وظایف مومنان در ابتلای سوریه 1.mp3
5.88M
#سخنرانی | وظایف مومنان در ابتلای سوریه
🔹بخش اول
🎙حجت الاسلام و المسلمین #استاد_عابدینی
🔸موضوعات مطرح شده:
1:26 سنتهای خدا حاکم بر همه چیز است
2:20 ملاک حرکت ایمانی و برخورد با حوادث
3:26 خدا دست اندرکار است
3:59 مومن مغلوب نمیشود، باید جهت برتری را دید
6:35 ایمان، آرامش در حوادث
8:35 در هر بلایی، نعمت است
9:13 هیچ اتفاقی نمیتواند مومن را بشکند
12:00 در کجا دشمن عاجز میشود؟
12:53 وقت تمحیص و ریختن ناخالصی است
14:04 برای مومن خستگی بیمعناست
16:18 آیا تلاش های سابق از دست رفته است؟
📆 یکشنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 Eitaa.com/joinchat/366215168Cc0e81daf3e
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰والله العظیم از روز اول جنگ تا کنون یک روز ناامید نشدم!
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🔰سقوط در «ائتلاف سیاه»! (۱)
👤#حسین_شریعتمداری
🔸۱- « ائتلاف سفید » - شما بخوانید «ائتلاف سیاه» یکی از ترفندها و راهکارهای دشمن در برپایی جنگها و طراحی توطئههاست. بهرهگیری از این ترفند سابقهای طولانی دارد تا آنجا که مشرکان در صدر اسلام و در برپایی «جنگ احزاب» از همین ترفند استفاده کرده و سپاه انبوهی را برای مقابله با اسلام نوپای آن روز فراهم آورده بودند. این ترفند بر این اساس طراحی شده است که اگر قرار باشد چند گروه و یا چند حزب برای انجام یک حرکت با یکدیگر ائتلاف کنند، نقاط مشترک برای انجام ائتلاف باید تا آنجا که ممکن است، اندک و کمشمار باشد. چرا که ائتلاف روی چند نقطه مشترک بسیار سخت و تقریبا ناممکن است و به عبارت دیگر، هرچه شعاع دایره ائتلاف (نقاط مشترک) بیشتر باشد، تعداد ائتلافکنندگان کمتر خواهد بود. از این روی برای طراحی یک ائتلاف پُرشمار، گروههای ائتلافکننده باید از بسیاری اختلافنظرها چشمپوشی کنند و فقط روی یک یا دو نقطه که در همه آنها مشترک است، متمرکز شوند.
🔺ریچارد هاووس، مسئول شورای روابط خارجی آمریکا، از این ائتلاف با عنوان «ائتلاف سفید»! یاد میکند، چرا که گروههای شرکتکننده برای رسیدن به یک ائتلاف فراگیر، بسیاری از اختلافات میان خود را موقتاً نادیده گرفته و اصطلاحاً سفید کردهاند. از این ترفند در فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸ استفاده شده بود و همه گروههای مخالف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران (به اصطلاح رایج آن روزها از سروش تا گوگوش) به میدان آورده شده بودند. حالا بخوانید!
🔸۲- هنوز ۲ ساعت از آتشبس میان رژيم صهیونیستی و حزبالله لبنان نگذشته بود که نزدیک به بیست هزار تروریست از مرزهای شمالی سوریه که تحت کنترل دولت ترکیه است و آمریکا بیش از ۲۰ پایگاه نظامی در آن منطقه دارد، به درون خاک سوریه سرازیر شده و با انواع تسلیحات مدرن -عمدتاً ساخت آمریکا و اسرائیل- دست به شورش، قتل عام و تخریب منازل و زیر ساختها زدند. تروریستها که نام «تحریرالشام / آزادکننده شام»! را بر آنها نهاده بودند، مجموعهای از ملیتهای مختلف، تاجیک، ازبک، اویغور، ترکستان (بخشهایی از قفقاز)، اردن و شماری نیز از سوریه و... بودند.
🔸۳- سازماندهی این تعداد تروریست از ملیتهای مختلف و آموزش آنها برای یک هجوم برقآسا و غافلگیرکننده، دستکم به ۲ تا ۳ ماه طراحی و برنامهریزی قبلی نیاز دارد و این برنامهریزی در توان و حد و اندازه گروههای تروریستی، مخصوصاً از نوع تکفیری آن نیست و بیتردید باید از سوی یک یا چند دولت انجام گرفته باشد. تروریستها از مرزهای جنوب ترکیه و شمال سوریه وارد شدهاند که عبور این انبوه ۲۰ هزار نفری نمیتواند بدون اطلاع و همکاری دولت اردوغان باشد. در مرزهای شمالی سوریه نزدیک به ۲۰ پایگاه نظامی آمریکا مستقر است و به وضوح میتوان نتیجه گرفت که هجوم تروریستها با اطلاع و اشراف ارتش آمریکا صورت گرفته است.
🔺تروریستها در همان ساعات اولیه هجوم به صراحت اعلام کردند که اسرائیل را به رسمیت میشناسند و حتی از دوستی با رژیم صهیونیستی سخن گفتند! اگرچه بدون این اظهارات نیز به وضوح میتوان دید که مواضع تروریستها با مواضع بارها اعلام شده صهیونیستها درباره مقاومت و سوریه انطباق کامل دارد. تعداد قابلتوجهی از تروریستها نیز از جنوب سوریه و مرزهای شمالی اردن وارد شده بودند. به بیان دیگر دولت پادشاهی اردن نیز در این لشکرکشی سهیم بوده است.
🔸۴- نکات فوق که فقط بخشی از شواهد و قرائن موجود است کمترین تردیدی باقی نمیگذارد که دولت بشار اسد در حمله مشترک آمریکا، اسرائیل، ترکیه و اردن سقوط کرده است و تروریستها فقط ماموریت اجرای دستورات دیکته شده را داشتهاند. بدیهی است که در این میان، نمیتوان و نباید برخی دیگر از عوامل مؤثر -و یا شتابدهنده- داخلی در دولت سوریه را نادیده گرفت. ارتش سوریه از عناصر زاویهدار و حتی همسو با دشمن، پالایش نشده بود. خدای مهربان بر درجات شهید همدانی بیفزاید که در دور قبلی آشوبها وقتی کمتحرکی ارتش را مشاهده کرد به بشار اسد توصیه کرد که مردم را مسلح کن و این اقدام هوشمندانه مانع از سقوط دولت شد.
🔺اعتماد به وعده و وعید برخی از دولتها و قدرتهای خارجی و عهدشکنی آنها را میتوان یکی دیگر از عوامل مؤثر در سقوط سریع دولت بشار اسد تلقی کرد. سوریه از توان و شرایط اقتصادی مطلوبی برخوردار نبود. به عنوان مثال حقوق ماهیانه نیروهای نظامی با هزینه زندگی عادی آنها تناسبی نداشت و...
🔻ادامه دارد
@Kayhan_online
فکت عجیب همین جولانی که شده همه کاره سوریه ، امریکا برای سرش ده میلیون دلار جایزه گذاشته بود ولی الان بهش یه کشور دادن
این ها موقتی خواهند بود
مثل افغانستان
مثل سوریه
نقشه عوض بشه اسمی از این کشور ها نیست
سوریه و ترکیه جفت میرسن به یونان که بشه پایگاه جدید یهودی ها و افغانستان به ایران ..
نقشه جدیدی برای دنیا متصور باشید …
💢سازمان ملل: حضور اسرائیل در منطقه حائل سوریه نقض توافقنامه ۱۹۷۴ است
🎥واکنش سخنگوی دولت به انتقادات سعید جلیلی: بیایید در روشنایی
🗣مهاجرانی در نشست خبری گفت: نیازی به سایه نیست ما آماده شنیدن هستیم؛ بسیار هم استقبال می کنیم.
🔹پیشنهاد می دهیم دوستانی که می خواهند در سایه باشند بیایند در روشنایی و می شود گفتگو کرد و موضوعات را حل کرد.
پ ن: اولا : تفاوت رای آقای پزشکیان و جلیلی چیزی حدود ۲ میلیون بود، این سخن خبرنگار یا پرسش کننده که میگوید ،اکثریت آمدیم تا جناح دینی مذهبی روی کار نیایند ،حرف اشتباهی است.
۱۴ میلیون نفر را نادیده گرفتید.
ثانیا: خانم مهاجرانی که میگویند از سایه بیایید بیرون ، در کمال بی اطلاعی این حرف را میزنند ،سخنگوی دولت باید آنقدر اشراف به موضوعات داشته باشد که با تمسخر پاسخ ندهد.
همینکه آقای دکتر جلیلی دارند انتقادات را علنا بیان میکنند یعنی سایه نیست.
ثالثا: خانم سخنگو ،شما هر چه زندانی و خلافکار و قانون شکن را آوردید سر کار و مهم تر آقای ظریف که اجرای قانون را بر نمیتابد.
با شما میشود سخن منطقی گفت؟؟؟؟