فرقه های عجیب و جهان ماوراء
شما یکی از دوازده گروه هستید 👹👆 #جن_گیری #جادوگری #خرافات #پرستش_جن_شیطان #عجیب_غریب 📝 اینجا بخوانید
شما یکی از دوازده گروه هستید 2⃣1⃣
طالع بینی های چینی، هندی، ایرانی، اختر شناسی و… از آنها که تمام انسان های دنیا را به ۱۲ قسمت مشخص تقسیم میکنند هم در بازار نشر ایران خاطرخواه زیادی دارند.
موضوع آنقدر عمومی شده که سررسید های ویژه، هدایا و.. البته این برای شوخی کردن، خوش بودن یا بهانه ای برای گپ زدن اصلا بد نیست، اما وقتی خیلی ها اینده و زندگی شان را بر این اساس شکل میدهند، دیگر موضوع رنگ و بوی شوخی و بهانه ندارد.
در فضای اینترنت پر است از فال های روزانه، هفتگانه، دو هفتگانه و ماهانه بر اساس ماه تولد. برای سال های تولد هم طالع بینی های سالانه منتشر می شود.
در حال حاضر حدود 7 و نیم میلیون صفحه اینترنتی در مورد فال و طالع بینی به زبان فارسی در فضای مجازی وجود دارد. این رقم کمی نیست و میتوان گفت تقریبا به ازای هر ۱۰ نفر ایرانی، یک صفحه در خصوص فال و طالع بینی وجود دارد.
در مورد اجنه، جن گیری و ارواح ۳۶۷ هزار صفحه فارسی وجود دارد و برای بخت گشایی و طلسم و دعا ۷۷۰ هزار مورد در مرور گر گوگل ثبت شده است.
امروز در ایران بیش از یکهزار و ۵۰ عنوان کتاب در زمینه خرافات و فال و طالع بینی و… وجود دارد. اگر تیراژ متوسط کتب مربوط به طالع بینی، فال گیری و جن و تسخیر ارواح را برای هر عنوان سه هزار نسخه بدانیم(که در پاره ای از موارد بسیار بیش از این رقم است و دو هزار نسخه از متوسط تیراژ کتاب در ایران بالاتر است) به بیانی ما سه میلیون و ۱۵۰ هزار جلد کتاب در خصوص مسائلی از این دست در کشور داریم. عناوینی که به طور فزاینده ای تجدید چاپ می شوند. این بعنی با توجه به جمعیت ایران در اخرین سسرشماری، به ازای هر ۲۳ نفر ایرانی، یک نسخه کتاب در زمینه موضوعات ذکر شده وجود دارد.
اگر در همه جای دنیا تکنولوژی قاتل خرافات و باورهای غلط باشد، در ایران اتفاقا در سال های اخیر آن را تشدید هم کرده است.
ما در محیط مجازی نیز با تعداد ۷ میلیون و ۲۱۹ هزار صفحه در موضوعاتی نظیر: جن گیری، طلسم و دعا، فالگیری، طالع بینی، کف بینی و… مواجه هستیم. بازدید این صفحات بسیار بالا هستند، به طوری که ترافیک رنک سایت پرشین فال، از ایران در سایت الکسا رتبه ۳۱۲ دارد.
مجموع این آمارها، ایجاد فضایی خرافاتی در جامعه ایرانی را زیاد دور از ذهن نمی سازد. رمالان روز به روز در کشورمان بیشتر ریشه می دوانند، دعا نویسان جای پزشک های متخصص و مشاوران را گرفته اند و اعتقاد به کسانی که مدعی کارشناسی در علوم غریبه هستند، روز به روز بیشتر می شود.
فضایی که متاسفانه در نگاهی کلان، حاصل فعالیت های خواسته یا ناخواسته ای است که لااقل ۱۰ سال قدمت دارند؛ همین چند سال قبل، انتشاراتی با لذت تمام، پیشگویی های نوستراداموس را منتشر می کردند و آن ها را تایید باور های مذهبی ایرانیان می دانستند.
کتاب های آموزش کف بینی، جن شناسی(توسط افرادی که تحصیلات مذهبی منتاسب نداشتند)، داستان های واقعی(!) از قدرت های ماورایی اجنه و… نوشته می شد و در تیراژ های چند هزارتایی با اب و تاب زیاد منتشر و به فروش می رسید؛
نزدیک به ۸۰۰ سال قبل در ایران نظامی گنجوی در شرف نامه چنین سروده است: « چو عاجز شود مرد چاره سگال/ز بیچارگی در گریزد به فال » حکایت مردمی است که به انواع و اقسام مشکلات معیشتی دچارند و حاضرند پول های گزافی را خرج خواندن از نیروهای فوق العاده و ماورایی کنند، نیروهایی که اگرچه تقریبا به محک تجربه دریافتند هیچ تاثیری در زندگی آنان ندارد، اما با این حال پول میدهند تا خیال خوشی را بخرند.
مشخص نیست از کجا، مردم ایران تا به این حد به دست یافتن به هر چیزی با یک تکه کاغذ و خطوط کج روی آن دل می بندند، گاه تا میلیون ها تومان خرج خزعبلات مدعیان دروغین میکنند و باز هم از این سوراخ گزیده می شوند.
آرار مشخصی از تعداد و سطوح و رتبه های دعا نویسان، رمالان، کف بین ها و دعانویسان و… که جملگی این روزها “مدعیان دورغین” خوانده می شوند وجود ندارد، اما نقدا می توان تعداد تولیدات فرهنگی مرتبط را به بررسی نشست.
بیش از سه میلیون جلد کتاب و بیش از هفت میلیون صفحه اینترنتی در زمینه جن و اجنه، طالع بینی و فال، بخت گشایی و طلسم، کف بینی و… این آمارها متعلق به کدام کشور می تواند باشد؟
#جن_گیری
#جادوگری
#خرافات
#پرستش_جن_شیطان
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
چرا آنهمه شور و اشتیاقی که در اواخر دهه شصت برای اکتشافات فضایی در ناسا وجود داشت به یکباره محو شد؟
چرا آنهمه شور و اشتیاقی که در اواخر دهه شصت برای اکتشافات فضایی در ناسا وجود داشت به یکباره محو شد؟ 👽🚀
برنامه ریزی ناسا برای اکتشافات فضایی در دهه ۶۰ به این صورت بود: دهه ۶۰ ماه،دهه ۷۰ مریخ، دهه ۸۰ زحل، دهه ۹۰ ژوپیتر، سال ۲۰۰۰ خارج از منظومه شمسی، اما در دهه ۷۰ همه چیز رها شد.
یکی از بزرگترین سوالاتی که اذهان بسیاری را بخود مشغول داشته این است که چرا آنهمه شور و اشتیاقی که در اواخر دهه شصت برای اکتشافات فضایی در ناسا وجود داشت به یکباره محو شد؟ دلیلی که ناسا و دولت امریکا اعلام نموده اند اینست که هزینه ها بالاست و بودجه نداریم.اما شاید ندانید که برنامه ریزی ها برای آپولو ۲۱،۲۰،۱۹،۱۸ انجام شده بود، اگر مسئله هزینه بود،مگر آنها از ابتدا نمی دانستند که این پروژه ها هزینه دارند.با وجودیکه برخی این دلیل ناسا را منطقی و درست می دانند، بسیاری هم هستند که آنرا صرفا یک بهانه خیلی خوب برای سرپوش گذاشتن بر روی برخی اسرار و ناگفته ها از ماموریت های آپولو می دانند.چرا باید با گذشت بیش از ۴۰ سال،ناسا، حتی یکبار بغکر سفر به ماه نیفتد.کمی عجیب نیست که ناسا کلا پروژه های اعماق فضا را رها کند و تمام تمرکزش را بر مدار پایین زمین low earth orbit بگذارد.چرا با وجود اینهمه نظریه توطئه در نرفتن ناسا به ماه، حداقل برای اثبات نادرستی این نظریات یکبار دیگر حاضر نیست به ماه برود.برخی بطور جدی ادعا می کنند،فضانوردان در طی مدت اقامتشان در ماه چیزهایی دیده بودند و به ناسا گزارش دادند،اما ناسا آنها را نادیده می گرفت تا اینکه در آخرین ماموریت یعنی آپولو ۱۷ هشدار جدی به آنها داده شد که دیگر به ماه برنگردند زیرا آنجا متعلق به کسی دیگر است.اما آنها که بودند؟ و چه هشداری دادند را کسی نمی داند، در تایید این موضوع،رابرت وایتهد مجری کانال رادیویی نگهبان واقعیت، حرف جالبی می زند، او می گوید که اگر شما به چهره های فضانوردان آپولو ۱۱ در کنفرانس خبری شان پس از ماموریت ماه نگاه کنید،چهره هایی غمگین، افسرده و مغموم می بینید، تصور کنید شما برای اولین بار به یک سیاره دیگر رفته اید و با موفقیت از آن برگشته اید، چکار می کنید، چه احساسی دارید و چگونه رفتاری دارید، خب طبیعتا اگر من بجای آنها بودم به زمین و هوا می پریدم، خوشحال بودم، دستان مشت کرده ام را به هوا می بردم، می خندیدم، اما شما هیچ اثری از این رفتارهای پیش بینی شده را نمی بینید آنها در عوض بسیار مغموم، بی تفاوت هستند و در جواب به سوالات بسیار شمرده و بدون هیجان حرف می زنند، هیچ آثاری از خوشحالی در آنها دیده نمی شود، انگار چیزهای ناراحت کننده ای می دانند یا دیده اند.
#فرازمینیها
#یوفو
#فضا
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
فرقه معبد شیطان ✡👆 #پرستش_جن_شیطان #پرستش_غیرخدا #فرقه_های_عجیب 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه های عج
فرقه معبد شیطان ✡
فرقه معبد شیطان سازمانی است که عقاید حاکم در آن شاید با نظر بیشتر آدمها در مورد شیطان پرستی متفاوت باشد. با این همه، اهدافشان ” ترغیب نیکخواهی و همدلی” و “پذیرش ادراک و عدالت عملی” است. همچون تفسیر آنتوان لاوی از شیطانپرستی، فرقه معبد شیطان نیز اعتقاد حقیقی به شیطان یا عبادت آن ندارند. آنها شیطان را به عنوان یک نماد میبینند – موجودی سرکش در مقابل استبداد و قدرت.
فرقه معبد شیطان صرفنظر از عدم اعتقاد به هر مذهب دیگری، خود را به عنوان یک مذهب تلقی میکند و معتقد است مذاهب دیگر به جای ادعاهای خرافی و ماوراءالطبیعی باید بر اساس علم و تفکر انتقادی رفتار کنند. شیطان پرستی همهی چیزهایی را که یک مذهب باید ارائه کند به آنها ارائه میکند – چیزهایی از قبیل حس هویت، اعمال نمادین، و جامعهای با اعتقادات یکسان.
فرقه معبد شیطان به این علت شهرت بدی پیدا کرد که در سخنرانیهای آزاد پا را از حدود خود فراتر نهاد و از مسیحیت بنیادگرا شدیدا انتقاد کرد. این گروه بیشتر به خاطر ساخت مجسمهی بَفِمِت( بت یا الههای در زمان قرون وسطای لاتین. م) در شهر دیترویت مشهور است، شهری که مسئولاناش با ساخت مجسمهی ده فرمانموافقت کرده بود. پیروان فرقه معبد شیطان معتقداند اگر مسیحیان مجاز به ابراز عمومی مذهبشان باشند، پس آنها نیز این اجازه را خواهند داشت.
بعد از حکم هابیلابی(یک قاضی فدرال بهطور موقت فروشگاههای هابیلابی را از الزامات و شرایط قانون بهداشت و درمان سال ۲۰۱۰ که کارگران را برای کنترل موالید، تحت پوشش بیمه قرار میدهد، معاف کرد. زیرا ادعا کرده است این قانون باورهای مذهبی آن را نقض میکند.[سایت موسسه مطالعات امریکا]. م) که سازمانهای مذهبی را از فراهم کردن الزامات کنترل جمعیت معاف کرد، فرقه معبد شیطان تصمیم گرفت برای به چالش کشیدن قوانین ایالات متحده از موقعیتاش به عنوان یک مذهب استفاده کند. به ادعای آنها قوانین “رضایت آگاهانه” که پزشکان را مجبور میکند پیش از انجام سقط جنین اطلاعات مورد تایید دولت را به زن گوشزد کنند، با عقاید مذهبیشان در تضاد است زیرا از جانب اعضای این گروه برخی از این اطلاعات غیرعلمی تلقی میشوند.
فرقه معبد شیطان در ۲۰۱۳ مراسم “پینک مَس” (مراسم عشاء ربانی صورتی- مراسمی که در آن روح یک شخص مردهی غیرهمجنسگرا را تبدیل به یک همجنسگرا میکنند) را بر سر مزار مادر فِرِد فِلپس (کشیشی که به شدت با همجنسگرایی مخالفت میکند) برگزار کرد. فِلپس رییس کلیسای وستبرو باپتیست (کلیسایی دارای عقاید خاصی از جمله نفرت از همجنسگرایی، نفرت از یهودیان، نفرت از مسلمانان، نفرت از هندوها و نفرت از سربازان امریکایی (حتی کشتهشدگان) است[سایت ویکیپدیا]. م) است؛ این گروه مسیحی افراطی به خاطر عقاید ضدهمجنسگراییشان منفور هستند. در آن مراسم عشاء ربانی صورتی یا همان پینک مس زوجهای همجنسگرا سر مزار مادر فِلپس همدیگر را بوسیدند تا روحاش در آن دنیا همجنسگرا شود.
#پرستش_جن_شیطان
#پرستش_غیرخدا
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸🌸🌸🌸
میلاد با سعادت حضرت امام حسن عسگری علیه السلام. مبارک
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
🌸🌸🌸🌸🌸