eitaa logo
جریان انحرافی.
1.4هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
1.5هزار ویدیو
86 فایل
«کانال جریان انحرافی» با هدف بیان پشت پرده ها و اتفاقات مربوط به فرقه های انحرافی راه اندازی شده است. سعی ما بر این است که اخبار و تحلیل های ناب فرقه ای را به شما تقدیم کنیم. ارتباط باادمین و ثبت نظرات: @Hkh121400
مشاهده در ایتا
دانلود
💯 هشدار ❌خطر، کاملاً جدی است! حضرت آیت الله مصباح (ره): ✳️به شما عزیزان عرض می کنم خطر، کاملاً جدی است! اگر خدایی نکرده ما به خواب خرگوشی فرو برویم و خیال کنیم که خطر، فقط خطر سیاسی است یا نظامی یا اقتصادی است و این‌ها را خطر حساب نکنیم و خودمان را برای مبارزه با این خطرها آماده نکنیم روزگاری خواهد آمد که بر سر ما آن می‌آید که بر سر مردم آندلس آمد و چیزی شبیه به آن چه بر سر اقوام گذشته و پیروان سایر انبیا و به خصوص بنی‌اسرائیل آمد که ولَو انهم دخَلوا جُحْرَ ضَبٍّ لَدَخَلتُمُوهُ! ✅ به شما سفارش می کنم که مساله خطر اعتقادی را جدی بگیرید. هر جا احتمالی می‌دهید که یک حرکتی، در جهت تضعیف عقاید و ارزش‌ها و باورهای جامعه باشد حساس بشوید. این جا جای حمل بر صحت نیست؛ این جا مُحتمَل به قدری قوی است که ضعیف‌ترین احتمال هم درباره آن مُنجِّز است؛ دین است آقا! هدفِ ارسال رسل و انزال کتب است، هدفِ به شهادت رسیدن همه انبیا و اولیا و صدیقین است. این به دست من و شما آمده و ما امانت‌دارش هستیم و باید آن را حفظ کنیم و سالم به نسل آینده برسانیم. صحبتِ جان نیست که بگوییم خب، فرض می کنیم عمرمان بیشتر از این نبود، فرض کنیم تصادفی کردیم و کشته شدیم؛ صحبتِ مال نیست که بگوییم فرض کنیم آتشی افتاد و اموال‌مان سوخت یا دزد آمد و برد؛ صحبت چیزی است که همه عالَم باید فدای آن بشوند و آن به عنوان یک امانت به دست من وشما سپرده شده است. ‼️سهل‌انگاری در حفظ این امانت و رساندن این امانت به طور سالم به دست نسل آینده این بزرگ‌ترین خیانت به خون‌های انبیا و اولیا و شهدا است؛ این جا جای مسامحه نیست! جای حمل بر صحت نیست! 🟢این جمله را خوب به خاطر بسپارید: هر جا احساس میکنید که حرکتی در جهت تضعیف باورها و ارزش‌های اسلامی دارد انجام می‌گیرد حساس شوید...
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هتک حرمت قرآن کریم توسط یک شهرک‌نشین اشغالگر صهیونیست 🔹یک شهرک‌نشین اشغالگر در جریان تعرض به مسجد روستای عوریف در جنوب نابلس، اقدام به هتک حرمت قرآن کریم کرده و آن را پاره کرد.
18.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ارتباط عاطفی با انسان یا سگ؟ انتخاب با شماست... ✍یکی از ترفندهای اصلی رسانه‌های معاند برای استحاله‌ی فرهنگی و دین‌زدایی، ترویج ارتباط عمیق عاطفی با سگ‌هاست... زیرا پس از هم‌زیستی نزدیک و ایجاد وابستگی به این حیوان نجس، افراد بصورت ناخودآگاه و بتدریج دچار شده و در دوراهی پایبندی به اسلام و ادامه‌ی ارتباط با سگ قرار می‌گیرند... در این شرایط، غالبا برای کاهش تنش‌های شناختی خود، پایبندی به اسلام را کاهش داده و یا کاملا ترک اسلام و احکام می‌کنند! برای امتحان، کافی است از کسانی که سابقه‌ی سگ‌بازی طولانی دارند بپرسید نظرشان در مورد اسلام و خدای اسلام چیست... از پاسخ‌هایشان متحیر شده و متوجه خواهید شد که حکمت حکم نجاست سگ و لزوم حفظ حریم با آن چه بوده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سگ فرزندی | اصرار شبکه‌های ماهواره‌ای معاند برای داشتن سگ بجای فرزند 📍دستگاه پروپاگاندایی دشمن در یک جنگ شناختی آشکار، علاوه‌بر نهی مخاطبان ایرانی از فرزندآوری، ترغیب به هم‌زیستی خانگی با سگ‌ها را پُررنگ‌تر از قبل پوشش می‌دهند؛ 📍چون با مکانیزم بدنبال تغییر نگرش و باورها از طریق تغییر رفتارها و هستند؛ لذا ترویج سگ‌بازی، شتابدهنده‌ی بهتری است برای استحاله فرهنگی و تسخیر قوای شناختی!
♨️چهار حدیث معتبر و تکاندهنده پیرامون نجاست سگ و نگهداری آن در خانه بدون رعایت حریم انسان ✍امام صادق(ع): إِنَّ اللَّهَ لَمْ يَخْلُقْ خَلْقاً أَنْجَسَ مِنَ الْکَلْبِ؛ همانا خداوند نيافريد خلقی را که نجس‌تر از سگ باشد.(وسائل الشيعة، ج‏۱، ص۲۲۶) ✍رسول اکرم(ص): إِنَّ جَبْرَئِيلَ أَتَانِي فَقَالَ إِنَّا مَعْشَرَ الْمَلَائِکَة لَا نَدْخُلُ بَيْتاً فِيهِ کَلْبٌ؛ همانا جبرئيل بر من وارد شد و گفت ما ملائکه بر خانه‌ای که در آن سگ وجود دارد، داخل نمی‌شويم.(الكافي، ج‏۳، ص۳۹۳/بحار الأنوار، ج‏۵۶، ص۱۷۷) ✍امام صادق(ع): لَا تُصَلِّ فِي دَارٍ فِيهَا کَلْبٌ إِلَّا أَنْ يَکُونَ کَلْبَ صَيْدٍ، وَ أَغْلَقْتَ دُونَهُ بَاباً؛ نماز مگذار در خانه‌ای که در آن سگ است مگر اينکه سگ صيد باشد، و دربی برويش بسته شود.(من لا يحضره الفقيه‏، ج‏۱، ص۲۴۶) ✍امیرالمؤمنین(ع) لَا خَيْرَ فِي الْکَلْبِ‏ إِلَّا کَلْبَ الصَّيْدِ أَوْ کَلْبَ مَاشِيَة؛ خيری در نگهداری سگ نيست، به جز سگ شکاری و سگ گلّه.(بحار الأنوار، ج‏۶۲، ص۵۲/ وسائل الشيعة، ج‏۱۱، ص۵۳۰)