📝 #مصاحبه| مقایسه معنویت دینی با معنویتهای سکولار
✍️دکتر محمد جعفری
معنویت یکی از نیازهای اصلی انسان به شمار میرود و یکی از وجوه مهم ادیان نیز عبارت است از معنویت و توجه دادن انسان به ساحات ملکوتی عالم است. یکی از دلایل اهمیت معنویت نیز مسئله معنای زندگی است که این مقوله میتواند در راستای معنادار کردن زندگی بشر و امید به آینده کاربرد داشته باشد. با این حال، معنویت و عرفان در ادوار گوناگون از سوی افراد مختلفی نظریهپردازی شده و با توجه به اینکه از عصر رسول خدا(ص) و ائمه(ع) فاصله زیادی گرفتهایم، ممکن است این موضوع هم دستخوش تغییراتی نسبت به اصل خود شده باشد.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
#اومانیسم
#سکولاریسم
🆔 @fekrat_net
📝#بخوانید| تبیین جنگ جمعیتی و فرزند هراسی
✍️آیت الله اکبری
💬کاهش شدید نرخ جمعیت در ایران مسالهای طبیعی نیست، بلکه تلاش و سناریوی کاملا برنامهریزی شده توسط غرب بوده است که متاسفانه در داخل نیز افراد و گروههایی به آن دامن زدند. دشمن برای دست یافتن به هدف خود در جنگ جمعیتی، از طریق ایادی داخلی و خارجی خود با کار فرهنگی و تبلیغات موفقیتهایی به دست آورد. از تبلیغات سوء علیه عائلهمندی و تلقی آن به عقب ماندگی تا ترساندن از فقر و حتی القای این مطلب به والدین که زیاد شدن فرزندان مانع تربیت خوب آنان میشود.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
⏰زمان مطالعه: 7 دقیقه
#جمعیت
#فرزندآوری
🆔 @fekrat_net
فکرت
📝#بخوانید| تبیین جنگ جمعیتی و فرزند هراسی ✍️آیت الله اکبری 💬کاهش شدید نرخ جمعیت در ایران مسالها
◽️یکی از استراتژیهای نوین جنگ، کاهش و به عبارت دقیقتر کنترل جمعیت دشمن میباشد. پروفسور ژاکلینکاسون، طی بررسی خود در کتاب جنگ علیه جمعیت (The War Against Populations)، نشان میدهد که کنترل جمعیت جهانی کاملاً منطبق بر پارامترهای دکترین نظامی و یک جنگ تمام عیار است.
◽️برتراند راسل، ایده خود در جنگ جمعیتی را اینچنین ارائه میکند: «من وانمود نمیکنم که کنترل بارداری تنها راه جلوگیری از افزایش جمعیت است. جنگ تا کنون در این رابطه ناامیدکننده ظاهر شده است، اما شاید جنگ باکتریایی مؤثرتر باشد.
◽️اگر بتوان در هر نسل، یک بار “مرگ سیاه” (اشاره به اپیدمی طاعون در قرن ۱۴ که منجر به مرگ ۷۵ تا ۲۰۰ میلیون انسان شد) را در سراسر جهان گسترش داد، بازماندگان میتوانند آزادانه و بدون اینکه جهان، بیش از حد، پر شود، تولید مثل کنند. سه راه برای ثبات جمعیت یک جامعه هست: کنترل بارداری، کشتن نوزادان یا جنگهای بسیار مخرب، و یا بدبخت کردن عموم مردم، به استثنای یک اقلیت قدرتمند.»
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
#جمعیت
#فرزندآوری
🆔 @fekrat_net
📝 #بخوانید| جریانشناسی مواجهه مکاتب نظری علوم انسانی با اقتصاد اسلامی/سکولاریسم در حوزه و اخباریگری در دانشگاه
✍️دکتر عادل پیغامی
◽️علم اقتصاد در کشور ما، علمى وابسته و وارداتى است. زادگاه و خاستگاه این علم، فضاى دیگرى است و لذا در نظام ارزشى و فضاى دینى حاکم بر جامعه ما، در بسیارى از موارد، با اهداف و مقاصد جهانبینى و ایدئولوژى اسلامى، سازگار و هماهنگ نمىافتد.
◽️در دنیاى امروز با فرمولها و اهرمهاى اقتصادى، تصمیمسازى میکنند و در اراده آدمیان و خواست و اشتهاء و اختیار انسانها تأثیر مىگذارند. تعبیر عمیقِ «کادَ الفَقرُ أنْ یَکونَ کُفْراً» حکایت از همین نکته مهم و حساس دارد. یکى از رفتارهاى انسان، رفتار اقتصادى است و رفتار اقتصادى، ارتباطى وثیق و تنگاتنگ با فلسفه و نظام ارزشى و مبانى اخلاقى انسان دارد.
◽️نشریه تخصصی خردورزی با هدف تبیین اندیشهای راهکارها و راهبردهای مواجهه با مشکلات موجود اقتصادی در جمهوری اسلامی ایران و ارائه یک مدل راهگاش و کارآمد گفتگویی را با «دکتر عادل پیغامی، دانشیار دانشگاه امام صادق علیه السلام» انجام داده است، در ادامه متن این گفتگو تقدیم میگردد.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
#سکولاریسم
#حوزه_علمیه
🆔 @fekrat_net
📝 #بخوانید| پلورالیسم دینی(بخش دوم)/ مواجهه با کثرت ادیان و پرسشگری
✍️میثم کریمانی
📙بدون شک ادیان توحیدی که باور دارند« آفریدگار و خالق این جهان واحد است» با ادیان چند خدایی که در نقطه مقابل معتقدند« این جهان دو یا چند خالق و آفریدگار دارد» و یا ادیانی همچون بودیسم که قائلند جهان ازلی و ابدی است و ادیانی که قائل به آغاز و انجام برای جهانند، قطعا نقطه مشترکی در جهان بینی خود نسبت به مبحث خلقت و خالق این جهان ندارند.
📙آنچه که وظیفه هر انسانی است این است که با تحقیق عقلانی و نگاه انتقادی اول با فهم دقیق باورهای مورد نظر و زوایای مختلف آنرا به خوبی بفهمد و سپس آن باورهایی که صدق و کذب بردار هستند را سنجیده و معقولیت یا عدم معقولیت و یا کاذب یا صادق بودن آنها را تشخیص دهد.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
⏰زمان مطالعه: 5 دقیقه
#پلورالیسم
#ادیان
🆔 @fekrat_net
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید| آسیبشناسی تحقق عدالت در نظام اسلامی
🆔 @fekrat_net
04_13951208_چرایی_و_چگونگی_ورود.MP3
9.56M
🔊 #بشنوید| فایل صوتی سلسله جلسات فلسفه اجتماعی حکمت متعالیه
🎙 دکتر سید مهدی امامی جمعه
⏰ 8 اسفندماه 1395
📍 سرای هنر و اندیشه(سُها)
📂 با موضوع: چرایی و چگونگی ورود فلسفه اسلامی به عرفان
#فلسفه
#حکمت
🆔 @fekrat_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡مراسم اربعین و نکوداشت علامه حسن زاده آملی در دفتر مقام معظم رهبری قم ۱۳ آبان
🆔 @fekrat_net
goftogoo9.mp3
50.47M
🔸#بشنوید| ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - سید حمید حسینی کلام پژوه درباره علم جدید و مبانی خداشناسی
🔺با توجه به ادعای مخالفان استدلال عقلی بر وجود خدا دربارهٔ نقض شدن اموری چون قانون علیت در یافتههای جهان کوانتومی، این جلسه به بررسی تأثیر پیشرفت علم بر باور عقلانی به وجود خدا اختصاص یافت و با حضور یکی از متخصصان علم فیزیک در این باره گفتگو شد.
🆔 @fekrat_net
📝#بخوانید| آشفتهبازار سریالسازی در شبکهنمایشخانگی
✍️سمانه مهرپرور
⚡️بازار شبکهنمایشخانگی از زمانی داغ و پرطمطراق شد که به تدریج کلیشهساختنها و تکراری شدن داستان سریالهای تلویزیونی، حوصله مخاطب ایرانی را از بین برد و علاوه بر آن سریالهای زیرزمینی خارجی مانند فرندز، لاست و فرار از زندان با روایتهایی گیرا و جذاب، به جای مجموعههای تلویزیونی رسانه ملی، ذوق مخاطبان را قاپید.
⚡️در واقع شبکهنمایشخانگی درست زمانی وارد میدان شد که مخاطب ایرانی پای سریالهای زیرزمینی بعضاً هالیوودی نشست و چنان توجه و تمرکزی بر داستانهای دنبالهدار آن دوخت که دیگر سریالهایی مانند نرگس، مرد هزار چهره، اغماء، جومونگ و غیره نتوانستند خیابانهای شهر را در ساعات پخش خلوت کنند و امروزه خالی شدن خیابانها برای تماشای یک سریال، دیگر در حد یک رویاست.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
⏰زمان مطالعه: 5 دقیقه
#سینما
#شبکه_نمایش_خانگی
🆔 @fekrat_net
فکرت
📝#بخوانید| آشفتهبازار سریالسازی در شبکهنمایشخانگی ✍️سمانه مهرپرور ⚡️بازار شبکهنمایشخانگی از
⚡️در این گیرودار برخی از کارگردانان خسته از ممیزیهای رسانه ملی، به تولید سریالهای ملی و توزیع آن از طریق شبکهنمایشخانگی پرداختند. اولین سریال ایرانی این شبکه «قلب یخی» بود و چند ماه پس از آن سریال خانگی «قهوه تلخ» به کارگردانی «مهران مدیری» تمام توجه مخاطبان را به خود جلب کرد. چهارشنبهای نبود که مخاطبان این سریال طنز در انتظار سیدی قسمتهای جدید نباشند.
⚡️پس از اقبال قهوه تلخ، به تدریج این شبکه با محصولات جدید و جدیدتر مخاطبان را به سمت خود جلب و جذب کرد. تا به امروز که رونق سریالسازی در شبکهنمایشخانگی بسیار بیشتر از تلویزیون است. این شبکه حتی توانست ماهواره را هم کنار زند و مخاطب را تماشای سریالهای ماهوارهای به سمت محصولاتش بکشاند.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
⏰زمان مطالعه: 5 دقیقه
#سینما
#شبکه_نمایش_خانگی
🆔 @fekrat_net
📻#مصاحبه| الیگارشیها؛ اصلیترین مانع پیشرفت اقتصاد
🎙دکتر حسین راغفر
🔆در ایران هیچ جایی بر اساس هیچ الگویی در این سه دهه بعد از انقلاب مسائل را روشن نکرده و دوران پس از جنگ تاکنون؛ یعنی نزدیک به سی و سه سال بعد از جنگ در ایران یک الگوی کاملاً نئولیبرالی حاکم شده، الگوی اقتصاد کشور علیرغم تغییری که در دولتها بهوجود آمده به کار خود ادامه داده است؛ چون این الگو حافظ منافع الیگارشیها است، به همین دلیل مادامی که این الگو تغییر نکند و نگاه به اقتصاد از تأمین منافع نخبگان به تامین منافع مردم تغییر جهت ندهد، امکان اصلاح برونرفت از این بحران هم وجود ندارد.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
⏰زمان مطالعه: 13 دقیقه
#سینما
#شبکه_نمایش_خانگی
🆔 @fekrat_net