فرقه های عجیب و جهان ماوراء
✝جشن کریسمس یا جشن پاگانیستی 🎄🗼👆 #کریسمس #تحریف_مسیحیت #بدعت_دردین_مسیح #فرقه_های_پاگانیستی 📝 اینجا
🗼پاگانیسم و جشن کریسمس 🎄✝
جشن کریسمس از رنگ مذهبی عاریه ای مورد اصرار کلیسا در قرن های اخیر فاصله فراوانی گرفته و به نظر می رسد به دلیل اصراف های اقتصادی فراوان حول و حوش آن به گونه ای به همان مفهوم کفر و الحاد پاگانیستی ذاتی خود بازگشته است. همچنین طی مناقشه ای که در سال 2000 در مورد مذهبی یا غیر مذهبی بودن جشن کریسمس در آمریکا رخ داد؛ دادگاه عالی این کشور این رسم مسیحی را به صورت یک ایین سکولار معرفی کرد و بدین ترتیب کریسمس بیش از پیش از مذهب مسیحیت فاصله گرفت.
کریسمس جشنی است که در برهه ای از تاریخ برخی از رهبران کلیسا آن را به تولد مسیح گره زده و به آن رنگ مذهبی دادند. اصولا رهبران مسیحیت در دو قرن نخست میلادی مخالف اعلام جشن و شادمانی به مناسبت سال روز تولد بزرگان دینی خود، از جمله مسیح، بودند. آنها معتقد بودند که برپایی این جشن یک آیین پاگانیستی است و کیش مسیحیت نباید از رسم و رسوم مشرکین الگو برداری کند. در طرز تفکر مومنین عیسوی آن دوره، روز واقعی تولد و زندگی بزرگان دینی روز شهادت و پیوستن ایشان به جهان آخرت بود نه روزی که از مادر زاده شده بودند. به همین دلیل منشا دقیق انتخاب روز ۲۵ ماه دسامبر به عنوان روز میلاد عیسی مسیح از نظر تاریخی مبهم بوده و مشخص نیست که از چه زمانی مسیحیان برای میلاد مسیح جشن و پایکوبی به راه انداخته اند. زیرا که حتی در انجیل های چهارگانه نیز برای تولد عیسی مسیح هیچ تاریخی ذکر نشده است. به نظر می رسد پس از مرگ رهبران اولیه مسیحیت در دو قرن نخست، بالاخره تلاش برای شکل و شمایل مذهبی دادن به آیین های برافتاده پاگانیستی برای جذب مومنین جدید به آیین مسیحیت نتیجه داده و ابتدا روز مشخصی برای تولد عیسی مسیح تعیین شده است.
#کریسمس
#تحریف_مسیحیت
#بدعت_دردین_مسیح
#فرقه_های_پاگانیستی
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
🗼 آئین های پاگانیستی در مسیحیت ✝🎄 👆 #کریسمس #تحریف_مسیحیت #بدعت_دردین_مسیح #فرقه_های_پاگانیستی 📝 ای
🗼آئین های پاگانیستی در مسیحیت ✝🎄
کلمه پاگان در مسیحیت به معنای کافر، مشرک و دور از دین است. ادیان پاگانی به ادیان چند خدایی پیش از مسیحیت اطلاق می شود که در زمان ظهور مسیحیت رقیبی جدی برای مسیحیت محسوب میشدند. پیروان این ادیان به پرستش الهه های یونانی و رومی، مصری و دیگر خدایان اساطیری می پرداختند. مسیحیت سعی در براندازی این کیش ها داشت و توانست در بسیاری از مناطق به پیروی از آن ها خاتمه دهد. اما در مناطق دور افتاده پیروان این ادیان بر سر اعتقادات خود باقی ماندند؛ در قرون وسطا به طور مخفی به حیات خود ادامه دادند و هم اکنون نیز طرفدارانی در برخی مناطق دارند. با این وجود بنا به مصالح تاریخی خود برخی از زعمای کلیسا تعدادی از نمادها و رسم و رسوم پاگانیستی را با تعاریف جدیدی در دنیای مسیحیت حفظ کرده و گاهی حتی به آنها رنگ و لعاب مذهبی نیز دادند؛ که البته مورد قبول تمامی فرقه های مسیحی قرار نگرفت و هم اکنون نیز این اختلافات ادامه دارد.
یکی از مهمترین سمبل های پاگانیسم که در شهرهای مختلف دنیای مسیحیت برافراشته شده است ابلیسک ها هستند. ابلیسک نمادی از آیین شرک آلود پرستش خدایان مصری و درخواست یاری و جاودانگی از آنهاست که توسط برخی رهبران کلیسا و نیز لژهای فراماسونری در دنیای مسیحیت پراکنده شده است. برای مثال صحن کلیسای اعظم سنت پیتر در واتیکان و محوطه کاخ سفید آمریکا دارای ستون هایی با رأس هرمی شکل است که در واقع نمادهای شرک آلودی از ادیان باستانی مصر هستند. یکی دیگر از میراث های به جا مانده از پاگانیست ها برای دنیای مسیحیت جشنی است که آن را امروزه با نام جشن کریسمس می شناسیم که ریشه در آیین ها و اعتقادات باورمندان به چندخدایی در زمان های پیش از ظهور مسیحیت دارد و بخشی از کلیسا بنا به مقتضیات زمانی سعی در مطرح کردن آن به صورت یک آیین مذهبی مسیحی داشته است.
#کریسمس
#تحریف_مسیحیت
#بدعت_دردین_مسیح
##فرقه_های_پاگانیستی
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
خدایی که کتاب مقدس مسیحیان و یهودیان معرفی می کند ✝👆 #تحریف_تورات_انجیل #تحریف_مسیحیت 📝 اینجا بخوانی
خدایی که کتاب مقدس مسیحیان و یهودیان معرفی می کند 🕎✝
خدا شبیه انسان است (پیدایش 1 : 26)
خدا پا دارد و دیده می شود (خروج 24: 10 و 11)
خدا ورزش می کند با یعقوب کشتی گرفت (پیدایش 32 : 24)
خدا می تواند بنشیند و لباس او سفید است و موی سرش مانند پشم و عرش او از آتش که زیر عرش چرخ دارد! (دانیال 7: 9)
انسان بر خدا غلبه پیدا کرد و کمر خدا را به خاک مالید و خدا را شکست داد (پیدایش 32 : 25)
خداوند پا دارد و پای خود را در آب می شوید و زیر سایه درخت استراحت می کند و نان می خورد (پیدایش 18 : 4 و 5)
خداوند کره و شیر و گوساله کبابی می خورد (پیدایش 18 : 8)
خدا سر و مو دارد (دانیال9:7)
خدا دارای دست راست و بازو است و صورتش نور دارد (مزامیر3:44)
خدا صورت و پشت سر(قفا) دارد. قفای او را میشود دید، ولی رویش را نمیشود!(خروج23:33)
خدا چشم و گوش دارد. (مزامیر15:34 و همچنین مزامیر4:11، دانیال18:9 و اوّل پادشاهان8: 29و52 و ارمیا17:36 و ارمیا19:32 و ایوب21:34 و امثال15:3 به داشتن چشم اشاره دارند و مزامیر6:17 به داشتن گوش اشاره دارد.)
این خدا اگر بخواهد دماغش را بخراند از پسرش کمک می گیرد زیرا این خدا خیلی چاق است و خود نمیتواند (انجیل 20:15)
خدا صورت دارد.(مزامیر15:17)
خداوند گوش دارد و گوش می کند (اعداد11: 1)
خداوند تکلم می کند (ارمیا 13 : 15)
خدا دو چشم دارد (تثنیه 11 : 12)
خدا لب و زبان دارد (اشعیا27:30)
خدا دست و پا دارد (تثنیه3:33)
خدا انگشت دارد (خروج18:31)
خدا احشا و دل دارد و در درون خود قلبی دارد.(ارمیا19:4)
خدا کمر دارد و احساس کمردرد هم میکند (اشعیا3:21)
خدا داری فرزند پسر است (متی 16 : 16)
پسر خدا پرخور و میگسار و دوست باجگیران و فاحشه ها است (متی 11 : 19)
خدا جسد دارد (لوقا 24: 3)
خدا داری فرزند پسر است (متی 16 : 16)
خدا برای حرکت کردن و طی مسافت به الاغ نیاز دارد (متی 21: 5)
خدا همزمان بر دو الاغ سوار می شود و سوار بر دو الاغ حرکت می کند (متی 21: 7)
فاحشه ها زودتر به ملکوت خدا می روند (متی 21: 31)
این است خدایی که کتاب مقدس مسیحیان و یهودیان معرفی می کند!
#تحریف_تورات_انجیل
#تحریف_مسیحیت
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
آیا ممکن است زمان هم مانند مکان چند بُعدی باشد؟ ✨💫🌎👆 #عظمت_جهان_هستی #عجایب_جهان_هستی #عجایب_خلقت #ج
آیا ممکن است زمان هم مانند مکان چند بُعدی باشد؟ ✨💫🌎
درنظریه ریسمان دانشمندان ساختار طبیعت و کیهان را متشکل از ذرات بنیادین می دانند. یعنی هم نیرو و هم ماده از ذرات بنیادینی به نام بوزون و فرمیون ساخته شده اند. تئوری ریسمان ها تمام اجزای کیهان را ساخته شده از رشته هایی یک بعدی به نام ریسمان ها می داند.این ریسمان ها در فرکانس های متفاوت نوسان می کند.هر فرکانس بطور خاص ،ذره ی خاصی را بوجود می آورد. پس جرم ذره به نوع نوسان وابسته است.
طبق این نظریه نمیتوان تفاوت مقیاس و اندازه بین ریسمان های پیچیده به دور ابعاد کوچکتر و ریسمان های فعال در ابعاد بزرگتر محاسبه کرد. در نتیجه باید طیف ریسمان هایی که در نوسان هست را در نظر گرفت. این نظریه در وهله اول برای تشریح حاملان نیرو یا همان بوزون ها ،یعنی بطور خاص هادرون های حامل نیروی قوی هسته ای ارائه شد.
همچنین این نظریه قابلیت شرح میدان های کوانتومی را توضیح دهد.پس از آن محققان تلاش کردند با نظریه ریسمان ،فرضیه گرانش کوانتومی را نیر توضیح دهند.از آن پس یکی از نظریه هایی بود که نامزد نظریه همه چیز بوده است.در تکمیل این نظریه فرمیون ها نیز در آن تعریف شدند و به نظریه ابرریسمان هم رسید. مهمترین مساله مطرح شده در نظریه ریسمان ابعاد اضافیست.در ریسمان ها ابعاد ۱۰،۱۱و حتی ۲۶ نیز ارائه شده است.
نظریهٔ جنجالی «ریسمان» ادعا میکند دنیای ما 10 بُعدیست.
یعنی 9 بُعد مكانی و یک بُعد زمانی دارد که برخلاف تجربیات بشریست.
ما فكر میكنیم كه در دنیایی با سه بُعدِ مكان و یک بُعد زمان زندگی میكنیم.
به همین دلیل توجیه میكند كه 6بُعد اضافی در واقع در دنیای ما وجود دارند ولی فشرده شدهاند.
این بُعدهای اضافی در آینده با آزمایشهای با انرژی بالاتر قابل مشاهده هستند!
اما دلیل اینکه ریسمانها چنین ابعاد متعددی را پیشبینی می کنند، به نوعی الزام و نیاز وجود این این ابعاد است.
مثالی برای توضیح این بُعدها: بهتر است برای درک بهتر مثالی از کتاب برایان گرین بزنیم. یک طناب را تصور کنید . اگر شما در یک فاصله ی معین از آن قرار داشته باشید شما طناب را در یک بعد مشاهده می کنید که همان طول آن است . اگر شما از آن فاصله کمی جلو تر آیید می توانید بعد دوم آن را نیز مشاهده کنید که با هم محیط طناب مورد نظر را می سازند و اگر به همین ترتیب نزدیک و نزدیک تر شوید ابعاد اضافی را مشاهده خواهید کرد .
تئوری ریسمان در مورد ابعاد اضافی به همین شکل توضیح می دهد . در واقع هر نقطه روی طناب مورد نظر یک بعد را برای ما مشخص می کند . برای مثال یک عدد مکان در بعد اول را مشخص می سازد دیگری مکان را در بعد دوم مشخص می کند . در واقع این شماره ها برای ابعاد اضافی نیز وجود دارد که در محدوده دید ما نیستند و در هم فشرده شده اند .
آیا ممکن است زمان هم مانند مکان چند بُعدی باشد؟
«کامران وفا» فیزیکدان برجسته ایرانی دانشگاه هاروارد به همراه رابرت برندنبرگر نخستین بار نظریه F را مطرح کردند. نظریه F با افزودن یک بعد جدید به نظریه M(نظریه یازده بعدی )، تصویری ۱۲ بعدی را ازکائنات ارائه می دهد، نظریه پردازان نیز مشتاقانه از نظریه F استقبال کردند، چرا که این نظریه با بعد اضافی خود، مسائل باقی مانده در نظریه M را به خوبی حل می کند.
اما از آنجایی که بعد اضافی مطرح شده در نظریه F، نه یک بعد مکانی بلکه یک بعد زمانی است، بنابراین نظریه مزبور، پیامدها و چالش های فلسفی عمیقی را نیز با خود به میدان آورده است. . در واقع بعد زمانی جدید مطرح شده توسط «وفا» ویژگی های آنچنان اسرارآمیزی به جهان می دهد که فیزیکدان ها را از واقعی پنداشتن آن نگران می کند. به عنوان مثال، در حالی که در نظریه یازده بعدی M، اصل نسبیت اینشتین همچنان پابرجاست، در نظریه دوازده بعدی «وفا» این اصل اعتبار خود ر ا از دست می دهد (براساس اصل نسبیت، قوانین فیزیک برای تمامی ناظران یکسان است). همین امر یکی از عواملی است که فیزیکدان ها را در پذیرش بعد زمانی جدید دچار تردید می کند.
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجایب_خلقت
#جهان_های_موازی
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2