.
♨️ هیچ دلیلی برای دست کم گرفتن حزب الله وجود ندارد/آنها میتوانند روزانه 1500 موشک شلیک کنند
رئیس اطلاعات عملیات سابق موساد:
🔹هیچ دلیلی برای دست کم گرفتن توانایی های تاکتیکی و نظامی حزب الله وجود ندارد. آنها از اطلاعات تاکتیکی بهتری نسبت به اسرائیل برخوردارند، یا دست کم کمتر از اسرائیل نیستند. مطمئن نیستیم که سیستم های اسرائیلی که توسعه یافته اند بدانند چگونه پاسخ دهند. مسئله این است که حزب الله چقدر و تا چه حد به ما حمله خواهد کرد.
🔹حزبالله انباشتی از موشکهای مختلف بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار کلاهک دارد. اگر بخواهند، انجام خواهند داد، آنها میدانند که چگونه در روزهای اول نبرد هر روز ۱۵۰۰ موشک شلیک کنند و پس از ده روز به سختی تنها ده درصد از زرادخانه خود را مصرف کرده باشند. اگر چنین سناریویی رخ دهد، پاسخ کاملی به آنها نخواهیم داشت.
🔴 چه کسی به جای علی باقری نامه حلقه میم را امضا کرد؟
بررسی و مقایسه امضایی که به نام علی باقری پای نامه استشهادیه اسماعیلی زده شده با امضای باقری پای مکاتبات رسمی نشان میدهد احتمال زیاد این امضا از طرف او زده شده است و با امضای اصلی تطابق ندارد.
همچنین دستخط زیر امضا در نامه ۱۶ نفره نیز هیچ نسبتی با خط خوب علی باقری نداشته و ظاهرا همانطور که مرصاد مدیا مطلع شد، این نامه حاصل فشار و از طرف او زده شده است./مرصاد مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت وزیر فرهنگ از روضههای ماهانه و مناسبتی رئیسجمهور شهید
@TasnimNews
بسمالله الرحمن الرحیم
چند نکته درباره نامزدهای جبهه اصلاحات
دیروز(جمعه) اعلام شد که در جلسه اصلاحات پس از رای گیری به ترتیب آخوندی ، جهانگیری و پزشکیان به عنوان نامزدهای اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری ، برگزیده شدند. در این باره چند نکته قابل توجه و تامل است:
۱_ انتخاب کاندیداهای اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری قبل از آنکه نتیجه بررسی صلاحیت داوطلبان از سوی شورای نگهبان اعلام شود ، حاکی از آن است که این طایفه بدنبال فِشار بر روی شورای نگهبان است تا حداقل تایید صلاحیت یکی از آنها را قطعی نمایند در حالی که هر سه آنها با دلایل کاملا مبرهن فاقد صلاحیت لازم هستند
۲_ این احتمال دور از ذهن نیست که اصلاحطلبان بخواهند از این سه نفر به عنوان کاندیدای پوششی استفده کنند و نهایتا زیر پرچم علی لاریجانی جمع شوند۱
۳_ در صورتی که واقعا انتخاب اول آنها آخوندی باشد، کسی که بدلیل عملکرد بسیار بد و ناکارامدی در دولت روحانی سه بار استیضاح شد و نهایتا مجبور به استعفا شد
کسی که در روز آخر کارش در دولت روحانی اعلام کرد که افتخار می کند که حتی یک واحد مسکونی هم نساخته است. کسی که وقتی فاجعه قطار سمنان رخ داد خیلی راحت در پاسخ به اعتراضات گفت که کشته های حادثه بیمه بودند و بیمه شان را میدهیم؟؟!!
آخوندی همان است که در حیاط هیئت دولت به جای پاسخ به خبرنگار ، میکروفن او را پرت کرد. کسی که در فتنه ۸۸ از عوامل اصلی ستاد انتخاباتی یکی از سران فتنه ّبوده است ووو
وقتی چنین فردی انتخاب اول اصلاح طلبان می شود، چند تحلیل دارد:
یا واقعا او را بهترین می دانند که مفهوم آن این است که کفگیر آنها به ته دیگ رسیده است که باید فاتحه این جریان را خواند
یا این انتخاب آنها بازی سیاسی است که این توهین به شعور مردم است
یا از آمریکا قبله آمال خود الگو گرفته اند که آدم پخمه و بی خاصیتی مانند بایدن را به قدرت می رسانند و در پشت صحنه اداره امور را دیگران برعهده می گیرند
یا می خواهند با حاکم شدن فردی ضعیف، بیش از گذشته به نظام ضربه بزنند
و یا اینکه زمینه ای و دلیلی برای به هم زدن بازی و یا توطئه تحريم انتخابات را رقم بزنند
۴_ در مورد آن دو نفر دیگر هم حرف بسیار است که جداگانه باید به آن پرداخت
فایل صوتی محرمانه لورفته از ایهود باراک که در آن طوفان الاقصی را فاجعه شکست اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل توصیف میکند.
مکالمه دو برانداز درباره گسترش اسلام در اروپا:
حاجی تو توی سوئد اصلا دسته میدیدی؟
نه به حضرت عباس 😂
خدا رو شکر این براندازها هنوز اعتقادات محکمی دارن 😂😂😂😂
💰 چرا جلیلی با مسجد مکی معامله نکرد؟
سنت غلطی را چند دهه است که جریان اصلاحات در قبال اهل سنت عزیز کشور بنا گذاشته است و آن هم «معامله» پست های مدیریتی با رای مردم و البته با برخی سیاسیون آنهاست که فقط به نفع برخی افراد محدود منجر شده است! متاسفانه بقیه هم از این مدل تبعیت کرده اند که به مواردی اشاره می کنم!
در سال ۹۲ برخی افراد از مسجد مکی درخواست جلسه با دکتر جلیلی داشتند که ایشان گفته بود انشالله شنبه بعد از انتخابات درخدمت هستم! اگر بنای حمایت دارید خب اعلام کنید ولی اگر بده بستان هست من اهلش نیستم.
در انتخابات ۱۴۰۰ هم پیغام و پسغام هایی انجام شد که دکتر گفت من اهل تعامل هستم نه معامله و ما اجازه گرفتیم نگاه ایشان درباره اهل سنت و خصوصا استان سیستان و بلوچستان را منتقل کنیم. بنده به همراه دو نفر دیگر در جلسه ای که برخی چهره های درجه یک مسجد مکی بودند حاضر شدیم و اینطور نظرات دکتر را توضیح دادیم:
«من خجالت می کشم که برای وظیفه ذاتی خودم با مردم کشورم معامله کنم. آباد کردن آن استان وظیفه من هست و نباید برای انجام آن معامله کرد!
وقتی مناطقی مثل باباییان و شیرآباد و کمپ مرادآباد در زاهدان و چابهار هست من بعنوان یک مسوول در این کشور خجالت می کشم.
من معتقدم آن استان که بارها به روستاهای آن هم رفته ام نیازمند یک چهره ملی توانمند هست تا حجم مسایل متعدد آن را کاهش بدهد.
ظرفیت تجارت اقلا ۱۶ میلیارد دلاری با پاکستان، ایجاد منطقه آزاد انرژی با این کشور و... طرح های ملی هستند که میتوانند آنجا را متحول نمایند.
لذا ما به شما وعده بیجا نمیدهیم ولی به مردم قول میدهیم که در صورت انتخاب این طرحها را حتما اجرا کنیم.»
👈 دوستان مسجد ولی گفتند این حرفها مطلوب ما نیست. بگید چند تا استاندار، سفیر یا وزیر می دهید؟ که گفتیم حرف ما همان بود. این بدان معنا نیست که اگر شخصی را از اهل سنت مناسب دیدند استفاده نکنند ولی وعده آن را به شما نمی دهیم و این را معامله با رای مردم میدانیم که بسیار «تحقیرآمیز» است!
آنها گفتند: جهانگیری دور قبل به ما قول دو وزیر داد و عمل نکرد!
این دوره هم صولت مرتضوی آمده و قول هایی داده است! (بعدا فهمیدم جناب رییسی با این اقدام موافق نبودند ولی ایشان بعنوان مسوول یکی از ستادها در آن جلسه قول استاندار داده بود و حتی گفته بود حرف من حرف هست و گردن من ضمانت این حرفم!)
من گفتم خب مگر خودتان نمی گویید بدان وعده ها نرسیدید؟ پس چرا هنوز بر این رویه اشتباه اصرار دارید؟ اگر واقعا به فکر مشکلات مردم هستید قول را در «برنامه» بگیرید که به نفع همه مردم هست نه «منصب» برای جمعی خاص! تازه اگر یک وزیر سنی هم بیاید این همه مشکلات مناطق مرزی مگر حل می شود؟!؟
راضی به تغییر رویه نشدند و ما بیرون آمدیم ولی خوشحال بودیم که با رای مردم معامله نکردیم و نخواهیم کرد. کمیلی
✅️پ.ن: وجدانا کدام نامزد در مورد این ویژگی یارای هماوردی با #دکتر_سعید_جلیلی دارد؟
📛رد صلاحیتهای تاریخی؛ از مهدی بازرگان تا خودیها!/ شمارش معکوس برای شورای نگهبان
فارغ از نامهایی که در هر انتخابات به فهرست داوطلبان در ستاد انتخابات کشور افزوده میشوند، مرحله احراز صلاحیت همواره، پربحثترین راند انتخابات بوده؛ به ویژه برای انتخابات ریاستجمهوری که در این سالها برخی افراد صاحبنام سیاسی را از ادامه رقابتها کنار زده و تا به این ترتیب عدم احراز صلاحیت یا به عبارت عامیانه «رد صلاحیت» نامزدها از جمله چالشی ترین مراحل انتخابات باشد.
بررسی تاریخی برگزاری ادوار مختلف انتخابات ریاستجمهوری در ایران نشان میدهد که در هر دوره تعداد بسیار محدودی از داوطلبان توانستهاند از این شورا برگ سبز عبور دریافت کنند./ اقتصادنیوز
.
قابل توجه عزیزان شورای نگهبان
روحالله #مومن_نسب در خبرگزاری فارس نوشت:
از چهار حقوقدانی که با آنها مشورت کردم، به جز یکنفر، بقیه معتقدند نامزدی آقای قالیباف همزمان با ریاست مجلس در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری، مطابق با اصل ۱۳۱ قانون اساسی و ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری، خلاف قانون است.
ایشان باید قبل از نامزدی ریاست جمهوری، از ریاست مجلس انصراف میداد.
🔺ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری:
«کلیه افرادی که مسئولیت مستقیم در امر انتخابات ریاست جمهوری به صورت اجرا و یا نظارت دارند در صورتی میتوانند داوطلب شوند کهقبل از ثبت نام از سمت خود استعفا نموده، و در آن سمت شاغل نباشند.»
🔺اصل ۱۳۱ قانون اساسی:
«شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود.»
🔺«ترتیبی دهد» تا «رئیسجمهور جدید انتخاب شود»، هم شامل «نظارت» میشود و هم «اجرا»…
.