#مدیر_کل_دفتر_امور_شهری و شوراهای #استانداری_استان اصفهان گفت :
فرصت کوتاه باقی مانده برای #خدمت به مردم را غنیمت بشمارید .
#معارفه
#مدیر_کل دفترامور شهری و شوراهای #استانداری_اصفهان ضمن اشاره به غنیمت شمردن فرصت #خدمت به #مردم گفت: شهرداریهای استان اصفهان اولویت طرحها را مشخص کنند.
🔸 مهندس فردوسی در آیین معارفه #شهردار جدید #بادرود درمجتمع فرهنگ و هنر #بادرود باتقدیر از زحمات تمامی #شهرداران شهرهای #استان_اصفهان، خطاب به #شهردار جدید #بادرود اظهار داشت: درمدت 15 ماه باقیمانده از اتمام #شورا باید تمام تلاش برای خدماترسانی شایسته به #مردم باشد.
🔹 ایشان بابیان اینکه شهرداریها باید اولویتبندی #طرحها و #پروژههای_عمرانی_و_خدماتی را دراین مدت کوتاه باقی مانده لحاظ کنند، افزود: تکمیل #پروژههای_شاخص نیمهتمام واجرای طرحهایی که مورد #مطالبه_مردم است، درچرخه خدمترسانی ضرورت دارد و این طرحها دراولویتهای #بودجه قرار گرفته است ومدیران شهری بایدتمرکز خودرا دراین حوزهها قراردهند.
🔸 #مهندس_فردوسی دراین مراسم، #شه_بادرود را به لحاظ مذهبی زیارتی و وجود #آستان_مقدس_آقاعلی_عباس و #شاهزاده_محمد(ع) وحضور زائران و مجاوران و #گردشگران مذهبی حائز اهمیت دانست و گفت: #مدیران_شهری باید#خدمترسانی به #مردم رادر اولویت کاری خود قراردهند.
🔹 شایان ذکراست آیین #معارفه #شهردار جدید #بادرود باحضور #مدیر_کل #دفتر_امور_شهری وشوراهای استانداری و مسئولان #شهرستان_نطنز و #بادرود در مجتمع فرهنگ این شهر برگزارشد، دراین مراسم از زحمات علی رجبی #شهردار پیشین تقدیر و رضا غلامرضایی به عنوان #شهردار جدید #بادرود معرفی شد.
______________
🆔 صفحه شخصی محمد مهدی فردوسی
📱با ما در فضای مجازی همراه باشید:
📌https://zil.ink/ferdosi_ir
🌐eitaa.com/ferdosi_ir1361
نشست #مدیر_کل #دفتر_امور_شهری وشوراهای استانداری استان اصفهان با #شهرداران_شهرستان_کاشان
📌اولین #نشست_تخصصی از سری نشست های #مدیر_کل #امور_شهری و شوراهای #استانداری_استان_اصفهان با #شهرداران_استان به صورت شهرستانی در #شهرستان_کاشان برگزار گردید .
🔸در این جلسه که با حضور #مدیر_کل #دفتر_امور_شهری و شوراهای استانداری استان و #شهرداران_کاشان ، #برزک، #کامو، #جوشقان ، #مشکات ، #چوگان ، #قمصر و #نیاسر به میزبانی #شهرداری_کاشان برگزار گردید اهم مسائل و چالش های شهرهای مذکور توسط #شهرداران مطرح گردید .
🔹#مهندس_فردوسی در این نشست بر لزوم هم افزایی و تعامل دو سویه بین #شهرداری ها و سایر ارگان های دولتی تاکید کرد و افزود #دفتر_امور_شهری و شوراهای استانداری با برگزاری این #نشست ها سعی در شناسایی مشکلات #شهرداری ها و کمک در راستای رفع معضلات #استان دارد .
______________
🆔 صفحه شخصی محمد مهدی فردوسی
📱با ما در فضای مجازی همراه باشید:
📌https://zil.ink/ferdosi_ir
🌐eitaa.com/ferdosi_ir1361