هدایت شده از KHAMENEI.IR
🗓«شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستادهاید!»
📝متن نامه حضرت آیتالله خامنهای به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا به شرح زیر منتشر شد:
👇بسم الله الرّحمن الرّحیم
✏️این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.
✏️جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا!
این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید.
✏️شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید، و در زیر فشارِ بیرحمانهی دولتتان ــ که آشکارا از رژیم غاصب و بیرحم صهیونیست دفاع میکند ــ مبارزهای شرافتمندانه را آغاز کردهاید.
✏️جبههی بزرگ مقاومت در نقطهای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکهی تروریست و بیرحم به نام «صهیونیستها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سختترین فشارها و شکنجهها گذاشته است. نسلکشیِ امروز رژیم آپارتاید صهیونیست، ادامهی رفتار بشدّت ظالمانه در دهها سال گذشته است.
✏️فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقهی تاریخی طولانی. سرمایهداران شبکهی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ دهها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانهها و بازارها و مزرعهها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصبشدهی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.
✏️بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمکهای انگلیسی، دولت ایالات متّحدهی آمریکا است که پشتیبانیهای سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بیاحتیاطی غیر قابل بخشش، راه برای تولید سلاح هستهای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده است.
✏️رژیم صهیونیست از روز اوّل، سیاست «مشت آهنین» را در برابر مردم بیدفاع فلسطین به کار گرفت و بیاعتنا به همهی ارزشهای وجدانی و انسانی و دینی، روزبهروز بر بیرحمی و ترور و سرکوبگری افزود.
✏️دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.
✏️«جبههی مقاومت» از دل این فضای تاریک و یأسآلود سر برآورد و تشکیل دولت «جمهوری اسلامی» در ایران، آن را گسترش و توانایی داد.
✏️سردمداران صهیونیسم بینالمللی که بیشترین بنگاههای رسانهای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوهی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟
✏️سردمداران سلطهی قهرآمیز جهانی، حتّی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند. رژیم تروریست و بیرحم اسرائیل را دفاعکننده از خود وانمود میکنند، و مقاومت فلسطین را که از آزادی و امنیّت و حقّ تعیین سرنوشت خود دفاع میکند، «تروریست» مینامند!
✏️من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقهی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبههی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است.
✏️بجز شما دانشجویانِ دهها دانشگاه در ایالات متّحده، در کشورهای دیگر هم دانشگاهها و مردم به پا خاستهاند. همراهی و پشتیبانی استادان دانشگاه از شما دانشجویان حادثهی مهم و اثرگذاری است. این میتواند در قبال شدّت عمل پلیسیِ دولت و فشارهایی که بر شما وارد میکنند، تا اندازهای آرامشبخش باشد. من نیز با شما جوانان احساس همدردی میکنم و ایستادگی شما را ارج مینهم.
✏️درس قرآن به ما مسلمانان و به همهی مردم جهان، ایستادگی در راه حق است: فَاستَقِم کَما اُمِرت؛ و درس قرآن دربارهی ارتباطات بشری این است: نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون. جبههی مقاومت با فراگیری و عمل به این دستورها و صدها نظائر آن به پیش میرود و به پیروزی خواهد رسید؛ باذن الله.
✏️توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید.
📝سیّدعلی خامنهای - ۱۴۰۳/۳/۵
🖼 انگلیسی | متن فارسی
🔻رهبر انقلاب خطاب به جوانان حامی فلسطین در دانشگاه های آمریکا:
شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید!۹/۳/۱۴۰۳
🔻رهبرانقلاب: بدحجابی یا ضعف حجاب درست نیست امّا این موجب نمیشود که ما این [افراد] را از حوزهی دین و انقلاب و مانند اینها خارج بکنیم و خارج بدانیم.۱۴/۱۰/۱۴۰۱
🔹ما با منطق و برداشتی از دین طرفیم که دانشجوی خارجی و شهروند داخلی که بعضی احکام را هم در ظاهر عمل نکردند را متعلق به جبهه انقلاب و مقاومت میداند! چقدر این نگاه موجب #توسعهجبههانقلاب و #همدلیاجتماعی میشود.
این را مقایسه کنید با منطق افرادی که این روزها در ایتا هم خیلی رواج دارد، آنقدر مرزها را باریک و دایره را ضیق میکنند که تهش جز رهبرانقلاب و خودشان کسی انقلابی نمی ماند. گسست اجتماعی محصول طبیعی این وضعیت است.
ما با دو نوع منطق و برداشت از دین و نه صرفا تاکتیک و راهبرد در مواجهه با پدیده های اجتماعی طرفیم. تقویت ولایت طرفینی پشتوانه معرفتی رویکرد اول است.
✍ محمدامین رضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر جلیلی ✌️
فکر تمدنی و مردمی
کُنش تمدنی و مردمی
💢 اثر استاد #پارسانیا در بیان رهبر انقلاب
💢 نمونه ای از امتداد #حکمت_متعالیه
رهبر انقلاب:
کتاب حدیث پیمانه نوشته شماست؟ ...
کتاب #بسیار_خوبی است. مدتها پیش به دوستان فیلسوفمان در قم، از کمبودی گله می کردم و می گفتم: «فرق فلسفه ی ما با فلسفه ی غرب (از زمان ارسطو و افلاطون تا کنون) این است که فلسفه غرب، همیشه یک دنباله وادامه ی اجتماعی و سیاسی و مردمی داشته است، اما فلسفه ی ما ادامه اجتماعی و سیاسی نداشته است» حداکثرش به ادامه ی تربیت فردی رسیده؛ والا اینکه فلسفه ی مابگوید:«شکل حکومت، چگونه باید باشد، حقوق مردم چیست و ارتباطات آنها با یکدیگر چگونه است»، چنین ادامه ای ندارد، در حالی که همه ی این مبانی می تواند مبنای فلسفه اجتماعی و سیاسی قرار بگیرد.
وقتی من ترتیب و فصل بندی کتاب شما را (البته همه اش را نخوانده ام) نگاه کردم، دیدم این کار، شده است. از مبانی فکری و فلسفی شروع کرده اید و به جمهوری اسلامی و مسائل آن رسیده اید. این چیز #باارزشی است. الحمدلله این طور فکرها در جامعه ی ما حضور دارد، از اینها باید حداکثر استفاده بشود. این سبک کار، #درست است، باید متمسّک به مبانی بود.
_ بیانات در دیدار هیأت مدیره دفتر تبلیغات اسلامی حوزهی علمیه قم ۲۹ دی ۱۳۸۰
📔 منشور حوزه و روحانیت، ج۵، ص۳۱۰_۳۱۱
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
آیت الله #اعرافی:
بارها هم گفتهایم طلبه در مباحث اخلاقی تهذیبی و تربیتی چند باب از کتاب وسائل الشیعه را باید حفظ باشد و جزء سرشتش شود.
۱. جهاد النفس در پایان کتاب جهاد است
۲. کتاب العشره که در پایان کتاب الحج است
۳. کتاب فعل معروف است در انتهای کتاب امربهمعروف
۴. مقدمات عبادات در جلد اول است
۵. در درجه پایینتر چیزهایی است که در مکاسب محرمه آمده است.
این چهار پنج جای وسایل یک دوره سبک زندگی اسلامی و شاکله شخصیت فرد به لحاظ درونی و رفتاری را تبیین میکند و تعمیق اینها بهعنوان مسائل اخلاقی و روحی خیلی باید در کار طلبه مهم شمرده شود.
اگر کسی قشنگ این مجموعه را نظم جدید بدهد و در کتابچه قشنگی جمع آوری کنند و یک دور طلبه در شش سال بخواند، بهترین اخلاق است و همهچیز در آن هست. تلاش ما در ابواب جدید فقهی این است که اینها در متن فقه بیاید و جایگاه پیدا کند.
مشکل دیگری که با آقای شبزندهدار همصحبت میکردیم این است که طلبه در بحثهای فقهی هم تا درس خارج هیچ جا با متون روایات و منابع اصلی ممارست ندارد و حتی آیات از منظر فقهی. این هم ضعفی است و باید تدبیری کرد. انسان مسئول نباشد خیلی چیزها میتواند بگوید و راحت است و مسئول که هست همه به خودش برمیگردد!
✍ پن: این ابواب اختصاص به طلبه ندارد و هرکس که میخواهد اخلاق روایی و شیعی را بفهمد و سبک زندگی خود را مطابق آنها کند، این ابواب برایش مفید است.
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
💢 جنگ عقیده
💢 بسیج تراز تمدن اسلامی
#امام_خمینی:
جنگ ما جنگ عقیده است، و جغرافیا و مرز نمیشناسد. و ما باید در جنگ اعتقادیمان بسیج بزرگ سربازان اسلام را در جهان به راه اندازیم.
📚 صحیفه، ج۲۱، ص۸۷
✍ پن: این نوع از بسیج و سرباز مترقی رو امام خمینی ۴۰ سال پیش فرمودن، ولی ما حتی اکنون صرفا یک نوع بسیج محدود رو میشناسیم.
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ۱۵ هزار نفر میمیرند تا ۱۰۰ هزار نفر شاغل باشند
یزدانپناه:
◽️ انواع امتیازات را میدهند که فرزندآوری افزایش یابد، بعد همان آدمها قربانی جادهها میشوند.
◽️ بیشتر تلفات جادهای ما قربانی خودروهای بیکیفیت هستند.
◽️ در دو خودروساز بزرگ در بهترین حالت ۱۰۰ هزار نفر اشتغال دارند؛ یعنی به ۱۰۰ هزار نفر حقوق میدهیم که در سال ۲۰ هزار نفر را بکشند.
💢 توصیه اقتصادی به نمایندگان مجلس
🔸 در بُعد اقتصادی روی ۲ مساله متمرکز شوید:
◽️ ۱. نظارت و کنترل خلق نقدینگی توسط بانکها
◽️ ۲. آزادسازی زمین و رفع احتکار آن
_ اولی (خلق نقدینگی) به چاه ویلی برای بلعیدن دارایی ملت و ایجاد فاصله و شکاف طبقاتی، تبدیل شده است.
_ دومی (احتکار زمین) به عاملی برای محرومیت مردم از نعمت موجود و حاضر و آماده، تبدیل شده است.
در این راه از رسوا کردن مفسدان (خلق کنندگان نقدینگی و محتکران زمین) نهراسید ... در این مورد برای مردم شفافیتسازی کنید تا مفسدان به وحشت بیفتند، و در نهایت اقتصاد بیمار این کشور از ریل شیطانی-چپاولی خارج و به ریل الهی-مردمی وارد گردد. این مبارزه سخت نیست، بلکه بسیاری از قبلیها بیعرضه، بیتشخیص و عافیت طلب بودهاند.
تمرکز روی گلوگاهها = موفقیتهای بزرگ
✍ حوزه علمیه تمدن ساز
✅ @feghheakbar
امام خمینی، #انقلابیترین بود و در عین حال #عاقلترین، #پختهترین و #سنجیدهترین.
_ رهبر انقلاب، ۶خرداد۱۴۰۰
✅ @feghheakbar
💢 نمیخواهم مرجع بشوم، میخواهم به وظیفه عمل کنم
در اوایل مبارزات که اعلامیههاى متعددى متعاقباً از امام صادر میشد، یکى از علماى تهران توسط بنده پیامی به امام در قم فرستاد به این مضمون که چون حضرتعالى در عداد مراجع و صاحبان رساله عملیّه هستید، زیبندۀ شما نیست این اندازه زیاد اعلامیه بدهید. قدرى آنها را کمتر کنید. وقتى بنده پیام را به امام تقدیم کردم فرمودند: «سلام مرا به ایشان برسانید و بگویید من نمیخواهم مرجع بشوم، میخواهم به وظیفه عمل کنم.»
📚 به نقل از حجةالاسلام مرتضی صادقی تهرانی (از شاگردان درس خارج فقه و اصول امام)، کتاب سرگذشتهای ویژه از زندگی #امام_خمینی، ج۵، ص۴۳
✍ البته روشن است که وظیفه شناسی و عمل به وظیفه امام خمینی مبتنی بر منظومه شخصیتی (فقهی، فلسفی و عرفانی) ایشان بود.
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
کسانی که باید زندان باشند هم کاندید شدند.
عباس آخوندی اشرافگرا و نئولیبرال که به خاطر مدیریت فاجعه بار خود در مسائل تولید مسکن میبایست در زندان به سر ببرد (حداقل به خاطر ترک فعل)، سودای کاندید شدن به سرش زد و کاندید شد.
عملکرد وی در توقف تولید مسکن باعث انفجار قیمت مسکن و در نهایت ویلچری شدن ملت شد.
دیدن وی در محل ثبتنام ریاست جمهوری زجرآور است ... ما این درد را کجا ببریم؟!
#نابودگران_پرادعا
حوزه علمیه تمدن ساز
کسانی که باید زندان باشند هم کاندید شدند. عباس آخوندی اشرافگرا و نئولیبرال که به خاطر مدیریت فاجعه
عباس آخوندی (گرانی مسکن) در یک نگاه
وحدت، یک ضرورت است.
امیدواریم جبهه انقلاب به وحدت و اجماع روی کاندید تراز (جلیلی) نایل گردد.
✍ حوزه علمیه تمدن ساز
✅ @feghheakbar
💢 از علل موفقیت و در صراط ماندن شهید رئیسی
علی حائری (فرزند آیت الله حائری شیرازی): ایشان (شهید رئیسی) در جایی گفته بود:
در میانۀ دهه هفتاد، هر چهارشنبه صبح، مرحوم پدرم (آیت الله حائری شیرازی) یک ساعت بصورت خصوصی برایش #درس_اخلاق گذاشته بود و او میگفت آثار آن یک ساعتها تا امروز با من است.
◽️ منبع
#تزکیه_و_سلوک
✅ @feghheakbar
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
@Sabeti ✅
📚مجموعه صوت تدریس کتب طرح ولایت
📕معرفت شناسی|خداشناسی | انسان شناسی| فلسفه اخلاق | فلسفه حقوق | فلسفه سیاست
🧑🏻🏫اساتید: مجتبی مصباح | احمد سعیدی | محمد تقی یوسفی |محمدرضا کدخدایی | مهدی ابوطالبی
📼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📌صوت تدریس معرفت شناسی
📌صوت تدریس خداشناسی
📌صوت تدریس انسان شناسی
📌صوت تدریس فلسفه اخلاق
📌صوت تدریس فلسفه حقوق
📌صوت تدریس فلسفه سیاست
📼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📕دانلود صوت معرفت شناسی یکجا
📘دانلود صوت خداشناسی یکجا
📙دانلود صوت انسان شناسی یکجا
📗دانلود صوت فلسفه اخلاق یکجا
📓دانلود صوت فلسفه حقوق یکجا
📔دانلود صوت فلسفه سیاست یکجا
🌐 لینک خبر در سایت
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره): @iki_ac_ir
💢 نفی علوم انسانی سکولار
کمال یابی انسان در دنیا، نافی علوم انسانی سکولار است؛ بر اساس مبانی فلسفی ای همچون حرکت جوهری نفس و صیرورت نفس بر اساس اندیشه و انگیزه و علم و عمل، انسان با ابعاد دانشی و کنشی خویش در همین عالم به شکل دهی باطن و آخرت خود مشغول است، و اساسا آخرت ظرف حدوث نیست بلکه ظرف ظهور هویت انسان و اوصاف و افعال و ملکات اوست. مساله تجسم اعمال از مهمترین مبانی فلسفه صدرایی است که این مهم را تبیین و مبرهن میکند. از این رو، این نگاه به کیفیت، چیستی و چگونگی کمال یابی انسان، شدیدا با سکولاریسم و عرفی سازی علوم انسانی منافات دارد؛ زیرا اساسا دین به عنوان دستورالعملی برای سعادت انسان، مبتنی بر این است که این کمال در دنیا حاصل شود (در حیطه پیوستگی دنیا و آخرت و نفى سکولاریسم رجوع شود به کتاب "نسبت دین و دنیا"، اثر استاد جوادی آملی).
📄 فرازی از مقاله "مبانی فلسفی انسان شناختی و امتداد آن در تحول علوم انسانی بر اساس منظومه فکری امام خمینی" اثر امین دهقانی و عبدالحسین خسروپناه (در دست انتشار).
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
💢 صلوات بر امام جواد علیه السّلام
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیِّ بْنِ مُوسَی عَلَمِ التُّقَی وَ نُورِ الْهُدَی وَ مَعْدِنِ الْوَفَاءِ وَ فَرْعِ الْأَزْکِیَاءِ وَ خَلِیفَةِ الْأَوْصِیَاءِ وَ أَمِینِکَ عَلَی وَحْیِکَ
اللَّهُمَّ فَکَمَا هَدَیْتَ بِهِ مِنَ الضَّلالَةِ وَ اسْتَنْقَذْتَ بِهِ مِنَ الْحَیْرَةِ وَ أَرْشَدْتَ بِهِ مَنِ اهْتَدَی وَ زَکَّیْتَ بِهِ مَنْ تَزَکَّی فَصَلِّ عَلَیْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَی أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ وَ بَقِیَّةِ أَوْصِیَائِکَ إِنَّکَ عَزِیزٌ حَکِیمٌ
تفاوت بین جلیلی و قالیباف، تفاوت "کاندید تراز تمدن اسلامی" با "کاندید تقریبا خوب" است.
مساوی یا مشابه دانستن این دو، بیانگر فقر معرفتشناختی در حیطه تمدنشناسی است.
بقیه (جهانگیری و آخوندی) را هم اساسا باید دارای اندیشهای سمّی و در تضاد با تمدن اسلامی به شمار آورد.
✍ حوزه علمیه تمدن ساز