eitaa logo
کانال فرشته روح افزا همسر شهید دانشمند دکتر احمد حاتمی
5.4هزار دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
9.9هزار ویدیو
67 فایل
پژوهشگر و کارشناس حوزه زن و خانواده ارتباط با ادمین : @Rhadmin
مشاهده در ایتا
دانلود
اولویت‌های دولت آینده از زبان قاضی‌زاده هاشمی 🔹نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری: اولویت‌ها باید حفظ دستاوردهای دولت شهید رئیسی در حوزۀ سیاست خارجی و تلاش برای حفظ یکپارچگی داخلی و تمرکز بر حل فصل مسائل معیشتی مردم باشد. 🔹ارتقاء و بهبود وضعیت خانواده‌ها از اولویت‌های دیگری است که باید رئیس‌جمهور دولت جدید مورد توجه قرار دهد. 🔹قبلا هم گفته‌ام که خود را متعلق به جبهۀ انقلاب می‌دانم و به هر تصمیمی که این مجموعه به آن برسد، تبعیت می‌کنم.
وضعیت سرکرده گروهک منافقین که چند روز قبل وخیم گزارش شده بود، ظاهرا به مرگ منتهی شده است. صفحه ویکی پدیا نیز تاریخ مرگ او در پاریس را ۲۱ خرداد ثبت کرده است. تیم حفاظت مریم رجوی برای جلوگیری از نشت هرگونه خبر پیرامون او، در حال آماده باش هستند و از خبر مرگ سرکرده گروهک تروریستی منافقین حکایت می کند. یک منبع آگاه در پاریس چند روز قبل از وضعیت وخیم جسمانی مریم رجوی سرکرده ۷۰ ساله گروهک تروریستی منافقین خبر داد. مریم رجوی حین بازگشت از پاریس به سمت مقر خود در «اور سورواز» دچار حمله عصبی شدید شده و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد که به هنگام ورود به بیمارستان هیچ گونه علائم حیاتی نداشته است. وی با بیان اینکه سرکرده گروهک تروریستی منافقین دچار بیماری روماتیسم، سرطان روده و بیماری عصبی بود به هلاکت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۹۲ امام خامنه‌ای: برادران عزیز، خواهران عزیز، فرزندان عزیز من، جوانان! هرچه انتخاب کنید برای خودتان انتخاب کرده‌اید. انتخاب خوب شما به خود شما برمیگردد؛ اگر انتخاب با غفلت انجام بدهید که انتخاب بدی از آب دربیاید و از کار دربیاید، بدی‌اش به شما برمیگردد. ۹۴/۱۲/۵ ☫ ☫
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازخوانی اظهارات زاکانی علیه پزشکیان: از سال ۷۷ تا ۸۲، زمانی که آقای پزشکیان وزیر بهداشت بود، سوالات آزمون دستیاری پزشکی فروخته شد! 🔹علیرضا زاکانی: بنده نماینده بودم و آقای پزشکیان وزیر بهداشت بود. متوجه خطا در آزمون دستیاری شدم و درخواست اطلاعات کردم، پاسخ ناقص دادند و مجبور به تحقیق و تفحص شدیم. معلوم شد آن زمان سوالات آزمون دستیاری را نفری ۳۰ میلیون تومانِ آن زمان فروخته بودند و ۲۱ نفر در دادگاه محکوم شدند، اما آقای وزیر یا بی‌اطلاع بود یا از یک بی‌عدالتی محض دفاع می‌کرد. افسادطلبان پررو 🔖➡️ @razmovafajh 🌸 💠🇮🇷🌍 راز موفقیت 👆
📌قطعنامه آمریکا برای آتش بس در غزه در شورای امنیت سازمان ملل تصویب شد / قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای برقراری آتش بس در غزه و آزادی اسرا با ۱۴ رای مثبت و یک رای ممنتع (روسیه) و بدون هیچ رای مخالفی در نشست شورای امنیت سازمان ملل تصویب شد عضویت در کانال https://eitaa.com/asemanews
واکنش حماس به تصویب پیش‌نویس قعطنامه آتش‌بس در شورای امنیت 🔹 جنبش مقاومت اسلامی حماس طی بیانیه‌ای اعلام کرد از قطعنامه تصویب شده در شورای امنیت که متضمن آتش‌بس دائم در غزه، خروج کامل نیروهای اشغالگر از این باریکه، مبادله اسرا، بازسازی غزه و بازگشت فلسطینیان به محل زندگی خود و مخالفت با هرگونه تغییر جمعیتی یا کاهش مساحت نوار غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه است، استقبال می‌کند. 🔹 حماس همچنین از آمادگی خود برای همکاری با طرف‌های واسطه برای ورود به مذاکرات غیرمستقیم در مورد اجرای این اصول و بندهایی شد که در راستای خواسته‌های ملت و مقاومت فلسطین است. 🔹 این جنبش افزود: ما در جنبش حماس همچنین بر ادامه تلاش و مبارزه همراه با همه ملت فلسطین به منظور دستیابی به حقوق ملی خویش و در راس آن بیرون راندن اشغالگران، تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس و حق بازگشت و تعیین سرنوشت تاکید می‌کنیم.
نظرسنجی؛ تنها ۱۵ درصد اسرائیلی‌ها به نتانیاهو اعتماد دارند 🔹نتایج نظرسنجی شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که تنها ۱۵ درصد ساکنان سرزمین‌های اشغالی به نخست وزیر این رژیم اعتماد دارند.
نظر اصلاح‌طلبان درباره برنامه نشست ویژه خبری دیشب دکتر پزشکیان خیلی مثبت نیست. خودشون دارن میزننش حق هم دارن تا اینجای کار پزشکیان در شبکه ۱ : دانش اقتصادی : ۰ انضباط فکری : ۰ برنامه : ۰ کپی کاری از شعارهای انقلاب : ۱۰۰ به نظر می‌رسد این دفعه استراتژی رو گذاشتن روی اینکه از شعارهای شکست خورده و نخ نمای گفتگو با دنیا و حقوق زنان و آزادی‌های اجتماعی بروند روی مفاهیم عدالت، مردم داری، افزایش حقوق، اطاعت از رهبری و ... | عضوشوید 👇 http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
سلام تحلیلی از صحبت‌های دیشب آقای پزشکیان ایشان دارای تفکر چپ سیاسی اقتصادی اسلامی هستند. چیزی شبیه به حزب جمهوری خلق مسلمان تبریز که نو شده. این تفکر دنبال حذف اصل ولایت فقیه بود. بلحاظ اقتصادی اصلا تو باغ نیست. میگه حاکمیت پول داشته باشه یا نه فرقی نمی‌کنه!!!! بلافاصله میگه وظیفه حاکمیت حل مشکلات مردمه. فکر کنم خوابه. نهایتا اگر مردم ایشان را انتخاب کنند یکی میشه مثل روحانی با ارز ۴۲۰۰ که مردم را بدبخت کرد. البته ایندفعه ارز ۲۸۵۰۰. ایشان تیم اقتصادی قوی ندارد و اقتصاد و وضعیت مردم اولویت چندمش است. جالبه میگه "برنامه دولت فعلی را ادامه میدم." خوب برو از تلویزیون ببین طرفداران دولت فعلی چیکار می‌کنند. چرا میخواهی مردم را بدبخت کنی.