پزشکیان هم تقاضا داریم اگر بفکر مردم هستند این اقدام را که بسیار مبارک است انجام دهند.
🏴🌺🏴دلنوشته به بهونه شبهای قدر و باقی مانده‌ی ماه مبارک رمضان و شروع سال جدیدی که دو لیالی قدر دارد:🌷 🌺سلام همراه عزیز توکل بخداوارتباط بیشترباهاش چاره آرامش روحی ماست. 🔹میدونی، ماهی وقتی ازتنگ به برکه، ازبرکه به دریا،بیاد،هرباربدنیای قبلش می خنده! 🔹آدمی هم همینطوره ،وقتی بدنیای عبادت خداواردمیشه به خواسته های دنیایی که اینقدرعذابش داده می خنده ومی بینه عجب دنیای قشنگیه واودراون تنگ کوچک وناچیزگرفتارشده بود! فرقش اینه وقتی دراین دنیای پرازخداغرق شدی خدا اون چیزای کوچکوهم برات هنوارمیکنه🌷 🌺بیاید،آروم باشیم وصبوری کنیم باخدابیشترباشیم ، اونوقت آرامشش رو درک میکنیم ودراین حالت صبردرمقابل مشقات چقدربرامون شیرین میشه ومی بینی که مشکلات دنیایی چقدر ناچیزو پستن! ✔️امتحان کنیم، من وتو ،مسیرهای متفاوتی رو رفتیم حالا یه مدتم این مسیروتجربه کنیم. 🔹دردنیای دیگران،برای دیگران، به حرف دیگران و...زندگی کردیم وزندگی روساختیم!! ازش چه سودی بردیم؟؟؟ ✔️حالایه مدت به حرف خدا برای خدا به عشق خداو...زندگی کنیم، ببینیم چه میشود،ضرری که نداره، داره؟؟ چیزی ازمون نمی گیرن ، ✔️اگه بدبودبرمیگردیم به همون دنیایی که داشتیم ✔️ولی امتحانش خالی ازلطف نیست🌷 🔹پس به ذکرالله تطمئن القلوب باشیم ✔️اذکارخدا ✔️صلوات برپیامبرش ✔️عبادت بیشتر ✔️خلوت باخدا و کارهای خیر و... 🌺آرامش میاره ✔️یکم باهاش باشیم تاببینیم این تجربه چطوره تجربه است ولی زیانبارنیست🌷 ❤️ما،خیلی رفیق داشتیم خوب و بد خوبای خوبش درست سربزنگاه کم آوردن وگرفتار نشون دادن و یانهایت همدردی کردن وعذری خواستن!😢 🕋ببینیم دوستی باخداچه میکنه میگن رفیق خوبیه🌷 حالاتجربه میکنیم رفاقت با اونو میگن قدم زدن باهاش خوبه خوب ،چندقدمی میریم باهاش. میگن خوش مشربه، خوب باهاش حرف میزنیم میگن معامله گر صادقیه ، خوب معامله میکنیم باهاش. میگن ازبدهی خوشش نمیادوزودطلب دیگران رومیده خوب ازش طلب میکنیم😊 🔹پس میتونه درآستانه این شبهای بی بدیل در ماه رمضان ، ماه متعلق به خودش، برامون یه تحول جدید، ویه باب نو،گشوده بشه، پس بریم یکم باهاش تنهای تنها باشیم بی واسطه وبدون ریا وبا دلی مصفَا، که اوخودش یه دنیاییه، دنیایی باصفا🌷🌷 🕋خدایا به حق این شبهای عزیز دست همه گرفتارا،دردمندا،بیمارا،گنه کارها و...روبگیر. ✔️وخودت رفاقتی همشوحل کن آمین🌷🌷🌷 یاعلی مدد التماس دعا
☑️ حضرت آقا در پیام نوروزی فرمودند سال ۱۴۰۳ شبیه سال ۱۳۶۰ بود! 🔎 توجهم جلب شد که وقایع سال ۶۰ را مرور کنم تا بهتر مقایسه کنم: 🔸۳۱ خرداد. شهادت مصطفی چمران 🔸۱ تیر. عزل بنی‌صدر 🔸۶ تیر. ترور نافرجام آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در مسجد ابوذر تهران 🔸۷ تیر- انفجار در محل حزب جمهوری اسلامی در تهران و شهادت سید محمد حسینی بهشتی رئیس دیوان عالی کشور و بیش از ۷۰ نفر دیگر. 🔸۱۴ مرداد- ترور سید حسن آیت نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی و عضو مجلس خبرگان قانون اساسی. 🔸۸ شهریور- انفجار در ساختمان نخست‌وزیری ایران و شهادت محمدعلی رجائی رئیس جمهور و محمدجواد باهنر نخست‌وزیر وقت جمهوری اسلامی ایران. 🔸۱۴ شهریور- ترور علی قدوسی روحانی شیعه و دادستان کل انقلاب اسلامی. 🔸۲۰ شهریور - ترور سید اسدالله مدنی روحانی مجتهد شیعه و امام جمعه وقت تبریز. 🔸۷ مهر- ترور سید عبدالکریم هاشمی نژاد روحانی سخنران و نویسنده شیعه. 🔸۷ مهر- سقوط هواپیمای سی۱۳۰ در ایران و شهادت چندین فرمانده ارشد نظامی ایرانی از جمله جواد فکوری و محمد جهان‌آرا. 🔸۲۰ آذر- ترور سید عبدالحسین دستغیب مجتهد شیعه و امام جمعه شیراز. با خودم گفتم بعد از این اتفاقات تلخ و ضربه‌های سهمگین سال ۶۰ بر پیکر جمهوری اسلامی ایران، سال ۶۱ احتمالا سال سخت‌تری برای کشور بود... 🔎سراغ مرور وقایع سال ۶۱ رفتم: 🔹۳ خرداد- آزادسازی و فتح خرمشهر، با اسارت ۱۹هزار نیروی عراق. 🔹۱۸ بهمن- آغاز عملیات والفجر مقدماتی برای دستیابی به شهر العماره عراق. برداشت: ۱. درست بعد از سالی که بزرگترین ضربات مهلک بر ایران وارد شد و همه تصور می‌کردند این انقلاب و نظام رمقی برای ادامه ندارد، در سال بعد بزرگ‌ترین فتح و پیروزی برای ایران اسلامی محقق شد. ۲. دردها و سختی‌های سال ۱۳۶۰ مختص ایران بود و دردهای سال ۱۴۰۳ به وسعت جبهه مقاومت. ۳. فتح‌الفتوح سال ۱۳۶۱ مختص ایران بود و ان‌شاءالله فتح‌الفتوح ۱۴۰۴ و پس از آن به وسعت جبهه مقاومت.
2.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️صحبتهای افشاگرانه و شوکه کننده رییس سازمان مالیاتی کشور در خود صدا و سیما که هنوز برنامه تمام نشده، باعث برکناری و اخراجش شد! شک ندارم هر ایرانی از شنیدن این صحبتها مو به تنش سیخ شود و پشتش بلرزد! ۷ شرکت در خوزستان ۳۰ هزار خودرو وارد کشور کردند و ۸۶۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی داشتند! کسی در سال ۹۲ فوت کرده و در سال ۹۴ به اسم این شخص ارز خریداری شده است! تا انتها گوش کنید تا با گوشه ای از قدرت مافیا در ایران آشنا شوید.... ⁉️از مسئولین قضایی و امنیتی درخواست داریم،اگر اظهارات این فرد درست است و خبر برکناریش نیز صحت دارد،به موضوع ورود و ماجرا را پیگیری و اطلاع رسانی نمایند.
3.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴⁉️این صحنه چند می ارزد!؟! ⁉️چقدر تلخ است: بچه های عرب، لباس عید می‌خرند و بچه های غزه کفن می پوشند!!😭😭 🇮🇷روز جمعه،روز قدس - حضورمان انتقام این مادران از رژیم پلید اسرائیل است.
🇮🇷همه می آییم 📖فراخوان حضور تشکلهای مردمی- مردم غیوروانقلابی- تشکلهای دفاع مقدس و ایثارگری و... سلام علیکم 📝مبارزه علیه ظلم و فساد زمینه ساز ظهور آقا امام زمان مهدی (عج) است. 📝قتل عام مسلمانان مظلوم فلسطین مظلوم،سوریه،لبنان و یمن به دست رژیم صهیونیستی ، فرزند ناخلف شیطان بزرگ آمریکا و جنایات آمریکا و انگلیس هر انسان آزاده ای را به تقابل علیه این جنایت‌ها وا می‌دارد. ✅ لذا روز قدس، روز اتحاد امت اسلامی بوده و ما مردم غیرتمند با حضور خود در این راهپیمایی بزرگ دین خود را برای حمایت و زنده ماندن محور مقاومت ادا کرده و انزجار خود را از رژیم کودک کش اسرائیل اعلام می کنیم. 🔹محل تجمع در مشهد: جمعه-ساعت 9صبح -میدان پانزده خرداد -حرکت بسوی حرم رضوی و پیوستن به صفوف نماز باشکوه جمعه 🔹درشهرستانها: براساس اعلام شورای هماهنگی تبلیغات شهرستانها 🔹دردهستانها و روستاها: براساس تصویب شوراها و دهیاران و ابلاغ شورای هماهنگی تبلیغات و بخشداریها