فرقه های عجیب و جهان ماوراء
آیا ما در کائنات تنهاییم؟ 🌎📡🌗💫✨👽👆 #عظمت_جهان_هستی #عجایب_جهان_هستی #عجایب_خلقت #فرازمینیها 📝 اینجا ب
آیا ما در کائنات تنهاییم؟ 🌎📡🌗💫✨👽
قسمت (اول)
آیا ما در جهان، تنها هستیم؟ اگر بله، چرا و اگر نه بقیه کجا هستند؟ ریاضی میتواند در حل این سوال عمیق کیهانشناسی یا شاید بهتر باشد بگویم فلسفی، به ما کمک کند.
شاید اغراق نباشد اگر بگویم یکی از هیجانانگیزترین و قدیمیترین سوالات بشر، احتمال وجود حیات بیگانه بوده است.
البته این سوال در تمام ادوار تاریخ به یک اندازه اهمیت نداشته، چرا که انسان اولیه، بیشتر از آنکه در جستجوی احتمال حیات بیگانه باشد، به دنبال یافتن روشهایی برای تامین نیازهای اولیهی خودش بوده است. حتی زمانیکه انسانها به فکر پیدا کردن جایگاه خود در عالم افتادند، باز هم احتمال وجود حیات بیگانه خیلی مورد توجه قرار نگرفت. دلیلش هم واضح است، زیرا حتی هنوز در مورد جایگاه خودشان هم در عالم، شک و شبههی زیادی وجود داشت.
برای فلاسفهی باستان که زمین را روی شاخ گاو میپنداشتند تا بطلمیوسی که زمین را مرکز عالم میدانست و خدا و فرشتگانی که روی فلک الافلاک زندگی میکردند، احتمال وجود حیات بیگانه خندهدار بهنظر میرسید! اما پس از آنکه بنیان نظریه زمین مرکزی بطلمیوس توسط کوپرنیک فروریخت و معلوم شد این زمین است که به دور خورشید میچرخد، اوضاع تغییر کرد. با پیشرفت علم نجوم و مشاهدهی گیتی پهناوری که گویا انتهایی نداشت، احتمال وجود حیات بیگانه جان تازهای گرفت و عطش بشر برای پاسخ به آن، بیشتر شد.
حالا و در قرن بیست و یکم، این سوال به یکی از بزرگترین دغدغههای نهتنها دانشمندان، بلکه انسانها و حتی دولتها تبدیل شده است. چندسالی است که انسانهای زمینی به کمک پروژههای بزرگی مانند SETI، گوشهایشان را برای شنیدن صدای حیات بیگانه تیز کرده اند!
📚 در کتابهای فیزیک در بحث ذرات بنیادی و احتمال وجود پادماده، نویسندگان کتابها، مثال جالبی میزنند: فرض کنید حیات بیگانه پیدا شده و تمام مردم زمین با هیجان زیادی منتظر از راه رسیدن موجودات فرازمینی هستند.
وقتی اولین موجود فرازمینی را میبینید و به رسم زمینیها با اون دست میدهید، هر دو منفجر میشوید، زیرا او از پادماده ساخته شده بود! جدا از اینکه، منفجرشدن ما در اولین برخورد، به هیچ وجه، جالب نبود، اما این مثال جذاب، ما را ساعتها به فکر فروبرد، میخواستیم بدانیم موجودات فرازمینی چه شکلی دارند و یا از چه جنسی هستند؟ اما قبل از همهی این سوالات جزییتر، یک سوال بنیادیتر وجود داشت: احتمال وجود حیات بیگانه چقدر است؟ آیا موجودات فرازمینی، اصلا وجود دارند؟
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجایب_خلقت
#فرازمینیها
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد...... 👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
آیا ما در کائنات تنهاییم؟ 🌎📡🌗💫✨👽 قسمت (اول) آیا ما در جهان، تنها هستیم؟ اگر بله، چرا و اگر نه بقی
آیا ما در کائنات تنهاییم؟ 🌎📡🌗💫✨👽
قسمت (دوم)
📡 در سال 1967، دانشجویی به نام ژاکلین بل، پدیدهی عجیبی را در قسمتی از آسمان که مثلث تابستانی نامیده میشود، کشف کرد: پالسهایی از امواج رادیویی که هر 1.3373 ثانیه یکبار، تکرار میشدند (درست مثل ساعتی که کمی آرامتر، تیک تاک کند). پیدا کردن چنین پدیدهای، بسیار نادر بود؛ بنابراین بل، منبع این سیگنال را LGM1 نامید که مخفف عبارت «آدمکهای سبز» است. امروزه میدانیم که عامل آن سیگنالها، آدمکهای سبز نبودند، بلکه پدیدهای نجومی به نام تپ اختر باعث چنین پدیدهای شده بود. کشف تپ اختر هم، بسیار هیجانانگیز بود، اما قطعا نه به اندازه کشف آدمکهای سبز یا همان آدم فضاییها!
ده سال بعد، سیگنالی عجیبتر از یک رادیوتلسکوپ دریافت شد. این سیگنال، خیلی غیرعادی بود، زیرا بسیار قوی بود و شبیه هیچ سیگنال رادیویی دیگری نبود، بنابراین به نظر میرسید که از جای دیگری غیر از زمین آمده است. این سیگنال، آنقدر عجیب بود که کاشف آن، کلمه مشهور wow را در حاشیه دادههایش نوشت. پس از اینکه منجمان، زمین را به عنوان منبع این سیگنال رد کردند، نظر همگان بر آن شد که این سیگنال از جایی، ماورای زمین آمده است. اما سوال مهمی که تاکنون هم بیجواب مانده، این است: از کجا؟ توسط چه چیزی یا چه کسی؟ آیا آن سیگنال را یک پدیدهی طبیعی ایجاد کرده بود؟ یا موجودات هوشمند فرازمینی؟ پاسخ سوال آخر، احتمالا «نه» است. در هر صورت، این سیگنال، یک منبع خارجی داشت.
بسیاری از دانشمندان حدس میزنند حیات بیگانه وجود داشته باشد. آنها این حدس را براساس نوعی محاسبات ریاضی میزنند. البته واقعیت این است که محاسبات احتمال وجود حیات بیگانه سرشار از متغیرهایی است که هیچ یک را نمیتوانیم با قطعیت تعیین کنیم. برای درک نسبی این متغیرها، بهتر است نگاهی به آمار کیهانی بیندازیم. اجازه دهید ببینیم ریاضیات در مورد احتمال وجود حیات بیگانه دقیقا چه اطلاعاتی میتواند در اختیار ما قرار دهد؟
آمار ستارگان ✨
بیایید با آمار ستارگان و سیارات شروع کنیم. خب میدانیم که کل حیات روی زمین، از همین سیاره، سرچشمه گرفته و دانشمندان بر این باورند که در مورد ریشهی حیاتهای دیگر (اگر وجود داشته باشند) هم، احتمالا همینطور خواهد بود. دلایل علمی ثابت میکند حیات روی سیارههایی شکل میگیرد که به دور ستارههای نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک (درست شبیه خورشید خودمان) میچرخند.
منجمان حدس میزنند حدود 100 میلیارد از چنین ستارههای خورشید مانندی در کهکشان ما وجود دارد. حدود نصف این ستارهها، به دور ستارهی دیگری میچرخند که در نتیجه، احتمال وجود سیارات به دور آنها را بسیار کم میکند (زیرا آن ستارهها باعث پرت شدن سیارات از سیستم مداری میشوند). پس تا اینجا، حدود نصف ستارهها از دور رقابت خارج میشوند، اما هنوز حدود 50 میلیارد ستارهی قابل حیات در کهکشان ما باقی میماند!
آمار سیارات 💫
در مورد سیارههای قابل سکونت، قضیه از چه قرار است؟ در منظومه شمسی، تقریبا 10 سیاره برای پیدایش حیات وجود دارد؛ بنابراین اگر فرض کنیم به ازای هر سیستم خورشیدی، 10 سیارهی قابل حیات وجود داشته باشد، با احتساب عددی که در بخش قبل برای ستارگان بدست آوردیم (50 میلیارد)، حدود 500 میلیارد سیارهی مناسب برای حیات در کهکشان ما وجود دارد!
اگر فرض کنیم یک دهم سیارههای موجود در منظومه شمسی، واقعا قابلیت حیات دارند، پس حدود یک دهم از 500 میلیارد، یعنی 50 میلیارد سیاره با برخی از گونههای حیات (نه لزوما هوشمند) میتواند در کهکشان ما وجود داشته باشد. با وجود تمام این حسابکتابها، اگر بروز حیات در منظومه شمسی که 4 میلیارد سال پیش رخ داده، یک رویداد بسیار غیرمحتمل بوده، پس شاید ما در کهکشان و حتی در کائنات، تنها باشیم! بنابراین اگر بخواهیم احتمالاتی فکر کنیم، تعداد سیارههای با امکان حیات در کهکشان ما، از 1 (یعنی فقط ما) تا 50 میلیارد متغیر است؛ و این یعنی یک گسترهی بهشدت بزرگ! آیا میتوانیم این گستره را محدودتر کنیم؟ دانشمندان در حال کار روی آن هستند. احتمال وجود حیات بیگانه چقدر است؟
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجایب_خلقت
#فرازمینیها
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد...... 👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
چه کسی بجای مسیح بر صلیب رفت؟! ✝👆 #تحریف_مسیحیت #جهان_باستان #مدعیان_دروغین #بدعت_دردین_مسیح 📝 اینجا
چه کسی بجای مسیح بر صلیب رفت؟! ✝
مورخین معتقدند که مسیح هرگز به صلیب کشیده نشده، یا حداقل اینکه بر صلیب کشته نشده است. ادعایی که در قرآن کریم نیز مطرح میشود.
طبق آنچه در انجیلها نقل میشود وقتی مسیح بر صلیب بود از تشنگی مینالد. در این حال اسفنجی را داخل مایع کرده و به سمت او درازمی کنند. این اسفنج مرطوب اما به جای اینکه موجب بهتر شدن حال او گردد، منجر میشود که او از حال برود. این احتمال داده میشود که اسفنج مربوطه در محلولی از تریاک، و مواد دیگر چون شابیزک و حشیش فرو برده شده است که خاصیت بی حسی و بی هوشی در فرد به وجود میآورد. در آن زمان معمول بود که اسفنجها را در این مواد فرو میبردند، سپس خشک میکردند و در مواقع مورد نیاز مانند عمل جراحی مورد استفاده قرار میدادند. وقتی این اسفنجها در آب فرو برده میشد موادی که اسفنج به آن آغشته بود آزاد میشد، و با قرار گرفتن اسفنج روی بینی یا دهان بیمار، فرد هوشیاری خود را از دست میداد.
با این وصف وقتی که مسیح را از صلیب پایین کشیدند او بی هوش بود اما هنوز جان در بدن داشت. او را زودتر از موعد از صلیب پایی کشیدند و بر خلاف معمول که استخوان پای مصلوبین را میشکستند تا زودتر جان بدهند، استخوان پای مسیح را نشکستند. وقتی یوسف نزد پیلاطس رفت و از او تقاضا کرد که اجازه بدهد مسیح را از صلیب پایین بیاورند او تعجب کرد که مسیح به این سرعت جان داده است. نکته جالب اینجاست که در متن اورجینال انجیل مرقس که به زبان یونانی نوشته شده یوسف از بدن مسیح با نام Soma (جسم زنده) نام میبرد و پیلاطس با کلمه Pthoma (جسد یا جسم مرده) اما وقتی انجیل از زبان یونانی به لاتین ترجمه میشد، مترجم آگاهانه کلمه Soma را حذف و به جای هر دو کلمه Corpus را گذاشت که به معنی جسد است.
شب هنگام وقتی یوسف و هماهش بر بالین مسیح حاضر شدند با خود مر حجازی و الوئه همراه داشتند. این دو گیاه هم به عنوان معطر کننده استفاده میشود و هم مصرف دارویی دارد. به ویژه مرهجازی میتواند برای قطعه خونریزی استفاده شود. (با توجه به اینکه پهلوی مسیح به دلیل فرود آمدن نیزه جراحت برداشت بود و خون از آن جاری بود)
کلیسا که مدعی یک قرائت رسمی از مسیحیت است با استناد به انجیلی که توسط پولس رسول دروغین مسیح تحریف شده است میگوید که مسیح به صلیب کشیده شد. این ادعا البته توسط برنابا یکی از حواریون مسیح و صاحب انجیل معروف برنابا تکذیب شده است.
قرآن کریم نیز بعدها با اعلام این مطلب که مسیح به صلیب کشیده نشد، بلکه امر بر حاضرین مشتبه گردید (سوره نسأ) بر سخنان برنابا صحه گذاشت. اما آیا میدانستید که این دو منبع یعنی انجیل برنابا و قرآن کریم تنها منابعی نیستند که ادعای مصلوب شدن مسیح را زیر سوأل میبرند؟
در قرن دوم میلادی قدیس ایرنئوس در سخنانی که از وی به جا مانده از یک عارف مصری و به روایتی دیگر سوری به نام باسیلیدس نام میبرد که مدعی بوده مسیح در راه جلجتا (محل اعدام) با شخصی به نام سیمون ازهالی شحات واقع در کشور لیبی عوض شده، و سیمون به جای او مصلوب گردیده است. بعضی مورخین امروزه این احتمال را مطرح ساخته اند که مسیح به صلیب کشیده شده اما پیش از جان دادن با ترفندی نجات داده شده است.
#تحریف_مسیحیت
#جهان_باستان
#مدعیان_دروغین
#بدعت_دردین_مسیح
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2