ناظمی_mixdown.mp3
44M
🔸اندیشه دکتر رضا داوری
👤سید مهدی ناظمی
اکنون و آینده ما 05:30
تغییر در قرن اخیر 07:30
رسانه و پرکردن فواصل 18:00
خرد عقلی و رسانه 25:00
وضعیت تفکر 35:00
شروط تجدد 45:00
انقلاب و ادبیات چپ 51:00
تئوری برای آینده 01:00:30
نسبتها به آقای داوری 01:12:00
جامعهشناسی سیاسی 01:22:00
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
📌قیام از شمال غرب
✍🏻عشرت شایق
🔸در جریان شکل گیری انقلاب اسلامی و مبارزات ملت سلحشور ایران علیه رژیم وابسته و دیکتاتور پهلوی نیز مردم آذربایجان، نقش تعیین کننده خود را با پیروی از رهنمودهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) بهخوبی ایفا نموده و به رسالت تاریخی خود در بدست آوردن استقلال واقعی کشور و برپایی حکومت مردمسالاری دینی جامه عمل پوشاندند.
🔹بدون شک یکی از برجستهترین و تاثیرگذارترین حرکتهای مردمی در جریان مبارزات ملت ایران علیه طاغوت زمان، قیام ۲۹ بهمن مردم مسلمان تبریز در سال ۱۳۵۶ می باشد که در تعمیق بخشی به حرکت توفنده مردم مسلمان ایران تاثیر بسیاری داشت.
🔸مردم قهرمان آذربایجان در مراحل مختلف انقلاب اسلامی و حوادث و رویدادهای مرتبط با آن حرکتهای ممتاز با ویژگیهای خاص داشتهاند که ضمن تاثیرگذاری در روند امور، منجر به فراگیر شدن اقدامات در سطح ملی و نتیجهگیری لازم شده است.
🔹خروش انقلابی و حرکت مردمی ۲۹ بهمن مردم تبریز چنان پایههای رژیم طاغوت را لرزاند که شکست قطعی طاغوت نوید داده شد و امام خمینی(ره) در پیام خود به مردم آذربایجان، صراحتا از نزدیک بودن اضمحلال رژیم ضد اسلامی پهلوی سخن به میان آورد و در فرازی از پیام خود بمناسبت این قیام فرمود:« من به شما اهالی محترم آذربایجان نوید میدهم، نوید پیروزی نهایی را…».
🔸قیام مردم تبریز عملاً نشان داد که در صورت اتحاد مردم، نه دستگاه مخوف ساواک و نه حمایت همه جانبه آمریکا قادر به نجات طاغوت زمان نیستند آنهم در شرایطی که سردمداران رژیم طاغوت میپنداشتند با سرکوب مردم قم در ۱۹ دی ماه سال ۵۶ سلطه آنان برای سالیان متمادی دیگر مهیا خواهد شد.
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی از حماسهی ۲۹ بهمن ۵۶ تبریز به عنوان «شاخص» و «یک سنگ نشان» یاد میکنند و در دیدارهای خود با مردم آدربایجان همواره بر این خصوصیات تاکید فرموده و خطاب به آذربایجانیها با واژگانی نظیر «عزیزان من»، «جوانان عزیز»، «مردان دلاور و غیور» سخن میگویند که حاکی از ژرفای رابطه بین مردم آذربایجان و خط ولایت است.
🔎#بازتاب_انديشه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
هدایت شده از انجمن بین المللی دانش اجتماعی مسلمین
18.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ
🟠 بخشی از سخنان دکتر نعمتالله کرماللهی، عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم علیهالسلام در اولین گردهمایی دانشگاههای فعال در علوم اجتماعی اسلامی:
🔸علم اجتماعی متأخر از زندگی اجتماعی آن را ابژه خود قرار میدهد، اما منظر پرداخت علم به زندگی اهمیت دارد.
🔸ما به علمی نیاز داریم که به مسائل اینجا و اکنون ما پاسخ دهد.
🔸باید تراثمان را در یک بازخوانی و بازسازی متناظر به اینجا و اکنون کنیم.
@fekrat_net
🌐 به کانال انجمن بینالمللی دانش اجتماعی مسلمین بپیوندید 👇
🆔 @muslim_social_sciences
#نشست | #پرونده_ویژه
رسانه فکرت با همکاری مدرسه نگاه برگزار میکند:
💥امید و رویای ایرانی
دومین قسمت از نشستهای گذشته و آینده انقلاب
👤 با حضور:
✔️عباس نعیمی جورشری
✔️عاطفه صادقی
✔️کاوه فرهادی
✔️رسول لطفی
⏰ پنجشنبه دوم اسفند، ساعت ۱۴
🏢 تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ولیعصر(عج) و برادران مظفر، پلاک ۹۰۷، خانه اندیشهورزان
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
May 11
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ ملت ایران خودش رؤیایی دارد...!
📣 سخنان آیتالله میرباقری در مورد رویای ایرانی
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
#گزارش_تصویری
نشست تحلیل و بررسی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با حضور آقایان محمد تقی فهیم و رفیعالدین اسماعیلی توسط رسانه فکرت با همکاری موسسه فرهنگی استاد فرجنژاد برگزار شد.
➕ صوت و کلیپهای تصویری این جلسه به زودی منتشر خواهد شد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
📌هزینه برای براندازی مذهبی
🔸اسنادی که اخیراً توسط اندیشکدهی کریدل منتشر شده، پرده از پروژههایی برمیدارد که هدفشان نفوذ و تغییر در ساختار سیاسی و اجتماعی ایران است. در میان این اسناد، به نکتهای قابل توجه برمیخوریم: «حمایت مالی از روحانیون منتقد حکومت»؛ این بخش از سند، ابعاد تازهای از تلاشهای ایالات متحده برای ایجاد شکاف در بدنه نظام جمهوری اسلامی را آشکار میکند.
🔹بر اساس این سند که به نظر میرسد مربوط به بودجهریزی دولت آمریکا برای فعالیتهای مرتبط با ایران است، حمایت از روحانیون منتقد به عنوان یکی از 51 اولویت اصلی در پروژههای به اصطلاح براندازی در ایران تعریف شده است. هدف اصلی این پروژه، جدا کردن مذهبیهای معتقد به نظام از بدنه اصلی حکومت از طریق نفوذ و هدایت روحانیون منتقد است.
🔸به عبارت دیگر، این سند اذعان دارد که بخشی از استراتژی آمریکا، ایجاد انشقاق در درون جبهه مذهبی و استفاده از ظرفیت روحانیون ناراضی برای تضعیف نظام است. سوال اینجاست که چرا حمایت از روحانیون منتقد در اولویت قرار گرفته است؟ پاسخ را میتوان در چند نکته کلیدی جستجو کرد:
✔️اعتبار مذهبی: روحانیون در جامعه ایران از جایگاه ویژهای برخوردارند و نظرات آنها میتواند بر افکار عمومی تأثیر بسزایی داشته باشد. حمایت از روحانیون منتقد، به آمریکا این امکان را میدهد تا از این اعتبار برای پیشبرد اهداف خود استفاده کند.
✔️ایجاد شکاف: با حمایت از روحانیونی که دیدگاههای متفاوتی با حکومت دارند، آمریکا امیدوار است بتواند شکافی عمیقتر در بدنه نظام ایجاد کند و از این طریق، انسجام و یکپارچگی آن را تضعیف نماید.
✔️تغییر روایت: روحانیون منتقد میتوانند روایتهای جایگزینی از اسلام و حکومت ارائه دهند که با روایت رسمی نظام در تضاد باشد. این امر میتواند منجر به ایجاد تردید و ابهام در میان مردم و تضعیف مشروعیت نظام شود.
🔹انتشار این سند، واکنشهای متفاوتی را در پی داشته است. منتقدان این طرح، آن را دخالت آشکار در امور داخلی ایران و تلاش برای براندازی نظام از طریق ایجاد فتنه و تفرقه میدانند. در مقابل، حامیان این طرح، آن را تلاشی برای حمایت از آزادی بیان و حقوق بشر در ایران تلقی میکنند.
🔸انتشار این سند، بار دیگر توجهات را به نقش آمریکا در تحولات داخلی ایران جلب کرده و سوالات جدی را در مورد اهداف و انگیزههای این کشور در قبال ایران مطرح نموده است. حمایت مالی از روحانیون منتقد، تنها یکی از ابزارهای استراتژی است که هدف آن، ایجاد شکاف در بدنه نظام و تضعیف مشروعیت آن است.
🔎#بازتاب_انديشه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ|#نشست
🎞 فیلمسازی برای همسایه
👤آرش فهیم؛
روزنامهنگار و منتقد سینما
📍فضای روشنفکری ما نسبتی با سرچشمههای هویتی و فرهنگی ما ندارد و بخاطر غلبه این فضا در بین سینماگران، بیشترین تمرکز محافل رسانهای ما روی جشنوارههای خارجی است.
بخشهای کامل این نشست را در آپارات فکرت ببینید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
🔸ایرانیان چه رویایی در سر دارند؟
🖇 اندیشه و برنامه پژوهشی دکتر مرتضی فرهادی
گفتگو با:
👤میثم مهدیار
⏰ دی ۱۳۹۷
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
مهدیار_mixdown.mp3
48.69M
🔸اندیشه دکتر مرتضی فرهادی
👤دکتر میثم مهدیار
نظریات فرهنگی دکتر فرهادی 03:00
اهمیت کتاب در اجتماع 12:00
توسعه پایدار 21:00
اولین قدم در نوسازی 31:00
پروین شاعر توسعه 40:00
شکلگیری مبادی اجتماعی 50:00
رقابت و مشارکت داخلی 56:00
روشنفکری و تخریب سنت 01:02:00
پرسش و پاسخ 01:10:00
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
#گزارش| #نشست
🔰 جشنوارهای برای غیرایرانی
🎙محمدتقی فهیم؛
🔸سال به سال بر توانمندی تکنولوژیک سینمای ایران افزوده میشود و در همین دوره از جشنواره نیز شاهد آثاری بودیم که بهلحاظ گرایش فنی و تکنیکی بسیار بارز بودند اما به هر صورت باید قبول کنیم فیلمها به صرف تکنیک ماندگار نمیشوند، چرا که فیلمساز باید از تکنیک عبور کرده و به فرم مناسب دست پیدا کند. بهجهت افراط در تکنیک زدگی، برخی آثار از تأثیرگذاری حسی دور شدند و حال آنکه یک اثر دراماتیک باید بتواند کاری کند که مردم با قهرمان فیلم احساس همذات پنداری داشته و برعکس نسبت به قطب شر یا ضدقهرمان احساس نفرت کنند.
🔹با وجود موفقیتهای سینمای ایران در بحث تکنولوژی و فناوری، این سینما سالبهسال نسبتش با فرهنگ و اندیشه و بهخصوص ادبیات مذهبی و سبک زندگی ایرانی کمرنگ شدهاست که باید برای این قضیه فکری کرد. در ادوار پیشین جشنواره، خصوصاً طی دهه اخیر، سینمای ایران در هر گام رو به جلو دستخوش نفی اصالت ایرانی - اسلامی شده و به همین خاطر باید گفت که خروجی سیاستگذاریها، ریلگذاریها و تلاش فردی فیلمسازان، فاقد کشش برای خواص و حسوحال لازم برای مخاطبان عام ایرانی بوده است.
➕ صوت و کلیپهای تصویری این جلسه به زودی منتشر خواهد شد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net