🖼 رهبر انقلاب در دیدار خانواده سردارحاجیزاده: خدمات آقای حاجیزاده واقعا با ارزش است و به دلیل همراهیهای شما، نیمی از ثواب آن متعلق به شماست.
@Farsna
🔸پس از تصویب لوایح دوگانۀ پالرمو و سیافتی در مجلس دهم و حل نشدن اختلاف آن مجلس با شورای نگهبان، موضوع در دو دورۀ مختلف در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی و مجمع اقناع نشد.اکنون با گذشت بیش از یکسال از بررسی پرونده در مجمع تشخیص و مختومه شدن آن، بررسی مجدد تنها از مسیر قانونی یعنی #مجلس امکانپذیر است.
کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
👈همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊اینجا ایران مشهد قم نیست بلکه سوئد هست
و این خانم و آقایان در حال شعار دادن لبیک یا خامنهای هستند و این یعنی اوج بیداری جهانی
┄┅═✧☫✧
🛑@fatehane110
البقره
يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَن يَشَاءُ وَمَن يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ
ﺣﻜﻤﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻣﻰ ﺩﻫﺪ ، ﻭ ﺁﻧﻜﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺣﻜﻤﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ ،ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺧﻴﺮ ﻓﺮﺍﻭﺍﻧﻲ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻧﺪ ، ﻭ ﺟﺰ ﺻﺎﺣﺒﺎﻥ ﺧﺮﺩ ، ﻛﺴﻲ ﻣﺘﺬﻛّﺮ ﻧﻤﻰ ﺷﻮﺩ .(٢٦٩)
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
واژه «حکمت»، بیست بار در قرآن کریم آمده است و خداوند متعال، در این کتاب آسمانی، ۹۱ بار، خود را با صفت «حکیم»، ستوده است..
خداوند به بعضی بندگانش عطا کرده ..مانند حضرت داوود..لقمان..پیامبر اکرم ص...ائمه اطهار ..امام خمینی س..رهبر انفلاب س
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
فرق علم وحکمت؟
🦋🍀🦋🍀🦋🍀🦋🍀🦋🍀🦋
راههای حکمت..راهای رسیدن به حکمت
از لقمان پرسيدند چه کار کردی که حکیم شدی؟
۱_صدق الحدیث راستی در گفتار
۲_ اداء الامانه ادای امانت چه مادی وچه معنوی
۳_ترک مالا یعنیه..ترک چیزهای بی فایده وبیهوده
۴_قض بصری نگه داشتن چشم
۵_قص لسانی نگه داشتن زبان
۶_ نگه داشتن شکم
🪴🎋🪴🎋🪴🎋🪴🎋🪴🎋🪴🎋🪴
او که در آغاز جوانی برده ای مملوک بود، به دلیل نبوغ عجیب و حکمت وسیعش آزاد شد و هر روز مقامش اوج گرفت تا شهره ی آفاق شد. او مردی امین بود، چشم از حرام فرو می بست، از ادای حرف ناسزا و بی مورد پرهیز می کرد و هیچگاه دامن خود را به گناه نیالود و همواره در امور زندگی شرط عفت و اخلاص را رعایت می کرد. اوقات فراغت خود را به سکوت و تفکر در امور جهان و معرفت حق تعالی می گذراند و برای گذراندن امور زندگی به حرفه خیاطی و یا درودگری مشغول بود. (بعضی گویند لقمان بنده ای بود حبشی که از راه شبانی معیشت خود را می گذراند.) لقمان از خنده بی مورد و استهزاء دیگران پرهیز می کرد و هیچگاه اراده خود را تسلیم خشم و هوای نفس نمی کرد.
از کامیابی در دنیا مغرور و از ناکامی اندوهگین نمی شد و صبر و شکیبایی او به حدی بود که با از دست دادن چند فرزند، از سر زبونی دیدگان خود را به سرشک غم نیالود. در اصلاح امور مردم و حل نزاع و مرافعه آنها سعی وافر داشت و هرگز به دو کس که با یکدیگر مخاصمه و منازعه یا مقاتله داشتند نگذشت، مگر آن که در میان ایشان اصلاح کرد.
بقیه دارد...اگر دوست داشتید میگذارم