فرقه های عجیب و جهان ماوراء
آیا ما در کائنات تنهاییم؟ 🌎📡🌗💫✨👽 قسمت (اول) آیا ما در جهان، تنها هستیم؟ اگر بله، چرا و اگر نه بقی
آیا ما در کائنات تنهاییم؟ 🌎📡🌗💫✨👽
قسمت (دوم)
📡 در سال 1967، دانشجویی به نام ژاکلین بل، پدیدهی عجیبی را در قسمتی از آسمان که مثلث تابستانی نامیده میشود، کشف کرد: پالسهایی از امواج رادیویی که هر 1.3373 ثانیه یکبار، تکرار میشدند (درست مثل ساعتی که کمی آرامتر، تیک تاک کند). پیدا کردن چنین پدیدهای، بسیار نادر بود؛ بنابراین بل، منبع این سیگنال را LGM1 نامید که مخفف عبارت «آدمکهای سبز» است. امروزه میدانیم که عامل آن سیگنالها، آدمکهای سبز نبودند، بلکه پدیدهای نجومی به نام تپ اختر باعث چنین پدیدهای شده بود. کشف تپ اختر هم، بسیار هیجانانگیز بود، اما قطعا نه به اندازه کشف آدمکهای سبز یا همان آدم فضاییها!
ده سال بعد، سیگنالی عجیبتر از یک رادیوتلسکوپ دریافت شد. این سیگنال، خیلی غیرعادی بود، زیرا بسیار قوی بود و شبیه هیچ سیگنال رادیویی دیگری نبود، بنابراین به نظر میرسید که از جای دیگری غیر از زمین آمده است. این سیگنال، آنقدر عجیب بود که کاشف آن، کلمه مشهور wow را در حاشیه دادههایش نوشت. پس از اینکه منجمان، زمین را به عنوان منبع این سیگنال رد کردند، نظر همگان بر آن شد که این سیگنال از جایی، ماورای زمین آمده است. اما سوال مهمی که تاکنون هم بیجواب مانده، این است: از کجا؟ توسط چه چیزی یا چه کسی؟ آیا آن سیگنال را یک پدیدهی طبیعی ایجاد کرده بود؟ یا موجودات هوشمند فرازمینی؟ پاسخ سوال آخر، احتمالا «نه» است. در هر صورت، این سیگنال، یک منبع خارجی داشت.
بسیاری از دانشمندان حدس میزنند حیات بیگانه وجود داشته باشد. آنها این حدس را براساس نوعی محاسبات ریاضی میزنند. البته واقعیت این است که محاسبات احتمال وجود حیات بیگانه سرشار از متغیرهایی است که هیچ یک را نمیتوانیم با قطعیت تعیین کنیم. برای درک نسبی این متغیرها، بهتر است نگاهی به آمار کیهانی بیندازیم. اجازه دهید ببینیم ریاضیات در مورد احتمال وجود حیات بیگانه دقیقا چه اطلاعاتی میتواند در اختیار ما قرار دهد؟
آمار ستارگان ✨
بیایید با آمار ستارگان و سیارات شروع کنیم. خب میدانیم که کل حیات روی زمین، از همین سیاره، سرچشمه گرفته و دانشمندان بر این باورند که در مورد ریشهی حیاتهای دیگر (اگر وجود داشته باشند) هم، احتمالا همینطور خواهد بود. دلایل علمی ثابت میکند حیات روی سیارههایی شکل میگیرد که به دور ستارههای نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک (درست شبیه خورشید خودمان) میچرخند.
منجمان حدس میزنند حدود 100 میلیارد از چنین ستارههای خورشید مانندی در کهکشان ما وجود دارد. حدود نصف این ستارهها، به دور ستارهی دیگری میچرخند که در نتیجه، احتمال وجود سیارات به دور آنها را بسیار کم میکند (زیرا آن ستارهها باعث پرت شدن سیارات از سیستم مداری میشوند). پس تا اینجا، حدود نصف ستارهها از دور رقابت خارج میشوند، اما هنوز حدود 50 میلیارد ستارهی قابل حیات در کهکشان ما باقی میماند!
آمار سیارات 💫
در مورد سیارههای قابل سکونت، قضیه از چه قرار است؟ در منظومه شمسی، تقریبا 10 سیاره برای پیدایش حیات وجود دارد؛ بنابراین اگر فرض کنیم به ازای هر سیستم خورشیدی، 10 سیارهی قابل حیات وجود داشته باشد، با احتساب عددی که در بخش قبل برای ستارگان بدست آوردیم (50 میلیارد)، حدود 500 میلیارد سیارهی مناسب برای حیات در کهکشان ما وجود دارد!
اگر فرض کنیم یک دهم سیارههای موجود در منظومه شمسی، واقعا قابلیت حیات دارند، پس حدود یک دهم از 500 میلیارد، یعنی 50 میلیارد سیاره با برخی از گونههای حیات (نه لزوما هوشمند) میتواند در کهکشان ما وجود داشته باشد. با وجود تمام این حسابکتابها، اگر بروز حیات در منظومه شمسی که 4 میلیارد سال پیش رخ داده، یک رویداد بسیار غیرمحتمل بوده، پس شاید ما در کهکشان و حتی در کائنات، تنها باشیم! بنابراین اگر بخواهیم احتمالاتی فکر کنیم، تعداد سیارههای با امکان حیات در کهکشان ما، از 1 (یعنی فقط ما) تا 50 میلیارد متغیر است؛ و این یعنی یک گسترهی بهشدت بزرگ! آیا میتوانیم این گستره را محدودتر کنیم؟ دانشمندان در حال کار روی آن هستند. احتمال وجود حیات بیگانه چقدر است؟
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجایب_خلقت
#فرازمینیها
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد...... 👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
چه کسی بجای مسیح بر صلیب رفت؟! ✝👆 #تحریف_مسیحیت #جهان_باستان #مدعیان_دروغین #بدعت_دردین_مسیح 📝 اینجا
چه کسی بجای مسیح بر صلیب رفت؟! ✝
مورخین معتقدند که مسیح هرگز به صلیب کشیده نشده، یا حداقل اینکه بر صلیب کشته نشده است. ادعایی که در قرآن کریم نیز مطرح میشود.
طبق آنچه در انجیلها نقل میشود وقتی مسیح بر صلیب بود از تشنگی مینالد. در این حال اسفنجی را داخل مایع کرده و به سمت او درازمی کنند. این اسفنج مرطوب اما به جای اینکه موجب بهتر شدن حال او گردد، منجر میشود که او از حال برود. این احتمال داده میشود که اسفنج مربوطه در محلولی از تریاک، و مواد دیگر چون شابیزک و حشیش فرو برده شده است که خاصیت بی حسی و بی هوشی در فرد به وجود میآورد. در آن زمان معمول بود که اسفنجها را در این مواد فرو میبردند، سپس خشک میکردند و در مواقع مورد نیاز مانند عمل جراحی مورد استفاده قرار میدادند. وقتی این اسفنجها در آب فرو برده میشد موادی که اسفنج به آن آغشته بود آزاد میشد، و با قرار گرفتن اسفنج روی بینی یا دهان بیمار، فرد هوشیاری خود را از دست میداد.
با این وصف وقتی که مسیح را از صلیب پایین کشیدند او بی هوش بود اما هنوز جان در بدن داشت. او را زودتر از موعد از صلیب پایی کشیدند و بر خلاف معمول که استخوان پای مصلوبین را میشکستند تا زودتر جان بدهند، استخوان پای مسیح را نشکستند. وقتی یوسف نزد پیلاطس رفت و از او تقاضا کرد که اجازه بدهد مسیح را از صلیب پایین بیاورند او تعجب کرد که مسیح به این سرعت جان داده است. نکته جالب اینجاست که در متن اورجینال انجیل مرقس که به زبان یونانی نوشته شده یوسف از بدن مسیح با نام Soma (جسم زنده) نام میبرد و پیلاطس با کلمه Pthoma (جسد یا جسم مرده) اما وقتی انجیل از زبان یونانی به لاتین ترجمه میشد، مترجم آگاهانه کلمه Soma را حذف و به جای هر دو کلمه Corpus را گذاشت که به معنی جسد است.
شب هنگام وقتی یوسف و هماهش بر بالین مسیح حاضر شدند با خود مر حجازی و الوئه همراه داشتند. این دو گیاه هم به عنوان معطر کننده استفاده میشود و هم مصرف دارویی دارد. به ویژه مرهجازی میتواند برای قطعه خونریزی استفاده شود. (با توجه به اینکه پهلوی مسیح به دلیل فرود آمدن نیزه جراحت برداشت بود و خون از آن جاری بود)
کلیسا که مدعی یک قرائت رسمی از مسیحیت است با استناد به انجیلی که توسط پولس رسول دروغین مسیح تحریف شده است میگوید که مسیح به صلیب کشیده شد. این ادعا البته توسط برنابا یکی از حواریون مسیح و صاحب انجیل معروف برنابا تکذیب شده است.
قرآن کریم نیز بعدها با اعلام این مطلب که مسیح به صلیب کشیده نشد، بلکه امر بر حاضرین مشتبه گردید (سوره نسأ) بر سخنان برنابا صحه گذاشت. اما آیا میدانستید که این دو منبع یعنی انجیل برنابا و قرآن کریم تنها منابعی نیستند که ادعای مصلوب شدن مسیح را زیر سوأل میبرند؟
در قرن دوم میلادی قدیس ایرنئوس در سخنانی که از وی به جا مانده از یک عارف مصری و به روایتی دیگر سوری به نام باسیلیدس نام میبرد که مدعی بوده مسیح در راه جلجتا (محل اعدام) با شخصی به نام سیمون ازهالی شحات واقع در کشور لیبی عوض شده، و سیمون به جای او مصلوب گردیده است. بعضی مورخین امروزه این احتمال را مطرح ساخته اند که مسیح به صلیب کشیده شده اما پیش از جان دادن با ترفندی نجات داده شده است.
#تحریف_مسیحیت
#جهان_باستان
#مدعیان_دروغین
#بدعت_دردین_مسیح
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
📚✝هیچ کدام از انجیل ها تاریخ تولد عیسی مسیح را مشخص نکرده اند. 👆 #کریسمس #تحریف_مسیحیت #بدعت_دردین_
هیچ کدام از انجیل ها تاریخ تولد عیسی مسیح را مشخص نکرده اند. 📚✝
از این رو می بینیم که برای نخستین بار در سال ۲۲۱ پس از میلاد است که در نوشته های سکستوس ژولیوس افریکانوس، 25 دسامبر به عنوان روز تولد مسیح ذکر شده و رفته رفته در بخش بزرگی از دنیای مسیحیت مورد قبول واقع شده است. در مرحله بعد نیز بدون وجود مزاحمینی مانند مومنین سرسخت اولیه این روز به شیوه پیروان ادیان شرک آلود قبل از ظهور مسیح به عنوان روز جشن برای نکوداشت میلاد عیسی مسیح تعیین شده است. انتخاب 25 دسامبر به عنوان زادروز عیسی مسیح و برپایی جشن و سرور در آن روز در اوایل قرن چهارم مورد حمایت کنستانتین امپراتور روم که به پدر کلیسا مشهور است واقع شد و بدین ترتیب آیین کریسمس بیش از پیش در دنیای مسیحیت تثبیت گردید.
اسقف اعظم ارامنه آرداک مانوکیان در کتاب «جشنهای کلیسای ارمنی» مینویسد: «درباره تاریخ تولد عیسی آگاهی های دقیق و موثقی در دست نیست. انجیل ها نیز در این باره آگاهی های ناچیزی میدهند. هیچ منبعی هم در دست نیست که با آن بتوان تاریخ دقیق میلاد مسیح را نشان داد. تا سده چهارم میلادی، همه مسیحیان میلاد مسیح را روز ششم ژانویه جشن می گرفتند، امّا در این سده، کلیسای کاتولیک رم تصمیم می گیرد که روز تولد عیسی مسیح را در 25 دسامبر جشن بگیرند».
در منابع دیگر کریسمس شکل مسیحی شده جشن «روز تولد خورشید شکست ناپذیر» در امپراطوری رم ذکر شده است که به عنوان نماد زایش خورشید و اتمام زمستان برگزار می شده است. این جشن نیز یک آیین شرک آلود بوده است که در آن رومیان هر ساله از ۱۷ تا ۲۵ دسامبر برای تشکر از سیاره کیوان یا خدای کشت و زرع به جشن و شادخواری مشغول می شدند. میترائیسم یا آیین پرستش ایزد در ایران باستان از دیگر ریشه های کریسمس مسیحی ذکر شده است که در آن در 25 دسامبر مردم انقلاب زمستانی را با شرکت کردن در مراسمی به بهانه میلاد الهه میترا جشن میگرفتند و رومیان فراوانی نیز ایرانیان را در این جشن همراهی می کردند. به طور کلی به نظر می رسد نوید آغاز بهار و گذر زمستان برای تمامی آیین های چند خدایی پیش از مسیحیت به نوعی با شادی و جشن همراه بوده است.
در تحلیل چگونگی عقب نشینی زعمای مسیحی در قرون اولیه در مورد به کارگیری رسم و رسوم پاگانی باید گفت به احتمال قوی این کار برای جذب پیروان ادیان شرک آلود به آیین مسیحیت انجام شده است. در واقع کلیسای کاتولیک با تعیین روز ۲۵ دسامبر به عنوان روز میلاد عیسی مسیح خواسته است به مراسم های زمستانه پیروان پاگانیسم در آن زمان، اعم از معتقدان به خدایان رومی و یونانی و میترا و نیز ادیان باستانی مصر که همگی به طور متفق القول جشنی زمستانی در کیش خود داشته اند؛ معنا و مفهوم مسیحی داده و بر پیروان خود بیافزاید. با این حال اختلافاتی که در مورد تاریخ برگزاری جشن میلاد مسیح بین عیسویان وجود دارد نشان دهنده آن است که این سیاست کلیسا مورد تایید تمامی رهبران و مومنین مسیحی نبوده و مخالفت هایی نیز وجود داشته است. هرچند نه به شدت مخالفت های دو قرن اول.
بسیاری از اعضای کلیسای کاتولیک رم و پیروان آیین پروتستان، کریسمس را در روز ۲۵ دسامبر جشن می گیرند. برخی از مسیحیان ارتودوکس در روسیه، اوکراین و فلسطین جشن کریسمس را در روز ۷ ژانویه برپا می کنند و ارامنه نیز به طور منحصر به فردی روز میلاد مسیح را در ششم ژانویه جشن میگیرند.
بر این اساس، بیشتر مسیحیان غربی هستند که 25 دسامبر را به عنوان روز تولد مسیح به رسمیت شناخته اند؛ اما مسیحیان ارتدوکس شرق، ششم ژانویه را برای جشن میلاد پیامبر خود، به رسمیت می شناسند. اختلافات بر سر جشن های کریسمس در جهان مسیحیت گاهی به مناقشات بزرگی منجر شده است. مثلا در انگلستان در دوران حکومت کرومول در اواسط قرن هفدهم میلادی، پیوریتن ها که اعتقادات مسیحی محکمی دشاتند با جشن گرفتن کریسمس به عنوان سنتی پاگانی و آمیخته با رسوم مشرکین مخالفت کردند و حتی پارلمان انگلستان مدتی جشن گرفتن کریسمس را ممنوع اعلام کرد.
#کریسمس
#تحریف_مسیحیت
#بدعت_دردین_مسیح
#فرقه_های_پاگانیستی
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
آیا ما در کائنات تنهاییم؟ 🌎📡🌗💫✨👽 قسمت (دوم) 📡 در سال 1967، دانشجویی به نام ژاکلین بل، پدیدهی عج
آیا ما در کائنات تنهاییم؟ 🌎📡🌗💫✨👽
قسمت (پایانی)
احتمال وجود حیات بیگانه و معادله دِرِیک (Drake)
تا اینجا با یک حساب سرانگشتی حدس زدیم میلیاردها نژاد مستقل زندگی میتواند در کهکشانمان وجود داشته باشد. این فرض، ما را جسورتر میکند که به سوالات جذابتر بعدی فکر کنیم: چند گونه از این نژادهای حیات، هوشمند بوده و شاید حتی از نظر تکنولوژیکی از ما پیشرفتهترند؟ در حقیقت، هیچ راهی برای پیداکردن پاسخ دقیق به این سوالات وجود ندارد، اما این دلیلی خوبی برای کنار گذاشتن آنها نیست! روح کاوشگر انسان او را به جستجویی جسورانه در مورد پاسخ این سوالات وادار میکند؛ و این کاری بود که منجمی بهنام فرانک دریک در سال 1961 انجام داد. او معادلهای معرفی کرد که حالا معادله دریک نامیده میشود. معادله دریک به شکل زیر است:
N= R* × fp × ne × fL × fi × fc × L
نمادهای بالا به ترتیب بهصورت زیر تعریف میشوند:
N= تعداد تمدنهایی در کهکشان راه شیری که میتوانند با ما ارتباط برقرار کنند
R*= تعداد ستارههای کهکشان راه شیری که در هر سال جدید، قابلیت حیات پیدا میکنند
fp= کسری از ستارههایی که دارای سیستمهای سیارهای هستند
ne= تعداد سیارههایی که به ازای هر سیستم ستارهای، قابلیت نگهداری حیات را دارند
fL = کسری از سیارههای مناسبی که حیات، واقعا در آنها توسعه مییابد
fi= کسری از سیارههای دارای حیات که به هوشمندی میرسند
fc= کسری از سیارههای دارای حیات که موجودات پیشرفتهی تکنولوژیکی دارای ارتباطات پیشرفته دارند
L= تعداد متوسط سالهایی که چنین تمدنی وجود دارد و میتوند ارتباط برقرار کند (عمر تمدن)
این معادله، سرشار از متغیرهای نامعلوم است. در واقع اگرچه متغیرهای این معادله، زیاد هستند، اما ایدهی پشت آن، واقعا ساده است:
اگر تعداد ستارههای کهکشانمان که هر سال، قابلیت حیات پیدا میکنند را در کسر ستارههایی که سیارههایی در اطراف خود دارند، ضرب کنیم و سپس این عدد را در تعداد سیارههای هر ستاره که واقعا قابلیت حیات دارند ضرب کنیم، به یک عدد تخمینی برای تعداد سیارههایی در کهکشانمان میرسیم که هرسال قابلیت حیات پیدا میکنند.
سپس اگر این عدد را در کسر سیارههایی که زندگی نه تنها بهطور نظری، بلکه واقعا بروز مییابد ضرب کرده و سپس در کسر این سیارههایی که نه تنها حیات، بلکه حیات هوشمند بروز مییابد ضرب کنیم و در نهایت این عدد را در کسر سیارههایی که زندگی تکنولوژیکی پیشرفتهای دارند، ضرب کنیم، تخمینی از تعداد تمدنهای تکنولوژیکی پیشرفته را بدست میآوریم که هر سال در کهکشان ما ظاهر میشوند.
در نهایت اگر بخواهیم تعداد تمدنهای پیشرفتهی تکنولوژیکی که همین حالا در کهکشان ما وجود دارند را حساب کنیم، باید عددی که بدست آوردیم را در تعداد متوسط سالهایی که چنین تمدنی دوام میآورد (عمر تمدن)، ضرب کنیم.
اگرچه منطق معادله دریک، بسیار سرراست است، اما اکثر متغیرهای این معادله، احتمالاتی یا حتی کاملا ناشناخته هستند؛ مثلا در چه کسری از سیارههای مناسب برای زندگی، واقعا زندگی بروز مییابد؟ واقعیت این است که جواب را نمیدانیم! چه کسری از این حیاتهای بروزیافته، هوشمند یا از نظر تکنولوژیکی پیشرفته خواهند بود؟ باز هم جوابی نداریم!
با این حال، مردم تلاش کردهاند تا با استدلالهای منطقی، متغیرهای این معادله را تا حدودی تخمین بزنند. واضح است که استدلالهای متفاوت، جوابهای متفاوتی هم تولید خواهند کرد: از یک تمدن پیشرفتهی تکنولوژیکی (که ما هستیم) تا میلیونها تمدن پیشرفته تکنولوژیکی مستقل در همین کهکشان خودمان! در واقع معادله دریک، بیشتر یک بازی ریاضی سرگرمکننده و جذاب است تا یک معادلهی فنی و کاربردی! زیرا همانطور که گفتم سختترین قسمت ماجرا، پیدا کردن مقادیر دقیق متغیرهاست که گویا قرار نیست به این زودی، آنها را پیدا کنیم. پس دوباره به خانه اول بازمیگردیم و میپرسیم:
آیا ما در کائنات تنهاییم؟ اگر نه، چرا فقط ما باید تنها ساکنان این گیتی پهناور باشیم که در زمین به این کوچکی، جای گرفتهایم؟ و اگر بله، پس بقیه کجا هستند؟ اما در مورد اینکه بقیه کجا هستند، چیزی نمیدانیم: شاید خیلی دور و شاید خیلی نزدیک! شما چه فکر میکنید؟
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجایب_خلقت
#فرازمینیها
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
✝جشن کریسمس یا جشن پاگانیستی 🎄🗼👆 #کریسمس #تحریف_مسیحیت #بدعت_دردین_مسیح #فرقه_های_پاگانیستی 📝 اینجا
🗼پاگانیسم و جشن کریسمس 🎄✝
جشن کریسمس از رنگ مذهبی عاریه ای مورد اصرار کلیسا در قرن های اخیر فاصله فراوانی گرفته و به نظر می رسد به دلیل اصراف های اقتصادی فراوان حول و حوش آن به گونه ای به همان مفهوم کفر و الحاد پاگانیستی ذاتی خود بازگشته است. همچنین طی مناقشه ای که در سال 2000 در مورد مذهبی یا غیر مذهبی بودن جشن کریسمس در آمریکا رخ داد؛ دادگاه عالی این کشور این رسم مسیحی را به صورت یک ایین سکولار معرفی کرد و بدین ترتیب کریسمس بیش از پیش از مذهب مسیحیت فاصله گرفت.
کریسمس جشنی است که در برهه ای از تاریخ برخی از رهبران کلیسا آن را به تولد مسیح گره زده و به آن رنگ مذهبی دادند. اصولا رهبران مسیحیت در دو قرن نخست میلادی مخالف اعلام جشن و شادمانی به مناسبت سال روز تولد بزرگان دینی خود، از جمله مسیح، بودند. آنها معتقد بودند که برپایی این جشن یک آیین پاگانیستی است و کیش مسیحیت نباید از رسم و رسوم مشرکین الگو برداری کند. در طرز تفکر مومنین عیسوی آن دوره، روز واقعی تولد و زندگی بزرگان دینی روز شهادت و پیوستن ایشان به جهان آخرت بود نه روزی که از مادر زاده شده بودند. به همین دلیل منشا دقیق انتخاب روز ۲۵ ماه دسامبر به عنوان روز میلاد عیسی مسیح از نظر تاریخی مبهم بوده و مشخص نیست که از چه زمانی مسیحیان برای میلاد مسیح جشن و پایکوبی به راه انداخته اند. زیرا که حتی در انجیل های چهارگانه نیز برای تولد عیسی مسیح هیچ تاریخی ذکر نشده است. به نظر می رسد پس از مرگ رهبران اولیه مسیحیت در دو قرن نخست، بالاخره تلاش برای شکل و شمایل مذهبی دادن به آیین های برافتاده پاگانیستی برای جذب مومنین جدید به آیین مسیحیت نتیجه داده و ابتدا روز مشخصی برای تولد عیسی مسیح تعیین شده است.
#کریسمس
#تحریف_مسیحیت
#بدعت_دردین_مسیح
#فرقه_های_پاگانیستی
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
🗼 آئین های پاگانیستی در مسیحیت ✝🎄 👆 #کریسمس #تحریف_مسیحیت #بدعت_دردین_مسیح #فرقه_های_پاگانیستی 📝 ای
🗼آئین های پاگانیستی در مسیحیت ✝🎄
کلمه پاگان در مسیحیت به معنای کافر، مشرک و دور از دین است. ادیان پاگانی به ادیان چند خدایی پیش از مسیحیت اطلاق می شود که در زمان ظهور مسیحیت رقیبی جدی برای مسیحیت محسوب میشدند. پیروان این ادیان به پرستش الهه های یونانی و رومی، مصری و دیگر خدایان اساطیری می پرداختند. مسیحیت سعی در براندازی این کیش ها داشت و توانست در بسیاری از مناطق به پیروی از آن ها خاتمه دهد. اما در مناطق دور افتاده پیروان این ادیان بر سر اعتقادات خود باقی ماندند؛ در قرون وسطا به طور مخفی به حیات خود ادامه دادند و هم اکنون نیز طرفدارانی در برخی مناطق دارند. با این وجود بنا به مصالح تاریخی خود برخی از زعمای کلیسا تعدادی از نمادها و رسم و رسوم پاگانیستی را با تعاریف جدیدی در دنیای مسیحیت حفظ کرده و گاهی حتی به آنها رنگ و لعاب مذهبی نیز دادند؛ که البته مورد قبول تمامی فرقه های مسیحی قرار نگرفت و هم اکنون نیز این اختلافات ادامه دارد.
یکی از مهمترین سمبل های پاگانیسم که در شهرهای مختلف دنیای مسیحیت برافراشته شده است ابلیسک ها هستند. ابلیسک نمادی از آیین شرک آلود پرستش خدایان مصری و درخواست یاری و جاودانگی از آنهاست که توسط برخی رهبران کلیسا و نیز لژهای فراماسونری در دنیای مسیحیت پراکنده شده است. برای مثال صحن کلیسای اعظم سنت پیتر در واتیکان و محوطه کاخ سفید آمریکا دارای ستون هایی با رأس هرمی شکل است که در واقع نمادهای شرک آلودی از ادیان باستانی مصر هستند. یکی دیگر از میراث های به جا مانده از پاگانیست ها برای دنیای مسیحیت جشنی است که آن را امروزه با نام جشن کریسمس می شناسیم که ریشه در آیین ها و اعتقادات باورمندان به چندخدایی در زمان های پیش از ظهور مسیحیت دارد و بخشی از کلیسا بنا به مقتضیات زمانی سعی در مطرح کردن آن به صورت یک آیین مذهبی مسیحی داشته است.
#کریسمس
#تحریف_مسیحیت
#بدعت_دردین_مسیح
##فرقه_های_پاگانیستی
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
خدایی که کتاب مقدس مسیحیان و یهودیان معرفی می کند ✝👆 #تحریف_تورات_انجیل #تحریف_مسیحیت 📝 اینجا بخوانی
خدایی که کتاب مقدس مسیحیان و یهودیان معرفی می کند 🕎✝
خدا شبیه انسان است (پیدایش 1 : 26)
خدا پا دارد و دیده می شود (خروج 24: 10 و 11)
خدا ورزش می کند با یعقوب کشتی گرفت (پیدایش 32 : 24)
خدا می تواند بنشیند و لباس او سفید است و موی سرش مانند پشم و عرش او از آتش که زیر عرش چرخ دارد! (دانیال 7: 9)
انسان بر خدا غلبه پیدا کرد و کمر خدا را به خاک مالید و خدا را شکست داد (پیدایش 32 : 25)
خداوند پا دارد و پای خود را در آب می شوید و زیر سایه درخت استراحت می کند و نان می خورد (پیدایش 18 : 4 و 5)
خداوند کره و شیر و گوساله کبابی می خورد (پیدایش 18 : 8)
خدا سر و مو دارد (دانیال9:7)
خدا دارای دست راست و بازو است و صورتش نور دارد (مزامیر3:44)
خدا صورت و پشت سر(قفا) دارد. قفای او را میشود دید، ولی رویش را نمیشود!(خروج23:33)
خدا چشم و گوش دارد. (مزامیر15:34 و همچنین مزامیر4:11، دانیال18:9 و اوّل پادشاهان8: 29و52 و ارمیا17:36 و ارمیا19:32 و ایوب21:34 و امثال15:3 به داشتن چشم اشاره دارند و مزامیر6:17 به داشتن گوش اشاره دارد.)
این خدا اگر بخواهد دماغش را بخراند از پسرش کمک می گیرد زیرا این خدا خیلی چاق است و خود نمیتواند (انجیل 20:15)
خدا صورت دارد.(مزامیر15:17)
خداوند گوش دارد و گوش می کند (اعداد11: 1)
خداوند تکلم می کند (ارمیا 13 : 15)
خدا دو چشم دارد (تثنیه 11 : 12)
خدا لب و زبان دارد (اشعیا27:30)
خدا دست و پا دارد (تثنیه3:33)
خدا انگشت دارد (خروج18:31)
خدا احشا و دل دارد و در درون خود قلبی دارد.(ارمیا19:4)
خدا کمر دارد و احساس کمردرد هم میکند (اشعیا3:21)
خدا داری فرزند پسر است (متی 16 : 16)
پسر خدا پرخور و میگسار و دوست باجگیران و فاحشه ها است (متی 11 : 19)
خدا جسد دارد (لوقا 24: 3)
خدا داری فرزند پسر است (متی 16 : 16)
خدا برای حرکت کردن و طی مسافت به الاغ نیاز دارد (متی 21: 5)
خدا همزمان بر دو الاغ سوار می شود و سوار بر دو الاغ حرکت می کند (متی 21: 7)
فاحشه ها زودتر به ملکوت خدا می روند (متی 21: 31)
این است خدایی که کتاب مقدس مسیحیان و یهودیان معرفی می کند!
#تحریف_تورات_انجیل
#تحریف_مسیحیت
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2