🔴نیویورک تایمز: سند توافق ایران-چین ضربه سنگینی به سیاستهای ضدایرانی ترامپ است
🔹روزنامه آمریکایی با مطرح کردن این ادعا که نسخهای از پیشنویس توافق پیشنهادی ۱۸ صفحهای «برنامه ۲۵ ساله همکاریهای جامع ایران و چین» را در اختیار دارد، نوشت ایران و چین پیشنویس یک توافق همکاری گسترده اقتصادی و امنیتی را تهیه کردهاند که راه را برای سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیارد دلاری چین در ایران فراهم میکند و با این اقدام تلاشهای دولت ترامپ برای انزوای ایران را تضعیف خواهد کرد.
🔹نیویورکتایمز نوشته طبق این سند، مشارکت چین در پروژههای بانکداری، مخابرات، بنادر، راهآهن و دهها پروژه دیگر را به طرز وسیعی گسترش مییابد.
🔹چین نیز در قبال مشارکت در پروژههای اقتصادی و نظامی، به مدت ۲۵ سال با تخفیفی ویژه نفت از ایران دریافت خواهد کرد.
🔹آموزشها و رزمایشهای مشترک، تحقیقات مشترک و توسعه تسلیحات و اشتراکگذاری اطلاعات دو کشور برای مبارزه با «نبرد بیوقفه با تروریسم، قاچاق انسان و مواد مخدر و جرایم مرزی» نیز افزایش مییابد.
@Fetan2
🔴 اسامی نمایندگانی که سئوال از رئیس جمهور را امضا نکرده اند!
🔸طرح سوال از رئیس جمهور تا به حال به امضای 193 نماینده مجلس رسیده که از این تعداد 8 نفر عضو هیئت رئیسه مجلس و 9 نفر رئیس کمیسیون بوده اند
🔸این افراد طرحی جایگزین برای پاسخگو کردن رئیس جمهور نسبت به آشفتگی وحشتناک بازار و فشار بر مردم، ارائه نکرده اند!
🔺آذربایجان شرقی : مسعود پزشکیان، علیرضا بیگی، حمزه امینی، الهوردی دهقانی، محمد باقری بناب، غلامرضا نوری قزلجه، علیرضا منادی
🔺اردبیل : علی نیکزاد، عباس جهانگیرزاده
🔺اصفهان : امیرحسین بانکی پور، حسینعلی حاجی دلیگانی(قرنطینه خانگی به علت کرونا)، مهدی طغیانی
🔺 بوشهر : موسی احمدی
🔺خراسان جنوبی : مصطفی نخعی
🔺خوزستان : فریدون حسنوند، حبیب آقاجری، علیرضا ورناصری، سهراب گیلانی، سید احمد آوایی
🔺تهران : محمدباقر قالیباف، زهره الهیان، سید احسان خاندوزی، سید رضا تقوی، عبدالحسین روح الامینی، سمیه رفیعی، مجتبی توانگر، ابوالفضل عمویی، سید محمود نبویان، الیاس نادران، سید مصطفی میرسلیم، فاطمه قاسم پور، روح الله ایزدخواه
🔺خراسان رضوی: سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محسن زنگنه، هاجر چنارانی، محمد حسین حسین زاده بحرینی، فاطمه رحمانی، جواد کریمی قدوسی، سید احسان قاضی زاده هاشمی، جلیل رحیمی جهان آبادی
🔺سمنان : علی اصغر خانی
🔺سیستان و بلوچستان : اسماعیل حسین زهی، عبدالناصر درخشان، ملک فاضلی
🔺فارس : روح الله نجابت، سید موسی موسوی، مجید انصاری، رحیم زارع
🔺قم : علیرضا زاکانی
🔺کردستان : شیوا قاسمی پور
🔺کرمان : محمدرضا پورابراهیمی، شهباز حسن پور، ذبیح الله اعظمی، موسی غضنفرآبادی
🔺کرمانشاه : آرش زره تن
🔺کهگیلویه و بویراحمد : مهدی روشنفکر
🔺گلستان : رحمت الله نوروزی، غلامعلی کوهساری، امانقلیچ شادمهر
🔺گیلان : احمد دنیامالی، سید کاظم دلخوش، مهرداد گودرزوند
🔺لرستان : عباس گودرزی، مهرداد ویسکرمی، حسین گودرزی، سید حمیدرضا کاظمی، محمد خدابخشی، یحیی ابراهیمی، محمدرضا مبلغی
🔺مازندران : محمدعلی محسنی بندپی
🔺همدان : حسن لطفی، عیسی جعفری، علیرضا شهبازی
🔺یزد : محمدرضا صباغیان
@Fetan
🔴دانشجویان کرمانی خواستار نظارت قوه قضائیه بر عملکرد زیر مجموعههای صندوق بازنشستگی مس شدند
🔹جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان و ولیعصر رفسنجان در نامهای به ریاست قوه قضائیه خواستار شفافسازی و رسیدگی در خصوص شرکت راه سازی و ساختمانی کرمانیان و شرکت ملی پسته ایرانیان از زیر مجموعههای صندوق بازنشستگی مس شدند.
در این نامه آمده: حضرت آیت الله رئیسی عاجزانه از شما تقاضا داریم به تحرکات بعضی نمایندگان و مسئولان غیر انقلابی ورود کنید و نگذارید با گماشتن دوستان و یاران خود در بنگاههای اقتصادی کشور شبکه سازی مورد دلخواه خود را انجام دهند.
اخیرا تشکلهای امضاء کننده این نامه به اسنادی از سوی بازنشستگان مومن و متعهد مس دست پیدا کرده اند که نشان میدهد در دو شرکت ساختمانی و راهسازی کرمانیان و شرکت ملی پسته ایرانیان از زیر مجموعههای موسسه صندوق بازنشستگی مس شائبههای بسیاری وجود دارد که متاسفانه تا کنون به دلیل دخالتها و اعمال فشارها از سوی افرادی خاص به نتیجه نرسیده است؛ لذا خواهشمند است در اسرع وقت نسبت به بررسی تخلفات صورت گرفته در این دو شرکت دستورات لازم مبذول فرمایید.
@Fetan2
🔴روحانی کمکاری خود را به گردن وزیر راهوشهرسازی سوپر میلیاردر سابق انداخت
🔹آقای دکتر روحانی رییسجمهور چند روز پیش در اقدام بیسابقه به کمکاری دولت خود در زمینه تامین مسکن برای مردم اعتراف کردند ولی به طور تلویحی گناه این کمکاری را به گردن وزیر راهوشهرسازی سوپرمیلیاردر سابق انداختند و در شرایطی که بیش از چند ماهی به پایان عمر قانونی دولت دوازدهم باقی نمانده است، وعده دادند که با اختصاص زمین ارزانقیمت این کمکاری را جبران خواهند کرد.
🔹در اینکه دکتر آخوندی وزیر سابق دولت آقای دکتر روحانی با تفکرات اقتصادی نئولیبرالی خود اصولا کمترین اعتقادی به دخالت دولت در تامین مسکن برای مردم نداشت و از موضع یک تکنوبوروکرات بسیار ثروتمند به طور طبیعی نمیتوانست معنا و مفهوم نداشتن مسکن و سرپناه را که امروز میلیونها خانوار ایرانی با آن دست به گریبان هستند، درک و لمس کند، جای کمترین شک و تردیدی وجود ندارد، اما باید پرسید چرا آقای دکتر روحانی اجازه داد وزیری با چنین تفکراتی سالها در کابینه ایشان حضور داشته باشد؛ موضوعی که افکار صاحبنظران را به خود مشغول کرده است./ جهان صنعت
@Fetan2
🔴 لزوم حرکت به سمت یک اقتصاد درون زا
🔹اقتصاد درون زا یکی از ارکان اصلی تحقق سیاستهای اقتصادمقاومتی به شمار میرود، سیاستهایی که بخش قابل توجه آن به تولید ملی و کالای ایرانی معطوف میشود و به واقع اقتصاد درون زا، تولید ملی و در نهایت اقتصاد مقاومتی بصورت تنگاتنگی در هم تنیده شدهاند.
🔹فشارهای اقتصادی و تحریمهای تحمیل شده به ایران در سالهای اخیر از نمونه مشکلاتی به شمار میرود که هزینههای بسیاری را برای کشور و مردم در پی داشته و اساسا یکی از عوامل اصلی طراحی و تبیین سیاستهای موسوم به اقتصاد مقاومتی، ریشه در همین دسیسهها و توطئه چینیهای نظام امپریالیسمی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران دارد.
🔹در طول سالهای گذشته به درون زا شدنِ اقتصاد، تاکید فراوانی شده و قطعا هر آنچه به این مَقوله توجه بیشتری لحاظ شود مقاومت کشور در برابر تِکانههای پیش بینی نشده اقتصادی، افزایش خواهد یافت و میتوان این امر را به مثابه واکسیناسیونی برای اقتصاد کشور در برابر فشارهای بیرونی تعبیر کرد.
🔹در پتانسیلها و تواناییهای درونی کشور هیچگونه شبهه و تردیدی وجود ندارد و این واقعیتی است که بارها و به کرات به اثبات سیده و در صورت برنامه ریزی مدون و اصولی و عزم ملی مردم به عنوان اصلیترین عقبة قدرت و اقتدار حاکمیت و همگرایی فزاینده بین آحاد جامعه و دولت، شاهد دستاوردها و بهره وریِ اقتصادیِ بسیاری در این زمینه خواهیم بود.
🔹در صورت حصول واقعی اقتصاد درون زا و درون نگر، موفقیتهای کشور در بخشهای متعدد صنعتی و تولیدی مُتِجَلی خواهد شد، آنچنان که سوابق و تجارب گذشته نشان میدهد در هر مرحله و نقطهای که عزم بر توجه و اتکای به این درون زایی بوده، توفیقات بسیاری برای کشور و جامعه حاصل شده که دستاوردهای مربوط به انرژی صلح آمیز هستهای و صنایع نظامی (که در دو مقوله جداگانه قابل بررسی میباشند و متاسفانه همواره غربیها در صدد پیوند غیر منصفانه و خصمانه این دو به یکدیگر بوده اند) از نمونههای آن به شمار میرود.
🔹البته نباید این واقعیت نادیده انگاشته شود که حصول اهداف مورد نظر برای تحقق اقتصاد درون زا، مستلزم مجموعهای از اقدامات به هم پیوسته در بخشهای گوناگون فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و تولیدی، صنعتی میباشد و در صورت ناهماهنگی میان عرصههای اشاره شده، امکان بهره وری حداکثری از اقتصاد درون زا ناممکن خواهد بود.
@Fetan2
نامه وزیر بهداشت به رهبر انقلاب: دیری نخواهد پایید که مردم با سلامتی کنار هم زندگی کنند
دکتر نمکی:
🔹فراز اول فرمایشات حکیمانه امروزتان همچون پیش، مایه وفاق و همگرائی ملی بود.
🔹آهنگ محزون صدایتان در فراز دوم که سوز دل مهربانتان را از داغ فقدان عزیزانمان بر زبان جاری فرمودید وجودم را گداخت.
🔹قبل از این موج جدید بلاخیز پیش بینی ایام را بدلیل غفلت های ساده انگارانه به محضرتان تقدیم کرده بودم دلم نمی خواست آنچه می دیدم، تحقق یابد.
🔹هنوز دیر نشده است، تا خدا هست که یاریمان کند، شما هستید که نصیحت و دعایمان کنید، مردمی هستند که حرفهایمان را بشنوند.
🔹یقین داریم که مهارش می کنیم و بی تردید دوباره بر می گردیم به روزهائی که مردم عزیز کشورمان با سلامتی و شادمانی در کنار هم زندگی کنند.
🔸دیری نخواهد پائید تا بر چهره نازنین فرمانده مهربانمان لبخند رضایتمندی بنشانیم.
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادامه آتشسوزی در ناو «بونهام ریچارد»
🔹آتشسوزی در ناو «یو اس اس بونهایم ریچارد» با گذشت بیش از ۱۲ ساعت همچنان ادامه دارد.
🔹رئیس اداره آتشنشانی «سن دیگو» گفته ممکن است این ناو تا روزها در آتش بسوزد.
🔹شمار مجروحان به ۲۱ نفر رسیده است.
@Fetan2
🔴 مقام معظم رهبری شیوه صحیح طرح سوال از دولت را بیان کردند
🔺 مقام معظم رهبری در دیدار مجازی با نمایندگان مجلس یازدهم، روش درست سوال کردن از دولت را بیان کردند، ایشان اظهار داشتند: روابط خودتان با دولتمردان را هم [مواظبت کنید]؛ چون شما سر و کار دارید با دولتمردان. یکی از کارهای خوب همین بوده که وزرای محترم آمدهاند در مجلس و اوضاع بخش مربوط به خودشان را برای شما توضیح دادهاند؛ یکی از کارهای خوبی که در این یک ماه و اندی انجام گرفته این است.
🔺لکن این روابط با دولتمردان بایستی هم با قانون منطبق باشد، هم با شرع؛ هم قانونی باید باشد، هم شرعی. یعنی سؤال، تفحّص و امثال اینها که در قانون آمده، اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید، امّا توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضیاش حرام شرعی هم هست و جایز نیست؛ انسان به وزیر مثلاً توهین کند یا دشنام بدهد یا تهمتی بزند، این مطلقاً جایز نیست.
@fetan2
🔴 از همین تریبون، پنجمین سالگرد اجرای برجام رو تبریک میگم!
علی ترابلو
@Fetan2
توافق ایران-چین، خبری بد برای اسرائیل
روزنامه جروزالمپست:
🔹توافق پیشنهادی میان ایران و چین خبر بدی برای اسرائیل است.
🔹در حالی که ایران و چین مشغول تلاش برای نهایی کردن یک توافق امنیتی و اقتصادی ۲۵ ساله هستند اسرائیل دلایل زیادی برای نگران شدن از آن و حتی قرار گرفتن در وضعیت هشدار، دارد.
🔹فشار حداکثری آمریکا اثرات مهمی روی ایران داشته است.
🔹سرازیر شدن سرمایهگذاریهای چین حرکت عمدهای به سمت خنثی کردن این اثرات خواهد بود.
@Fetan2
روز اخذ امضای طرح #سوال_از_رئیس_جمهور،نرخ دلار ۲۰ هزارتومان بود و امروز بالای۲۳ هزار تومان.
سرعت گیری رهاکردن اقتصاد وبی مسئولیتی دولتمردان،باعث شده تاطرح سوال با قوت بیشتری زمینه طرح درمجلس را داشته باشد.
رهبر معظم انقلاب هم فرمودند:سؤال وتفحص به عنوان حق مجلس وجود داشته باشد...
@Fetan2
🔻احتمال تداوم چندروزه آتشسوزی در کشتی جنگی آمریکا
🔹رسانههای آمریکایی گزارش دادهاند آتشسوزی در عرشه کشتی جنگی آمریکا کماکان ادامه دارد و آتشنشانها در حال تلاش برای اطفاء حریق هستند.
🔹در همین حال گزارش شده که شمار افرادی که بر اثر این حادثه زخمی شدهاند به ۵۷ نفر رسیده است.
@Fetan2
🔴 یک جنگنده اف-۱۶ آمریکا سقوط کرد
🔹شب گذشته یکی از جنگندههای اف-۱۶ آمریکا در پایگاه هوایی هالومان در ایالت نیومکزیکوی این کشور سقوط کرد.
🔹این حادثه پنجمین سقوط جتهای جنگنده از ماه مه (اردیبهشت-خرداد) محسوب میشود و دومین حادثهای است که در دو هفته گذشته برای هواپیمایی از این دست روی داده است.
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نئولیبرالیسم؛ مردمِ بازنده و سرمایهدارهای همیشه پیروز!
🔹نمونهای از اصلاحات نئولیبرالی در کشور پرو که برای ما ایرانیان هم آشناست.
@Fetan2
🔹پوستر | ماهم میتونیم با توی خونه موندمون و ماسک زدن به کادر درمان کمک کنیم تا زنجیره ی انتقال این ویروس از بین بره!
@fetan2
🔴باشه ؛ فقط حواست باشه دلار شد 23 تومن فرمانده!
جعفر یوسفی
@Fetan2
🔴ارزش اقتصادی خاورمیانه منهای آمریکا
🔹پس از شهادت مظلومانه سردار سلیمانی و بالاگرفتن تنشها بین ایران و آمریکا فشار افکار عمومی ملتهای منطقه برای خروج نیروهای آمریکا از منطقه افزایش یافته است. بسیاری از تحلیلگران بینالمللی اعتقاد دارند تصمیم ترامپ در این اقدام تروریستی نه تنها یک جنایت بلکه حماقت تاریخی تمام عیار بود و نقطه عطفی در تحولات وضعیت ژئوپلیتیک منطقه به شمار میرود.
🔹از نگاه تحلیلگران، این نقطه عطف آثار خود را در کشورهای منطقه و بهخصوص در افکار عمومی ملتها نشان خواهد داد. بلافاصله پس از این اتفاق پارلمان عراق تحت فشار افکار عمومی رای به خروج نیروهای آمریکایی از عراق داد و از این پس حضور آمریکاییها در عراق طبق قوانین این کشور غیرقانونی خواهد بود. علاوه بر این با پاکسازی داعش در سوریه و عراق و همچنین شکست بقایای مخالفان مسلح دولت بشار اسد، فشار بر آمریکا مبنی بر خروج نیروهای نظامیاش از سوریه بیش از پیش خواهد شد.
🔹خروج آمریکا از منطقه تغییرات ژئوپلیتیک و ژئواکونومیک شگرفی را برای ایران رقم خواهد زد. تعریف ژئواکونومیک بهطور خلاصه استفاده از ابزارهای اقتصادی برای حفظ و ایجاد منافع ملی و افزایش قدرت ژئوپلیتیک است. این تغییرات فرصت بسیار مطلوبی برای شکوفایی اقتصاد ایران فراهم خواهد کرد که میتوان آنها را در چند محور ژئواکونومیک برشمرد.
🔻اولین محور وجود یک بازار بزرگ در کشورهای اطراف با جمعیتی بیش از ۳۰۰ میلیون نفر است. نرخ رشد جمعیت در این کشورها بالاست و میزان تقاضا برای انواع کالاهای مصرفی در حال رشد است. برخی از این کشورها مانند عراق و سوریه نیاز به سرمایهگذاری عظیمی در زیرساختهای خود پس از پایان جنگ دارند، وجود این تقاضا بازار بسیار مطلوبی برای صدور کالاها و خدمات فنی مهندسی شرکتهای ایرانی خواهد بود. حضور پررنگ اقتصادی ایران در این کشورها باعث خواهد شد تا ثبات و امنیت منطقه به امنیت همه کشورهای دوست گره بخورد.
🔻دومین محور ژئواکونومیک استفاده از موقعیت جغرافیایی ایران بهعنوان یک کریدور برای حمل و نقل و ترانزیت کالا بین کشورها و مناطق مختلف است؛ بهگونهای که قدرتهای نوظهور اقتصادی مانند چین، هند و روسیه ترجیح خواهند داد که کالاهای خود را از مسیر ایران انتقال دهند.
🔻سومین محور ظرفیتهای بالقوه ایران برای جذب سرمایهگذاری کشورهای اطراف است. کشور ما به دلیل داشتن ذخایر عظیم انرژی در نفت و گاز، ذخایر متنوع و بالای مواد معدنی، جمعیت جوان و تحصیلکرده، ظرفیتهای فراوان و جذابی برای سرمایهگذاری در حوزههای انرژی، پتروشیمی، معادن و فلزات و شرکتهای دانشبنیان دارد.
🔹با رفع موانع سیاسی ناشی از حضور آمریکا در منطقه خاورمیانه، امکان سرمایهگذاری برای سرمایهگذاران کشورهای اطراف که به لحاظ فرهنگی نیز ارتباط و علاقه زیادی به ایران دارند، فراهم خواهد شد که این اتفاق میتواند باعث رونق بازار سرمایه کشور شود. /ایمان نوربخش
@Fetan2